- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
válasz
Bulitt #23921 üzenetére
chrome és ie alatt próbáltam a helyzet mindig ugyan az. De mintha azt vettem volna észre, hogy 1080p nél meg 720-nál működik ilyen lehet? Windows 7-hez van minialkalmazások azzal nézem, meg megnéztem SiSoftware Sandra meg egyéb programokkal is
most már biztosra mondom, hogy csak 4k alatt nem megy. 1080p-nél 30% a terhelés
-
Cool Face
aktív tag
-
-
Steven88
tag
-
kaszas19
senior tag
válasz
Bulitt #23882 üzenetére
Az igazsághoz hozzá tartozik hogy lényegében se külföldi oldalakon se Magyar oldalakon nem találtam róla semmit hogy valaki aktiválta volna a letiltott egységet.
Ebből azt lehet le vonni hogy nem lehetséges a dolog.Ha meg az volna tele lenne vele a net mint a 6950-nél hogy moddolják 6970-re. No mind1 kicsit sajnálom de már nem sokáig lesz ez a kártya leváltom asus 7850 2GB verzióra.köszönöm is a segítségedet.
-
Gyíkac
aktív tag
válasz
Bulitt #23832 üzenetére
hát átlagban 40-50fps körül szoktam megelégedni, azért nem szeretem nagyon meg tépni, de ha lehet akkor 1920*...-ban.
Én viszont annak nem látom értelmét h. 3-4 fok különbségért van aki áldoz + 80k-t hűtésre...
Első hűtésemnél egy kólás flakon volt a tartály a hűtő meg egy traktor fűtő radiátor..
De értem mire gondolsz, ha nagyobb teljesítményt akar az ember tartósan akkor vegyen nagyobb gépet, nem éri meg szerinted tartósan megerőltetni a masinát.
Én viszont annak a híve vagyok ha megvettem akkor a + teljesítményt is kihasználom. (a vízhűtés meg segít ezt tartósan elérni).
És igaz ami igaz a bonthatósága macerás
.
De visszatérve a kártyákat 3.8-4ghz körül lehet teljesen kihasználni
a 3,2-őt keveslem.
Bár rengeteg múlik az L3 méretén -
Gyíkac
aktív tag
válasz
Bulitt #23829 üzenetére
tudom h. nem minden a teszt
+ az "új" intelekkel nincs tapasztalatom.
De amd-nél észreveszem azt az 1000 mhz különbséget.. :$ úgy hogy a kártyát nem macerálom.
és van olyan szerencsém h. nem kell lényegesebben változtatni a feszt átlagban 4200-on használom 1,45 v-on. Igaz ez emelt, de így biztosan stabil az unlock (x2@x4)
+ óránként az a +30-40 w... többet spórol ha áramtalanítja a gépet míg nincs otthon (10óra*5W/óra készenlét (minimum) ). Enyém idle 260-270W terhelve 560 (hangfallal monitorral).
mellesleg nem szeretem ha pillre meg-meg akad a játék (minimum fsp). Átlagban lehet jó ha néha pl kocsival kanyarban be-be "lassul".
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Bulitt #23674 üzenetére
öhm??? 68V?? 72V?? Az feszültség.
Nem áram, én áramról beszélek, ami A (amper)
Azért irtam azt, hogy direkt van igy szétosztva, mert egy 0,5ös kábelen pl 30A az elég nagy fűtőhatással bir (konkrétan elég a tyúkbél). Ezért irtam azt, hogy a teljesitményelosztás miatt van ez, hogy több szálon fusson az a pl 30A. -
dre75
tag
válasz
Bulitt #23669 üzenetére
2 6pines elosztóm van az egyiken egy molex a másikon kettő van!
4et semmilyen módon nem tudok bedugni! most három van bedugva, és ez szetm igy van helyesen mert ahol kettő molex van oda mind2őt be kell dugni, mivel a 6pines csatlakozó fele az egyik kábel a másik fele a másik kábel.
A másik elosztón egy molex van de ott nincs két részre bontva a 6pin...remélem érthetően irtam le -
fasterware
aktív tag
válasz
Bulitt #23635 üzenetére
Megnéztem a kártyádról a videót, tényleg nagyon hangos. Nem értem miért adnak ki vga - kat ennyire rossz hűtéssel, ráadásul nagy márkák, mint például az Asus.
Rendben, hogy meg kell élniük a vga hűtő gyártóknak is a saját fejlesztésből, de elvárnám ha megveszek valamit, akkor ne cseréljem már le a hűtőt egyből normál használat mellett.
Ha valaki tuningol, akkor költsön külön hűtőre.
Köszi a választ és a videót.
-
fasterware
aktív tag
válasz
Bulitt #23631 üzenetére
Van coolink gfx hűtőm, szerinted az jó lenne rá ? Illetve ha nem cserélem le a gyári hűtőt, mennyire hangos akkor ha jól szellőző házba rakom, és oldalról fúj rá 1 db 12 cm - es venti?
A 4850 es radeonom referencia hűtővel megőrített a hangjával és melegedésével azért vettem rá coolink gfx - et. -
Atimester
aktív tag
válasz
Bulitt #23626 üzenetére
Idézem önmagam: Nálam (GTX260 és GTX280 esetén) a feszültség kismértékű növelése segített az emelt órajelnél történő fagyások kiküszöbölésében…
Tehát nem fagyott alap órajelen, sőt meglehetősen alá is lehetett feszelni. Amikor viszont megemeltem az órajeleket és elindítottam egy játékot, akkor nálam is jelentkezett a fagyás, ami megfelelő feszültség emeléssel kompenzálható volt!
-
AtG
aktív tag
válasz
Bulitt #23612 üzenetére
FullHD-ban, 38fps volt a minimum eddig amit tapasztaltam, a high beállítás mellett tényleg megfekszik a kártya, azon 22fps-re leesett (meg gondolom még az alá is leugrott volna), az már tényleg játszhatatlan.
460-as GTX-ben gondolkodtam én is, de egyelőre ez is elég, az nem lenne akkora előrelépés. -
L_ajos
őstag
válasz
Bulitt #23606 üzenetére
Nos kb annyi pénzem lesz rá amennyiért elmegy majd a 280 + 50k, remélem az már elég hogy újabb 3 évig ne keljen csak portalanítás végett kinyitnom a házat. Amugyan első körben egy 460ra goldoltam, de meggyőzően érvelsz és logikus is amit mondasz. No, erre a jövőhónapban visszatérünk amikor szépen meghírdetem a 280at
Addig meg tesztelem tovább bf3-al
-
-
L_ajos
őstag
válasz
Bulitt #23595 üzenetére
Ezt fizikailag tudom megcáfolni azzal hogy az én MSI gtx280soc-om ( Q9500, 8Gb DDR2 ), 1080p-ben - minden high ( AA 2X, v-sync off ) - legfrissebb driverrel, multiban 34-57fps között ingadozik. De alá talán 2X ment akkor is 29 fps-re esett ( töltési "lag"okat nem nézem ).
Szal ezeket az adatokat megeszi a fene. Én mindig csak annak hiszek amit tapasztalok.
-
gti16v
őstag
válasz
Bulitt #23587 üzenetére
nem ismerem az előéletét a kártyának,úgy gondolom nem volt,mi nem is használtuk,kb fél éve vette használtan komplett a gépet,addig itt állt a sarokba(átvételkor desktop volt),aztán most ,hogy vett hozzá tv-t a srác elővettük a gépet,és sajnos semmi jele az élet jelnek a vga-tól,hátul világit a kártyán a piros fény,megy a venti...de ennyi..
nem vlsz ,hogy átvágtak,régi üzletfelek vagyunk akitől van,nem is innen indulnék,el az össz előzmény talán csak annyi,hogy ki lett belőle a táp kölcsön véve azt kész...
de ahogy írtam az én gépembe sem nyekken meg a kártya.. -
gti16v
őstag
válasz
Bulitt #23580 üzenetére
(nem az én gépem,egy baráté van itt "karbantartáson"....az ő tápja pedig chieftec 650w),az gondolom,hogy elég.
na azóta,úgy használtam(köszi),hogy mind2 tőt rádugtam(6 és a 10 pinest is),és a következő történik:
bekapcsolom a gépet,és beindulna,de kb egytized másodperc alatt leáll és nem kapcsol be utána,csak akkor ,ha lehúzom a vga-ról a 8 pines csatlakozott,de előtte még a tápból ki kell húznom a hálózati kábelt és visszadugni,,és csak utána engedi bekapcsolni,de hát csak így az alaplap saját vga (d-sub) kiment megy.
persze utána rádugtam a vga-t az én konfigomra,de ugyan az a helyzet,épp hogy egy pillanat tört részére beindulna és leáll,és csak akkor kapcsol be a gépem,ha itt is lehúzom 10 másodpercre a hálózati kábelt a tápról és a 8 pines csatit(6 os miatt nem tilt le a gép) is le kell,húzni,de azt nem tudom vissza dugni mert azonnal letilt a táp.
remélem ,nem fogalmaztam bonyolultan.... na erre mit mondtok?
-
L_ajos
őstag
válasz
Bulitt #23573 üzenetére
Köszi, akkor kb jól sejtettem. Én is valami hasonlóra gondoltam, me elfeledtem hozzátenni hogy amikor kiakad van hogy olyan módba dobja a monitort amit nem tud megjelníteni ( no output signal ). Aszem ennek reinstall lesz a vége.
És még az is lemaradt hogy evga segídprogit használok.
Köszi!
-
-
D.Orion
veterán
-
N_A_S
veterán
válasz
Bulitt #22956 üzenetére
BIOS flash olcsóbb megoldás. 25-30%-on nincs hangja a ventinek, akármennyire vájt fülű vagy, gondolom nem fejhalgatónak használod a kártyát
1-2m-ről márr nem hallani.
100%-ot meg nálam sose érte el terhelés alatt, de még a 80-at se.
Speed(R): a lakkot odaadom ingyen, én már úgyse használom.
Anno a 7900-eket vModdoltam vele
-
N_A_S
veterán
válasz
Bulitt #22954 üzenetére
Nem a maceráról van szó. 2D-be a gyári is hangtalan és egy olyan AC hűtő ha jól tudom 8K-nál kezdődik, erre írta Speed(R) barátom is hogy "félvga árban" van. Eléggé el lett találva ezeknek a hűtése szerintem, és amennyit hűtőre áldozna az ember jobban jár ha azt a pénzt egy erősebb kártyába fekteti bele.
Ezekkel a hűtésekkel később csak a gond van ha eladásra kerül a sor, mert az új kártyádra nem valószínű hogy rá fogod tudni rakni, a vásárlók meg nem szivesen adnak ki erre plusz pénzt.
Én is használtam régebben AC Accelero S2-t de az elég sok mindennel kompatibils
-
Tálydi
senior tag
válasz
Bulitt #22340 üzenetére
Eleinte óvtam minden ismerősömet azXFX-től, mert sehol nem volt akkora "respecte" mint egy gigának,vagy asusnak, aztán egy évre rá bedőltem, kár volt(?), nagyon szeretem...(#22341) Laraxior : Már beszéltem a bolttal, mondták, hogy vigyem vissza 1-1,5hét lesz a csere, annyiba nem halok bele(nem f@szt nem, nem lesz gééép
)
De inkább megvárom, minthogy elb@sszak valamit, és ne lehessen gariztatni, mellesleg egy újra pasztázás, lehet csak ideiglenesen javítaná meg, a gari meg csak december közepéig szól. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bulitt #22290 üzenetére
Mákos, úgy látszik most ért át a 14-be.
Tegnap már jó volt de nem volt időm gémelni, majd ma! Úgyis jön a többi ph!-s arc, aztán toljuk az ipart.
Néztem a tesztet a GTS450-ről... Hát meggyőzött arról hogy kihagyom azt a GTS/GTX400-as szériát. Majd ha lesz vmi érdemlegesen gyorsabb kari ami nem 100csillióba kerül és nem fűti el Paksot sem, akkor, akkor...
Max ha bedöglene a 260-am akkor lehetne 1:1-ben váltani (ha nincs rakin 260-asuk).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bulitt #22279 üzenetére
Kiderült a net kapcsolatom szar, beszéltem a UPC-vel és mondták, hogy náluk van vmi gond és türelem, dolgoznak rajta...
zolisx4: Hmm, akkor várok kicsit még és lehet GTX470 lesz belőle.
A TX650 meg legalább megdolgozik a pénzéért.
Tnap néztem fogyi mérővel és terhelve sem megyek 250W-os fogyi fölé (link). Igza az i7-et fogyókúrára fogtam...
-
Laraxior
titán
válasz
Bulitt #22228 üzenetére
100% hogy rámegy. De a hőfokok nem lesznek jobbak,sőt. Viszont mindezt csendben teszi.
Esetleg még annyit tudok javasolni,hogy játssz a GPU fesszel. Általában jóval kevesebb fesszel bírják az adott GPU órajelet mint ami meg van adva a kártya biosában. Ugyanúgy mint a processzorok -
Laraxior
titán
válasz
Bulitt #22226 üzenetére
280ból adódóan 65nm. legalábbis az a biztos. "gixivo" kollegát kell megkérdezni,ő taknyolta fel egy 280ra.... miután visszatettem a gyári hűtőt még fürgébb lett a VGA.
Víz,vagy Accelero. Nincsen más lehetőség. Más egyszerűen nem tud eldisszipilálni,vagy mitcsinálni 250W hőt. Nekem is a tripla radi édeskevés lesz a rendszerhez. simán megeszi a két VGA,tehát vízből sem mindegy... -
Bulitt
addikt
válasz
Bulitt #22224 üzenetére
Lejárt az időm
Ellenben a Scythe Setsugen jó a GTX-re
Laraxior: Erre találták ki a Scythe VGA Chip Heatsinks-t
Szerk.: De melyik 260-ra? a 65nm vagy az 55-re megy fel? Vagy mind a kettőre? Mert ez új nekem
-
Laraxior
titán
válasz
Bulitt #22224 üzenetére
tény hogy nem megy fel rá elvileg. gyakorlatilag viszont igen.De ekkor jön a gond. Ugyanis addig oké,hogy felmegy rá,csakhogy a VRMeken nincsen semmi. ez pedig egyenlő a halálos ítélettel. Nekem volt egy sima Zotac GTX280on,de mihelyst AMP! órajelekre emeltem,máris 120°C-osak lettek a VRMek. Tehát inkább ne
-
kasa85
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest