- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
towelie
csendes tag
válasz
tupacamaru #12268 üzenetére
megtaláltam. köszi a gyors választ.jol elrejtették azé na.
-
towelie
csendes tag
szevasztok megint.
lenne egy másik kérdésem is. verseny végén ugye kell kártyát"huzni". namost amit ott kir h ilyen olyan dolgokat nyertem, azok hol az istenben vannak ? az ilyen nitro meg ilyen skill dolgokat oké h megkapom, nade pl. a race engine meg hasonlo performance alkatrészek? azt irja megnyertem mégis csak boost ért tom megvenni öket.
lehet vmit rohadtul félreértettem....köszi a válaszokat
üdv. snoopkolok -
towelie
csendes tag
szevasztok.
pár hete játszok ezzel a jatekkal.
sokat fagy , erre vmi megoldásotok van e már ?a másik kérdésem az lenne, h a subaru impreza wrx sti-t mikor vették ki a jatekbol ? nekem nem ez a hecsbeg kéne hanem a régebbi kasztnis, 2006os aszem. ezzel a karoszériával már nem fogom tudni megvenni ?
válaszokat köszi üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest