- Yettel topik
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemtelen
tag
Dupla!
-
szemtelen
tag
Morgen!
Tegnap belefutottam az első cheat gyanús esetembe, leírom.
A tag valami oknál fogva hiába vezettem mindig elém ugrott, kb 2-3 mp-enként állt a kocsija keresztbe az út közepén, ha kikerültem eltűnt és megint előttem volt, ha nem sikerült kikerülnöm akkor kajak ütköztünk.
Benyomtam a +1 lapot, a 2. kör után eltűnt.
Faszán vezettem, jól le voltak maradva, egyszer csak traf. mag. nélkül elkezdtek rám jönni a civilek, mint állat, de tűntek elő a semmiből és beszorítottak, de olyan sokan, most már röhögök rajt, de tegnap idegbajt kaptam IoI!ezek létező cheatek? Mit lehet ellenük tenni?
-
szemtelen
tag
válasz
tutuhawer #10856 üzenetére
Az lenne a legjobb, figyelek az akciókra.Most az a dilemmám hogy van 3700 Boostom, megdobhatom még 3kval, de mit vegyek?
(Sajnos bent ragadtam egy telefon szerződésben, a kártyát nem használom, de olyan 3200Ft körül lehet róla lebeszélni, ezeket legalább elköltöm, szemtelenül)
-
szemtelen
tag
Lehet Boostot venni smsért? Mert már vennék is, most!
-
szemtelen
tag
Ajjaj
-
szemtelen
tag
Nekem , megy faszán!
Egyik szeróról a másikra át lehet vinni profilt? Mert kiderült a haverom másikon nyomja, jó volna ha a madzagot átvihetném, ha nem akkor kezdek szilviával az Apexen
Szer.:
Engem a sünök olyan gyorsan eltudnak kapni hogy csoda a TE ben, szerintem rekordot tartok : -
szemtelen
tag
Mi az az IGC?
-
szemtelen
tag
Ez a tresure hunting hogy működik?
Én össze szedem a gyémántot és utána? Mert csak 1et mutat a térkép, azt már felvettem, van valami időkapu amikor áthelyezi, vagy lehetővé teszi hogy megszerezzem, vagy mi?Melyik versenyekben van jó lóvé? Gyűjtenék, lvl 13-14 körül vagyok kis mazzaggal, és nagy tudással
-
szemtelen
tag
Sziasztok!
Rábeszéltek erre a játékra, 3napja keztem és tetszik, de tegnap óta "chek server stats " vagy mi a szösszel nem indul, pedig ződ a led
Mit évő legyek?Van valami titkos kis recept a tuning színekre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- EA Sports WRC '23
- Yettel topik
- Whisky topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged