- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
válasz
pretssa #3927 üzenetére
Szia!
Ahogy ígértem vettem a fáradtságot és megkerestem neked a videót, ill. megnéztem és 659PR-es az utolsó versenyen (Rush Hour) az első ellenfél kocsija tehát ennél neked csak jobb kell legyen a kocsid! Természetesen a videót készítő játékos (OBI136) 807PR-el lazán végig vitte az egészet! .)
Ha végig nézed a videót akkor az utolsó versenyen láthatod igen erős a forgalom ezért csak akkor használd a nitrót, amikor nagyon szükséged van rá különben fölöslegesen használod csak el, mert tuti eltalálsz 1-2 kocsit az alagútban vagy a hídon!
Még egy segítség aki esetleg még nem vette észre vagy nem nézte a Nitrót sose a bemeneti kanyar előtt lődd el, mert amikor kanyarodsz vagy driftelsz a kocsi sebessége állandó vagy csökken ezért, ha tudod tartalékold vagy drifttel növeld a Nitró töltést (Nitró csík) és a kanyarból kijövet az egyenesben használd el!
Más: Nemsokára befejezem a BP-ek gyűjtését a Campaign módban. Még 2 kocsi van hátra és fullos a csillagok terén az összes kocsi, aminek a BP-jét itt még be lehetett gyűjteni!
Nissan GT-R R35 4BP és Lambo Aventador 2BP kell!
Utána már csak a speciális eseményeket ill. a szükséges alkatrészeket kell figyelnem!Vki meg tudja mondani, hol lehet megnézni mikor telepítettem fel egy játékot az androidos telefonomra?
A 'Megszerezhető Jutalmaknál' a Seasoned Drifter-t ez az első a jutalmaknál 2015.12.20-án értem el!
Ez az időpont stimmel is mert talán ez után nem sokkal jelent meg a Lambo Accademia is amit elbuktam, mivel nem tudtam hogy kell jól játszani a programmal még! -
joe007
tag
válasz
pretssa #3927 üzenetére
Sziasztok!
Ezt az event-et szerintem könnyen végig lehet vinni, aki jól tud gazdálkodni az idővel!
Ha nem szerzed meg a kocsit, akkor a Car Series-ben nem fogod tudni megcsinálni a 'Coupe Troop' részt, mert mint írtam én is megálltam a fullos Nissan 370Z-mel! Ha vmi nem vili akkor olvasd el a hosszabb leírásomat (#3926) ismét!Minden versenyről képeket készítek, ezért majd megnézem neked mennyi kell a Ford GT végéhez, mert az is meg van már nekem! Vagy javaslom keressél video-t és ott meglátod mennyi kell hozzá! .)
Ha a tudod minél magasabb szintre húzd fel a FastLane event alatt a kocsit és akkor a maradék részt már jóval kevesebb költségből ki fogod tudni hozni.
Nyilván a Ford GT egészen más kategória és sokkal több pénzt kell majd farmolnod hozzá, hogy a megfelelő szinten tudjad használni, ill. nekem is 3 csillag hiányzik jelenleg 716PR-en állok vele és 11BP kell a 6-ik csillag/szint eléréséhez, ami nagyon sok! Azaz nagyon sok BP-et kell begyűjtened vagy sok valós pénzért vehetsz BP-et majd!
Megj.: a BMW M2 Coupé nekem nagyon tetszik a játékban. Jól irányítható, jól driftel és gyorsan tölti a nitrót!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest