- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SSJPeter #11495 üzenetére
Nem sok a 60 fok, de ha akkora a terhelés, úgyis felmelegszik 70-80 fok közé, csak eközben többször szabályoz a riva, nem egyszer. Ezért írtam, hogy szerintem felesleges, mert előbb-utóbb beáll arra a hőfokra, ahhoz meg kell a fordulat, hogy ne melegedjen tovább.
Ha megfigyeled két fordulaton megy a cucc. Egy alap és egy terhelt, a kettő köztinek sok értelme nincsen.
-
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
SSJPeter #11490 üzenetére
Hát ha a 65 nm-es GeForce GTX 260 készletet januártól nem kezdik el ezres tételekben rendelni, akkor nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy nyár vége előtt kifutnak a 65 nm-es GPU-k. Én úgy tudom, hogy egészen minimális az 55 nm-es GPU-val szerelt GF GTX 260 karik aránya. Ez is csak a legrosszabbul sikerült, de még eladható GT200-akból jön össze.
-
munky
őstag
-
törölt tag
válasz
SSJPeter #11428 üzenetére
az atit azért temették mert generációk óta nem volt olyan karija mivel érdemben tudott volna játszani a piacon. azért sírtak, mert tényleg gázban volt a cég, nem úgy mint most az nv, aki belefutott egy ilyen félévbe. majd ha ez megy tovább hidd el a tesztelők is szomorkodni fognak
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
SSJPeter #11428 üzenetére
Persze király oldal a PH,nehogy valaki félre értsen!
De talán 1 icipicit elfogult az Ati irányába. . .ez magánvélemény nem kell érte megkövezni de gondoltam NV topicba leírhatomBiztos, hogy itt voltál te mindíg az elmúlt 1.5-2évben?
Az ATI-t az emberek háta közepére sem kívánta itt senki.
Én mondjuk nem érzem úgy hogy elfogult lenne a fórum. -
-
Beowulf_78
addikt
válasz
SSJPeter #11358 üzenetére
Várj egy kicsit.Félreértettél. Nagyon jó kártya a 216SP-s változat is.
Nekem itt a topikban talán 2.-3. tulajként volt július-augusztusban GTX260. Ehhez képest hogy én már majd fél éve nyúzom, nem nyújt többet az újabb 216SP-s változat, főleg annak tükrében hogy ez eddig minden 192SP-s változat úgy ment mint a veszedelem.
Persze aki nem húzza annak lehet jobb választás a 216SP... de ki az aki egy GTX260-at nem húz?TTomax: Bővebben?
Mi a gond a driverrel?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
SSJPeter #11306 üzenetére
Az én Giga OC-m 700/1400/2500-on minden gond nélkül megy
szerintem a tiéd is bírni fogja 750-nél már behal az biztos de nálam a 730 sem volt túl jó egy darabig minden gond nélkül megy semmi hiba aztán kb 5 perc múlva drasztikusan vissza esik az fps de nem melegedés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest