- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rigormortiis #62245 üzenetére
10x kell elerni persephonet es amikor visszajon veled az alvilagba az a “vege” -
Rigormortiis
veterán
Lepörgött a Hades stáblista. Nem tudom, mi hozta elő, nem néztem leírást, tippre sokszor el kellett érni Persephone-t. Kb 35 óra szaladt bele. Eddig. De még nincs vége.
Zseniális. Imádom. A megjelenítés, art style, szereplők, szinkronok, sztori, játékmenet, zene (plusz két nagyon jó dal is van benne!), optimalizálás (nem dadog, keveset tölt, tűéles kép)...
Vastag 10/10.
-
Okologicky
kezdő
Jól gondolom, hogy Playasiaról vásárlás után, itthon még áfát kell fizetnem? Köszönöm
-
horkovy34
tag
Na ma már volt időm tesztelni a Super Mario Galaxy-at.
Fuuuuhhhhhh.......
Nagyon elkapott a játék, a csodálatos zene meg úgy minden.
A nosztalgia beindult!
Hiába ez a játék semmit nem öregedett, sőt nagyon szép kis grafikai tuningot kapott, a stabil magasabb fps-ről már nem is beszélve. Örülök hogy újra a kalandok részese lehetek, a játék teljes pompájában. Kicsit féltem az irányítástól a Wii Remote hiánya miatt, de az első egy percben rájöttem hogy nagyon jól sikerült a mozgásérzékelős pointerezés szóval semmi gond sehol sem!
-
peternac
tag
nem furi, eredetileg is arra találták ki a wii-nél, remekül működik
de lehet pl. pro kontrollerrel is tolni
ilyenkor az egész kontroller mozgatásával irányítod a kurzort
én pro kontrollerrel tolom, eddig nem volt problémám az irányítással, a kifejezetten kurzoros pályákat (bubi terelés, kék csillagos pályák stb.) is simán meg lehet így csinálni -
válasz
Rigormortiis #57424 üzenetére
Tales of Vesperia - Definitive Edition: Elkezdtem, ajánlom én is, egészen megfogott (jobban mint az AC Shadows, pedig abban csak úgy automata lovaglást is szeretem, nézem a tájat).
-
kr:sz
tag
Sziasztok! Milyen lett a Mario Galaxy 1-2? Nem fura hogy a Joy-conokkal külön kell irányítani? Nagyon agyalok, hogy megkéne venni vagy esetleg a wondert.
-
penge111
addikt
válasz
Rigormortiis #62235 üzenetére
Sokkal gyorsabbak a csaták, meg persze fel lehet venni a sebességet... Egyedül a végső harc volt nagyon hosszú, de az zseniális volt. Bármelyik harc letudható egy perc alatt... te több platformon is vagy, ne ide vedd
-
_Balee_
aktív tag
válasz
Okologicky #62227 üzenetére
Változó, legtöbb esetben a megjelenés napján az alzaboxban van, de előfordul, hogy csúsznak pár napot.
-
penge111
addikt
Kb 30 óra után a végére értem a Ruined King játéknak. Ez egy körökre osztott rpg, ami a LoL játek világába játszódik. Aki anno LoLozot, annak a karakterek ismerősek lesznek. A játék nagyon színes, szép a tálalás. A zene is elég jó. A játék nagyon hasonlít grafikailag és játekmenetben is a Battle Chasers alkotásra, ami szerintem egy kis gyöngyszem volt. A történet is elég jó, a harc az kiemelkedő, de csak ha a legnehezebb fokon játsza az ember. Vannak melleküldik, illetve un fejvadászatok, ahol nagyon combos bossokat kell lenyomni. Nekem kellemes csalódas volt ez a játek, nagyon szerettem mind a 6 karaktert. Aki anno Lolozot, mindegyik ismerős lesz. De szerintem aki teheti ne switchen nyomja, azért volt bőven probléma. Kb. 4-5 alkalommal kifagyott a játék, nagyon sok a töltési idő, kicsit homályos a kép, a karakter futása iszonyat lassú. De mindezek ellenére nagyon szerettem, ja és a végső boss zseniális, rég találkoztam körökre osztott harcban ilyen jól megkomponáltal.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Nekem a megrendelés napján jött a Galaxy 1-2 és a megrendelői ajándék is benne volt.
-
Norb79
addikt
válasz
Galaxy1-2t egy haverral mindketten onnan rendeltük elő.
Neki csak az előrendelői ajándékok jöttek meg a megjelenés napjára, a futár elfelejtette berakni a játékot is az alzaboxba, visszakapta a pénzt.
Nekem megjött az előrendelői ajándék és a játék is, de kezüket tördelték, hogy jajj, nem aznapra, csak másnapra és ezért kárpótlásul aktiválták az alza akármi előfizetést egy hónapra.Szóval a legutóbbi két tapasztalat nálam, hogy az egyik késett egy napot, a másik meg se jött, mert elbénázták.
-
Okologicky
kezdő
Alzás előrendelésről érdeklődnék, megjelenés napján postázzák vagy csak egyszer majd? Talán van tapasztalata valakinek. Köszönöm
-
válasz
Rigormortiis #62224 üzenetére
én is
-
21 óra után lepörgött a credits a Hades első részében. Micsoda kaland! Nagyon bejött a játék. OLED-en gyönyörű, a zene nagyon jó, a játék menet meg nagyon addiktív. Így 21 óra után azért már látom hogy hol vannak benne ismétlődések, de összességében ez idő alatt végig kínált újdonságokat (és még meg sem nyitottam sok mindent). Az a 2.500 Ft bagó volt érte.
-
a2d2
addikt
Srácok ez a Golf Story kis laza chilles játékból átment Soulslike-ba
27,5 óra alatt pörgött le nálam, pár coin cash-en kívül megcsináltam mindent. Az utolsó verseny nagyon kemény volt szerintem, végig koncentrálni kellett, de elég jól összejött a végére:
-
a2d2
addikt
válasz
madarasz92 #62215 üzenetére
Pont ez a 3rd party joycon a téma most. Ezeket nézd meg hogy ezek közül mit támogat mert nagy a szórás:
- hall effect
- HD rumble
- beépített akksi
- amiibo támogatás
stb. -
horkovy34
tag
Közben elfelejtettem írni hogy nekem is megjött az előrendelt Super Mario Galaxy 1+2 a konzol stúdiótól.
Megint nem kellett csalódnom bennük! Időre itt volt automatában, és az előrendelői ajándékok is szépen, a játék mellé voltak csomagolva a dobozkában. Igaz még ki sem bontottam csak beraktam a többi játék közé mert a héten semmi időm játszani. Sebaj jövőhéten szabin leszek.
-
ADAM1337
nagyúr
Akciós a moonlighter, nem is ismertem a címet, de 3,5 euroért behuzható dlc-vel.
Egyelőre vagy 10 órát beleraktam egész pörgös. -
madarasz92
őstag
Sziasztok!
Erről a joyconról van esetleg tapasztalat?
Mondjuk már mindegy mert megrendeltem, 40usd-re jött ki kuponokkal. -
Tim82
félisten
Szereltem már Switch-et. Szerintem a valóságban nem lazult ki, csak mégis úgy érzem, mintha egy nagyon kicsi "játéka" lenne. Hozzáteszem, van más kézikonzolom (Steam Deck meg pár kínai "retro" kézikonzol), azok egybegépek, lehet, hogy csak azokkal összevetve érzem így.
Lapátkezekhez, mint amilyen nekem is van, amúgy kényelmes a J20 Pro.
-
Tim82
félisten
válasz
Kroni1 #62209 üzenetére
Nagyjából annyi, hogy van egy olyan érzésem, mintha nem lenne 100%-ig stabilan a Switch tartósínjén rögzülve, mintha nagyon picit mozogna rajta (nem tudom pontosabban megfogalmazni), de ezt a gyári joyconnal is ugyanígy éreztem. A kapcsolat stabil, nem szakad meg, játék közben nem okoz problémát, szóval ez csak érzés.
-
Tim82
félisten
Én használok J20 Pro-t és alapjában véve elégedett vagyok vele. Szerintem amúgy, ha hordozzátok a Switch-et, a hozzá való tokkal együtt érdemes rendelni, mert nagyobb persze a gyári joycon-oknál.
Ja igen, ha valakinek számít, nagyobb védőkupakok valók rá, mint a gyári joycon-okra, az Xbox/PS kontrollerekre valók jók erre is.
-
a2d2
addikt
válasz
Okologicky #62206 üzenetére
Ja értem.
Ez a J20 pro 35 dollárért nagyon jónak tűnik.
Ebben akkor minden benne van. -
a2d2
addikt
válasz
Kroni1 #62203 üzenetére
Na ezt nem hiszem el. Pont ide a csoportba be volt dobva mindkettő egymás alá és én a drágább hyperion 2-t választottam, meg ahogy néztem más is azt húzta be.
@TrishtanAG: ez tényleg elég vaddisznó, főleg a hátlap miatt. Nem árt egy Marioparty miatt ha külön kezelhető a kettő.
Marad ez a Hyperion 2 szerintem. Úgyis csak buktával tudnám eladni. -
TrishtanAG
senior tag
Gamesir G8 Plus. Hd Rumble van, amiibo szerintem nincs, sose használtam. Hall effectesek az analógok (amik amúgy egy mozdulattal cserélhetőek nagyobbra, kisebbre, homorúra-domborúra, bármire), programozható hátsó két plusz gombja van, szintén van automata gomblenyomás funkció (végtelen lövöldözésre ideális
), egy feltöltéssel olyan 25 órát tud.
Hátránya, hogy a bazinagy akksija miatt a Switchel együtt azért már érezni, hogy van a kezedben valami, plusz az ára egy Pro controller szintjén mozog. -
Kroni1
veterán
Ha esetleg szeretsz kisérletezni:
Én nemrég egy magyar switch fb csoportban olvastam, hogy valaki rendelt a hyperion kínai piacra szánt, (vagy klónozott?) verzióját, ami ugyanugy fullos hall, nfc, stb, csak olcsóbb. Meg volt vele elégedve a srác. Aolion J20 pro néven fut, keress róla véleményeket, a sima J20 az 26EUR, a fullos Pro pedig 35EUR körül van.
-
a2d2
addikt
válasz
tboy93 #62201 üzenetére
Köszi, akkor mégiscsak maradok ennél a hyperionnál. Érdekes hogy egy árva szóval nem írták ezeket az arukereső értékeléseknél.
Az akku azért nagyon hiányozna mert használjuk dokkolva is a konzolt. Meg egy rezgést teljesen alap dolognak tartok.Van egyébként olyan 3rt party joy amiben minden megvan? (Hall effect, HD rumble, amiiboo, akksi)?
-
- Nincs rezges benne egyaltalan
- Nincs amibo support
- Nincs beepitett akku (nem ebreszti a konzolt es csak handheld hasznalhato)Cserebe:
- Hall effect karok
- Hatso plusz gombok
- Turbo funkcio (agyő button smashing)
- Normalis D pad van rajta
- Kenyelmes gamepad, ami nem 5 eves gyerekek kezmeretere van tervezveNekem utobbiak annyival tobbet szamitanak, hogy konkretan miota megvan azota csak couch coop-hoz hasznaltuk a joy conokat.
Raadasul hasznaltan hardveraprorol egy kozel 0km-es peldanyt durrantottam 8.000Ft-ert.
-
a2d2
addikt
válasz
PiszokAlfréd #62190 üzenetére
Golf Story például.
Kb 2,5 euro volt akcióban, 24 órám benne van már, lassan a végére érek, szerintem utolsó versenyt kezdtem meg a napokban. Jópofa.(kivéve hogy átvágott a hangfalas csajszi a dzsinnel és lenyúlta 2000 dolláromat )
-
cSuwwi
senior tag
válasz
Kroni1 #62194 üzenetére
Az a NYXE inkább NYXI akar lenni. Nekem 3 különböző típusa is van, a felcsatolhatósból ez az ajánlott kategória. A keresőbe beírva a kommentben többször is írtam róla fotókkal, más is írt, azokból informálódhatsz. Íme: [link]
A hyperion szériából a 2-es 1 hónapja jelent meg, az hasonlít legjobban a joyconokra (méretben is), de nekem az első szériából a pro verzió sokkal jobban kézre áll (kényelmesebb mert markolatos). NFC-n kívül van benne minden, hall effectes mindegyik, e nélkülit már nem érdemes venni, switch 1-hez jó mindegyik. -
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Teljesen elment a bizalmam az eredeti joycon és a kínai utángyártott joycon másolatoktól, már a sokadik párnál járok, de mindegyik driftelni kezd nálunk a 3 gyerek már nem is szereti használni, mert csak a gond van vele. Hiába cserélgetem bennük a karokat, próbáltam az állitólag hall szenzoros alis verziót is, azok tényleg jobban mozognak, és egy darabig jól működtek a gyári jconnal, de aztán azok is mind meghülyültek, nem mindig csatlakozik, stb.
Van olyan megbízható gyártó (mint pl. a 8bitdo) által készitett nintendora aggatható joycon féleség, ami ajánlott? Ha a motion funkció működik az előny, de nem feltétel..
8bitdo-tól van 2 hall szenzoros vezeték nélküli ultimate kontrollerem, azok nagyon jók. NYXE olvastam korábban h dicsérik, annak is kapható olyan tipusa, ami a sima switch-hez ajánlott lehet?
Előre is köszi minden ajánlást! -
PiszokAlfréd
aktív tag
-
tl-x
addikt
-
válasz
LendvaiFeri1 #62184 üzenetére
Szerintem érdemes BOTW-al kezdeni, de a két játék között kell szünetet tartani, mert sok lesz egymás után.
-
válasz
PiszokAlfréd #62182 üzenetére
Nem. Elő voltam fizetve 1 évig, alig használtam. Le is mondtam.
-
ldave
félisten
válasz
Hát, a Breath of the Wild inkább ajánlott, mint első Zelda, legalábbis a Tears of the Kingdom előtt. A többi Zelda játék (szinte) teljesen külön áll, de ez a kettő erősen kötődik egymáshoz.
-
Rony949
őstag
válasz
Breath of the Wild nem ártana előtte, azon kívül az összes többi korábbi rész szinte különálló, nem szükségesek, de a TotK az egy közvetlen folytatása a BotW-nak.
-
LendvaiFeri1
veterán
Sziasztok!
Első Zelda játék lenne: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.
Lehet vele kezdeni, vagy a sztori miatt kellenek az előző részek is?
-
ldave
félisten
válasz
PiszokAlfréd #62182 üzenetére
Én nem igazán. Még amikor új volt a Switch, akkor picit játszottam (1-2 órát) SNES-es, GBA-s játékokkal, de inkább csak ilyen próbaképp, nem játszottam egyiket sem végig.
-
ldave
félisten
Nem tudom keresett-e valaki Switchre FF Tactics-ot, az eredeti megjelenésre a legtöbb boltba nem érkezett, hiába volt előrendelés. Engem most hívtak, hogy a héten lesz belőle, szóval ha valakit érdekel a játék és megvenné, akkor érdemes felhívnia a megszokott boltját, hátha lesz ott is.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Eclips21 #62165 üzenetére
Hát, ezen leginkább a third party controllerek tudnak a leginkább segíteni. Én a Gamesir G8 Plust szoktam ajánlani, ami egy kifejezetten minőségi, pro cucc; szerintem az egyik legkényelmesebb controller a Ps5 DualSense után. Cserébe sajna nem az olcsóbbak közül való.
-
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
Most nézem, hogy a My Nintendo Store-ban van többféle Pokemon Legends Z-A kiadás és szállítanak is hazánkba (perpillanat az ír Store-t néztem), és a pre-orderre a következőt írja:
Pre-orders on physical items
Pre-orders for physical items made up to 3 days before release day will be delivered on release day, thereafter our normal delivery terms apply.
Valaki már pre-orderelt innen játékot? Ismerve a postát illetve a nagyobb csomagszállítókat van bennem egy kis kétely, hogy biztos ideér-e megjelenés napján... -
cSuwwi
senior tag
válasz
tboy93 #62170 üzenetére
ohh, éreztem én hogy korán tettem le 5-6 kijutással, van még ott tartalom
amit írtál spoilerben ezért nem is jött még fel
a mennyei manna adásának van értelme az adott személy bemutatásán túl? lusta voltam eddig utánaolvasni, de lehet újra nekiállok a régi mentésselpatkolt switchen van magyar ferdítés is, úgy teljesen más élmény. remélem a 2. részhez is hozzáreszelik, mert a pc-shez van gépi
-
válasz
Rigormortiis #62169 üzenetére
Nekem akkor meg ki sem volt oldva minden fegyver. Meg hat ugye a sztori is folytatodik. Jonnek be total uj eventek is. Pl.
charon-tol egyszercsak el lehetett dzsumpazni nemi aranyat, cserebe elteleportalt valami halalvidekre ahol le kellett gyozni es utana adott egy 20%-os kedvezmeny kartyat minden vasarlasra majd letettem a hajam
-
Ki várja még rajtam kívül?
Barbie™ Horse Trails for Nintendo SwitchKár, hogy ehhez nincs előrendelői csomag, kislányom örülne neki...
-
Eléggé elkapott a Hades. Már beleröppent egy 15-16 óra, 5-6 sikeres run is megvolt. Nagyon tetszik ahogy bontakozik ki a sztori és hogy van értelme a roguelike-ságnak. Meg persze a görög atmoszféra az mindig megvesz
-
Eclips21
őstag
Talalkozott valaki olyan problemaval hogy az YB gombok nyomkodasa marioban iszonyat faraszto az ujjanak?
SNES korszakban nem volt ilyen gondom (meg PS-nel se fordult elo soha) es hirtelen realizaltam hogy iszonyat kicsik a gombok es relative tavol is vannak egymastol. Lehet ezzel kezdeni valamit? Letezik olyan joycon haz ami kinomdottan ezt javitja? Vagy valami megoldas? Konkretan az ujjam vegeben benne van a gomb lenyomata, nem birom mar nyomkodni a gombokat
-
Rony949
őstag
-
Nem vagyok "pesti", meglepetésként ért, hogy plakáton is hirdetik.
-
válasz
mahoni #62158 üzenetére
Úgy, mint a Wonder-t nem lehet, a 2. játékos csak egy kis csillag kurzort irányít, amivel besegíthet az 1. játékosnak.
A 3D All-Stars egy limitált kiadású játék volt a Switch-re, a Super Mario 35. évfordulójára, ami tartalmazta a SM64 meg a Sunshine mellett a Galaxy első részét is.
-
Okologicky
kezdő
Sziasztok, little nightmares I nem lapul valakinél a sublót mélyén? Köszönöm
-
mahoni
tag
Ezt a Galaxy 1-2 t lehet egy gépen 2-en játszani mint pl. a wonder?
Ill nem teljesen értem h jön ide a 3D All Star ? -
-
horkovy34
tag
Nekem most reggel jött sms a gls-től, hogy ma benne lesz a kért automatában a játék. Konzol Stúdió-s előrendelés. Kíváncsi leszek hogy lesz e hozzá bármilyen ajándék.
Bennük még nem csalódtam, ellenben a konzolvilágban.
Rád sózzák új árban a sok újracsomagolt HASZNÁLT játékot, meg az olcsón beszerzett importból származó német borítóval rendelkező játékot. Persze normál áron. Én már jó ideje szakítottam velük. Inkább rendelek a Konzol Stúdiótól még ha drágább is.
-
lanszelot
addikt
És itt is van 🙂
-
válasz
tboy93 #62145 üzenetére
40-40EUR külön-külön, 70EUR egyben, ez most itthonról 25e-ért kártyásan jobban megéri, mint eshopból - már akinek nem hátrány a kártya.
(Allegro alkalmazás most adott egy 4000-es kupont, így onnan 21e lesz nekem szállítással, pedig nem akartam megvenni, csak a Galaxy 2-t. K.cs.g lengyelek.
)
-
válasz
PiszokAlfréd #62144 üzenetére
Nintnedo familyben, egy family előfizetést lehet osztani 8 felé.
Mario galaxy-t külön-külön a nintendo store-ban szerintem meg fogod tudni venni.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
Rigormortiis #62054 üzenetére
Na, megérkezett a Switch oled! Végül mégis hardverapróról rendeltem, találtam egy gyönyörű állapotút garanciával, extra pár joyconnal, azt meg mertem venni. Nem csalódtam, olyan ahogy az eladó leírta. Az extra párt tölteni kellett, mert be se kapcsolt, aztán bekapcsolás után az egyik analógja szívatott egy kicsit, balra nem akart menni. Már meg akartam írni az eladónak, de mondom előtte akkor már letesztelem az összeset menüből, de ahogy visszapattintottam a "hibásat", nem volt semmi baja, nyomtunk vele pár kör Mario partyt, kifogástalanul működött. Azért lezavartam a teszteket, mindegyikkel minden rendben.
Még várok játékot, különböző helyekről lettek összeszedve, nem ért még mind ide.
A Nintendo familyben minden tagnak ugyan olyan előfizetése kell hogy legyen?
Most az elején nem hiszem, de később a NES -SNES játékok érdekelnének, jópofa ez a rewind fícsör.Szerk: ezeket a Galaxykat csak ebben a 30 ezres pakkban lehet megvenni?
-
pzstm
titán
GLS meghozta hajnal 2:41kor automatába a Gamepark rendelést -
a2d2
addikt
válasz
Okologicky #61936 üzenetére
Nekem most esett le hogy ebben a kontrollerben nincs HD rumble! Fura volt Odyssey alatt mikor a homokban kellett kutakodni aztán utánanéztem.
Ja és amiibo támogatás sincs benne! Gondoltam jó ha tudjátok. -
-
a2d2
addikt
válasz
lazac_ #62125 üzenetére
Én most álltam neki úgy igazán a Mario Odyssey-nek (évekkel ezelőtt még emulátoron kezdtük el a gyerkőcökkel, de nem fogott ott meg igazából).
Aztán nemrég beszereztem egy Switch-et, azóta átváltottam egy oled-re és itt most egyik királyságot tolom a másik után. Tegnap is beleraktam vagy 3 órát!
Lehet csak át kellett lendülnöm az elején, de most csak kapkodom a fejem mennyi féle játékmechanika van belesuvasztva ebbe a játékba! -
playmore
tag
-
morfondőr
addikt
Hát az alsó felirat arra enged következtetni, de biztosra nem mondanám. Viszont ha így lesz, akkor lehet én is a Switch 2 verziót venném ebből a játékból. A Pokémon inkább a lányomnak a kedvence, neki egy jó ideig biztos nem lesz Switch 2 már csak a mérete miatt is (Lite pont jó neki és már az OLED is nagy). Így jó lesz neki a S1-es olcsóbban.
De a másik dolog, hogy élőben még nem láttam S2-es tokot, de nekem a S1 borítók sokkal jobban tetszenek. Az újak mindennel tele vannak "szemetelve". -
morfondőr
addikt
-
playmore
tag
A 10/20 dollár sincs kőbe vésve mert vannak játékok ahol az upgrade meg ingyen van. A 10 dolcsi eleve onnan jött, hogy a Zeldához van olyan, de amúgy a fizetős frissítéseket a Nintendo 20ért árulja minden máshoz. Lehet, hogy soha nem lesz még egy 10 dolcsis upgrade játék. Van egy bizonyos Nintendo logika szerintem, de abban is van egy csomó kivételszerűség tehát sajnos minden egyes címnek érdemes utána nézni személyesen. Én a következő szabályszerűségeket véltem felfedezni:
1, Azokhoz a (Nintendo szerint kiemelt) játékokhoz amikből a cég nem tervez konkurens részt kihozni jó pár évig, de szeretné köztudatban tartani pl Odyssey vagy Splatoon 3 - azokhoz ingyenes a frissítés. Gyakorlatban azt látom, hogy a Nintendo szerint ha a friss Switch 2 tulaj akar egy kiemelt címet amiből nincs új akkor ne égjen a pofa, hogy a többi új Switch 2 játékhoz képest nyekereg a gépen. Ezért is volt sajnos előre látható, hogy 3D Mario még évekig nem lesz akármit is sutyorognak. Sőt ha a Nintendo kaszál a Galaxy 1+2 vel akkor lesz itt még remaster áradat ami mind tologatja majd a valós új címet.
2, Azokhoz a játékokhoz amit a Nintendo úgy ítél meg, hogy eladhatóak lesz egy Switch 2 Edition / upgrade ami grafikai és tartalmi frissítés. Ezt szándékosan nem engedi ketté szedni a cég (Zelda a kívétel, de ahhoz a tartalmi frissítés minimális), hogy behúzzák a maximum pénzt. Főleg mivel a plusz tartalom abszolút változó mennyit is ad a játékhoz és valószínűleg ők is tudják, hogy sokan nem vennének meg egy gyenge extrát mint a Jamboree.
Itt egy videó, hogy egy Switch 2 Edition kártyát beraknak egy Switch 1be és fut: https://youtu.be/FlRWyZZ5JZI?t=249
Az a millió sor amelyik mindegyik Switch 2 Edition alján csúfítja a borítót az azt jelenti amit el lehetett volna intézni egy Switch 1 és Switch 2 logóval, csak sajnos a marketing borzalmas munkát végzett vele. Tehát ha tervezel új gépet vagy megtartod a régit akkor egyből vehetsz egy olyan kártyát ami mind a kettővel megy. -
-
A két játék kapott ennyit? Akkor külön-külön osztani kell kettővel?
Most, hogy belekezdtem komolyabban (értsd: 30 csillagnál járok
) a Galaxy-ba, olvasva az újrakiadás tesztjeit, pont ahhoz nem nyúltak érdemben, amitől érződik az a 15 év. Nálam legalábbis nem a grafika a kevés (55" oleden sincs hányinger, sőt), inkább a kamerakezelés, a giro állandó elmászkálása, vagy pl. a wii menü "Most akkor mentek, jó? Nem jó? Jó? Akkor mentés!" párbeszédablak. Oké, nem akartak/tudtak ezeken változtatni (bár a fontok mérete állítólag kisebb lett).
Illetve ami nyilván ízlés kérdése, de érdemes megemlíteni, az a lineáris, körökre osztottság érzete vs. open world - minden csillagnál kötelező obszervatórium látogatás vs. pakold be a holdakat az Odyssey-be, amikor akarod, vagy törd a banandiumot, ahogy jól esik. Nem mondom, hogy az előbbi az elavult, a klasszikus(nak szánt) 2D Mario-k rendre így működnek, de nekem jobban tetszik az utóbbi, nem szakad meg kötelezően annyiszor a játékmenet.
-
a2d2
addikt
válasz
playmore #62122 üzenetére
Pont tegnap hallgattam a checkpoint podcastot ebben a témában. Azt mondták hogy ott ahol csak magasabb framerate, gyorsabb betöltés van ott 10 dollár az upgrade, ahol plusz hozzáadott tartalom is van ott 20 dollár. Közben rájöttem hogy ez nem feltétlenül válasz a kérdésedre, de úgy gondolom hülyék lennének kihagyni egy 10 dolláros cechet ha már csak gyorsabban elketyeg az új gépen.
A második kérdésre azt hallottam hogy nem: a játék kiírja hogy nem megfelelő a konzol a futtatáshoz. -
horkovy34
tag
válasz
cSuwwi #62115 üzenetére
Nem akartam a kommentemmel túlzásba esni! A Mario 64 számomra nagyon rosszul öregedett, így nekem felejtős (többször próbálkoztam vele). A Sunshine-ban igazat adok, mert tényleg nem lesz elérhető másképp. Azzal is próbálkoztam még annó a Wii-n de az sem igazán kapott el. Valahogy az a víz locsolós/szivattyús mechanika nekem nem jött át, meg úgy maga a játék világa sem.
Persze ezzel nem azt akarom mondani hogy más nem szeretheti.
-
pzstm
titán
-
ldave
félisten
A Directben bemutatott Galaxy mesekönyv még nem rendlehető, ugye? Néztem a Nintendo Shopot, de nem látom benne.
-
morfondőr
addikt
Én most a Pokémon ZA-ra szavaztam, természetesen Switch 1 verzió, ami gondolom nem lesz upgradelhető, de mire lesz Switch 2 már el fogjuk felejteni úgyis!
-
cSuwwi
senior tag
válasz
horkovy34 #62114 üzenetére
emulált fosként
Volt itt valamelyik kommentben egy összehasonlító videó, és nem nézett ki eget rengetően jobban az új verzió sem. Ha nem játszottál vele, mert nem akarsz a scalpereknek tejelni az érthető, de ettől még egyáltalán nem szar, és eddig nem volt más lehetőség Switchen. Ezért kár ekézni. A Mario64 benne van a Nintendo 64-es pakkban, de a Sunshine továbbra se lesz máshogy elérhető, pedig az sem rossz cucc.
-
horkovy34
tag
Hát én a részemről azt tudom mondani hogy, nekem már egy forintot sem ér a 3D All Stars, nem hogy 30 ezer feletti árakat. Engem amúgy is a Galaxy izgatott csak, viszont most jön még jobb formaban natív Switch verzióként, nem csak ilyen emulált fosként mint a 3D All stars-os. Jah és a 3D All Stars a Galaxy 2-őt nem is tartalmazza pedig az a csúcs!
-
-
ldave
félisten
Előrendelői ajándékcsomag tartalma:
- Kétoldalas Poszter
- Prémium Notebook -
taki01
őstag
-
Okologicky
kezdő
megoldódott
-
ldave
félisten
A Mario Galaxy 1+2 lemezen is jön a héten vagy most csak digitálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő