Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igazából nem t’om.

-
Crus
addikt
Aki tolta már pls. nyilatkozzon: BotW vége felé járok. Kell nekem a 2 db. DLC? Jó? Ami engem érdekel az a sztori content, új területek, új feladványok. Tud ez ilyet 20€-t? (Spoiler nélkül, köszi.)
Volt ez valaha akciózva? Ha igen mennyivel?
-
Bazsi1987
őstag
Ti is kaptatok év értékelő emailt Nintendotol?

-
oriic
HÁZIGAZDA
Werewolf: The Apocalypse — Heart of the Forest | Nintendo Switch Announcement Trailer
- Január 7-én jön. Demó elvileg már tölthető. -
EmThor
addikt
Octopath traveler 29.99€ 01.05.ig.
-
Balinov
titán
Sracok, Mirror's Edge-hez hasonlo jatek letezik Switch-re?
-
Meg akarom venni a Toki-t, 0,31GBP-re jön ki, de az OTP SmartBank 31 GBP-hez kéri a megerősítést... WTF?
-
MN98
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A napokban kezdtem el újra játszani a játékkal, még év elején vittem ki. Hihetetlen, hogy mennyire letudja kötni az embert, attól függetlenül, hogy a főküldetéseket befejeztem már.
Ezek miatt pont azon gondolkoztam, hogy megvegyem-e a dlc-ket hozzá, de az alapján, amiket olvastam, nekem nem hiszem, hogy annyi plusz tartalmat tudna nyújtani.
-
RangerFox
veterán
Én, miközben lassan a BoTW felénél tartok: [link]

-
szbazsi123
csendes tag
Megvettük eshopban a Taiko no tatsujin-t (15 ajro, mínusz valamennyi pont a kasszánál). Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz
Még az lehet, hogy ali-ról beújítunk egy dobcájgot is hozzá...
A mini játékok hozzák a Mario party élményét (nem feltétlenül a színvonalát, viszont a maguk módján nagyon viccesek) -
válasz
Sirandrish
üzenetére
C19 után eljön a pillanat
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
ha PC-t is adsz külcsön mellé...
-
ooooobi
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
[https://www.metacritic.com/game/switch/pga-tour-2k21]
Megjelenéskor nagyon lehúzták a userek, azóta már van egy pár egész pozitív komment is, meg patcheltek is rajta dolgokat azt írják. -
Balinov
titán
Sracok, tegnap voltam itt egy offline jatekbolban es a PGA TOUR 2K21 nem akciosan 30€ alatt van kirakva valamennyivel. Eshop-on valami 49GBP. Jatszott valaki mar a PGA TOUR 2K21-al, erdmes 30eurot ralocsolni?
Szeretem a golf jatekokat, telefonon jatszottam rohadt sokat regen, 1-2x magam is ki tudtam eloben probalni, es rendszeresen nezem a SkySports-on a PGA, Masters, stb nagy golf tournamenteket
-
válasz
Gabonetta
üzenetére
Jó kis cucc, nem tudom hány gyerek van, de lehet, hogy elegendő számú kontrolleretek van
Persze nekem se hiányzott annyira, de a Lite "dokkjába" bedugható töltéssel egyszerre és lehet nyomni. Kis kezúeknek javasolt, nagyjából akkora az egész, mint a Lite kijelzője. Pro-nak nyomába se ér, de ár/érték arányban rendben van. Nagyon jól néz ki, félek is, hogy lekopik róla a máz... bár eddig nem tapasztaltam ilyet. -
tboldi
nagyúr
-
petymek
senior tag
Szidjuk itt az analógokat, miközben az új PS5...
-
Moby
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Atyavilág...csodálatos játékok! Olyan zenékkel, hogy....áhhh
Hát ilyenekkel -
-
horkovy24
senior tag
válasz
Alcsi69
üzenetére
Grat hozzá szép gépezet!
Nekem valahogy ezek a színek nem passzolnak a géphez. Az én meglátásom szerint olyan gagyi hatását kelti a gépnek. Én maradtam a sima egyszínű szürkénél. Pedig én is gondolkoztam egy darabig ezen a kiadáson de csak a játék miatt, hisz annyiból amiből vettem a sajátom (128990) már vehettem volna ilyet is esetleg egy fortnite-os gépet. Nem tudom nekem nem jönnek be de kinek mi!
-
horkovy24
senior tag
válasz
mirci18
üzenetére
Hát nem tudom! Én most beleszaladtam! Pedig már minden le volt zsírozva! Erre eltűnik mint az aranyóra.
De ez van! Hát nehogy azt hidd ám hogy olyan sok van eladó! Mikor vettem a gépet akkor majdnem 1 hétig egy darab odyssey eladó játékot nem találtam használtat itt az aprón sem. Bros U most sincs. A mario maker 2-ről nem is beszélve. Ami felkerült szinte pár óra alatt el is kelt. Azért ezekre az exlusive játékokra viszonylag hamar lecsapnak. Bezzeg olyan van fent sokáig ami mondjuk engem nem érdekel pl: splatoon 2, zelda btw...... -
mirci18
addikt
válasz
horkovy24
üzenetére
Ez nem támasztanám alá.
Én hardverapró jófogás vatera trióról vásárolok.
Jófogásról 90 százalékban előre utalva csomagküldéssel és mégsem tűnnek el az emberek. Pedig nem egyszer még alkudok is.
Az NSMBU meg az Oddessey van folyamatosan 11-12 e ft-ért kár rajta aggódni és újjat venni. -
Sirandrish
Topikgazda
Super Nintendo World
Azért ezt megnézném ám
-
petymek
senior tag
Még lehet reményhal a karácsonyi asztalon. Bízom benne a Super Nintendo World Direct, hoz valami szuper meglepetést is.
-
Quinine911
aktív tag
válasz
horkovy24
üzenetére
hahaha, én is épp pár napja kezdtem el a Trine 4 után...hatalmas game valóban

Istentelen jó pályák és feladványok vannak benne. Most hagytam el a Wooded Kingdomot, most jön a Nimbus Cloud boss fight....az biztos, hogy az egyik legjobb Super Mario játék amivel eddig toltam!
-
Kai_Rong
senior tag
The Lord of the Rings Adventure Card Game sale
A Fantasy Flight-os fizikai Gyűrűk Ura Living Card Game ihlette kártyajáték - nem annyira addiktív, mint a fizikai változat, de megtették a fejlesztők azt, amit meg lehetett a rendszer lényegének átültetésére. 10 eurót megér, én PS4-en már behúztam korábban, most megvettem itt is, hogy tudjak saját magammal coopozni
Egyelőre három kampány, három encounter és néhány adventure quest érhető el, de a 2021-es roadmap most lesz kikommunikálva, és abban vélhetőleg újabb tartalom lesz bejelentve. Kártyás játékok rajongóinak, Tolkien- és Középfölde rajongóknak tetszeni fog, bár utóbbi körnek jelzem, hogy nem igazán kánon a játék a Középfölde lore szerint, szóval A király visszatér függelékeihez ragaszkodó játékostársaknak azért lesznek meglepetések. -
Norb79
addikt
Hm,Hm!
[link]
Éjfélkor. -
horkovy24
senior tag
Gyerekek ez az odyssey über mega giga brutál játék!
Álmomban nem gondoltam hogy a galaxy máriók után lesz még olyan rész ami annyira be fog szippantani de ez........ Lenyomtam vele durván két és fél órát és a Lake kingdomnál tartok közel 100 moonnal.
Azt kell mondjam hogy a lehető legjobb döntés volt beszerezni. A Mario Kart 8 is nagyon király bár az meg volt anno Wii U-n is, de kötelező volt erre is ez a deluxe verzió. Pláne hogy nekem régen egyik dlc sem volt meg hozzá szóval ez is hozott nekem némi újdonságot.
Már csak a New Super Mario Bros deluxe-ot kéne beszereznem.
-
EmThor
addikt
Allitolag a dicey dungeons jo.
-
ldave
félisten
Ha valaki SNES/Mega Drive hangulatú jrpg-t keresne, ez az Ara Fell jónak tűnik: [link]
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
A Slay the Spire valóban nagyon jó játék, bár nekem megvan PC-n, azon szoktam néha tolni, de most hogy mondtad, hogy akciós meggondolom lehet Switch-re is beszerzem.
Torchlight 3 is jó kis játék.Egyedül a Nintendos saját címeket hiányolom én is az akcióból
, meg az egyik Pokémon-os játék beszerzésén gondolkozom, csak nem tudom még melyik része legyen, a Lets go Pikachu vagy a Lets go Evee tűnik szimpatikusnak, de mondjuk lehet azt inkább fizikai formában kellene megvennem, ha már digitálisan úgy sem árazzák le. -
Moby
veterán
Nálam is ugyanez a szitu.
Mondjuk elég annyi hozzá, hogy van egy fülesem is rendelve, aminél a várható szállítás 12.02. És levél sem jött róla, hogy mikor jön. Majd egyszer. -
petymek
senior tag
válasz
horkovy24
üzenetére
Tessék itt egy friss, igen kérdőjeled hirdetés innen a hardveraprórol, tegnap másik topicban érdeklődő linkelte.
Tegnap még ez volt a hirdetés.
Ma már jegelt jelzésű. Nem is értem, aki innen vásárol, ilyen összegben, még az olyan ellentmondás sem tűnik fel neki, mint ugyanaban a hirdetésben kétszer különbözőnek jelölt LCD méret. -
Bazsi1987
őstag
válasz
Exelsior24
üzenetére
Annyira nem szemeztem át még de a slay of spire be is húztam gyors

-
EmThor
addikt
válasz
Exelsior24
üzenetére
Csodalkozok en is h nintendo sajat cim nincs.
-
Exelsior24
aktív tag
Mit mondjak ezek az európai karácsonyi Nintendo eshop akciók eléggé kiábrándítóak, az amerikai régió akcióihoz képest. Ott azért elég nagy és híres címek is le vannak árazva 33%-kal.
-
Beleth
csendes tag
Köszi srácok!
Szemezgetek belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(de ez most nem én voltam
(az a#&a leírásai nagyon királyak mindig)

De ez van! Hát nehogy azt hidd ám hogy olyan sok van eladó! Mikor vettem a gépet akkor majdnem 1 hétig egy darab odyssey eladó játékot nem találtam használtat itt az aprón sem. Bros U most sincs. A mario maker 2-ről nem is beszélve. Ami felkerült szinte pár óra alatt el is kelt. Azért ezekre az exlusive játékokra viszonylag hamar lecsapnak. Bezzeg olyan van fent sokáig ami mondjuk engem nem érdekel pl: splatoon 2, zelda btw......
Álmomban nem gondoltam hogy a galaxy máriók után lesz még olyan rész ami annyira be fog szippantani de ez........ Lenyomtam vele durván két és fél órát és a Lake kingdomnál tartok közel 100 moonnal.