Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Nekem is ilyen van, első 2-3 napban raktam tokba, azóta meg az asztalon van hagyva mindig.
Pedig a terv az volt, hogy abban pihenget, amikor nem használom. Így azóta is a gyári töltő van benne, és a telefon töltővel töltöm a switch-et
Minőségre rendben van.
Az üveg is szépen felment rá.
Én úgy emlékszem volt benne 2db grip is. Nem rémlik, hogy külön vettem volna.
A füles ami benne van, az viszont nem tetszik. -
szpal17
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Én vettem a Lite verzióhoz egy Venom csomagot. Meg vagyok elégedve vele. Itthoni tárolásra és utazáshoz is használom. Az üveg egyből légmentesen felcuppant és azóta is tökéletes.
Gondoltam van időm megvenni az Ori and the Will of Wisps-et, de kiderült, hogy már gyakorlatilag sehol nem kapható. Találtam egy helyet, ahol volt egy db bontatlan 14-ért, el is hoztam. Fantasztikus Lite-ot, mintha erre találták volna ki ezt a játékot. Első rész szintén sehol, majd egyszer lecsapok rá használtan, ha valaki talán eladja. Mondjuk azt még PC-n vittem végigvittem.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Playstation 5 lemezes eladó!
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig a terv az volt, hogy abban pihenget, amikor nem használom. Így azóta is a gyári töltő van benne, és a telefon töltővel töltöm a switch-et
koncsik
Sirandrish