- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Okologicky #61491 üzenetére
Helyenként nehéz volt az a játék. Én a medencés pályával szívtam, az a boss harc kiidegelt.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Okologicky #61397 üzenetére
Nincs igazad, választható volt (én is az ír store-ból rendeltem):
-
válasz
Okologicky #61362 üzenetére
& penge111
-
csaba951
veterán
válasz
Okologicky #61353 üzenetére
Van olyan fórumtárs aki a Echoes of Wisdom végigjátszása után vette elő a Link's Awakening-et, mert hasonló a kinézete. Nos, inkább csalódás volt neki. Nem tolja az arcodba, hogy mit és hol kellene csinálnod.
Echoes of Wisdom-ot viszont ajánlom. Tökéletes belépő teljesen kezdőknek is a Zeda univerzumba. Szinte lehetetlen benne elakadni. A többi játékhoz képest rövid (nem +100 óra). Legtöbbször több megoldása is van egy probléma megoldásának. Időnként váratlan következménye van a képességeid használatának. Teljesen megéri az árát.
-
braseel
tag
válasz
Nem rég kezdtem el az Echoes of wisdom-t, és visszahozta a régi Nintendo feelinget, amit amúgy 30 éve a Link's awakening, majd a Link to the past okozott. Nyilván az időmúlás ténye következtében egy összetettebb játékról van szó, mint egy Gameboy játék átirata esetében.
-
válasz
Az echoes of wisdom modernebb, konnyebb.
-
a2d2
addikt
válasz
Okologicky #61175 üzenetére
Azt én is megvettem még februárban egy csomagban a kettőt, akkor még 3,2 euro volt. Lehúzás
Nem volt időm még rájuk nézni, nagyon elkapott a Roguebook, majd szép sorjában. -
pzstm
titán
válasz
Okologicky #61175 üzenetére
Nah en ranezek gameplayre, mert az 1+2 most osszesen 3 EUR
-
a2d2
addikt
válasz
Okologicky #60912 üzenetére
Köszi mindenkinek, keresek hétvégén valamit!
-
a2d2
addikt
válasz
Okologicky #60828 üzenetére
GOG-on megvannak már, köszi.
-
a2d2
addikt
válasz
Okologicky #60823 üzenetére
Velem egészen pontosan ez történt: [link]
Elsőre meg tudtam még fogni a kötelet, de utána soha többé, teljes újraindítás után sem@playmore: most hogy elakadtam, nekiálltam a The survivalist-nek, az meg teljesen jó eddig és az is pár dollár volt.
-
Szabi®
addikt
válasz
Okologicky #60562 üzenetére
Nem, az egyik legrosszabb rész. Szép, látványos, de nem szórakoztató.
-
penge111
addikt
válasz
Okologicky #60504 üzenetére
Teljesen egyet értek azzal amit mondasz, az a jó, hogy több mint egy év telt el mióta a 3-mal játszottam. Így teljesen jó volt egynek.
-
tl-x
addikt
válasz
Okologicky #60209 üzenetére
Plusz az anyaghasználat sem volt az igazi.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Okologicky #59603 üzenetére
Van már negyedik is, de ahogy nézem, megint csúszik a switches változata (azt hittem, hogy már rég megjelent).
-
válasz
Okologicky #59603 üzenetére
Van 3?
Az első két részt imádtam, de valahogy elment mellettem, hogy van folytatás.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Okologicky #59600 üzenetére
A negyediket se hagyd ki, az az egyik legjobb rész amellett, hogy kiválóan sikerült benne modernizálniuk a kalandjáték műfajt.
-
kr:sz
tag
válasz
Okologicky #59559 üzenetére
köszi!
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Okologicky #59236 üzenetére
Debil mókákat? Akkor a Daedalic kalandjátékait ajánlanám, mint pl. az Edna and Harveyt, azok vannak Switchre is.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Okologicky #59231 üzenetére
Gyurma játékot, vagy kalandjátékot?
Utóbbiból van egy rakás.
-
Rony949
őstag
válasz
Okologicky #59224 üzenetére
Most utánanéztem. Egész jónak néz ki. Deku Deals szerint 4 euróra szokták leárazni, legközelebbi akciónál be is húzom. Köszi.
-
lazac_
tag
válasz
Okologicky #58447 üzenetére
Passz, de legalább oda van írva, hogy nyomtatott borító, el lehet dönteni, hogy kell-e. A pgs.hu meg cseszett/cseszik odaírni ugye, hogy egy kisollóval recésen kivágott, egyoldalasan nyomtatott borítóval küldi a használt portékát, de legalább még csak nem is olcsóbban, mint ha normális állapotban lenne. Szercsilávcsi.
Ma vettem meg amúgy életem első tok nélküli játékát használtan (Luigi's mansion 3), mert elfogyott a hely a 12db-os tokállványban, szóval minek kéne neki, ha úgy sem lehet szem előtt?
Illetve levámolták a japánból rendelt 3dAll starsCollection-ömet, remélem a héten még ideér, mert belekezdtem a SM64-be Switch Online-nal, de nem biztos, hogy megújítom az előfizut, viszont egész megtetszett a játék, szeretném kipörgetni. -
válasz
Összesen 7 darab nyomtatott borítós játékot találtam a magyar piacon (Facebook marketplace + összes csoport, Jófogás, Hardverapró). Ezt kb 800 hirdetésből.
Szám szerint 0.875%-a nyomtatott borítós játék a jelenleg piacon levőknek.
Ez sok lenne?
Amúgy a leggyakoribb eset tapasztalataim alapján, hogy a tulaj aki megveszi a játékot és hurcibálja magával egy idő után a kazetta gépben marad és nem viszi magával a tokot. Aztán jön az eladás pillanata, eladja a Switchet a játékkal együtt. A tok meg nem is érdekli...
Jön egy vállalkozó szellemű nepper aki megveszi és nyomtat hozzá egy borítót és megpróbálja 1500 Ft-tal drágábban eladni.
-
ldave
félisten
válasz
Valaki a tulajdonosi láncban a kukába dobta a játék dobozát. Én sem értem, hogy miért teszik ezt, egy ekkora értéknél. Régi, papírdobozos játékok (NES, SNES, N64, stb) esetében még lehet valamennyire a korra fogni, de aki egy kemény műanyag tokra sem képes vigyázni...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Sokadik tulaj:
sérült tok,
eltűnt tok,
német/holland borító.
Első gondolatra. -
nylontacsko
senior tag
válasz
Okologicky #58400 üzenetére
Az klassz.
Én a kettőt egyben vettem meg.
Most végeztem az 1-el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest