Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Phobion
üzenetére
-Ronda.
-Rendszeresen crashel.
-Érzésre talán 25fps átlagban.
-Egy hangú mint az atom... Briliant Diamondot párhuzamban toltam és messze jobban élveztem.
-Büdös nagy kamu coop, ebben a formában kár volt bele erőszakolni a módot, kb nézed a másikat.
-Coopban az amúgy is problémás teljesítmény és appcrash-ek négyzetesen emelkednek meg gyakoriságot tekintve.
-A pálya kb ctrl c - ctrl v, azt se látod ténylegesen a legtöbb régióban merre vagy mert annyira nem érződnek egyedinek.Végig vinni se volt kedvem a Gym Leaderek és a beast-ek után eladtam a francba. A master leauge vagy minek nem volt már kedvem és erőm neki állni.
Jó is, hogy mondtátok páromét még elfelejtettük feldobni pedig az is megy a darálóba mert semmire se jó. Ő legalább végig nyomta de kb elaludt a végére... amennyire jól indult annyire leült kb a felére a játék. Tipikusan ígéretesnek indult ezzel a buddy rendszerrel, hogy követ a kedvenc pokemonod a moun rendszer stb de hamar kiderült kb visszafele fejlődött ez is.
--Köszi a coop ajánlásokat
A Soulslike lett a befutó. 
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Phobion
üzenetére
Ahogy mondod, így a monitor hangkimenete a pc hang bemenetébe megy. Win 11-em van, de a beállítások korábbi windowsokon is kb azonosak:
Egyébként nem muszáj a monitorba dugni, működik közvetlenül a Switch és PC között is a jack kábel kapcsolat. Én azért választottam a monitorosat, mert közvetlenül összekötve sokkal zajosabb volt a hang, és dokkolásnál sem kell így ki-be dugdosni.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Phobion
üzenetére
Én Discordozni akartam Switchezés közben, és így oldottam meg:
Switch dock ---[hdmi kábel]---> monitor ---[male-male jack kábel]---> PC audio line inWindowson pedig a Line-In-nél bekapcsoltam a "Listen to this device" opciót. Amikor játszani akarok, akkor az egyik monitoromat átkapcsolom a switchre, ezután pedig egyszerre szól a fülesemben a PC és a Switch is.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Phobion
üzenetére
Mondd vissza a rendelést, ha csak emiatt vetted. Switch dokkolója, illetve a Type-C portja is speciális, belseje egy MyDP*-HDMI átalakítót tartalmaz és ez a kiegészítő nagyon nagy valószínűséggel nem jó. Keress erre: usb type c docks for nintendo switch
* Mobility DisplayPort -
ooooobi
őstag
válasz
Phobion
üzenetére
Biztos, német amazonon német nyelvüt május 6ra írják (ott mondjuk nem tünik olyan vastagnak). Amerikai amazonon viszont van aki azt mondja, hogy a frissítések miatt sok info elavult benne,nekem nincs meg a game de tényleg van olyan ami most már teljesen máshogy müködik mint az elején?
Ja ez mégse ugyanaz, csak valami Official Companion Guide. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
Phobion
üzenetére
Azért az mennyire elkeserítő már, hogy megértük, hogy ez a konzol lett a legdrágább mind közül?! Konkrétan egy PS4 Pro, vagy egy Xbox One X sem kerül közel sem ennyibe, pedig ugye a számítási teljesítményt nem kell ecsetelni.
Én már több, mint 1,5 éve Switch tulaj vagyok, de sose gondoltam volna, hogy az akkor 100 eFt-ért megvett konzol egyszer még közel másfélszer annyiba is fog kerülni (még ha levonom az AC szoftver árát, akkor is majdcsak) az avulás ellenére is. Elég volt egy kis pandémia, meg egy színes sticker a dock-ra és máris többszörözzük a gép árát.
Durván nyerészkedő ez a mai világ: az 5 Ft-os papírmaszkból 500 Ft-os termék lett, az 1.000 Ft-os csirkemellből 2.000-3.000 Ft-os prémium termék, a 290 Ft-os kézfertőtlenítőből egy 1.000 Ft-os hiánycikk, stb., sorolhatnám még!
-
sittes79
addikt
válasz
Phobion
üzenetére
Uh kicsit megugrott az ára, de legalább van

(#29198) alite : Az komoly akkor szerencsém volt 300 EUR vettem újat külföldön-simát-, nehogy eladjam 500 EUR és vegyek egy animal cross. edition-t.
(#29202) PhobioNN7 Áh nagyon beteg a helyzet amazont szoktam nézni, prime boltok adják 500-600 fontért uk-ben!
Reportoltam is párat... -
alite
senior tag
válasz
Phobion
üzenetére
Kozben olvasgattam, tenyleg ugy tunik, hogy nem limitalt kiadas. A japan regiora a Nintendo bejelentette, hogy gyartani fognak meg: https://nintendosoup.com/nintendo-switch-animal-crossing-new-horizons-set-will-be-reprinted-in-japan/
Igeny lenne ra mashol is, reddit-en izzik a nep.
Feltetelezem az EU-nak is jut majd egyszer ujra, csak kerdes, hogy mikor.Ami gond, hogy a majusi keszletet a simabol valoszinuleg nem fogjak tudni tartani. Rengeteg cikk foglalkozik azzal, hogy a legkorabbi szallitamany junius.. "Nintendo are saying we can't expect to see anymore of the Switch come into stock until at least summer 2020."

-
-
alite
senior tag
válasz
Phobion
üzenetére
Neztem par unboxing videot az Animal Crossing Edition-rol ma, bevallom en is bevallalnek egyet. Az egyik videoban emlitettek, hogy elvileg nem limitalt kiadas es folymatosan gyartani fogjak. Csak ugye a kialakult helyzet miatt most meg a simabol is hiany van.
A gyari uk store-nal mindegyik modellnel ugyanaz a duma, hogy jelenleg nincs raktaron, szoval en bizakodok, hogy a majus eleji szallitmannyal jonnek AC editionok is.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Phobion
üzenetére
A fizikai valtozatnak van resale value-ja, a digitalisnal nincs. Ezt a tenytva digitalis fanboyok altalaban elfelejtik megemliteni, pedig igy teljes a kep
Amig a Nintendonak meg a Sonynak nem lesz normalis refund politikaja (mint pl a Steamnek van), addig en csak akkor vagyok hajlando digitalis jatekot venni, ha legalabb egy 40 szazalekkal olcsobb, mint a second hand fizikai peldany. Ez pedig az esetek elenyeszo szazalekaban all fent. -
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Phobion
üzenetére
Amikor elinditod az eshop alkalmazast akkor azert latni toltokepernyot, mivel amellett hogy a bolt szerverere csatlakozik, a Switch tarhelyet is ellenorzi.
Ha talal olyan jatekot, ami nincs telepitve, de az accounthoz meg lett vasarolva, akkor azokat kilistazza a redownload menuben ahol 1 gomb nyomassal ujra le lehet tolteni.Ezt a menupontot ugy talalod meg, hogy a jobb felsosarokban levo profilkepedre klikkelsz.
Ha nem lett letoltve a Switch-edre, akkor itt lesz.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Phobion
üzenetére
Nem fogja leégeti az ujjlenyomataidat, de a valódi kézi konzolokhoz képest meleg, ventivel hűtik. Sok energia elmegy hő formájában, ennek kellene egy hatékonyabb GPU-val elejét venni az eljövendőkben. Talán még passzív hűtéssel is el tudna ketyegni, ami nagy előrelépés lenne.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
Phobion
üzenetére
Zelda engem is nagyon vonzana, de... Egy zelda minőségű és komplexitású játékot pont nem buszon, meló közben, vagy metrón ülve szeretnék elővenni.
Valszeg megvenném a vasat és a dokkolóban "porosodna".
Ezért sem értem, miért nem csináltak egy bikább, sima, asztali nintendo konzolt, lásd (PS4, PS4 Pro, X1, Scorpio). Az Nvidia tudott volna szállítani bikább hardvert.
De egy másik dolog: A Switch drága, ott vannak a kis kontrollerek, a kijelző felára... Szóval ha csak ezeket leszámítjuk, akkor is egy jóval olcsóbb, sima otthoni Switchünk lehetne. (Ha tegyük fel az ugyanolyan vasat kapna, mint ami most van a cuccban.)
Simán lehetne saccra 75-80 ezer a vas, az pedig jelentősen barátibb ár...
Most mondja meg nekem valaki, miért nem lehet kihozni egy ilyen konzolt...Nekem abszolút kimarad szerintem, értem én, hogy a Zelda állat, de ennyit nem ér.
Plusz a Nintendonak a már megszokássá vált hülyeségei is taszítanak. Friends rendszer bénasága, no achievements, nincs felhőbe való mentés vagy mi, és még sorolhatnám...
-
KOHO
senior tag
válasz
Phobion
üzenetére
A jelenlegi állás szerint én azt mondom neked, hogy ne vegyél!
A Zelda tényleg nagyon jó, de maximum 2x lehet végigjátszani, utána már rohadt unalmas. A többi játék igazából említésre sem méltó. Senkit nem akarok megsérteni én sem, de ez én pl nem értem ezt a Mario Kart féle bohóckodás iránti hype-ot sem. -
ayo
veterán
válasz
Phobion
üzenetére
bomberman sajnos nagyon gyenge lett, SF se lett a legjobb, ezekkel érdemes várni ellenben szépen folynak a nagy játékok, szóval azokkal el lehet lenni addig, amíg nem megy le az áruk v használtan nem szerzed be.
Zeldához pedig visszatérve: grind volt a kérdés és arra válaszoltam, semmi értelme nem lenne fanboy istenítő mondatokkal reagálni bármi kérdést. egyszerű kérdésre egyszerű válasz. És engem továbbra is zavar, hogy FPS drop van, ott a Dragon Quest, az is szenved, Fire Emblem Warriorst várom, de baromira félek, mert az valószínű az is 10-20 FPS között fog mozogni...és ugye ez egy kombórendszeren alapuló akciójáték, ahol baromira stabilnak kéne lenni. Na ezért zavar, hogy saját fejlesztésű játékban se sikerült tökéletesen megoldani, akkor third party mit kezdjen?...
-
djozsi
senior tag
válasz
Phobion
üzenetére
Egyáltalán nem értek egyet azzal, amit ldave mondott. Hatalmas üres tereken soha nem akadt a játék, pláne nem handheldben, pláne nem voltak "óriási fps dropok".
Nagyon sűrű aljnövényzet esetén tudott fps dropot produkálni, handheldben az erre érzékenyek felfigyeltek rá, docked mode-ban 1-2 jól meghatározható helyen zavaróvá tudott válni.
Azóta 2 patchben is javult a helyzet, jelenleg én nem is tudok olyat mondani, hogy a legutóbbi patch óta bárhol láttam-e fps dropot.
Egyáltalán nem tapasztaltam óriási fps dropokat, amikről ldave beszél és nem érzem kompromisszumnak a gépet.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Phobion
üzenetére
Igen, de az is elképzelhető hogy meg az alap, legelső verzió volt fent, azóta már jöttek ki patchek ami a legtöbb ilyen problémát orvosolta. Most már többnyire megvan a stabil 30 FPS kezimodban.
Mas: lol, most jött ki a Switch de a Digital Foundry mar azon agyal hogy milyen chip lesz a Switch 2 -ben

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Reportoltam is párat...
Amig a Nintendonak meg a Sonynak nem lesz normalis refund politikaja (mint pl a Steamnek van), addig en csak akkor vagyok hajlando digitalis jatekot venni, ha legalabb egy 40 szazalekkal olcsobb, mint a second hand fizikai peldany. Ez pedig az esetek elenyeszo szazalekaban all fent.

koncsik
Sirandrish