- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs81
tag
válasz
The Lord #23293 üzenetére
Hi,
Pedig nem beszélt rosszul az előttem szóló. Csak azért térek vissza a témára, mert speciel volt gtx260-am (ami majdnem 275 ugye) és tudom mennyire volt forrófejű. Szvsz nem éri meg venni rá hűtést. Engem csak a hangja zavart, a melegedése nem, úgyhogy levettem az alapjárati fordulatszámot. Játék alatt meg hagy tekerjen.
A gigabyte 1 gigás OC GTX460-a mocskosul jó kártya. Nagy kedvencem volt. Nem mondom, hogy 15k a különbség a 2 kari között, de sokkal logikusabb döntés mint a 275-re venni egy ilyen monstrumot. Totálisan halk, még terhelés alatt is. Igaz, nem sokkal gyorsabb mint a 275, de a hűtése fenomenális és nincs vele babrálás.
Az általad említett hűtő meg szvsz overkill a 275-re. Az egy óriás. 30cm. (!)
Tegnap volt szerencsém a közeli rokonához és leírtam róla pár dolgot ide ami lazán ugyan kapcsolódhat. Szerintem mindenképp aludj rá egy párat.
Üdv -
odorgg
addikt
válasz
The Lord #23291 üzenetére
Szerintem semilyet
Eladod a 275-öt, hozzácsapod azt a 15K-t amit hűtőre költenél, és 35-40K körül veszel 1 GTX460-at, ha lehet Gigát olyat mint pl az enyém, mert garantáltan halk és hűvös, és tuti nem kell rajta hűtőt cserélni, ráadásul kevesebbet is fogyaszt, és teljesítményben is felül múlja a 275-östUgyanakkor ha mindenáron a 275-be akarsz pénzt ölni, akkor a GTX-pro természetesen, a nagyobb kompatibilitás miatt, ráadásul olcsóbb is ahogy elnézem
-
Bulitt
addikt
válasz
The Lord #22923 üzenetére
Az SLI két kártya közt osztja meg a számítási feladatokat. a Physx pedig egy kártyára bontja le a látványt, és egy kártyára a mozgást. Ez lenne a hivatalos. De mivel a Physx nem hozott olyan látható eredményeket, a játékokban (csak szintetikus tesztekben 3d mark ilyesmi), ezért nem is nagyon használják már. Aki ilyenbe gondolkozik az inkább SLI-t rak össze valami két olcsóbb kártyából. Jelen esetben mondjuk két darab 260-as, már jó alap egy SLI-nek. Szerintem
Plusz jött a DX11 ami a physx terén többet nyújt már, mind látványban mind pedig mozgási effektben
Persze a guruk javítanak ha nincs igazam
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
The Lord #22900 üzenetére
Én abból tudok ki indulni hogy egy Chieftec GPS450 A (450W) tápom van. Egy GTX 280 van benne és simán viszi tuninggal. Ha ez elviszi a tieddel sem lesz gond. Én a helyedben ha tudja az alaplapod 4 magosat vennék már csak a jövőre is gondolva. Az E8400 kihajtaná tuti meg ha kapna tuningot akkor meg egyértelmű de a jövő a többszálúságé.
-
N_A_S
veterán
válasz
The Lord #22900 üzenetére
E5200-hoz képest E8400 nem nagy előrelépés. Q8XXX / Q9XXX / i3 -tól fölfelé.
Qru
Köszönöm a részletes, mindenre kiterjedő választ!Most egy ilyen vMod-on gondolkozom. Be lehet ezt vállalni stock coolerrel@100% /1.36V/ ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen notebookot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest