Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz ayo #36593 üzenetére

Metro és AC4-ről van valakinek tapasztalata ezeken felül? Skyrim? Warframe? Dio3-at láttam már évfolyamtársnál (ha már volt róla most szó) és az eléggé meggyőzőt, de a Doom is. :B
    Azt olvastam, hogy a Witcher 3 elvileg briliánsan sikerült.

One S és asztali mellé keresnék valamit ami kimondottan kézi szvsz első sorban a Lite-on agyalok a Monster Huntereken túl pont a portok miatt(igazából 5-6 exet látok így elsőre ami kéne a többi port), sokkal kellemesebb lenne mint az XCloud. Grafikára egyáltalán nem vagyok érzékeny de jó lenne valami amit lehet egyetemre magammal cipelni(bedobom csak tokba és befér egy motoros hátizsákba, a gamer laptop ötlet pl itt bukik meg) majd újra meg nyáron a szőlő lugas alatt nyomatni.(Fényerővel nem lesz ott gond.)

A várható Pro mennyire fogja befolyásolni az alap gépre megjelenő címeket? Anno 3DS <--> New 3DS-nél is ez volt a gond.

Litenak jól láttam, hogy matt a felülete? Mennyire kopik ha izzadósabb az ember keze?
    3,5mm-es milyen minőséget tud? 32Ohm-os fejest még megtudja hajtani?
    Erősen agyalok, hogy májusban kéne egy Light, előre is köszönöm a segítséget a válaszokkal! :R

Új hozzászólás Aktív témák