- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrianSpilner
csendes tag
válasz
JumboJet #21401 üzenetére
Nyugi, nincs benne cukor.... Én mit szóljak? Ranglista 16. accom bannolták abba volt kb 12-14 starterpack, ami olyan 60000ft, csináltam egy újat , megvettem benne az F-1 et, Eclips Elit et, Mr2-őt, RTR-X et, GT2 997et és még sorolhatnám, mind full 4 kulcsos tuningal volt szerelve melyeket a kocsikkal együtt starter packokból finanszíroztam. 2. accom közel 100000ft om ba fájt, össz a 2 acc egy egész jó fizetés 150-160 e forint és szerintem nem csak mi jártunk így. Fizettünk, hogy játszhassunk , de egy MMORPG ért, amit elvileg azért csinálnak hogy nem zárják be egyik pillanatról a másikra mert nekik kell a szerver az ÚJ bot irányítású szarjaikhoz. Lehet szép az új , de a játékélménye a fasorban sincs, mert az irányítása mindent elmond róla. Ez az én véleményem az EA után hagyott trágyáról.
Üdv: BrianSpilner14 -
Crowent
tag
válasz
JumboJet #21412 üzenetére
Sajnos nem tapogatnak rossz helyen...
Ma már erre van igény! Porsche, Pagani, Bugatti, Lamborghini...
Régi Nissan Skyline vagy Mitsubishi Lancer Evo 6-7 felejtős...
Holott minden autóhoz értő ember tudja hogy mindkettő autót megcsinálják akkor ott kő kövön nem marad... Ma a sok 10 eves annyit lát hogy Lambo, Veyron azt féket nem ismerve 300al szlalomoznak... Ennyit erről a játékról... Én is beleöltem 10 ezret... Koenigsegg Agera... Anno mikor a játék a fénykorát élte meg akartam venni az Elite Koenigsegget... Hát áldom az eszemet... Retkes EA...... -
UFO1
senior tag
válasz
JumboJet #21401 üzenetére
Kicsit feljebb olvasható lesz mivel játszani ősztől online, de ha kicsit korábban ide tévedsz erről a játékról vagyis a profilodról csinálhattál volna egy mentést és még ha csak offline (még ha az nem is az igazi) is, de tudtál volna vele játszani, ráadásul rengeteg meg nem nyitott új pályán.
Annyiban természetesen egyetértünk, hogy teljesen értelmetlen és hülye kifogás miatt zárták be pláne, hogy mennyi tartalék volt még benne, de valahogy muszáj volt eladni az újdonságot.
És milyen furcsa, de pont az ebből a játékból nagyon hiányzó drift lesz abban az egyik fő játékmód!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged