- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbitális
tag
Sziasztok!
Van nekem egy gtx 260-am pontos nevén gigabyte GV-N26OC-896I első inditás minden OK aztán driver föl afterburner, furmark mindenhol írja 650mhz oké, aztán újraindítás ekkor jött a gebasz afterburnert beinditom csak 400mhz-t mutat a gpu-z-nél a sensor fülön is csak 400mhz-t mutat BFC2 őt beinditom és highon szaggat 1400x900-on mondom ajajaj akkor furmark beinditt és most csak 22-24 fps-el megy miközben az előző inditás simán voltz akár 50 fps is. Ez azt jelenti, hogy 3d alkalmazásnál nem mindig kapcsol feljebb de pl dirt 2 simán ment high-on. Az nvidia driver-nél van valami energia gazdálkodás de ott arra nyomtam, hogy maximális teljesítmény legyen.
Légyszi segítcsetek nekem. -
norbitális
tag
Na megvettem a giga gtx 260 OC-met és minden fáradalom nélkül felhúztam 730Mhz-re.
Nem a saját gépemben hanem a haveréban.
De viszont lenne egy kérdésem az mV-t miért nem tudom állitani pedig afterburnerben is engedélyezve van az mV állítása.
Illetve ajánlanátok rá valami faintos hűtőt bár nekem is van ami rámegy de az egy ki fos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hegesztés topic
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest