- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
Kroni1 #59366 üzenetére
Mozgásérzékeléssel tudsz célozni, vagyis a célkeresztet a kontroller (joy con vagy pro conti) vagy handheld játéknál a konzol mozgatásával tudod irányítani. Néha gyorsabb egy precíz célzásnál egy picit mozdítani a kontrolleren, mint az analógot "pöcögtetni". Viszont néha meg rossz, ha pl. a kanapén pozíciót váltasz, akkor rángatod a karaktert is a játékban. De én általában bekapcsolva hagyom ha a játék támogatja, de mindenhol kikapcsolható, ha nem jönne be.
-
TrishtanAG
senior tag
-
ρσгτσ
addikt
-
-
zombei
aktív tag
válasz
Kroni1 #54785 üzenetére
Amíg megjön max próbálj rá a karton darabos módszerre, youtubeon van elég sok videó, hogy tesznek be egy kis karton darabot összerakáskor alá, és úgy megszűnik a drift, meg a lötyögősebb érzet. Elvileg a lemez ház a sok nyomkodástól deformálódik kicsit, és attól jönnek elő a hibák.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Kroni1 #54783 üzenetére
Utánaolvastam. Háááát igen, csak drift:
"Nintendo Switch Joy-Con sodródás ("drift") hiba javítása 2022.08.12-től visszavonásig ingyenes és a vásárlástól számított 24 hónap elteltével is garancia vonatkozik rá! ...fizetősen végezhető el, ha az analóg stick mechanikai sérülést szenved (törött/repedt/horpadt gomb, folyadéknyomok jelennek meg), vagy a vásárló nem rendelkezik számlával a termékről.
A garancia nem vonatkozik tobábbá arra a termékre, amit továbbértékesítettek (használtan vásároltak)"
Igen lehet rendelni aliról gyári minőségű analogot. Nekem már az egyik analogom onnan van. Hibátlanul teszi a dolgát már 3 éve, egy apró drift se volt.
Magyarországról innen tudsz rendelni. -
-
Kroni1
veterán
válasz
Kroni1 #54192 üzenetére
Nem olvastam el sajna a tájékoztatót, hogy a Gamepark számla bemutatást is kér a garanciális drift javitáshoz.. Nem volt nálam, söt már meg sincs sztem, úgyhogy ma volt egy felesleges utam oda.
Megpróbálok számlát előkeriteni, ha nem lesz meg akkor marad a sajátkezű javítás. -
válasz
Kroni1 #54192 üzenetére
Szia!
Ez tipikus drift hiba!
A Gamepark.hu-n találsz infót, a GamePark a hivatalos itthoni szerviz.
Régen helyben csinálták azonnal de változott a helyzet.
Ingyenes szervizre kiküldik külföldre. Ez esetben olyan 2-3 hét alatt érkezik vissza.Ha minden igaz és azonnal kell akkor helyben 6 vagy 8.000 Ft-ért csinálják meg (ezt nem tudom pontosan, majd valaki kijavít)
Ha egyik sem opció marad a házi praktika meg a WD40
-
adalbert1
veterán
válasz
Kroni1 #49327 üzenetére
Szia,
mi általában mindent az én accountommal játszunk a gyerekkel, igaz 2 személyes játékból kb. a Mario Kartot próbáltuk és most a Yoshi's Crafted World-öt (ez amúgy nagyon jó szórakozás, kellően egyszerű, hogy egy 5-6 éves gyerek is értse).
Én ugyan csináltam neki is user-t, de nem igazán használjuk. Ha csak a saját accountodra vennél előfizetést, akkor azért is csak a te useredet használjátok, mert csak azt menti felhőbe.A digitális játékokat lehet offline is játszani, ha csak 1 switchetek van, és az van az accountod alatt primary-nak beállítva. Ha később lesz esetleg másik is, akkor csak a primary megy offline, a másodlagos konzolon minden indításnál ellenőrzi, hogy más nem játszik-e ezzel a játékkal. Illetve talán a NES/SNES/N64/Game Boy/GBA/SEGA emulátorok 7 naponta így is kérnek bejelentkezést. Illetve vannak játékok, amihez biztos kell internetes kapcsolat, mert mondjuk alapból online játékok.
SD kártyát ha jól tudom lehet cserélgetni, de én alapból vennék bele egy nagyobbat. Ha már tudod, hogy nagyjából miket akarsz megvenni, akkor a nitendo honlapján meg tudod nézni, hogy melyik digitális letöltés mekkora méretű, és így nagyjából tudsz kalkulálni. Nekem az egyik Switchben egy 512-es van, erre nagyon sok játékot letöltöttem, mire megtelt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Kroni1 #49279 üzenetére
Mondanám, hogy nézz használtan joycon -t, mert az "örök" drift garancia miatt már az is tök jó opció. Viszont mióta ezt bejelentették, szép lassan azoknak is felment az ára. Meg szerintem jóval kevesebb az eladó joycon is.
Persze ki lehet fogni jó áron, de már ritka. De így sem olyan olcsó, mint korábban.
Én például azért nem örülök neki, mert most már a burkolat csere jóval drágább buli, mint régebben. Mert drága lett az "alapanyag".
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Kroni1 #49275 üzenetére
Mert arra is lehet használni, de azt mindenki maga dönti el, hogy így hadonászni mennyire kényelmes vele. Egyébként van a Pro Controller -ben is, mert például arra is jó, ha azzal akarsz célozni. Tehát nem feltétlen csak hadonászásra jó ez a funkció. Már amelyik játék ezt támogatja.
NYXI -ből volt mini verzió is, de most úgy látom már nem nagyon forgalmazzák.
Amúgy hadonászni én is joycon -nal szeretek. Másra nem igazán használom. Nekem sincs kis kezem.
-
válasz
Kroni1 #49169 üzenetére
Szia!
Én személy szerint inkább mindenből a gyárit venném. A töltőből is és a dokkolóból is.
Néha aprón is ki lehet fogni 4-5 ezerért gyári töltőt. Dokkoló meg olyan 12-15 használtan.Lehet komplett szettet is venni vadi újként de az már kicsit húzósabb:
[link]Az ár csábító amit linkeltél, de az utángyártottat nem szereti a Nintendo és bármikor téglát csinálhat a gépedből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest