- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
MetalTegla
tag
válasz
F22Reventon #12523 üzenetére
Konkrétan van egy Transtek 12-12esem és nemtudom mibe rakjam. Megdobja a statját de marhára nemszámít a játékban kinek milyen statja van...
-
MetalTegla
tag
Helósztok! Zonda F-re tud valaki egy jó színkombit? Jelenleg: Kék-Kék-Kék-Piros-Piros-Sárga
-
MetalTegla
tag
válasz
tutuhawer #6949 üzenetére
De miért nem szarod le hogy más mit csinál? Mit érdekel az téged? Rajtakivűl a 11millió bejegyzett emberből legalább 6millió csal. Xy ideje néztem fel a fórumra,de mindig ez a csóri gyerek van kitárgyalva azóta is.Csináljon amit akar.
Én nem védeni akarom,nem vagyok a haWerja de most attól hogy te karakterek százait ütöd le,őt véleményezve attól még nemlesz jobb. Csal kész,nyeld le a témát azt szevassz :S
Tegyükfel ha neked egy ismerősödről kiderülne hogy csal vagy csalt,akivel kurvajóban vagy órákat toltátok a játékban stb stb,akkor teis reportolnád,szólnál mindenkinek hogy csaló,lejáratnád mindenhol? -
MetalTegla
tag
A Cop edition body az mennyire jó? Jobb nála egy Boost-os? Vagy IGC-s?
A murcin egy boost-os javított,elötte cop-os volt rajta...de más autón is segít? -
MetalTegla
tag
Tegnap este lefagyott a játék "Server error"-al
...az egyébként atomreaktort is ellátó gépemen. Nyílván énvagyok a hibás...Ötletek? -
MetalTegla
tag
Tiszteletem! Lényegében új lennék ezen a fórumon de mivel már aktuális,lenne egy pár kérdésem.
Murcin jelen pillanat a következő a setup:Velocicom:
Blokk 7-13
Csiga: 7-9
Kapcsoló: 7-9-4
Ventura:
Rugó 4-7-13
Fogó 13
Gumi 4-4-13
Látszik hogy gyorsulásra tettem,de így a legjobb?
A tuningkalku-val most ismerkedek és egy Medion 4-7-9 es kereket gondol bele,hogy mégjobb legyen,de a kérdés az hogy mennyivel romlik a kezelhetősége,és megéri-e a plusz gyorsulás érdekében?
Másutt mennyit ér ez a program,érdemes használni?
És miért érnek a Velo,és Medion 9-es cuccok 10-et?Bocs a sok kérdésért,köszi a választ előre is
-
MetalTegla
tag
Tiszteletem! Énis azon emberek közé tartozom akik Lengyel filléres boost ot vettek.
Nemlehet hogy az a probléma hogy átkerült máshoz az accom és aztgondolják hogy "kereskedni" akartam vele?
Én csak így tudtam venni,mert nincs kártyám ez akkora nagy baj lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged