-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tayuya
csendes tag
válasz
tupacamaru #14859 üzenetére
Nincs limit, nekem 4800 nitróm van.
Akciós a 911 GT2 997. Megvettem, tudtok mondani hozzá, világverő színsort 'A'-ba?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #14859 üzenetére
Nem tudok limitről egyenlőre, volt már 1400+ nitróm is, de amióta bejött az acsív rendszer, használtam vagy 700at is
De már megint közelítek az 1300hoz
-
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #14854 üzenetére
Bizony, sokkal jobban tapad
GT3 RS is BACK IN BUSINESS -
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #14852 üzenetére
Hmm megnézem az enyémen mi lett vele.
-
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #14848 üzenetére
GT3 RS?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #14824 üzenetére
És tényleg, resizte a gamet, és már bőven 15 alatt ment
-
Crowent
tag
válasz
tupacamaru #14803 üzenetére
Meg tudod nézni... Szedjél ki mindent a kocsiból, rakd be az eladásba, de ne mentsed el, menj a cancelra és akkor nem adsz el a kocsiból semmit.
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #14773 üzenetére
Elég nyomorult, visít ez is, mint egy féreg. Mondjuk nem a Caterham érdeme volt, inkább a cinkék meg az F1-ek gazdái bukták el a versenyeket...
Szerintem elcseszték a színsorát, ha jól emlékszem nem a búsztos tuningolt kocsik szokásos full sárga cucca van benne, hanem meg van keverve más színnel is. Az irányítása is érdekes, idegbeteg sínautó, és minden előjel nélkül hajlamos eldobni a seggét csak úgy, és azon kapod magad, hogy keresztben állsz az úton. Egészen adig, míg 270-nel oldalba nem kap az üldözőboly... -
Crowent
tag
válasz
tupacamaru #14754 üzenetére
Koenigsegg Agerához tud valaki valamilyen buildet? Vagy Drag buildet?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
tupacamaru #14728 üzenetére
F@xbookon a Criterion Games-t írták hogy azt akarják talán.
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #14647 üzenetére
Ez egy kretén. És még csalt is, mert olyan gyorsan nem tudott volna utolérni a koccanások után, ha nem használ "valamit". Én az ilyeneknek be szoktam írni lobby-ban az első futam után, hogy ha a legközelebbiben hozzám ér, kinyírom...
Van amikor bejön... -
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #14647 üzenetére
Jézus, ez csak arra ment hogy meglökjön mindenkit?? Már a videó nézésétől felb.szta az agyam ez a nyomorék...
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #14646 üzenetére
A másik, az ilyen minek él egyáltalán? De legalább az kiderült hogy a Jugger-ről lepattan a kis majomja. Az utolsó kanyar élőtt kellett volna elnyomni még egyet hátha veszít, de én a kanyar után akartam benyomni.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #14616 üzenetére
Dee téged nem-e nyom le a Murci?
(#14617) tatabike: Van rajta Aftermarketes sárvédő is?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #14614 üzenetére
Hmm, akkor feltuningolom
A Lambo Murci LP-650 Roadster nem nyom le?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #14612 üzenetére
Értem, de kár hogy boostos
(#14608) tatabike: az sok boostba kerül nem?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #14594 üzenetére
Grat
Mivel nyered az A-classokat?
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #14576 üzenetére
Na, gyűlnek a milliomos hülye gyerekek...
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #14546 üzenetére
Lehet, hogy startsync ignore hacket használt, azoknak sem ad semmit a végén.
Nem rajtolt előbb, mint a többiek? -
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #14528 üzenetére
Hát igen, főleg a mostanában nagyon elterjedt autofinish hackerekkel
-
NFree
addikt
válasz
tupacamaru #14459 üzenetére
Nem A gt2 elveri mint a pinty, meg ha felva a gt3 ultrázva akkor is
Viszont lehet vele probálkozni -
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #14424 üzenetére
Ha eladom akkor elveszi a garázs helyet vajon? Most 9/9... de ennél értelmesebb autot is tudnék rakni a helyére.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tupacamaru #14418 üzenetére
á ez lutri....
jön ami jön inygy vót
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tupacamaru #14397 üzenetére
köszi a választ
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
tupacamaru #14363 üzenetére
Nálam meg volt olyan hogy mentem Sprint versenyt és utána amit kaptam pénzt a kártyákból (10.000 $) azt sem adta hozzá,meg a versenyhez járó pénzt sem.....
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #14303 üzenetére
Mire is vársz? Csalódni fogsz!
Itt csak egy csarcsimbókia van, Ha érdekel, szólj!
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #14285 üzenetére
Én nem szoktam magam visszafogni, hadd szóljon....
Van egy romániai magyar munkatársam, perfekt román és magyar, Tőle szoktam kérni jó román szövegeket leírva, azok között is elég sok gyökérzet van sajnos....
A legdurvább, ha csak annyit kérdezel, hogy "este sora ta?" (van húgod?)odébb, mik ezek a locsolókannák meg szárnyas kerekek?
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #14283 üzenetére
Vagy szemben megy a többiekkel, aztán mikor kérdőre vonod, fel van háborodva... Egyre több a sügér...
-
Crowent
tag
válasz
tupacamaru #14245 üzenetére
most igaza van tatabike-nak, szinte játszhatatlan az egész játék.
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #14227 üzenetére
Szerinted. Mellesleg, ha LFA-val lehagy egy Carrera S-t jó eséllyel bízhatsz benne hogy csaló. Kivéve, ha egy nagyon top pilóta az ellenfél. Azért azt nem értem az ilyen autó finish-es gyökerek miért nem játszanak azzal amivel egyidősek.
Tegnap Riverfront & Green-en majdnem megfogtam egy ilyet RS 4.0-val csak az végig ment a pályán, igaz 401km/ó volt a vége az LFA-nak, sajnos a cél előtt elfogyott a NOS-om és 1s-el megelőzött.
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #14209 üzenetére
Annyiért jó áron van (2700) és nem rossz az, meg lehet szorongatni egy megfelelő tuninggal a Zonda-kat, F1-eket is. Tanácsként ültetés nem kell bele max. 1-es, de a nélkül is tökéletes.
Megj.: ezen nincs sziréna és villogó sem! -
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #14213 üzenetére
Én igyekszem összeszedni az IGC-s verdákat, 8 profilban kb. 48 autóm van összesen. Ha valamelyik profil "betelik", csinálok egy újat az új verdáknak...
-
noblem1983
senior tag
válasz
Ha tetszik akkor vedd meg de úgyis jön majd a 991-es Porsche-ból a Gt3-as vagy esetleg RS változat is egyszer és már nem nagy durranás a Carrera S-hez képest. A mostani rakéták (Zonda-k, Koenigsegg CCXR, Agera persze jön majd az Agera R is, Aventador)mellett meg már lassan hobbiautó lesz közepes képességekkel. Az F1-et direkt nem mondtam mert az csak a gazdagok játékszere nevetséges árral.
-
tatabike
őstag
válasz
Persze, lehet vele nyomulni, sőt ha jól tudom a 'K' betűvel be is tudod kapcsolni a szirénát, meg a villogókat. Lehet vele idegesíteni az ellenfeleket...
Mikor volt grátisz egy napra bérelhető az a fosláda rendőrautó, én is azt csináltam, hogy mikor verseny közben utolértem valakit nagy nehezen, ráküldtem a szirénát, meg a villogókat, általában el is cseszte az illető az aktuális kanyarkombinációt, és sikerült megelőzni...Miért nincs 'B'-s verdád? Legjobb dolog a világon, ha már unod a csőlátást 'S'-ben...
Én néha még 'C' és 'D' osztályban is körülnézek... Azért nehogy azt higgyék a friss reges kollegák, hogy olyan könnyű versenyeket nyerni...
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #14164 üzenetére
A változatosság kedvéért ma egy piros ultra motort adott.
-
tresh
veterán
válasz
tupacamaru #14124 üzenetére
Adod át de rögtön
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #14122 üzenetére
És ma is egy sárga ultra kereket adott.
-
tresh
veterán
válasz
tupacamaru #14095 üzenetére
Avval szemezgetek én is éppenséggel, csak még kell hozzá egy pici zseton
Meg még mindig nem tudom hogy kiadjak e 700K a r32ért
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #14086 üzenetére
Én balga festegetni akarrtam. 5 percre kimentem, mire visszajöttem, Server Error Code 7 vagy mi a tököm felirat a csontfekete képernyő közepén. Előtte Memory Out-tal vágott ki. Visszamegyek, hátha összejön a Fatal Error nekem is...
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #14084 üzenetére
Igen, 10 milláig számolja.
Most éppen server error van 15 perc után. Már látom, hogy a hétvégére szokás szerint megint egy használhatatlan fos lesz a játék, meg sem lepődök ezen, költse szívgyógyszerre az összes pénzt az EA, amit keres vele...
odébb, én szívesen pingálnék kocsikat, de sajnos már annak is örülök, hogy 1-2 órát egyáltalán versenyezni tudok úgy, hogy nem omlik össze ez a szar. Az, hogy aprólékos műgonddal szépeket rajzoljak valamelyik verdámra, egyelőre csak ábránd marad, pedig lenne hozzá kedvem, elhiheted...
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #13989 üzenetére
Részletesebben? Ultrából is van, ami szarcsimbókia....
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #13989 üzenetére
De jó. Kb. 30mp után Out of memoryval leáll a program. Kicsit nehéz lenne így gyémántot szedni, szívesebben rugdalnám a fejlesztők fejét inkább...
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #13944 üzenetére
mit is?Mit? Ennyire zülött....Na az újabb befizetökre leshetnek!.
Erre e szarra már senkii sem fizet elő......!
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #13831 üzenetére
Na persze, ...... egy kis boost mindig jól jön...., kivéve a legközelebbi, Nekik tetszik módosításig
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tupacamaru #13721 üzenetére
Én tegnap olyan LFA val mentem hogy 220-ra volt belőve a végsebessége. Gondolom ezt találta még uralhatónak, mert "szépen" ment falat alig érintett. És kb. ez 220 km/h volt az átlagsebessége is.
North Roadon.
-
tatabike
őstag
válasz
Van ilyen hack. Én is találkoztam már vele. Meg szerintem mindenki. A versenyek szerintem legalább 50%-a (drag, sprint, bármelyik) nem tiszta, de majd a többiek megmondják, én nem játszok túl sokat.
Ja, és ha drag-on van ilyen, az valószínűleg bot. Ha pl. írsz a játékosnak, és nem válaszol, akkor nagy eséllyel bot.Szakmai kérdés: következő IGC-s verda Aston Martin avagy Bentley?
-
Desmond74
tag
válasz
Ezt most kinek írtad? Nézd már meg, milyen autóim vannak, egyik sem valami húúúúúheeeehőőőőő...
Viszont itt a legnagyobb nevek is kihasználták a "filléres" búszt lehetőségét..., na ezen lovagoljatok, ne az én IGC-s autóimhoz szerzett alkatrészeimen, amivel, még mindig nem vagyok közel sem egálban, ill. versenyképes hozzájuk képest.
-
tutuhawer
őstag
válasz
tupacamaru #13686 üzenetére
ultra tuned váltót dobtam ki, helyette utcai tuned került be az egyik autóba. Nem mintha sokat játszanék és számítana, de a tudat jó, hoyg az autó jobb. Az autó jobb, de durva másodpercekkel maradok el a tavaly őszi rekordjaimtól - bármelyik autóval
-
Underground2
tag
válasz
tupacamaru #13686 üzenetére
melyiknek van benne "szebb színe"?
-
execute93
őstag
válasz
tupacamaru #13647 üzenetére
Na.. Csak kellett menni még 1-2 versenyt, hogy a SB Tutorialhoz bedobjon. Most meg is kaptam a 8 ezret. Már csak a kocsik kellenének..
Azt még nem adta meg.
7 DAY CASH AMPLIFIER!
25% Additional CASH for the next 7 days. Ez mi?
Valamilyen gift.Ford Mustang BOSS 302 '12 megér 2940 SB-t?
-
execute93
őstag
válasz
tupacamaru #13647 üzenetére
Milyen másikon? Apex-re jelentkeztem be egyből az accal.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tupacamaru #13643 üzenetére
A változatosság kedvéért ma is és tegnap is gumit nyertem, de csak 3 csillagosak.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tupacamaru #13614 üzenetére
Ugyanez van nálam fordítva, a gumikat tonnaszámra szórom a szemétbe, de 2 csillagos vagy jobb váltóval már vagy 5 hónapja nem találkoztam.
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #13503 üzenetére
Na, csak a jobb áttekinthetőségért: [link]
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #13488 üzenetére
Nekem S-Z-K-P-P-S színsor van de szerintem a K-K-Z is jó az elejére láttam már olyat is jól menni meg az olyan általános és szerintem szinte mindenbe jó. Jól mondták az előbb, hogy a transtekre vagy a medion gumira menj rá. Pont a kéket szidtam(kestrel/velocicom/zero-ezek mind a kékek) Kicsit nehezen kanyarodott tőle
-
NFree
addikt
válasz
tupacamaru #13484 üzenetére
Szerintem ennek igy nem kéne rossz legyen kanyarba , ez a kék gumi egyébként. de én nem tudok semmit , me mindíg összeveszek valakivel
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tupacamaru #13484 üzenetére
A "sárga" kereket az Amerikon/Gromlen/Medion/Transtek szállítja, amivel pedig te rendelkezel az a "kék" színsorból van (Dawndraft/Kestrel/Velocicom/Zero Tuning Mods).
-
NFree
addikt
válasz
tupacamaru #13482 üzenetére
A profi rammerral , sehogy mivel ők a szerver laggot használják profi modon, ami ellen ha lebetonozod a kocsit az sem segít, ha Tutut majd 1x ha visszajön megkéred felken párszor a falra tuti és a szép az egészben hogy a valoságban hozzád sem ér
A Carrera s Jó kocsi nehezen fordul a nismohoz képest de jo kocsi , jo szinnel kicsit tudsz rajta segíteni, de csodát ne várj, viszont ha elsajátítod a vezetéssét , igen brutál páros lehettek.
Elmondok neked 1 titkot, kell szerezni egy régi pro soffőrt be kell nyalni neki, és sokat kell menni orvérzésig, és rengeteget tanulni, nekem va ilyen emberem szerintem a legjobb, Tutu nem te vagyne haragudj. te az elso tanárom voltál ,most váltanom kellet mivel baszol játszani
Ufó pont az szart be nem megy , a szlovák barátom probálja othonról rendesen semmi trükközés akkor sem engedi a paysafe-t
Carrera s hez színsort mondj a fiatalembernek, vagy elárulom az összes titkos színsorodat -
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #13478 üzenetére
Ha sikerül a végére a P-P-S kombinációt összehoznod nem lesz problémád. Korábban kék gumi volt rajta nekem de szidtam is rendesen aztán esett egy sárga és órási lett a különbség. A Nismo is jó autó az biztos de lehet lesz még olcsóbban is vagy más ami veri mert a nitroja gyenge sajnos mint a Carrera GT-nek
-
tutuhawer
őstag
válasz
Nekem sosem volt olyan carrerám, de tudom, kinek van, és az a no1. autója. A Carrera S top100-200-300-as időre képes a legtöbb pályán, ami nem semmi. Nagyon komoly tempót lehet vele menni
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Nekem egy snowflakeses Carrera S-em van és szerintem az nagyon is jól fordul, mondjuk ha jól emléxem abban azért vannak ultrák dögivel
-
stefyY
őstag
válasz
tupacamaru #13345 üzenetére
Jön a párja, várjál...
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #13262 üzenetére
Erre csak ezt tudom mondani!
-
Crowent
tag
válasz
tupacamaru #13262 üzenetére
Volt... XDD
1 kártyából esett 2 db Zero ultra fék... Szerinted? A hajamat téptem... Meg 1 turbó...9-9-0... -
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #12927 üzenetére
Én is azt mondom, hogy a Zonda F-et megéri megvenni mert a legjobbak között van de a Carrera S is nagyon jó ügyes kezekben
-
NFree
addikt
válasz
tupacamaru #12927 üzenetére
Nehogy kártyát vegyél megtiltom, tessék farmolni haverral légy kitartó , össze lehet hozni azt , ha netán a zonda f még akciós azonnal vedd meg
mondok hozzá színsort , hidd el 1-2 cinegét f1 et simán fogni lehet majd vele -
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #12923 üzenetére
Én nem boostolok, de futamokon kb. minden 10. kártyára esik valami parasztvakító cucc (színezet üveg, neon), van egy raklap ültetőszettem (azt nagyon adja néha, értelme semmi), kb. 20 kártyánként ad valami alkatrészt (street általában, ritkán race gumi v. motor), és talán minden 50. kártyában van pro vagy ultra cucc, általában ultra sebváltó vagy gátló, vagy pro moci. Magyarul fostalicska...
-
NFree
addikt
válasz
tupacamaru #12913 üzenetére
Erős a gyanú 1.10 laptime, nekem asszem összejön de szarrá kell küzdeni magam , meg a nitrot csúnyán nyomkodni kell , de r35 - el semmiféleképp
Sunny
Akkor elárulom, hogy level 60-nál nincs garázshely , és nem csak nekem sokan másoknak sem. De szivesen írnék az eának. ezzel kapcsolatba, nagyon kell a bentley beleszerelmesedtem.
lehet sok van így is 70db autós azé nem kaptam, nem nagyarcuskodni akarok , de nem tudom másra vélni.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #12913 üzenetére
MPH? akkor az kb 584 km/h
enyhén csal a tag...
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #12818 üzenetére
Jól jártál vele. Nekem is ez a kedvenc Porsche-m és most a Carrera GT is. A külseje nekem jobban tetszik mint a GT3 RS hiába nem megy annyira és a hangja is sokkal szebb mint a GT3 RS hangja. Ez volt az első kocsim amit lengyel boostból vettem mert majd megett a fene mikor behozták a játékba 1 évvel ezelőtt
-
válasz
tupacamaru #12808 üzenetére
Szerintem ma jobban megéri az origin kínálatában a leárazott starter.10 euró 8000 boost..
ZK..A legdurvább a nem kopó csalók tömege. :/ -
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #12808 üzenetére
Porsche 911 Carrera S “Snowflake” edition és Audi A1 clubsport quattro ( mind 2 fasza autó ) ami már eleve 5000sb felett van + még kapsz 5750 boostot + aszem venom rendszám.. nem olyan rossz de kérdés neked megéri e a 10 dolcsit ?
#12809) - = Zk = - : simán csaló az a kocsi még hátszéllel meg még tolással sem megy 390et
kurva speedhacker noob ......... rtrx el , 911 el stb vel megyek annyit de az sosem megy annyit pedig nekem is van 2 is 1ik ultrás ...... de vicc hogy csalók ellen semmi megmozdulás nincs a worldban
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #12741 üzenetére
2800 Ft körül a 8000-es pakk(40 zlotyi), 1400 körül a 3500-as pakk (20 zlotyi) az árfolyamtól függ a dolog
-
Underground2
tag
válasz
tupacamaru #12689 üzenetére
basszus...én is ezt vettem észre...
dupla olyan jó kocsik ellen sorsol be mint az enyémnem vágom h miért...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tupacamaru #12689 üzenetére
-
lienda
csendes tag
válasz
tupacamaru #12684 üzenetére
köszi
ezt hogy tudom meg venni? itt csak a házhoz szállítást ajánlja fel -
V.Dave
senior tag
válasz
tupacamaru #12633 üzenetére
ezeket a chicane meg apex most hallok róluk először szóval ezek valami szerverek akarnak lenni
Ez van ha valaki nem lép be fél évigmost jó lett
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tupacamaru #12344 üzenetére
Az aftermarket-on belül történt komolyabb változás, a bodykit, a spoiler illetve a motorháztető most már külön illeszthető fel az egyes autókra. Ezzel egy időben új bodykit-ek (az LP-640-es Murcira immáron elérhető boost-ért a Treasure Hunter kiadás bodykit eleme), új spoiler-ek és motorháztetők is megjelentek.
-
válasz
tupacamaru #12306 üzenetére
Megerősítem, hogy 3 sor a szabálybéli maximum, afelett tudtommal már nem is jeleníti meg.
-
Sirkonyak
csendes tag
válasz
tupacamaru #12296 üzenetére
A sciroccoba is belerakhatsz bármilyen alkatrészt,már ha van.Vagy veszel boostért alkatrész packot vagy sok versenyt mész és esni fog előbb utóbb vmi jó cucc.A boltba csak 1*-os tuned alkatrészt lehet venni nem számít milyen kocsid van.Ajánlom a team escapet ott ha beér mindenki aranykártyából választhatsz és team escape mindíg van minden pálya minden nap.Aranykártyánál a legjobbak az esélyeid,hogy essen 1 jó alkatrész.
-
towelie
csendes tag
válasz
tupacamaru #12268 üzenetére
megtaláltam. köszi a gyors választ.jol elrejtették azé na.
-
stefyY
őstag
válasz
tupacamaru #12081 üzenetére
Nálam is patchel.
-
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #12073 üzenetére
Ez a videó mindent el fog árulni
Tavaly ez hozott össze azokkal akikkel jó kapcsolatot ápolok a mai napig
Emlékszem egy kiskapu kihasználásával hajnalig itt ökörködtünkSHiZUOKA
Engedélyt kaptam egyéni feltűnősködésre -
stefyY
őstag
válasz
tupacamaru #12044 üzenetére
...szóval nálad is sz*rakodott? Csodás...Apexre simán be tudtam lépni...
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #12017 üzenetére
Az inventory-ra kattints ott vannak a megnyert (esetleg vett cuccok) akár skill, after vagy alkatrész. A gift meg a legutolsó ugyan ott, a nyíllal lapozz jobbra.
Ha autót nyertél azt nem tudom hova tették, mert a store gomb (felül) megszült, de valószínű 0 Kp-ért az autó boltban.
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #12013 üzenetére
A színeket kell lapozni alul a legutolsó az IGC-s.
Nincs olyan sok, de egyre több van azért.
A legjobb választás manapság a tető nélküli Murci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest