- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz
Beca1990 #22913 üzenetére
Fun díjcsomagos társkártyás előfizetést nem csak arany vagy platina szintű számokhoz lehet kapcsolni (viszont csak 1-et, míg aranyhoz már 5-öt).
Ugyanakkor akciós előfizetést csak 3 havonta vehetsz, tehát most a Fun-hoz vagy nem veszel telefont (csak a SIM-et 5000 Ft-os belépési díjért) vagy próbálkozz abban az üzletben, ahol most vetted a telefonodat MOP-al, hátha megint kifogsz egy „balfék” értékesítőt, aki nem vágja a szabályokat... -
Gedeon31
addikt
válasz
Beca1990 #22889 üzenetére
Lehetne a ZTE Grand X IN és a Samsung Galaxy S Advance telefonokra is még akció.
Egyébként a kapcsolat kártya rendelésnél a telefonos ügyintéző megcsinálhatja azt először kéri a 1 3. 5. , majd a 2. 4. 5. számot a jelszóból? Így tudni fogja az illető jelszavát. Szerintem ez így nem korrekt.
-
-
djculture
félisten
válasz
Beca1990 #22830 üzenetére
Hát ideje is lesz ment nevetséges hogy a tescoba t-mobileos csomagba fele annyiért kaphatók mint a t-mobile saját webshopjában. Még ha leszámoljuk a lebeszélhetőség különbséget akkor is vicc.
Legutóbb a samsung minivel volt ugyanez a történet meghirdették hogy hujj de nagy akció közben 5 ezerrel olcsóbban bármelyik tescoban megvehetted szintén feltöltősen. Facebookon oltották is őket rendesen.
Szerintem az nem akció aminél drágábban veheted meg ugyanazt mint a konkurenciánál. -
Soulfly842
addikt
-
válasz
Beca1990 #22564 üzenetére
Ja, akkor 2 hét után még nagyon felesleges furán néznem, hogy hol a kártya..
Viszont így, hogy a hónapban vettem a lumia 610et én is nagyon rásandítottam a telóra, mikor megláttam gépen az akciót.. szerencsére elég messze volt tőlem a teló ahhoz, hogy ne tegyek benne kárt nagy hirtelen
-
1430
senior tag
válasz
Beca1990 #22493 üzenetére
"előrehozott" készülékváltás:
- legalább arany szint
- 24 hónapos hűségből 21 hónap eltelt"normál" készülékváltás:
- 30 napon belül lejáró hűség vagy egyáltalán nincs hűség
- ha nincs arany szint, akkor legalább 7 hónapos hívószám (illetve utóbbi esetben WS-on csak egy összegű vásárlás tarifahűség vállalása nélkül)Gazsi00
A te konstrukciód valóban emelkedett, de összességében inkább csökkentek az árak.[ Módosította: radi8tor ]
-
djculture
félisten
válasz
Beca1990 #22397 üzenetére
Szerintem mindenki így van vele de egy ideje nincs az hogy te eltervezed hogy van ennyi pénzed erre a célra havonta, mert tuti hogy bele fognak rondítani egy kis áremeléssel. Ami persze kicsi csak épp közbe minden más is emelkedik és borulnak a megtervezett dolgok.
Én csak a nagyit szoktam hívni jóformán vezetékesen tehát nekem isten lenne ez a mobil otthon csomag.
Már gondoltam rá hogy átváltom erre a mobil otthon csomagra, telefonom van az se izgat meg az x ezer kedvezmény se amiért alá kellene írni 2 évet.
De az izgat hogy teszem azt elkezdik emelgetni a havidíjat havonta mert épp olyan a helyzet én meg szaladgáljak akkor visszaváltani dominósra. -
kp78
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Hálózati / IP kamera
- Spórolós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest