- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
THX
és ez szerinted jár akármilyen retorzióval? tehát ha most visszaküldi és megszűntetik az előfizetését meg mindent akkor mondjuk szeptemberben fognak vele újból szerződést kötni mondjuk Iphone-ra?
postán kívül máshogy is visszajuttathatja? mondjuk beviheti akármelyik t üzletbe?
-
copperhead
aktív tag
2 gépen lenne. Azt írtam, hogy az "átlag felhasználóknak" szerintem biztos, hogy nagyobb része nem tudja átszámolni, de a prohardveren is sokan reklamálják, hogy a memóriakártya, HDD miért nem annyi, amennyi rá van írva, bit és Byte különbségről nem is beszélve. A Domino Net viszont GB-ban adja meg a forgalmi adatokat.
-
F-ECT$
titán
Megrendeltem webshop-on keresztül, szóval nincs visszaút
Galaxy S nagyon erősen bejátszott, főleg az Android (Froyo) miatt, de minden kedvezménnyel együtt is 108e Ft-ért tudtam volna elhozni, ami nagyon sok.
(Ha lett volna 70-80e Ft körül HTC Legend, akkor biztosan az lett volna a nyerő, de sajnos nem volt.)
Volt már 1-2 nagyon jó telefonom: Nokia 7210, SE D750i; 1-2 rossz választás: Motorola P7389, Nokia E51, remélem ez az előbbi társaságot fogja bővíteni -
gooool
őstag
Közben beszéltem pár emberrel,többek között T-mobile eladókkal is és arra jutottam,hogy elhalasztom a vásárt későbbre.Így tutira bírok csomagot váltani és több tőkém is lesz,így lehet belefér egy komolyabb Android vagy IPhone is.
Köszönöm az eddigi segítséget,hasznos volt!
-
bajusz15
senior tag
1050 "sima" kártyával, arannyal meg - az én esetemben - 2700 beszélhető le, legalábbis ezt írja
A zöld zónával nem lenne gond, ugyanis zöld zónában lakok
igen, azt szeretnék, de lehet még várok vele, hogy csökkenjen az ára
a baj az, hogy nem beszélek sokat, ezért is keresem a legolcsóbb havidíjat, de lehetőleg ne ilyen 40ft/perc. -
bajusz15
senior tag
djuice telenor alatt ezt értettem.
vodafone ezen belül a tweet csomag.
Egyikhez sem akarok átmenni, mivel itt van az a teló, amely érdekel, szép havidíjjal (12x4120).
Na de szerintem megtaláltam a ténél is a megfelelőt: kaméleon zöld zónával20ft mindenhova, bármikor 2700-ért. (remélem jól értelmeztem, hogy mindenhova és bármikor) Aranykártyás vagyok, szóval 100% lenne a lebeszélhető havidíj
-
Kobe
veterán
a díjcsomag maradt ECO....1-2 hónapig még ez marad, megnézem mit tud a készülék wifivel, milyen navi progit találok hozzá, mennyire kell hozzá a mobilnet és ha megismertem akkor váltok MM S-re. Ha a készülék jól boldogul wifivel, és a navihoz sem kell a mobilnet (asszem nem kell?) akkor nem is biztos hogy váltok, a belvárosban mozgok, ott mindenhol van hot spot, otthon is van wifi, ha kell, navi meg műhődró megy, akkor felesleges bővítgetni a csomagot emrt olyan szolgáltatásért fzetnék amit igénybe sem veszek. Majd elválik, De ha msot hosszabbításkor azt kérem váltsák át arra, akkor 2 évig csak abban a csomagban kellett volna maradnom, de a készülék 1 fttal nem lett volna olcsóbb mert az MM akció csak MM L től felfele érvényes, így viszont megmaradt a havi 1x es ingyenes váltogatás lehetősége amit a netes felületen tudok megtenni.
A készüléket emg inkább a gyártóhoz vinném, 2 dolog miatt, 1 ők valószínűleg tudják is mi a baja, és így rövidebb ideig tart a szervíz mert nem kell küldözgetni
2, sajna volt már tapasztalat hogy a szakszervíz bevizsgálta a készüléket és hibásnak ítélte, a T viszont tagadta, hogy a gyártó ilyen szakvizsgálatot adott volna, és ragaszkodtak ahhoz h user error, garancia nem érvényes rá...így nem szeretnék járniÉs "sajnos" a garipapírért igenis visszamegyek "asztalt borítani", mert vagyok olyan földhözragadt, hogy csak annak hiszek amit látok, az összes cuccomnak (a 4 ezer ftos gatya blokkján át a 20 ezres tvig és 90 ezres monitorig mindennek külön lefűzve vannak a papírjai...és hajjaj, milyen jól jöttek ezek néha)
-
Kobe
veterán
a nagytétel csak egy példa, pontosabban leírva, ha én a készülék mellé még adott időre kötelezettséget vállalok egy szolgáltatásra amin a szolgáltatónak éppen nem kis haszna van, akkor értelemszerűen olcsóbbnak kellene lennie a készüléknek, nem drágábbnak, tekintve hogy a cucc még hálózatfüggő is lesz
Pl ha bemész egy MM-be, csomószor akciózzák, hogy a fél millás tv mellé hozzádvágnak egy 50-60 ezres házimozit, vagy a képátló centiméterének megfelelő kedvezményt kapsz, ami megint pl fél misinél 50-60 minuszra is kijöhet, és ott sem nagytételben vásároltál, de még kiegészítő szolgáltatást sem vállaltál beMM csomagból emg amximum az S-re vagyok hajlandó előfizetni, annyira azért nem vagyok debill, hogy 10ezreket szórjak el mobilozásra egy hónapban
10x jobb felhasználási területet is tudok annak a pénznek semmint az éterbe csepegtessem feleslegesen
A sablonduma meg szép és igazán behízelgő a T-nek, a probléma csak az, hogy a kis sarki boltokban leadózva és gyártói garanciával ellátott készüléket is lehet kapni jobb áron, mint náluk
és azért pl a samsung csődbe menetelére nem igazán fogadnék
-
Kobe
veterán
nem vagyok sóher, de az pont 6 ezer forinttal több, mint amennyinek lennie kéne, tekintve hogy a hűségidőt az előfizetésre írtam alá és nem a készülékre
az meg nem tudom, milyen "kárt" okoz nekik, ha én a hátralevő 3 hónapomat az 1800 ftos csomagra szeretném "kiváltani" egy legalább 12, de inkább 24 hónapos, 5 ezer ftos csomaggal.
Ez kb olyan, mintha valaki nagytételben vásárláskor nemhogy kedvezményt nem kap, de még drágábban adják neki a cuccotCsak ez a logika nem tetszik, ennyi. Meg pl az, hogy náluk miért kerül 72 ezerbe egy galaxy spica domino csomagban, amikor a rosszabb helyeken is 65ért meg lehet venni függetlenül
ilyen apróságok érdekelnének
-
1430
senior tag
Én még azért azt is megjegyezném, hogy a díjmentes SMS-ek bármely belföldi előfizetői irányba küldhetőek, míg Ikon-ban csak hálón belülre.
Libria:
Tehát ha jól értem inkább fizetsz most ECO-val több mint 5 ezret havonta (eleve 200 Ft a hívószámkijelzés), mintsem átváltottál volna már rég MM-S csomagra, és akkor talán csak a fix havidíjat kellett volna fizetned (4990 Ft-ért átlag 180 perc kijön belőle), és még másra is használhattad volna a készüléked!?Ez olyan tipikus ügyfél hozzáállás (nem sértegetni akarlak, csak mondom, hogy ez valamiért szinte már-már természetes), hogy az emberek inkább fizetnek havi több ezres számlát ECO-val mert annak a legkevesebb a havidíja (egy pénteki ügyfelem legutolsó számlája 2x ezer lett >> 835 percet beszélt), de nem váltanának magasabb havidíjra, mert ők leteszik a nagy esküt, hogy ezentúl nagyon visszafogják magukat, és a havi 5000 Ft-os havidíj már sok lesz, nem szeretnének annyi számlát fizetni...
Mellesleg ha 2 éves hűséget írtál alá, és az fog letelni októberben, akkor már lehet készüléket váltanod, de már most mondom, hogy több lesz, mint új előfizetéssel, de a pontjaidat felhasználhatod.
-
Kobe
veterán
nem feltétlenül arra, hanem amikor a nénike-bácsika ránéz a rendszerre mikor éppen új előfizetést szeretnék kötni a mostaninál 3x drágább csomagra, akkor azt mondja, Jé, hiszen maga már jó 6 éve hűséges előfizetőnk, mit szólna ha ennyivel kedvezőbben kapná a készüléket, vagy elengednénk 1-2 havi részletet ha arra szándékozott volna vásárolni, vagy esetleg elfogadja ezt a grátiszt az előfizetési csomagban ?
Legalábbis nyugaton így megy, nem hogy 5 év után, de kvázi az első hűségidő letelte után, amolyan vendégmarasztalónak. Nekem viszont nemkicsit teli a faxom azzal, hogy 5 év után is előnyösebb pozícióból indul az, aki az utcáról beténfereg a shopba, mint én, aki fizetek mint a katonatiszt.
Kedvezményes készülékvásárlásra azon arany vagy platina kedvezményjogosultsággal rendelkező havidíjas ügyfeleink jogosultak, akik az adott előfizetésen nem rendelkeznek érvényes hűségnyilatkozattal.
Na, ezzel is kitörölhetik a seggüket, októberig van hűségem a mostani előfizetére, ezt akartam emgújítani de ha tényleg ilyen kiskapukat kreálnak és semmi extrát nem kapok a pénzemért akkor ebből független telefon lesz vodás vagy telenoros kártyával.... -
Kobe
veterán
majd meglátom. De mindenképp egy igen jó ajánlattal kell előállniuk, hogy náluk vegyek készüléket, kicsit unom hogy több mint fél évtized után még aranykártyával sem tudtam soha semmit kifogni náluk jó áron, pedig anno 5 évvel ezelőtt 3 előfizetést vettem át az előző tulajtól, szóval volt mit a T-nek kifizetni
-
Kobe
veterán
azért ikon, mert szerintem tartalmilag az a legjobb csomagja most a T-nek. A multimédia mánia vagy mi egy kalap fütyi, drágább a percdíja, kevesebb net van benne, és felesleges mobil tv vagy mi.
Most ECO díjcosmagom van, ami annyira gazdaságos, hogy átlagos felahsználással még soha nem sikerült 5 ezer alá mennem vele az 1800 ftos havidíj ellenére, akkor inkább fizetnék 5ezret egy olyan csomagért, amiben 1 G net, ingyen sms, ingyen percek benne vannak. Igazából egy minimális mobilnetre és olcsó percdíjra volna szükségem egy ütős navigációképes mobillal, ezekre a wave + ikon 200at találtam volna a legmegfelelőbbnek -
zoli62
addikt
Ők is csak azt mondták, hogy valahogy nem érzékeli jól az aktuális egyénre szabott havidíjat. Mindenesetre továbbították hibaként, de nem garantált a javítás. Én javasoltam, hogy akkor inkább vegyék ki ezt a megtévesztő adatokat eredményező script futását a My- T-Mobile-ból.
-
luciferk
senior tag
-
-
1430
senior tag
Nem naptári évente, hanem évente egy Domino csomagos készülék vásárolható. Tehát vásárlás előtt az kerül vizsgálatra, hogy az elmúlt egy évben (365 nap) vettél e már Domino csomagos készüléket.
Domino készülékváltás esetén 3 feltétel van (azon túl, hogy a Te neveden van a hívószám):
- arany vagy platina kiemeltség
- legalább egy éves a hívószám
- az elmúlt két évben nem történt készülékváltás ahhoz a számhoz.woodpaul:
Ha tudnám sem mondanám meg, hogy lesz e és mikor ez vagy bármely más készülék. Eme igények végett került kialakításra egy "hamarosan kapható" oldal, de ha oda sem tették fel, akkor nem bíznék benne, hogy a következő árlistában benne lesz.Amúgy szerintem a T-Mobile felsőkategóriás készülékválasztékával nincs különösebb probléma, csak sajnos a HTC vonal hiányzik belőle (legalábbis HTC néven).
Nordik:
Nem tudsz Eco-ból MIX-re váltani, mert ez nem csak egy szimpla díjcsomagváltást jelentene. Amúgy MIX-es is lehet Családbarátban és saját maga fizeti a díjat illetve akár a Domino számok utáni díjat is átvállalhatja. -
luciferk
senior tag
Igazad volt a 1430-al kapcsolatban, hogy 1430-on egy megfelelő időben nyomott "0"-val sikerül élő(!) ügyintézőhöz jutni!
sikerült beszélnem az ügyintézővel és elsírtam neki a fentebb leírt panaszomat, és szerencsém volt, a te szavaiddal élve "villám-agyú" volt az ügyintéző (ez is csajszi
) és rövid időn belül mondta a megoldást, vagyis a domino web sím kártya aktiválásakor aktiválódik a jelszó is ami a PUK1 első öt számjegye.
-
luciferk
senior tag
" (Szerintem ez nem bénaság, hanem egy ügyintézőnek olyan mennyiségű kapcsolódó információt kell fejben tartania, hogy az már szörnyű, s e mellett kedvesnek, megértőnek, és "villám-agyúnak" is kell lennie, a piszkos gyors felfogó-képességgel megáldva! "
Csak nem te is T-Mobile belsős vagy, vagy voltál, hogy így véded őket?
Biztos olyanoknak "kellene" lenniük ahogyan te írod és van is, de nem mindegyik az, én valószínű, hogy kifogtam a "nem az-t" mert nem pattant nála a szikra amikor mondtam neki, hogy nekem domino jelszó is kellene a símhez, hiszen egy pár billentyűnyomás lett volna az egész hiszen ott volt az orra előtt a személyim is az azonosításhoz.
-
luciferk
senior tag
Köszi, de ha jól tudom a 1430 csak számlás előfizetőknek van, ott is jelszót kér
Akkor ezek szerint átba..ott az ügyf csajszi? mert ha megint be kell mennem biztos leugatom a fejét, csaj ide vagy csaj oda
eddig azt hittem, hogy csak a T-Home-nál vannak béna ügyintézők, de ezek szerint ami T-vel kezdődik az tré.
-
woodpaul
őstag
Köszi, közben már válaszoltál.
Szerk:
Való igaz, hogy azért a készülékárért nem kötelezném el magam 2 évre a T***norhoz.De hát ezért bízom bennetek, a Tében! Több mint 10 éve vagyok ügyfél, és már régen éltem készülékváltással, hűséggel. Most alig várom, hogy legyen egy jó ajánlat.
-
woodpaul
őstag
Úgy értem, a T***nornál már régóta kapható a HTC Desire, a T-nél pedig az igazán "divatos", 2010-es telefonok - leszámítva a SE X10-et - nem kerültek a polcokra.
Apropó, az i9000 topicban valaki beírt egy olyan hivatalosnak tűnő infót, hogy i9000 Galaxy S a mai naptól aug. 31-ig akciósan kapható lesz. Meg tudná ezt valaki a T-nél dolgozók közül erősíteni?
-
F-ECT$
titán
Hát jó lenne, ha dobnának egy nagyot, mert már nagyon érik a telefoncserém, és:
-jó lenne látni, hogy érdemes-e várni egy adott készülékre
-jó lenne tudni, hogyha veszek egy készüléket, akkor 2 hét múlva nem lesz a T-nél is kapható egy számomra jobban megfelelő (van 3-4 készülék, aminek örülnék, és amik közül kb azonnal megvenném bármelyiket, ha lenne T-nél, de ezek között természetesen van sorrend)Jelenleg kb ezek érdekelnek, kb ebben a sorrendben:
HTC Legend, HTC Desire, Samsung Galaxy S 9000, Samsung 8500 Wave, Iphone 4 -
lesaux
veterán
Nokia 2330 Classic, a legprimitívebb telefon, amit csak találtunk. Remélem, netezni nem tud vele még véletlenül sem.
Azért 0 másodpercesek a kimenő hívásai, mert a családból mindenki kinyomja és visszahívja inkább.(Nekem meg ECO díjcsomagom van. Akkor ha jól értem, azt nem lehet tölteni, mint a dominóst.)
-
Nordik
őstag
-
F-ECT$
titán
No, a kezdő árakat kitúrtam: 2 év hűség, ikon 400:
3g (8 gb): 36e
3gs (16 gb): 63eJelenleg 2 év hűség, ikon 400:
3g (8 gb): nincs (2009. novemberben 20e lett.)
3gs (16 gb): 40e. (Ez az ár már a 2009. novemberi árcsökkentés óta van, tehát szerintem 1 csökkentés még várható, ha jön a 4-es.) -
F-ECT$
titán
Vajh mikortól lesz 4G és milyen árakon?
Elérhető valahonnan, hogy hogyan változtak a 3G és 3GS árai az idő múlásával?
Ha kijön a 4G, akkor mekkora árcsökkenés várható a 3GS esetén?
Mik ezek a "Navi" megjelölésű Nokiák? Sima készülékek csak van rajtuk navigációs szoftver? Ha így van, miért drágábbak, mint a nem Navi-s társaik? (A Nokia most azt hirdeti, hogy ingyen ad navigációs szoftvert a telfonjaira.)
-
Mr. Teddy
őstag
És mivel gyűjtöm a kapcsolatpontokat? Hogy felveszem az ilyen hívásokat, vagy belemegyek az ilyen próbahónapokba? Ha elő is fizetek valamire akkor biztos hogy több pontot kapok, de havi +10 pontért nem fizetnék 500-at fölöslegesen
Ja és ha már a pontok szóbakerültek, mégis mire lehet levásárolni a pontokat? Soha nem láttam semmi olyat amire mehetne, pl. egy havi számlát lehet csökkenteni pontokkal?
-
Jhonny06
veterán
Köszönöm a segítséget.
Az árról csak annyit, hogy nekem a telefonos ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy meglévő előfizetéssel készülékváltás esetén mindenképpen kedvezményesen kapom meg az újat. Tehát nem volt szó +6000-ről, inkább mínuszról. De majd úgyis kiderül akkor, amikor oda jutok. Még egyszer köszi.
-
[CS]Blade2
addikt
Szerintem amikor előfizetést köt az ember, akkor kell megadni a 5 jegyű kódot, mert anélkül nem lehet regisztrálni.
Kipróbáltam Domino-val, ott csak a telefonszámot kell megadni, és abban a másodpercben küldenek egy ideiglenes kódot SMS-ben, amivel be lehet regisztrálni. Jelszót , nevet, e-mail címet, és lakcímet kell megadni, és azonnal elkészül. -
[CS]Blade2
addikt
Azt akartam azzal, hogy rajta van, hogy lehet igénybe venni.
A kezdő részlet 6990 és 9x6990, csak összeadtam. Akkor tényleg nem valami nagy ajánlat.
A My T-mobile -os oldalon azt írja, hogy nem kell reg, viszont kell jelszó, de azt nem tudjuk, így be kéne menni egy üzletbe újat kérni. -
[CS]Blade2
addikt
Sajnos a szkennerem egy éve tönkrement, fényképezővel tudnám lefotózni, de nincs sok szöveg, inkább beírom:
Az van rajta, hogy a Kapcsolat Program keretében Arany, Platina szintű ügyfélként egyedülállóan kedvezményes készülékajánlattal szeretnénk meglepni Önt! bla bla az arany ill Platina szintje alapján meglevő előfizetéséhez kedvezményes készüléket válaszon. bla bla a pontokat is felhasználhatja. Amennyiben kevesebb pont áll rendelkezésre, akkor kézpénzel is kiegyenlitheti.
Vagy egy 6700 Classic, egy 5230, és egy Omina2, arany és platina szint árakkal.
És hogy hogyan lehet igénybe venni ezt az egészet.
Az omnia2 Arany szinten 10x6990, platinán 10x 5990
Bátyámé igazából az előfizetés, elég régi, régebben valami ilyesmire vettük az én K810i-met, azt hiszem akkor volt arany.Szerk: A neten a legolcsóbb helyeken is 80K, a t-mobil webshopban 95K.
-
kecz
aktív tag
Nem-nem XD. Pl sehol sem találtam a media mániához hasonló díjcsomagot sem a vodánál, sem a pannonnál (telenor
) de lehet, hogy ez csak az én telefonálási szokásaim miatt van.
Mármint hasonló van, csak nekem mindig voltak benne felesleges kedvezmények vagy olyanok, amikből hiányoltam valamit. -
-
kecz
aktív tag
És ugye jól tudom, hogy ha webshopból veszek valamit az EU-ban, akkor 3 napon belül elállhatok a vételtől? Akár olyan indokkal is hogy nem tetszik a színe, sebessége, volt-e rajta sapka vagy nem?
És ha igen, akkor ilyenkor a hűségem meghosszabbítva marad újabb 2 évvel? Mert ugye csak a készüléket tudom visszaküldeni nekik, a szerződés nem változik. Vagy ilyenkor visszaállítják a státuszomat a vásárlás előtti állapotra? -
kecz
aktív tag
Hát készülékértesítőre feljelentkeztem. Ugye, attól még, hogy küldik az emailt arról, hogy elérhetővé vált a készülék, nem vagyok köteles elfogadni a vásárlást? Ez csak olyan egyfajta lista, gondolom feljelentkezés sorrend számít, és aki előbb van a listán, előbb kap telót, ha raktárra érkezik.
-
kecz
aktív tag
Hát msot nem nagyon van raktáron , egyesek szerint már nem is lesz. A helyzet a következő: most fizetek ~5500 huf-ot havonta. Ennél feljebb, már nem nagyon akarok menni. Ha msot megrendelem, akkor kemény 665 forintot, és havonta még 9 hónapig 2660-at. Tehát marad max 3000forintom havonta telefonra 9 hónapig biztos
. De egyáltalán nem biztos, hogy én szeretném az összeset felhasználni, csak ugye, msot kaptam az ösztöndíjjam, mediamániázok már jó ideje, és elkényelmesedtem
. Na meg anno eco-val kezdtem, és kb 10k körüli számlát gyártottam
. Meg hát, ha msot váltok, akkor bukok 6000-et. Másfelől nyerhetek egy "okostelefont" (bár lehet nem is kellene az a macskaköröm), 24k-ért. Hát ezt jobban meg kell gondolni.
Ez a msot a keresztem
-
na, majd a következő telcsit esetleg webshop útján rendelem...
kecz; sajnos nem kimondottan arról szól a szolgáltatóknál a hűség, hogy sokkal olcsóbban vásárolhass... viszont minden változatban fizetsz, ha nem hűségeskedsz, akkor veszel másik előfizetést, vagy független telcsit, akár másik szolgáltatósat, más előfizetéssel, de a vége mindig az, hogy fizetsz valakinek, valahová! ezen szolgáltatónál én például főként az (arany)társkártyákban látom a hűség értelmét, azokon spóroltam már valamennyit!
-
kecz
aktív tag
Tehát akkor, én mint hűséges magentaszínű bohóc, kapok 950 forint bónuszt, plusz a nevetségesen kevés aranykártya pontom (augusztusra kb 1700 lesz). Hát ezt (nyugodtan mondhatjátok, hogy bennem van a hiba) én nem nevezném hűségprogramnak. Jó, teszem hozzá, aki havonta befizet kb 15000 forintot, az előlép platinássá, és ő elvleg jobban kapja a kedvezményt (arról már nem is beszélve, hogy több pontja is lesz.
-
kecz
aktív tag
Jaaaaaa...
De ha augusztusban lejár nekem a 2év hűség, akkor a +6000 helyett, -1000 forint lesz a módosító összeg az alap 2éves előfizus árra? Ha igen, akkor ez 7000 forint árkülönbség.
Vagy ha hat hónappal hűség lejárta előtt akarok cserélni, akkor +6000? És akkor ez havonta csökken? Bocsi, csak keresem a logikát, jó gépészhez illően -
tusi_
addikt
(Egyébként a BT-nek, meg az internetes- adatforgalomnak nem hinném, hogy bármi köze van egymáshoz."
Hát ez az. Miért ott számolta el? Semmit nem töltöttem le a netről.
"Fizetni meg ne felejts el, mert így is, meg úgy is be fogják rajtad hajtani!)"
Kénytelen vagyok, mert van kezesem, akin behajtják. De azért csak szeretném megtudni, hogy mit számoltak fel nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mobilinternet
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmgyűjtés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest