- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
asvald
senior tag
-
Bulitt
addikt
válasz
Gyíkac #23831 üzenetére
Relatív kinek mire van szűksége. Vízhűtés jó dolog volt nekem is, 100k-ból egy teljes gép Enzotech szettekkel miegymás. Csak sok a macera vele ha alkatrészt cserélsz. Az a baj, nem látod át, hogy mire is gondoltam. Volt már jó pár gépem, és tuningoltam eleget is az életben. Híd el, csak a ponthajhászás miatt vannak ekkora órajelek.
"mellesleg nem szeretem ha pillre meg-meg akad a játék (minimum fsp). Átlagban lehet jó ha néha pl kocsival kanyarban be-be "lassul"
Te direkt minimum FPS-en játszol, vagy egyszerűen többet akarsz kikényszeríteni a gépedből mint amit tud? Mert a fenti sor erre enged következtetni. Ha minimum FPS-en játszol, akkor agyon van rángatva a grafika, de a rendszered nem bírja. Erre nem megoldás az az 1-2FPS emelkedés amit a CPU tuning eredményez
-
Bulitt
addikt
válasz
Gyíkac #23828 üzenetére
Ha te a tesztekkel szeretsz játszani akkor biztos sok értelme van 24/7-re a 4Ghz feletti órajelnek több fogyasztással és nagyobb hőmérséklettel. Amennyiben tényleg játszol valami PC játékkal, akkor a minimum FPS-ed emelkedik meg, minél nagyobb a CPU órajeled. De, nem a minimum FPS-el akarunk játszani, tehát innentől kezdve ez felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Óvodások homokozója
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest