Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
Ezermester69
üzenetére
A Panamera-val nem is versenyezni akarok, csak kell a többi Porsche mellé.
Én az a hülye vagyok aki egyszer sem váltotta ki ezt a három gift-et. Már bánom.
Egyszer ki kellett volna hogy meglegyenek. Van egy mellékes acc-om, azon kiváltottam egyszer őket kiváncsiságból és még megvannak. Pedig azon csak egy ingyen Porsche volt csak. -
Desmond74
tag
válasz
Ezermester69
üzenetére
Szevasztopol!
Kib@szarintottak engem is asszem, belépésnél feljön az EULA ablak, azt "leacceptálom", utána meg nem definiált hiba, a szarcsimbókok, még azt sem merik egyenesen felvállalni, hogy bannoltak...

Mintha egy bíró megadna egy szabálytalan gólt, aztán egy hét múlva akarná semmissé tenni...
Lesznek itt még botrányos időszakok, nem ez volt az első, és nem is az utolsó.... -
tupacamaru
veterán
válasz
Ezermester69
üzenetére
Azért azt tegyük hozzá hogy ha csak egyszer váltotta volna ki őket nem pedig 100x, akkor még most is játszana.
Új hozzászólás Aktív témák

- Jövedelem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- általános iskolai rendszergazda
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akció! Playstation VR 2! Újszerű állapot.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én az a hülye vagyok aki egyszer sem váltotta ki ezt a három gift-et. Már bánom.
Egyszer ki kellett volna hogy meglegyenek. Van egy mellékes acc-om, azon kiváltottam egyszer őket kiváncsiságból és még megvannak. Pedig azon csak egy ingyen Porsche volt csak.