Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
gyuszito
üzenetére
DIKK!!! HÁT ILYEN VAN????
Ma reggel versenyeztem egy Mitsubishi 3000 GT elleni autóval. Az én autóm egy Lamborghini Muri (Treasure) autóm volt. Az elején ott hagytam de nem tudtam teljesen lerázni, majd hirtelen azt vettem észre hogy a kis köcsög már előttem van... Végül is a végére úgy ott hagyott mint eb a szarát... A kocsi statjai tudom nem fontosak de a legnagyobb pro játékosok nagyjából tudhatják mi lehetett benne ha leírom:
Végsebesség: 500 körül
Gyorsulás: olyan 458
Irányíthatóság is kb: 400Na most magyarázza el nekem valaki hogy a ****** anyjába hagyott ott amikor megnéztem a végsebessége 308 km/h volt, nekem 364 km/h akinek meg van a Treasure Murci az tudja hogy azért az sem gyorsul lassan! Egy Most Wantedes pályán volt, rengeteg egyenessel... Ezt valaki magyarázza el mert kurvára nem értem most... És úgy hogy a végén 2 mp-t rám vert... Hát azért ez enyhén lol, hogy is van ez?
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Motoros topic
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Sorozatok
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest