- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyíkac
aktív tag
válasz
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ #23863 üzenetére
1 tegye vissza a régit. ha utána ok akkor ok..
2 ha utána sem ok, tegye át más gépbe.. ha ott sem ok akkor keressen valakit aki kézrátétellel gyógyítja. (reball)nekem volt h. azért csíkozódott a kép mert nem volt fullra beledugva a csatiba.. bár ebben az esetben nem áll fent ez az eshetőség... mivel nem írtad h. ki-be tette..
-
Gyíkac
aktív tag
válasz
Bulitt #23832 üzenetére
hát átlagban 40-50fps körül szoktam megelégedni, azért nem szeretem nagyon meg tépni, de ha lehet akkor 1920*...-ban.
Én viszont annak nem látom értelmét h. 3-4 fok különbségért van aki áldoz + 80k-t hűtésre...
Első hűtésemnél egy kólás flakon volt a tartály a hűtő meg egy traktor fűtő radiátor..
De értem mire gondolsz, ha nagyobb teljesítményt akar az ember tartósan akkor vegyen nagyobb gépet, nem éri meg szerinted tartósan megerőltetni a masinát.
Én viszont annak a híve vagyok ha megvettem akkor a + teljesítményt is kihasználom. (a vízhűtés meg segít ezt tartósan elérni).
És igaz ami igaz a bonthatósága macerás
.
De visszatérve a kártyákat 3.8-4ghz körül lehet teljesen kihasználni
a 3,2-őt keveslem.
Bár rengeteg múlik az L3 méretén -
Gyíkac
aktív tag
válasz
Bulitt #23829 üzenetére
tudom h. nem minden a teszt
+ az "új" intelekkel nincs tapasztalatom.
De amd-nél észreveszem azt az 1000 mhz különbséget.. :$ úgy hogy a kártyát nem macerálom.
és van olyan szerencsém h. nem kell lényegesebben változtatni a feszt átlagban 4200-on használom 1,45 v-on. Igaz ez emelt, de így biztosan stabil az unlock (x2@x4)
+ óránként az a +30-40 w... többet spórol ha áramtalanítja a gépet míg nincs otthon (10óra*5W/óra készenlét (minimum) ). Enyém idle 260-270W terhelve 560 (hangfallal monitorral).
mellesleg nem szeretem ha pillre meg-meg akad a játék (minimum fsp). Átlagban lehet jó ha néha pl kocsival kanyarban be-be "lassul".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest