- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andor111
csendes tag
Ha 2db Gtx260-as karit párosítok akkor milyen teljesítményt érnék el velük?
Arra gondolok hogy a memória duplázódik ,Mhz,... ilyesmi.
És ha igen akkor a chiftek 650-es táp elég lenne-e?az X4 640proci ki tudja majd hajtani mind2 karit?
A másik azon gondolkodom menyire is érné meg ebbe invesztálni a pénzt .
De lehet ez olcsóbb megoldás lenne ,mert 120 eurótól nincs több rávalóm,de ez is csak abba az esetbe ha eladnám a meglevő karimat.
Nehéz jól dönteni,bocsi a sok dumáért.
Segítséget előre is köszi! -
Andor111
csendes tag
Sziasztok!
Gtx 260-ast sli-be milyen karikal lehet párosítani.
Gpu-nak vagy minek egyeznie kell ha jól értelmeztem a dolgot.De az azonosságot hogy tudnám megállapítani hogy egyeznek-e,mit kell néznem.?
Addig is Köszi -
Andor111
csendes tag
Ugye bim, létezik hogy az Afterbruner kavart be?
Bár idáig is ezt használtam a verziót nemtom hogy melyik volt és hogy számít-e.?
Most az EVGA van fent és mióta lecseréltem nincs semmi gondom.
Igaz illesztőt is cseréltem a legújabbról a 197.13-ra ami az instal cd-én volt..
Vélemény? -
Andor111
csendes tag
Na túl vagyok a kártya cserén,mivel az hibásodott meg.
De lenne itt más gond is ,még pedig az Afterbruner ami a ventilátorokat szabályozza.
Most két napja figyeltem fel rá, nem volt (nehéz) ,a kompi megy üresben csak a torikat töltögetem és egyszer csak 100%-ra ugranak a ventilátorok ,After kikapcs,ujra indit pár óra és ismét ismétlődik a dolog.
Mi lehet a gond? -
Andor111
csendes tag
Meg van az X4 640
Most nagyobb alap beállításokat adott a játéknál,(magas) viszont a memóriát most sem üti ki 99%.
A porci szépen dolgozik még nem volt időm tesztelgetni.
Viszont többet gondolkozik a gép, esetleg 1proci csere után a Windows újra illik telepíteni? -
Andor111
csendes tag
válasz
Speed® #23243 üzenetére
Még 1kérdés és nem is offolok tovább,még nem lessz meg a másik prockó.
A fentibb hoszban említettem az új beszámolót a teljesítményről.
Arra kérnék egy kis hozzászólást.
Már mint ha bele kerül az x4-es,hogy mit várhatok..milyen szembe tűnő változást..
Mert akár mennyire is szokatlan a dolog a boltban ahonant vásároltam kételkednek abban amit mondok.
Persze ne sértődjön meg senki ,nem akarok megbántani senkit,de lehet a boltos nem az igazi a terepen..
Mert ő még nem hallot ilyen kompatibilitási gondokról mint az enyém,most.
Persze én is olvastam még egy 2009 hozászolást nemtom már hol és ott is azt irta hogy az Intel duálja nem elég ehez a karihoz..
Szoval,na -
Andor111
csendes tag
Akkor korrigálok 1kicsit az eredményeken.
Simi nélkül,és optimalizálva (közepes beállításokkal) a játék 60 körüli az fps-e,és 50,60%-os a Gpu kihasználtság.
Előző hozászolásodban említetted 99%-os kihasználtságot,(normál) körülmények közt,99% kellene mutatnia,ilyen beállítás mellet?
Csak azért erőltettem a dolgot mert nekem azt mondták,hogy 8800gts-el full,full-on megy a játék,és nem voltam kibékülve a dolgokkal ,mivel elméletileg ez jobb kártya ezért nem értettem.
Akkor egy X4-essel az fps-nek jobbnak kell lennie,esetleg a graffon is lehet valamelyest emelni?
Kezdem kapirgálni a dolgokat,egyről beszéltünk csak egymás mellet ,elcsúsztak az értelmezések.
De sajna annyi lovettám nekem sincs.hogy kikukázam a gépet,olcsóbb lett volna 1X-boxot venni,de az nem lenne annyira érdekes,(nem lehet vele kínlódni). -
Andor111
csendes tag
Tulajdon képen ez is aggaszt 1kissé mert a kihasználtság 99% a karinál ,monitorozásnál.
És katasztrofálisan szaggat a kép.
A crysis a maximumra van tolva ,ha leveszem az élsimítást kevésbé szaggat,ha pedig közepesre állítom a játék minőséget akkor játszható,de persze nem ezt kéne elvárni 1ilyen karitól,nem ezért vettem.
Ja vissza raktam a 7wind...az xp-nél nem tapasztaltam ennyire rossz eredményt!
Vajon miért? -
Andor111
csendes tag
válasz
Speed® #23132 üzenetére
Helóka!
Nem voltam pár napot,közben megjött a táp is és tényleg nem segít a dolgokon
Még az X4-be beruházok és többet nem fogok semmit,csak 1karit akartam venni oszt ez lett a vége, még 1gép árát bele ölöm az egészbe.
Vissza térve ahoz a témához:5000+ az afterbruner szerint 30fps-em van a játék közben a crysisel,X4-esel ez növekedni fog?
A tesó vett 1gb-os 512 dual Radeont és neki nincs baja a karival.Duál 3ghz Intel procival megy simán neki,ő azt mondja.Akkor most a Radeon kér kisebb,gépet vagy,a 260gtx kér nagyobb gépet,vagy az Amd ebben a kategóriában gyengébbek az Intelektől? -
Andor111
csendes tag
válasz
Andor111 #23118 üzenetére
Szabvány: ATX, Socket / Slot: Socket AM2, Chipkészlet: nVidia nForce 560, Processzor: AMD Athlon 64, AMD Athlon 64 FX, AMD Athlon 64 X2 Dual-Core, AMD Sempron, PCI-express: x1, x16, FSB: 2000 MHz, Memória: PC2-3200 (DDR2-400), PC2-4300 (DDR2-533), PC2-5300 (DDR2-667), PC2-6400 (DDR2-800), Csatlakozás harddisk: ATA-5 (Ultra ATA/66), ATA-6 (Ultra ATA/100), ATA-7 (Ultra ATA/133), SATA 3Gb/s, Audio: 7.1, LAN: Gigabit ethernet, RAID MODE: USB 2.0
-
Andor111
csendes tag
válasz
Speed® #23116 üzenetére
Ennek nagyon örülök hogy ezt mondod de az alaplapomon hol írja az X4 támogatást?
Vagy miképpen jelzi mert én nem látok rajta ilyet,de meg mondva őszintén nem is értek az egészhez annyira,az építés terén.
Szóval ha leírnád..Pl:AMD
Athlon II X2 250 3.0GHz 2MB AM3
Ez menne bele? -
Andor111
csendes tag
válasz
Speed® #23107 üzenetére
Valszeg igazad van,sőt nem is kételkedem.
De a fentebbi írásom alapján ,(mikor az öcsémnél voltam ) része,őneki Intel duál 2.4proci 4giga rammal,Win7 , full Hd ledes, 550w táppal.Míg én ugyanazt Xp-vel tudom meg csinálni de a melegedés megmaradt, nagyon is persze játéktól függően.
Játék közben még játszok, szoktam figyelni a feladat kezelőben a ramok és a proci terhelést,és egyáltalán nem tért el az értéke,mint mikor a 8600gt volt benne.
Persze ott a szakadás egyértelmű volt hogy mi okozza játék közben.
Tehát mikor a crysist (játszom) a procinak csak az egyik fele terhelődik 70,80%-ra még a másik fele 20,30,% között lavirozik.
Sőt tegnap ,tegnapelőtt arra is figyelmes lettem,hogy valami (csicsereg) a házban.Szerintem a táp néha a maximumát adja,erről már olvastam valamerre.Max felbontásom 1440x900
Tudom nem 1csúcs,de 3évvel ezelőtt még..
32,vagy 64 bites Windowsot használok az kihatásra lehet valamire?460 gigabytom van most,hogy mennyire szuper azt nemtom..
-
Andor111
csendes tag
válasz
Speed® #23105 üzenetére
Még egyszer, nem akarok értetlenkedni,de most az van,hogy a karinak nem elég a proci?
És mennyire lesz hátrány ,nemtom majd kihasználni tejesen a karit?
Tehát hiába adtam ki a pénzt erre a karira,ilyen konfigurációra?-ja és ezt nem értem (azért a SuperB 460ban lévő 400as FSP bél nem olyan satnya.)
-
Andor111
csendes tag
-
Andor111
csendes tag
válasz
axwel18 #23095 üzenetére
És neked hogy tetszik?
Nekem a tápom kicsi most rendeltem meg 1nagyobbat,mert nekem is túl melegedett.
a házam nekem is kicsi.
A karit elvittem az öcsémhez próbára mert neki 550w tápja van,láss csodát a Need for Speed Pursuit simán szakadás nélkül és nem melegedett 50 foktól tovább.
Most 460w Gigab..van benne.De Windows7 alatt nagyon nehezen ment minden jobb graffal rendelkező játék .
Aztán kaptam 1fülest,hogy cseréljem le Xp-re hátha jobb lesz.
Jobb is lett ,de a melegedés továbbra is maradt,a játék igaz annyira nem szakadozik de nem az igazi.
A Crysis játéknál nagyon észre vettem a szakadást persze fullon ment ,az Xp-nél csak high beállítást enged.CHIEFTEC CFT-650-14CS 650W tápot nyomok bele,ez bőven elég lesz.
-
Andor111
csendes tag
Sziasztok!
Eltudná nekem valaki mondani (írni) azt,mit jelent a bit a videokártyáknál?
260 gtx vettem mostanság, tudom lehetett volna jobbat is,de a zsé ,meg hogy ezt az oldalt csak most találtam meg ,ebben a témakörben..
Szóval a bitek ,kirívóan nagy a többi árkategóriás karik mellet, a bit.Mi a plusz ebben?
Sok videó karim nem volt ,ezért nem is tudok hasogatni.
Köszi a választ előre is.!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest