- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
válasz
zsolthee #4021 üzenetére
Sajnos a játék elején én is így kezdtem és értetlenül álltam hozzá, hogy ha a játékos minden nap megcsinálja a feladatokat és teljesíti a szinteket, miért nem tudja végig vinni a játékot, hogy megnyerje a kocsit?!
Pl. ha egy RR3-ban megcsinálod a napi feladatokat akkor nem kell külön farmolni csak azért, hogy végig tudd vinni külön gold költése nélkül az adott eseményt!A válasz egyszerű --> Az EA lovét szeretne tőled, hogy ha nem tudtál eleget farmolni az általunk már többször leírt módszer szerint, akkor igen is Goldért vegyél lila vagy sárga fejlesztési csomagot és úgy menni fog!
Sajna én aranyat költöttem az elejében lásd Lambo Huri Academia elvesztése és nagyon bosszantott a dolog, de most már tudom a megoldást minden kocsi megnyerésére, ahogy azt már egy 'régebbi' hozzá szólásomban részletesen leírtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest