- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Kalos7 #23596 üzenetére
Nem kicsit van vga limited
Ehhez a procihoz egy GTX560Ti dukálna igazán. Ha rám hallgatsz nem veszel GTX280
Ha már használt piacot nézel akkor inkább egy húzott GTX460 1GB verziót. Hosszú távon jobban jársz. Ráadásul 1080p-nél már nem igen kell élsimítás azt nyugodtan ki is kapcsolhatod. GTX460-nal High-on egész jól menne a BF 3. Így a jövőben érkező játékokkal is megbirkózna ha nem is Ultra, de High beállításokon biztos. GTX280-as kártyák garanciája kb most fog lejárni ( 3 év ) és én tuti nem reszkíroznám meg így garancia nélkül, mert ha behal akkor nem tudsz senkihez sem fordulni. Jó gondolt meg.
-
Bulitt
addikt
válasz
Kalos7 #23594 üzenetére
Nem az OpenGL az elavult, BF3 alatt 1920x1080 felbontáson LOW grafikán a GTX280/285 max 30FPS-t produkált. Tehát ehhez a játékhoz ez a kártya kevés. És valszeg ami ez után fog jönni ahhoz még kevesebb lesz. Kevés a fedélzeti memória (1GB), és nem támogatja a DX11-et se. Pedig a DX11 játékok gyorsabban futnak mint a DX10. Amennyiben a soron következő játékok még támogatni fogják a dx9 dx10-et úgy a kártya tud játszható sebességet produkálni High beállításoknál. Crysis2 is élvezetesen játszható vele, pedig az még sz.rul is van optimalizálva. Le kell mondani a tessalációról és a magas physix beállításokról. Ennyi
Ezért sem vettem én 560 kártyát, mert tudtam hogy nem lesz elég a BF3-hoz. És igazam lett. Vettem helyette 570-t és röhögve játszok ultra grafikán 1920-ban. Ennél már csak az 580 teljesít jobban. Vagy SLI
De ha az adatlapodat kitöltőd, jobb rálátást kapnánk, hogy milyen konfigon is játszanál a gtx280-al
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Diablo IV
- Autós kamerák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nyaralás topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest