- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
tupacamaru #17229 üzenetére
Az még hagyján, de amikor a Lobbyban egy Police Rhino fogad 0 Overallal és a játék szerint S osztályú kategória na az aztán tényleg meglepetés!!!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
tupacamaru #17212 üzenetére
Ott mentem melletted a Veilside-os Mazda RX-7-el a Han narancs színű kocsijával.
-
chris1997
aktív tag
válasz
tupacamaru #17212 üzenetére
Nem baj
Lehet, majd kéne megint egy, majd
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #17163 üzenetére
+(#17173) ETOM
Az e heti C-s pályán az a 350Z U2 (gondolom a sima is) is elég jól hasit, 301-et megy csak sling-el és 318-at ér el nálam nitróval, de skill-ek nélkül. Amúgy C- full-on 305 és 324 a max. sebessége, utóbbi NOS-al. A gyorsulása elég jó utoléri simán az MR-t is, de az rányitását szokni kell, mert elég nehézkesen fordul.
(#17176) xXHellXx
Jelenleg 5025 pont szerezhető, de ehhez legalább 10 autónak kell lennie a garázsban. Természetesen az összes achi-t teljesíteni kell és az nem egyszerű szabályosan. -
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #17168 üzenetére
Én még nem vettem olyan bmw-t de tervezek vagy 2-t
GXP-m még D-be van, múltheti blackwell bridgen 6 nap alatt lehoztam vele 176 wint
Ezt a GXP-t fogom felvinni majd C-be
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Értem, köszi, akkor majd lehet lesz majd C-s bmw-m is
-
sunny84
senior tag
válasz
gondolom ezt a rockridge pályára szántad vagy csak úgy vegyesen c be
, előbbi pályán ha a1 vagyok semmi nem ér utol , 282-3 a vége , perfectje brutális , gxp kanyargóson jó nagyon , de eclipse vagy mr2 a nyerő ott , a1 túl kanyargóson sz@rt sem ér :S
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #17152 üzenetére
Gratu a cuccokhoz
A nissanhoz külön grat
Nekem 750 nitró körül van xD
C-be m3 sport evot használsz? Az a jobb vagy a gxp? -
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #17156 üzenetére
Akkor te egész nap ezt tolhattad ha ennyi versenyed van az achirendszer óta. Grat hozzá
-
noblem1983
senior tag
válasz
Az nagyon jó kis motor meg a többi se rossz. TH 500 nap jutalma a 240ZG ? Én majd megvárom, hogy meglegyen az 5000 verseny és akkor ingyen megkapom. Csak győzzem kivárni mert kb 750-nél járok
Ja és én is úgylátom, hogy mostanában nincs annyi csaló. Van még egy-két barom aki próbálkozik de nem olyan durva a helyzet mikor 5-ből 1verseny volt csak tiszta
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Tévedés, remek autó a 240Z, B-ben a kedvencem.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #17148 üzenetére
Nekem pl nitró hiányom van
De gyúlik a nitró HS-en is, ma lenyomtam 100db HS-t
-
Vitya98
csendes tag
válasz
tupacamaru #17001 üzenetére
Itt van néhány autó színkódja, akinek kell.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tupacamaru #17013 üzenetére
Tehát citromsárga kell? Rövidesen ha minden igaz tudok színkódot adni, csak most ismeretlen okoknál fogva a játék felfüggesztette az eddig sem túl acélos működését.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tupacamaru #17001 üzenetére
Milyen modellhez kell és milyen sárgát keresel?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #16990 üzenetére
Az gratu
Sunny: már várom hogy reggel felkeljek és megnézzem mi folyik itt Gyöngyösön
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #16990 üzenetére
Hát nagy mák nekem az összes négy csillagosba használhatatlan skillek voltak shield duration meg egyéb nagyszerű darabok...
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #16951 üzenetére
Nem pont azt írtam hogy „némely autó alacsonyabb fordulaton jobban startol”, tehát a nagyobb zöld sávnál.
(#16953) tupacamaru
Ha az itt leírtak mind benne vannak 3-4*-os kivitelben felesleges kivenni, szerintem. Talán egy sling hossz vagy jumpstart ami még lényeges lehet, utóbbival hamarabb tudsz nyomni bármilyen PU-t. -
csiles
csendes tag
válasz
tupacamaru #16951 üzenetére
Az RPM csak a zöld sávot növeli, hogy könnyebben elkapd a PerfectStart-ot. Semmi egyéb szerepe nincsen. Aki e nélkül tud rajtolni, annak van 1 plusz skill helye. Én sem használok RPM-et, mert bármivel elrajtolok perfekten..
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #16942 üzenetére
Az RPM csak a zöld sáv megnövelésére jó, meg arra hogy biztosan eltaláld, mert 1-2 gépnél (pl. cinege) elég nehéz elkapni a nitros startot. És persze van egy trükk, hogy kicsit hamarabb is el tudsz rajtolni vele,
mellesleg némely autó alacsonyabb fordulaton jobban startol (nem fullad le).
(#16944) tatabike
Full gáz és vissza kell engedni, így a könnyebb.
Kis megkönnyeztem, milyen jó is volt Eagle Drive, mikor még nem volt class-hoz kötve. -
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #16942 üzenetére
Én ritkán találom el a zöld sávot. Mi a trükk? Próbálom a visszaszámláláshoz igazítani, hogy mikor kezdjem el felpörgetni a motort, de sajnos kevés kocsi van, amelyiknél pl. pont az 1-esnél kell a gázra taposni, hogy a rajtnál zöldbe forogjon...
-
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #16905 üzenetére
arra rs4 is kell , mert nincs olyan komoly kanyar a pályán és marha jól megy végre az audi d classban mindent odaver , az a top járgány arra fele ... amit bele kell rakni oda az piros turbó , kék fék , sárga gumi , persze mind bolti improved és rendesen meg skillezve
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #16905 üzenetére
Igen, arra gondoltam.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #16894 üzenetére
Jah, elég drága vétel volt az a fos B-speces szar
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #16894 üzenetére
Drága vétel volt az az MR2
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #16666 üzenetére
Se FB-n se twitteren, se a saját weboldalukon nem láttam ilyen bejegyzést ami ezt igazolná. Múltkor megláttam Limited time-os akciónál a Gymkhana-as MR2-t na gondoltam olyan nincs a fő profilomba veszek egyet holnap, jó lesz C-re v B-re erre eltűnt mert limitedes volt. De a Koenigseggek nem ott voltak
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #16666 üzenetére
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #16629 üzenetére
Pedig én még be sem vagyok regisztrálva..., mindegy, nyomd a pénzt ebbe a trágyahalmazba, amiért ezt remélheted:
Valahol a Földtekén, hetedhét országon is túl...,valamelyik szerverteremben lesz egy accountod, egy vinyón.., (a mentés luxus nekik a fontosabb frissítések előtt...) amit ha van kedvük.., bannolhatnak egyik percről a másikra..., mondjuk, amiért beránt valaki a célba egy Bot-tal....
Na erre sopánkodj KoxBill!
-
Ezermester69
csendes tag
válasz
tupacamaru #16526 üzenetére
Szerintem nincs olyan hüle, aki 100x váltja ki. Ez nem jellemző a magyarokra.
(150 slot kell, "a zacsihoz.")(Itt jegyezném meg: A panamera egy f..stalicska. Lassú, tohonya, de legalább nem megy. Viszont álló helyzetben jól kormányozható.)
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #16474 üzenetére
Nekem valahogy nem csak classnál
-
cuebler
senior tag
válasz
tupacamaru #16447 üzenetére
no cheat, no hack vs 0:00.001 at burrows. imádnivaló :-(
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #16431 üzenetére
Az ki van zárva mert nem tudom.
-
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #16431 üzenetére
én az űrbe bannoltatlak ki ha nem fejezed be
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #16429 üzenetére
Jaja fent vagyunk.
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #16418 üzenetére
Már megbocsáss, de ez a fórum nem arról szól, hogy mi itt kígyót-békát dobálunk egymásra...így nem is reagálnék...
Ha van valami érdemi infód, olyan ami a többi itteni fórumlakót is érdekelheti, akkor írj legközelebb...!
Pá CunciÁlarcos idegen!A Nulla búsztos kocsik már nincsenek...!!!
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #16414 üzenetére
Te hány névvel is játszol TucatKakadu?
Költői kérdés volt, nem kell rá válaszolni..., olyan hasznos vagy ezen a fórumon, mint "Üveges Tótnak a hanyattesés..!"
Már akkor elhatároztam, hogy erre a játékra nem költök egy vasat sem, amikor Te a szorzótáblát tanultad!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tupacamaru #16409 üzenetére
"Desmond74 Remélem kilökik alólad az új acc-ot megint.
"
na akkor mi is a problémád? he? ha ilyet írsz valakinek ne lepődj meg ha vissza szól.....
modiknak: bocs mire megtaláltam a hsz-t nem engedet szerkeszteni
-
Desmond74
tag
válasz
Örülök, hogy újra ott érzed magad, az való neked, meg egy abakusz maximum.., nem számítógép!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
te provokáltad őt... ő csak normálisan válaszol mire te megint el kezdted "csibészelni"
desmond itt isten őt nem szabad bántani... évente 2 szer mint a butha beböfög valami hasznosat és utána elhallgat
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #16406 üzenetére
Mér? Csaltam valaha ellened a játékban TucatKakadu?
Te kötöttél belém, én nem írtam névszerint neked...
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #16390 üzenetére
Az ilyen sok, "szaladok az óvónénihez" típusú ember kommentjeit mindig szívesen olvasom!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tupacamaru #16368 üzenetére
jaj a sopánkodás téged értelek is..... te nem lengyeleztél.... de enyi erővel é n is perelhetek mert én nem tudtam lengyel bosztot venni és hátrányban vagyok emiatt
jaj most milesz nincs lengyel bosztom
-
vzso
aktív tag
válasz
tupacamaru #16368 üzenetére
gogli a barátod,
-
vzso
aktív tag
válasz
tupacamaru #16356 üzenetére
Azt írja: "a bug arose that allowed players to claim an unlimited number of Porsche Caymans and Dodge Chargers. As this is a bug we implore you not not abuse it". Szóval a hiba az hogy korlátlanul kiválthatód az autókat és szépen kérik, hogy ezzel ne éljünk vissza. Hogy a visszaélésnek mi is a pontos "mennyisége" vagy hogy mennyitől számít annak, azt nem írja, de, gondolom, ha egyet kiváltasz mindegyikből az még nem az.
-
csiles
csendes tag
válasz
tupacamaru #16356 üzenetére
Az a bug, hogy végtelen sokszor lehet kiváltani a verdákat. Eredetileg is betették volna, de mindenkinek csak egyszer. A fenyegetésük is így szól: Azokat bannolnak, akik 1-nél többször váltottak ki ugyanazt az autót. Tehát 1-szer ki lehet váltani, többször nem.
De ha eddig nem váltottad ki, most se tegyed, várd meg míg csinálnak valamit ezzel az üggyel..
-
csiles
csendes tag
válasz
tupacamaru #16350 üzenetére
Eddig 3 emberről tudok, aki nem használta ki a bugot:
CSILES
ANDRIS27
RYAN012Lehet még ide feliratkozni, s ha nem fog történni semmi se, akkor a többi felhasználót fel fogom nyomni, legyen az barát vagy nem barát. A levél már megvan, elviszem egy jogász ismerősömhöz, s még az ügyvédem véleményét is kikérem, merthogy ezt nem hagyom annyiban, az is biztos...
-
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #16233 üzenetére
De tudod mi a vicc?
Hogy eddig azért ment a nyavalygás hogy soha nem adnak magasabb Classba tartozó, relatíve használható kocsit (S-be a Mustang Boss '12, A-ba meg a Murci Roadster semmit nem érnek igazándiból, ha egy GT2 vagy egy Zonda Cinque ellen mennek).Nemrég kaptunk egy meglehetősen jó autót S-classba a 911 GT3 RS 4.0 személyében, most meg a GT2 jön A-ba, és most meg azon megy a sírás hogy ezek az autók miatt nem lehet játszani.
Komolyan nem értem.... -
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #16230 üzenetére
de a 996 lesz [link]
-
knoz91
tag
válasz
tupacamaru #16214 üzenetére
Lehet hogy gt2-re én is nevezek, még nem tudom.
Egyébként 966 ezernél tart az oldal, szóval készülhetünk az újabb free-re már lassacskán. + A ruszki oldalt 50 ezer like-ra írták (+ még talán 1 hét, ha jól emlékszem).
-
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #16214 üzenetére
Ha a 996 lesz az, akkor nekem a hatodik. Csak meglesz lassan a 10
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #16152 üzenetére
Gratula
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #16055 üzenetére
Az szép volt akkor, grat
Remélem én is kitudom pörgetni a héten a B-classt
Ha meglesz folyt. köv. E
Bestia: vannak ilyen hülyék
engem ma talán speedesnek neveztek
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #16042 üzenetére
A mostani B-s Dover and Lepus valami istenkirály
, 2 nap alatt eddig 71 win
Az E-class 2 héttel ezelőtt is az volt nem? Az annyira nem volt vészes akkor.. -
Bekő Tóni
tag
válasz
tupacamaru #16033 üzenetére
Max Ram skill (2 skill-kocka elmegy rá), max. pursuit pénz skill (2 skillhely), Evade Power *** (1 skillhely) hogy amikor "anyátokba buzuljatok már" felkiáltással rácsapsz az evade gombra akkor jó messzire elrepüljenek a zsaruk.
-
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #16033 üzenetére
ha t. e -re használod akkor nem kell komoly cucc bele , de ha építed akkor az alsó 3 piros legyen főleg a zsaruzás miatt , skillben maxra a ram ( 50 % ) , kerék felfújás , evade újratőltés és ready újratőltés
(#16034) }{3@Đ$}{0ot : több játék szerón bizonyították hogy sz@rt sem ér a munkájuk :/
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #15986 üzenetére
Széép grat
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tupacamaru #15923 üzenetére
Igen örökre adja, de ahogyan itt már megírtam nem ebből fogunk meggazdagodni.
-
Crowent
tag
válasz
tupacamaru #15912 üzenetére
Ez érdekes...
Haverom GT3RS-t kapott, de Én, és az unokatesóm már GT3RS 4.0-át kaptunk... Hogy is van ez??? Haverom 60 szintes, én és a tesóm még nem vagyunk 60asok... GT3RS 4.0-át csak azok kaptak akik még nem 60. szintesek vagy mivan most?????????????????????????????????????????????
-
knoz91
tag
válasz
tupacamaru #15877 üzenetére
Fejlődünk...hova fog még süllyedni ez az alja nép / hacker világ.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tupacamaru #15868 üzenetére
Szerintem érdemes, ha egy relatíve jól irányítható és jól gyorsuló "tankot" keresel TE és Pursuit-ra. A kézifékes és visszafordító kanyarokban remekül ki lehet használni a gyorsulását illetve a 4WD-t (és nem mellesleg jól néz ki).
Nem rossz egy lebutított F1-es, tényleg ritka látvány az ilyesmi. A-ban mostanában a Lotus Europa S-et hajtom, de annyira nincs súlya szegénynek, hogy a legkisebb ütésre is tripla szaltót produkál, ráadásul alkatrészek terén is elég pocsékul állok vele. Viszont a külseje egészen bejön most már (általában véve nem vagyok oda a Lotus-ok megjelenéséért) és a vezethetősége is egészen kiváló, gyorsan reagál és optimális érzékenységgel. -
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #15767 üzenetére
Agerát eddig még nem dobott. Csak CCX, de már az is jó lenne csak ne kellene várni.
Azt hiszem régebben mikor néztem dobott agerát bezzeg.. csak akkor nem terveztem, hogy veszek. -
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #15745 üzenetére
Köszi pont ezt akartam kérdezni.
Akkor várok mert am ccxr-t akartam megvenni most akciós, de ha adna valami koeniget akkor lehet nem vennék.
-
knoz91
tag
válasz
tupacamaru #15740 üzenetére
BC-n mr2 a divat kocsi, én most B-re mondjuk egy RX8-at húzok. D-re tanácstalan vagyok. Esetleg scirocco? Ha odáig még ki megy.
-
knoz91
tag
válasz
tupacamaru #15727 üzenetére
Én be se tudok jelentkezni honlapon...nagy a gebasz úgylátom XDDDDD
-
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #15654 üzenetére
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #15679 üzenetére
Grat
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #15654 üzenetére
Nekem még kellene két ultra zöld rugó és pár turbó mert azt már nagyon rég találtam
-
Shokkolo
addikt
válasz
tupacamaru #15625 üzenetére
én facán online vagyok, megléptem a skodálatos lvl 18at
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #15616 üzenetére
Én se kapok semmi jót ha megnyugtat. De én már kb 1 hónapja versenybe nem nyertem semmit vagy escapen. (max 1-t) xDD
-
Shokkolo
addikt
válasz
tupacamaru #15592 üzenetére
kár
asszem, jövő ilyenkor lesz suprám
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #15586 üzenetére
Nem két hetente? Csak mert ha hetente akkor hnap kapnánk új autókat jó lenne, de kétlem.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #15503 üzenetére
Gratula
Nekem is összekéne szedni azt az 50 A-wint
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #15452 üzenetére
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #15452 üzenetére
Azt nem tudom
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #15441 üzenetére
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #15424 üzenetére
Te ultrákat kapsz csak mert verseny vagy escape-n ezer éve nem kaptam ultrát, de még pro-t se nagyon.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #15405 üzenetére
Javíts ki ha tévedek, de neked már nem volt GT2-d?
Vagy GT3?
Az nem volt megfelelő A-winre?
-
válasz
tupacamaru #15401 üzenetére
Grat, üdv a klubban, nekem sincs asszem több egyelőre
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #15393 üzenetére
Én a googlevel kerestem rá szóval nem tudom lehet akkor rosszat néztem vagy már régi.
Sry
Nem volt nekem ilyen kódom. -
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #15293 üzenetére
Akkor örülj neki mert aki belefutott ilyenbe, az biztos be van tojva úgyhogy szerintem ne próbálkozz addig a multival. Talán felébrednek ők is és nem ilyen bagatell módszerekkel próbálják a csalókat megtörni.
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #15279 üzenetére
Régen rossz, ha valakinek a legnagyobb gondja, élménye, ez a komolytalan pénzszivattyú játék.
Ők az Én pénzemet akarják(akarnák) pofátlan módon, én meg azt, amit a játékból pénz nélkül ki lehet sajtolni, 1-1, asszem.
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #15276 üzenetére
Jaja
Nem gond am. Sok esélyem nem volt mondjuk csak azért mentem fel mert volt 5 óránk míg nem csaltak 1000el.
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #15272 üzenetére
Igen te voltál köszöntem is csak sok orosz teli írta chatet.
Ismerős volt név, de aztán azt hittem tévedtem.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #15273 üzenetére
Az szép, gratula
Azok vannak...
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #15215 üzenetére
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #15155 üzenetére
A mai nap Nox tanácsára kimaxoltam skillekkel a murcimat (100% oil + 75% launch), és segített egy keveset, breaking pointon a 14.00-es rekordom helyett 13.86-os lett a rekordom
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #15153 üzenetére
Tied is murci?
-
Brumi˘
addikt
válasz
tupacamaru #15147 üzenetére
Alul a kis not started felirat elárulja hogy még az az előtti achi sincs meg neki, szal nem lesz ott olyan sok. 😄
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #15144 üzenetére
Nem, sárga a moci, minden sárga, kivéve a Forced ind., az kék, még anno mikor beleraktam, kb ezek voltak a legjobbak amim volt, azóta nem változtattam, de már jó lenne rakni bele kék mocit
Belekölthetett pár 100k boostot
-
chris1997
aktív tag
válasz
tupacamaru #15129 üzenetére
Tilos a Class pálya
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #15129 üzenetére
Hát igen, amikor reportolom őket, berakja a tiltóra, ott van kb 150 cheater....
Volt a tarsolyomban pár ultra part(#15131) chris1997: Az a komment időbeli különbség
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #15021 üzenetére
A Boss viszont ütőképes (a 69-es) B-s versenyen is, csak az MR lép meg előle.
Jelenleg az M6 javasolt TE-re, ha van rá keret! -
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #15007 üzenetére
Nem tudom mid van, a BMW-k elég jó alap ramal vannak ellátva, vagy valamelyik Boss, de a Murcik is jók.
Ha venni akarsz (TE-re építeni) Camaro SS, 200SX, de azokba kell pakolni rendesen B-be ill. Hemi Cuda vagy El Camino SS (ez billegős) utóbbi esetleg A-ig is felmegy, de oda az M6 talán jobb. Ha tetszik az Aston Martin is megteszi, de valamivel gyengébben bírja a zsaru és civil borogatásokat.
Mindezek akkor érvényesek, ha az achi-k miatti ütközések is fontosak és nincs 3*-os ram skill (de ajánlott) és kevés a jugger, mert különben bármi megteszi. -
tgbzhnujm555
tag
válasz
tupacamaru #15003 üzenetére
nekem a camaro ss nagyon megy C-be
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #15003 üzenetére
Milyen class-ba?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #14996 üzenetére
Szerintem az achievek %-át javították, mert a tegnapi után mindenhol 0.0% volt írva
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #14964 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #14959 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #14958 üzenetére
[link] Mai termés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged