Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
-
munky
őstag
válasz
Beowulf_78 #4498 üzenetére
4870 mert gyorsabb (bár van még ahol még az NV elavult felépítésének kedveznek), szebb, jobb, fejlettebb...
Igaz melegebb is de ventit belövöd és már jó is...
-
munky
őstag
válasz
Beowulf_78 #4485 üzenetére
Az NVidia is kiadott már DirectX 10.1*-es videókártyákat, de azok nem jók az AMD szerint*
A hivatalos közleményében a következő, ügyesen sokatmondónak látszó állítás olvasható: „csak az AMD ajánl tetőtől-talpig DirectX 10.1 élményt.”
*Ezeken jót röhögtem! Minősíti is az oldalt...
-
munky
őstag
Linkelj szépen nekem olyat, ami nem "a felhasználó hibájából adódó kellemetlenség" hanem a CCC "sz@rsága" !
Kicsit unalmas már, hogy folyton ezt hangoztatod, holott nem tudok róla, hogy használtad volna.
Privátban ha kérhetlek, mert nem akarom tovább szemetelni ezt a topicot.
-
munky
őstag
válasz
tzsolesz #4398 üzenetére
Ilyet is csak is egy tipikus NV őrült tud kijelenteni, leestem a székről a nevetéstől. (Ne hari, de ez van).
Vagy te vagy egyedülállóan szerencsétlen, vagy a kártyád a rossz.Egyébként az NV-knél pontosan ugyanannyi bug van mint ATI-knál.
Szeretném ha kifejtenéd azt hogy "xarok a driverek". Gondolom szakember vagy, nagyon értessz hozzá, és most meg is akarod mutatni mit is tudsz. Várjuk kíváncsian.....
Ne törődj vele! Aki nem képes utána olvasni a dolgoknak az maradjon továbbra is NV fan vegyen GTX-et és aztán akkor majd jó lesz neki.
-
munky
őstag
eltévesztettem.
-
munky
őstag
Kíváncsian várom ezeket a kártyákat is bár nem az én pénztárcámhoz szabják őket.
Az ATI szimpatikusabb most de ki tudja mi lesz a végén...
1 biztos a megjelenésükkor nem szabad megvenni egyiket sem várni kell majd velük minimum 1-1,5 hónapot.
+ attól tartok kevés lesz már ezeknek (HD 4870, GTX 260) a procim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple Watch
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest