- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz
peternac #57676 üzenetére
Nem tudom, de a Metal Gear Solid 1 is felhúz minden bossnál. Csak annyi, hogy már felhasználóbarátabbak a játékok szerintem. Régen örültünk, ha volt valami game egyáltalán.
Ettül függetlenül még mindig jó game a MGS1, meghaladta a korát eléggé. Most már kezdem érteni a fanokat.
-
Baltazár123
őstag
válasz
peternac #16691 üzenetére
A switch egy jó környezet az indie játékoknak. Ez a játék ráadásul kb 2e forinttal drágább is nintendóéknál, mint pl a magyar XO shopban.
Érdekes pedig, mert én úgy tudom, hogy voltak felmérések és alig van olyan switch tulaj, akinek ne lenne játék pc vagy másik konzol. Szóval logikusan minek venné meg valaki Switchre, de gondolom úgy vannak vele az emberek, ha már megvették a switchet, akkor használni is kéne és a viszonylag kevesebb nagy cím mellett jobban labdába rúgnak az indie címek.
Jó hír ez szerintem, mert XO,PS4 környezetben sokkal sanyarúbb az indie címek sorsa, és így legalább több fejlesztő meg tud élni és a Switch terjedésével még jobb lesz nekik. -
ayo
veterán
válasz
peternac #12195 üzenetére
engem ez pl. soha se zavart, de az már igen, amikor az eredeti játékok kárára megy. használt cuccoknál ez azért igen para lesz, hogy most azért olcsó, mert szar vagy csak simán jó deal. azt persze ott az ebay meg minden, de ha rosszat fogsz ki, akkor pénz-idő-energia. egy jó dealnél meg nyilván belemész vagy sem, akár külföldön, akár a jófogáson. ez baromira kellemetlen a jövőre nézve, mivel én a játékaim nagy részét (nem csak Switch) használtan szoktam venni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- További aktív témák...
- Legion Go 8APU1
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest