- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
válasz
Balller #6967 üzenetére
Hát én azt az 1:18- 1:19 et megnézném szivessen videón,,, mert én akár hogy is megyek olyan időt sajnos még csak csaló ment amiket én láttam !!! Jó nekem 1:22 van de talán 1:21 lehetne,,,, de 1:18 at egy autómmal sem tudnék menni szerintem , esetleg ha nem bolondul meg a szerver !!!
-
vzso
aktív tag
válasz
Balller #6973 üzenetére
Nos, mint írtad a döntés a te kezedben van. Kényszeríteni senki nem tud és senkit nem lehet arra hogy csaljon egy játékban, amin ráadásul nem is az életed múlik.
De, gyenge, jellemtelen emberek mindig voltak és lesznek. De nem csak a magyarok között, az egész világban vannak, és sajnos, lesznek is ilyenek, ezért nem értem miért van ez a nagy felhajtás akörül hogy egy két magyar csal. Igen, vannak, de van, azaz én már találkoztam amcsi, japán, kínai, spanyol, stb. játékosokkal is (nem csak orosszal) is aki csalt.
Na mindegy, ez van, volt és lesz is. -
SylarHUN
senior tag
válasz
Balller #6959 üzenetére
Lenne egy kérdésem!
Ez nem csak feléd, hanem aki tudja rá a választ.Hogyha az nfs-s oldalon az üzemeltető(k), felismeri(k) (legalábbis úgy véli(k), hogy fel) a csalókat, akkor a BlackBox-os emberkék miért nem? Mi alapján ítélik meg a csalót, és az EA-s arcok miért nem így csinálják?
-
milomi
tag
válasz
Balller #6959 üzenetére
Hát az 1:13 szerintem más nem a leg valósabb idők közé tartozik van MR2 öm, és RX8 is.. és 1:18,3 alá nem nagyon tudok menni peddig hiba alig van benne !
amiket én láttam 1:13 as időket inkább csak a Cheaterek mennek , vagy aki használ valami segédeszközt.... akár valami gyorsitót vagy valami !!!
-
tutuhawer
őstag
válasz
Balller #6962 üzenetére
remélem, addigra kiveszik a csalást, ha már a memóriát szkennelik állítólag. Adja az ég, hogy kevesebb csaló lesz, és stabilabb játék. Van, amikor én is tudok játszani normálisan, valamikor meg lefagy. Naponta 1 vagy 2 hibaüzenet van. Élvezni lehet a játékot, ha van célod. Találj egy célt. Én a csalók ellen is simán mentem, tetszett az is, mert jó időbe hajszoltak bele. 1 eset tudta csak elvenni a kedvem kicsit.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Balller #6959 üzenetére
A Metahardot nem használta hónapok óta , értsd: nem ment rajta új időt vagy be se lépett. Automatikusan nulláz 8 hét után. Pont egy nemzetközi fanatikusnak kellett egy másik játékhoz, hogy az nfs-s.comon rangsorolva legyen. Mondta az admin, hgy menjen egy bármilyen futamot és máris küldi a system a friss infót az nfs-s.comra.
szerk: és de igen, elég idióta módon nulláz az admin. Aki állítólag egy egyetmista és hobbiból bassz szét sokak idegeit. Van pár kérdés, amire nem tud válaszolni és remélem, lesz is még. Halálesetek kellenek törvényi szigorÍtásokhoz, botrány kell, hogy történjen valami. Remélem, a játék 2 éves szülinapja előtt nem lesz több csalás és robban egy botrány a stat oldalon is. Olvasgatok, hallok híreket azon kívülről is komoly nemzetközi játékosoktól, akiknek nagyon nagy gondjaik vannak az adminnal. erről többet nem mondhatok, mert nem nyilvános, ez csak sus-mus itt-ott. -
tutuhawer
őstag
válasz
Balller #6953 üzenetére
Ismerem, igen, le van nullázva. Mégis tűzbe teszem érte a kezem, ami nem vicc. 1 idő miatt van nullázva, ami botrányos a stat oldal adminja részéről. Meta autói is szenzációsak, ahogy tanulja a pályákat, az is, mentem már vele 500+ futamot hónapokkal ezelőtt is, akkor is láttam, hogyan megy. Hibátlanul tud menni, és bizony képes azokra az időkre. Mondom, tényleg tűzbe teszem érte a kezem, a spade streeten meg ment már 1000 futamot, és 1 idejét vették el, azt. ERSTEG-nek 90+ ideje van csillagozva és rangsorolva van... Legalábbis faszkalap a stat oldal adminja, egyedül dönt nullázásokról, ami óriási baj, látjuk.
nem ő a leg-leg leg. Aki a leg-leg, az nagyon komoly, de nem mutatja, hogy magyar. Van még egy hasonlóan jó metához, ő is tűzbe teszi érte a kezét. Nem egyedül lennék, tehát. -
-
gyuszito
senior tag
válasz
Balller #5891 üzenetére
Nézd csak meg jobban :$
Szerk.:Qru mester! Én a GT3 RS be is és az Exige-ba is tettem tuningot
BŐSÉGESEN! és én is csak javulást tapasztaltam...Ám a GT3 miután megkapta a kék kék kék piros piros piros kombót eléggé ellustult...valamiért 2 másodpercet kapok magamtól Waterfront Roadon..(tudom semmi skill nem kell a pályához, de akkor is furcsa... Elég nagy a hangsúly a pontos nagy sebességnél való kanyarodáson, és mintha ezt elveszítette volna.. =/ -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Balller #5827 üzenetére
Ok, akkor nem parázok, mert tényleg nem csaltam. A csávó volt béna. Arra hivatkozott, hogy a statjaim alapján nem mehetnék ilyen jól/gyorsan.
Balfék, a stat nem minden.mod:
milomi: Nem lesz gond, 4:14 a legjobb időm azon a pályán és akkor 4:40 körüli időt mentem (trafficjam
). Meg nem azért tápoltam ennyit a verdámat, hogy egy hülye verseny miatt banoljanak.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Balller #5722 üzenetére
én is pont ezt mondtam egy srácnak, hogy a reputáció a béka segge alá menne, akkor aztán midennek vége lenne jóideig. Ki akarna ilyen szemét társaság cuccaival játszani... Szerintem esetleg az ausztrál trükkösöket letiltják kicsit, de az EU-ban trükközőket nem gondolom
instigater: nekem is szar a historym azóta, amióta egyszer mentem jópár időt és frissítettem, sokat. Az előrelépés meg majd lehet, hogy később lesz jóváírva. A pályán tedd le az időt az asztalra, eltűnni nem fog, meglesznek, az előrelépés is meglesz.
-
-
callmeakos
veterán
válasz
Balller #4460 üzenetére
nem szokásuk.... csak ha tényleg nagy a gebasz....
múlt héten is volt egy 1-2 órás leállás, akkor se adtak...
Akkor adtak amikor egy teljes napra (asszem az is vasárnap volt) kidőlt a szerver....
De azt veszem észre hogy ez a szerver ez nem éppen mondható stabilnak....
Lassan minden héten kidől 1-1x..... -
tutuhawer
őstag
válasz
Balller #3610 üzenetére
sajnálom, haver, ez pech
Én azt tudom, hogy gyakran megyek TT-vel a route 55-n és ott a csak trainerrel gyorsítók is fejreállhatnak, a tank mód lenne az optimális nekik azon a pályán, mert sok a civil szemét helyen. A minap 2X is rányomtam a csaló ellen, és írtam is neki, hogy látom, oK, de leszarom, menjünk már. A végén beengedett a célba...
-
-
vv5204
senior tag
válasz
Balller #1672 üzenetére
Nah picit teszteltem.
Új profillal kezdve a játékot a Silvia alap tuningot feldobáltam úgy, hogy nagyobb
legyen a gyorsulás és kisebb a végsebesség, ezután pont fordítva.
Mind két esetben 217 volt a vége. Ez vagy bug, vagy direkt csinálták ilyenre.
Kíváncsi lennék a nyert alkatrészeknél is így van-e.És egy kérés mindenkihez:
Véleményetek szerint melyik az a gép, amelyik alap tuninggal a legjobb
köridőket futja, fél millió dollár alatt? Akár jöhetnek sorrendben is a kocsik.Más.
A routeres dolog megerősítve. Nálam is ugyanez a helyzet. Adapter kihúz,
bedug azt megyen utána szépen. -
tutuhawer
őstag
válasz
Balller #1658 üzenetére
0-ás fék? na, azzal állj meg, ha tudsz!
Egyébként gratulálok hozzá, ha jól látom wp and lyons a pálya, amiről megoszlanak a world-garage.com olvasóinak véleményei. Valaki nyer mindig, valaki meg szintes soha, valaki meg sosem pro cuccokat, szóval érdekes a helyzet. Egyik ember írja, hogy waterfront road neki max t3 boltit dob, nekem t2 pro tunedet is, már ha megyek ott párszor. Szóval érdekes a dolog...
-
tutuhawer
őstag
válasz
Balller #1655 üzenetére
én habár már 1 éve tolom, még mindig tanulok, és azt láttam, hallottam hogy:
Szina silviája régen 397-es végsebesség értékkel ment X-et, majd mivel ő megteheti, befizetett és/vagy nyert alkatrészeket, átépítette, hogy kisebb legyen az érték, és úgy is X-et megy a silviája,csak sokkal jobban gyorsul.valami egyensúly kell, mert szerintem is túl magas az érték, nfree gépe is sok, meg ez a 392 is. Ezt gondolom én, ezt hallottam sokat tuningoló emberkéktől. Én ugyebár nem válogathatok, mert ami esik, azt be kell építeni, még ha nem optimális, akkor is.
-
vv5204
senior tag
válasz
Balller #1646 üzenetére
Hogy tudtad ilyen brutál mód feltuningolni? Nem a külsejére gondolok, hanem
a paramétereire. Egyszerűen csak versenyeztél és vártad, hogy időnként
bedobjon egy tuning alkatrészt?
EZ valóban működik, a Rosewood Park és Diamond & Union a legjobb alkatrész lelő hely?
Én például jó pár kocsit kipróbálva a 20 szint után kezdtem Silvia tuningba, de nem volt szerencsém, midig T2-es alkatrészeket dobált, úgyhogy most elkezdtem egy új profillal elölről, hátha... -
tutuhawer
őstag
válasz
Balller #1498 üzenetére
Így igaz, ahogy Balage mondja, de a szépségversenyen túl sok egyéb közösségi esemény is van a TCM-en, egy kiváló oldal, ahol egyszerre mindegyik nfs részhez hozzá lehet szólni. A 3-as csatornához még annyit, hogy minden indításnál írd be, hogy rögtön átugorj oda közénk. Érdemes beköszönni ott is, mert szerintem kb 150 aktív játéksounk van legalább. Csak lesz köztük új név, nekem is van...
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Balller #1042 üzenetére
Nem feltétlenül az önkényuralmi jelre gondolhat az autó gazdája. (persze az is lehet hogy mégis).
Ajánlom figyelmedbe az ezzel a témával foglalkozó weboldalt.
http://www.erzsebetrosta.hu/Hiedelmek-babonak-nepszokasok/szvasztika-es-horogkereszt.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest