Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha mindent összeraknánk, lehet
-
ayo
veterán
válasz
horkovy24
üzenetére
annyira szerintem nem izgalmas az MK11, hogy ennyit költs rá. fizikai formát MK11 esetében meg szintén el lehet felejteni, hiszen multi cucc, még ha single részről is beszélünk. az tök jó persze, hogy hordozható, ellenben netet igényel a single részeknél is, joy-con - pro kontroller nem valami jól passzol a játékhoz és még ugye nem is a legszebb. PC mellett számomra nem volt kérdés a dolog, ha viszont nem lenne PC akkor meg inkább SF részeket tolnám, ahogy toltam is néha Switch-en. azok korrektek, egyedül a netes multi részei nem jók, mert kevés a játékos és nagyon rossz a kapcsolat.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Quinine911
üzenetére
Egy Cuphead meg ori után sztem easy
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na jó, de Te egy önsanyargató állat vagy, kibírod gaming nélkül.

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én sem vinném egyébként. Nekem pl. az olvasás, teló nyomkodás sem nagyon ment anno tömegközlekedésen, mert hányingerem lesz tőle nagyon hamar.
Egyébként ennek itt a tudományos magyarázata: [link]
-
30z.Samu
titán
válasz
hszilard666
üzenetére
Ha sokat utaznék, Nekem is szempont lenne.
Meg egyébként lehet kicsit nagyobb szerepet fog kapni a Switch mostanság. A napokban kiderült, hogy a jelenlegi párom nem zárkózik el a gaming-től és ha átmegyek hozzá, akkor nincs kizárva egy kis co-op. Overcooked (bár ezt inkább később vetném be
), Unravel, ilyesmi. 
-
GSpecter
tag
-
30z.Samu
titán
válasz
hszilard666
üzenetére
Na az ilyen kaliberű játékokat (Eternal, MK11 stb) max akkor venném meg Switch-re, ha nincs más konzol a háztartásban. Vagy ha mondjuk lenne még valaki, akivel Switch-en tudnék játszani és az úgy fun. Persze jó pofa, hogy bárhol előkapod a játékot és tudod tolni, valakinek ez is szempont.
-
hszilard666
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
Szerintem ennyit mégér!
mondjuk nekem ingyen volt, megkaptam az eternal mellé ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
30z.Samu:
Megértem, én day 1 megvettem PC re majd aznap előrendeltem switchre is. Egyszerűen csak azért ha nem itthon vagyok és van pár óra üresjáratom akkor legyen lehetőségem játszani. Tavaly még olyan volt a melóm hogy sokat voltam úton a városban, és 2 meeting között tudtam játszani, a diablo 3 at pl így fejeztem be
-
Rony949
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
És egyébként még a mai nap ha siettek, be tudjátok húzni az eredeti Ghosts 'n Goblins-t a Capcom Arcade Stadium-on belül.
-
Quinine911
aktív tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
állítólag azoknak való, akik szeretik kínozni magukat
értsd: K*rva nehéz 
-
gainwardgs
veterán
Ghosts n goblins resurrection [link]
-
30z.Samu
titán
válasz
pkaresz
üzenetére
Én is már csak a Nintendo-nál ragaszkodom a fizikai verzióhoz, mert jó pofa előrendelői ajándékok vannak, meg mert tök jól tartják az árukat és kis ráfordítással lehet csere-berélni. Ha többet akciózna a Nintendo, akkor szerintem digitálisan vásárolnék. Amikor megvettem a Series S-t, azt hittem hiányozni fog a meghajtó, de eddig egyáltalán nem hiányzik.
-
pkaresz
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Még töröm a fejem mi is legyen.
Futár díjat már nem fizetnék rá, egyenlőre bolt felé nem járok.
Tényleg, erre is van a 14 napos visszaküldési lehetőség?
Megvan a régi nem ultimate verzió kártyásan, ezt ajándékba vettem, de így nem szeretném.
Na, még dilemmába vagyok!
De bosszant, hogy edigital nem írt róla semmit, a játékról, hogy nem fizikai.
Még nincs kibontva!
-
horkovy24
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Én annyit tudok mondani hogy még el sem mentem érte! Gondolkozok ezek után hogy meg e vegyem! Most szerinted megéri 10 ezer forintért megvenni 2 papirt meg a tokot?! Jah és ráadásul úgy hogy nekem kapásból valami combosabb SD kártyát is kéne vennem hozzá mert a gépemben még az sincs. Ennél a Mortal 11-nél pedig tölt le gigákat rendesen. Mindent összevetve részemről így már nem valami csábító az a 10 ezer forintos ár. Még akkor sem ha az ultimate változatról beszélünk! Vélemény?

-
GSpecter
tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Kicsit feljebb linkeltem, a Budakonzolnál. [link]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
horkovy24
üzenetére
Azt tudom írni, ami nekem van: nálam egy Mortal Kombat 11 alapjáték van cartridge-en a gépben és ez került folyamatosan frissítésre a mindenkori patch-ekkel, amelyekből ugye a legfrissebb az 1.026-os. Ehhez vettem még meg az Ultimate Add-On pack-ot, aminek következtében nekem is teljesértékű MK11 Ultimate-em van az összes, pluszban kiadott karakterrel és DLC-vel. Nálam ez a kombó kerek 26 GB-ot foglal az SD-kártyán, ezzel ez a legnagyobb telepítési méretű Switch-játékom.
Szóval szerintem a gép belső memóriája SD-kártya nélkül ehhez már kevés, mert lehet, hogy így a nyers méretet figyelembe véve még rá is férne (sikítva, mert ugye a 32 GB-ból közel sem tudsz 32 GB-ot használni), de a gond az, hogy a frissítések letöltése és telepítése további tárhelyet igényel, mert ugye valahová le is kell tölteni, ott ki is kell tömöríteni/swap-pelni, mielőtt a végleges helyére másolja a rendszer a fájlokat. Szóval szerintem egy ilyen méretű játékhoz - ahhoz, hogy folyamatosan frissülni is tudjon, vagy hogy még bármi mást is tudj telepíteni mellé - legalább 50 GB hely kell.Ergo szerintem nem úszható meg az SD-kártya beszerzése és gépbe való telepítése, ha eddig nem tetted volna meg.
-
tboldi
nagyúr
válasz
GSpecter
üzenetére
Nincs a közelemben a Switch, de gondolom, van egy options menü, azon belül languages, majd subtitles, vagy valami hasonló.
szerk.: Eszembe jutott, hogy én nem is olyan rég nyomtam erről screenshotot.

szerk. 2: Egyébként nem minden verzióban van, előfordulhat, hogy olyanod van, amiben nincs egyáltalán. Nekem az eShopból, digitálisan van meg.
-
GSpecter
tag
Sziasztok! A Witcher 3-ban hogyan lehet bekapcsolni a magyar feliratot?
-
trance89
őstag
válasz
Rony949
üzenetére
Crash Team Racing is féláron van feb 28-ig

-
válasz
Quinine911
üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
Véletlenül idő előtt kitették, majd levették az adatlapot és a trailert is. Április 6-án jön a Star Wars Republic Commando Switch-re.
Eshop link (Nyilván deaktiválva egyelőre)
-
Ki merte bontani még valaki az edigi-s MK 11 Ultimate-et? Vagy van új info-ja?

-
hyggelig
senior tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Én is ott vettem. Eredetileg az eBay-ről jött volna valami, de az soha nem érkezett meg.
-
TBT
addikt
Köszönöm a válaszokat!
-
TBT
addikt
Kijelzővédőkkel mi a tapasztalatotok?
Van valami bevált márka, amit érdemes venni a gépre? -
Norb79
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Sokat utazok, néha csak szülőkhöz, néha kirándulni a gyerekekkel (ottalvós), karantén előtt külföldre is évente többször, hosszabb időre is. És ilyenkor amikor este kidőlnek a gyerekek én még leeresztek ezekkel kicsit, mielőtt belealszok.
Néhány eleve ilyen visszajelzés volt a fejlesztőknek, hogy igen, riszpekt nekik, hogy összehoztak egy ilyen portot egy handheld platformra, mert a karantén előtti utazási szokásaimhoz nagyon is passzolt egy handheld platform.
iPaden is sokat játszom amikor nem otthon vagyok, azon is "komolyabb" játékaim vannak, nem ilyen candy crush vagy angry birds a célfüggvényem ott sem.
A fenti dobozoknak kb a felét vettem használtam, felét day1 amúgy. És sok multiplat cím volt, amit a gyerekek ki akartak próbálni, és egyszerűbb volt lőni egy használt portiát vagy egy új civ6ot vagy two point hospitalt, mint hogy kitúrjanak a pc elől.
Xbox series x is ezért lett, hogy ott sims4ezzen már a lány, ne a pc-n. 
-
-
Norb79
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Nem.
Ez a gyerekek fő platformja, én kőkemény 4k@ultra@60 gémer vagyok pc-n. 
Meg szintén gyerek miatt van otthon egy x360 is, hogy a kinect előtt ugrabugrizzanak, és PC-s GPU, meg x360as gold évek miatt van 500 xbox játék, szóval vettem egy Xbox Series X-et is, hogy azokba is belenézzek.
Szóval csak PS nincs.
-
Rony949
őstag
Ja, ennyiért ez tényleg nagyon jó deal. Viszont én mégsem veszem meg, mert Steam-en már rég megvan és ez tipikus point and click játék, ami egérrel csak teljesebb az élmény.

#35928 Quinine911
Hívd fel a PlatinumShop-ot, náluk hátha kártyás van. [link] -
Quinine911
aktív tag
Na visszavittem ezt a dobozos letöltőkódos MK11 -et az Edigitalba.
Tök normálisak voltak, semmi szarakodás, egyből visszakaptam a pénzem.Elmondtam mi a gondom, valamint, hogy rendeléskor a honlapjukon a rendes tokkal van hirdetve a cuccos.
Mondta a srác hogy sajnos nem saját képekből dolgoznak, hanem a forgalmazótól kapják a képeket és a back-office-os kolleginák töltik fel. Sűrűn elnézést kért.Egyébként utánanéztem a neten és tényleg kétfajta tokos kiadás van, van a rendes kártyás meg van ez a szar, letöltőkódos. Gondolom ilyeneket kaptak....sajnos.
Szóval így jártam, normálisak voltak meg minden, de nem vigasztal igazából, csak a pénz maradt meg legalább.
-
Rony949
őstag
Érdekes eShop leárazások amikre csak most lettem figyelmes:
Contra Anniversary Collection - 4,99 euro
Castlevania Anniversary Collection - 4,99 euro
Syberia 1 és 2 - 1,99 euro
Doom 64 - 2,49 euroHa már ki lettek tárgyalva korábban, akkor bocsánat.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Bakker!
Én pont most kaptam az sms-t hogy mehetek érte! Hát így már átgondolom a dolgot.........
Azért ez tényleg a legalja! Kapsz egy dobozt meg mellé 2 papírt kóddal.... Ennyi erővel megvehetem digitálisan is mert fizikálisan tulajdonképpen ezt sem birtoklod, a tokon kívűl persze!
Ez amúgy így részben vicces de igazából sírni tudnék rajta annyira gáz! 
-
ayo
veterán
válasz
horkovy24
üzenetére
Sajnos online alapú az egész játék, tehát sok single részhez is kell neki online. Ez már nem az a játék, amit 30 év után előveszel és menni fog.
Quinine911: én sajnos nem vagyok benne a Switch verziós MK ügyekben, de volt valami ilyesmi talán itt a topikban is. WB online jó akciókat szokott csinálni, nem tudom eshopban milyeneke vannak, de lehet jobban jársz, ha visszaküldöd és majd vársz egy akcióra, így full fölösleges a műanyag.
A kártyával spórolsz valamennyi helyet, de ahogy horkovy-nak is írtam, később az is csak porfogó lesz. -
válasz
Quinine911
üzenetére
Hogy ennek mi a tököm értelme van az jó kérdés

-
g@bo
nagyúr
válasz
Quinine911
üzenetére
mennyire alja...
10 ropiért doboz. -
törölt tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Gondolom az összes ilyen.
-
Quinine911
aktív tag
Halljátok, most nézem az edigitalos Mortal Kombat 11 Ultimate-et, hogy ez csak "download code only, no card included" --> ergo baszki ez nem is kártyás!!! Csak egy tok letöltő kóddal!
Más is így járt? Hát ezt így ki se bontom, viszem vissza!
-
-
Tegnap megnéztem a Square-féle Project Triangle Strategy demót. A sztorit átpörgettem, nem akartam előre elspoilerezni semmit sem, csak a csatákra és a harcrendszerre voltam kíváncsi. Tényleg inkább a Final Fantasy Tactics irányból közelíti meg ezt a stílust, a pályák, legalábbis így a demóban jóval kisebbek, mint a Fire Emblem játékokban, viszont a terep magassága jóval változatosabb, kis távolságon belül is vannak már jó nagy különbségek. Ami nagyon tetszik, hogy sokat segít a játék a pozicionálásban, jól mutatja, hogy az adott mezőn ki tud minket elérni az ellenfelek közül. Nem tudom ez kikapcsolható lesz-e azoknak, akik ezt inkább maguknak számolnák, nehezítve ezzel a játékot.
A látvány szinte ugyanaz, mint az Octopath-ban volt, csak annyi hogy most lehet mozgatni a kamerát, nem egy fix nézőpontból látjuk a helyszíneket. A betűméret eléggé apró így kézi módban, ezen változtathatnának picit, vagy legalább legyen rá kapcsoló, mint sok más játékban.
Ha minden igaz, majd küldenek egy kérdőívet a demót kipróbálóknak, Octopath esetében is sokmindent figyelembe vettek az alapján, biztos itt is komolyan kíváncsiak a felhasználói véleményekre.
-
válasz
Quinine911
üzenetére
Maga a remake nagyon jó, még tavaly a megjelenés után nem sokkal PC-re beszereztem. Animal Crossing után talán a legtöbbet a THPS1+2-vel játszottam 2020-ban.
Játékmenettel biztos nem lesz gond, majd a teljesítmény lesz a kérdéses, meg az irányítás. Alapvetően nekem teljesen megfelelő mindenre a joy-con, de ennél lehet majd nem árt a pro controller. -
horkovy24
senior tag
Az igen!
Mondjuk van még ha jól rémlik 27-28 gigám szabadon de nem akarok hülyeséget mondani.
Viszont SD kártyára akkor is szükség lesz! De ez miért van hogy a nem exluzív játékoknál ennyi adatot kell még pluszban szednie amikor ott van a kártyán a játék?! Nem fér fel rá? Azért annyit megjegyeznék hogy amennyiért vesztegetik ezeket a V2-es Switcheket én speciel 130-ért vettem boltban, annyiért már nyugodtan lehetne benne kicsit izmosabb tárhely!
Most nem azt mondom hogy legyen benne 512GB de legalább 128/256GB. Ezért az összegért vannak a Switchnél komolyabb cuccok is több tárhellyel, igaz nem konzol de akkor is! Ez a 32 GB már a Wii U-nál is nevetséges volt évekkel ezelőtt!
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Meg egyébként lehet kicsit nagyobb szerepet fog kapni a Switch mostanság. A napokban kiderült, hogy a jelenlegi párom nem zárkózik el a gaming-től és ha átmegyek hozzá, akkor nincs kizárva egy kis co-op. Overcooked (bár ezt inkább később vetném be

Köszi!