- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
válasz
kovi831 #23795 üzenetére
Mikor a 8600Gt megjelent, az én ismeretségi körömben nem volt fullHD készülők. Nekem is tavaly év vége óta van. Én arra tippelnék, hogy a win7 nem engedi a kártya teljesítménye miatt a fullHD-t és nagy valószínűség szerint az élmény indexben mért eredmények miatt. Arra is gondoltam, hogy a win7 aero felület is közbe szól, mint ahogy volt is erre példa korábban játékoknál.
-
Bulitt
addikt
válasz
kovi831 #23793 üzenetére
Egyértelműen a videokártya a hibás. a 8600GT nem alkalmas két monitor kezelésére 1650x1080-as felbontásnál nagyobb üzemmódban. Ennek a fedélzeti memória a hiba, túl kevés van rajta, ezért nem bírja el a klón monitor azonos, vagy nagyobb felbontást. 1x csak egy megjelenítőt használj. Ha fullHD kell akkor a TV-t és csak a tévét, ha a gép kell akkor csak a monitort. 720p-vel még boldogulnia kell, de az 1080p-nél már igen sokat segít egy erősebb vga ami bele tud segíteni a számításba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest