Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
vallas #75994 üzenetére
Ez az Auchan után, befelé a városba van. Szar helyen van a zebra, kanyarban, púp tetején, kerékpárút átvezetőként is szolgál. Imádom, mikor körülsenézve keresztbe vágtázik előttem valaki. Ezek szerint erre is figyelnem kell már, nehogy utolérjen valaki.
Jó kis körforgalom: hétvégén tumultus, dudájjáá, télen vicces, mert csúszik, mint állat, ha meg üres, lehet benne csapatni -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
vallas #61443 üzenetére
Szia!
Ma, nem olyan rég mentünk/voltunk vásárolni, direkt kipróbáltam, mert ugye tél óta nem is volt használva, meg kíváncsi is voltam.
Amikor beültem, 17 fok volt a beltérben és felnyomtam max-ra (3-mas), éreztem is, hogy fűt, aztán jól benyomtam a fűtést és már épp kezdett ömleni rólam a víz, amikor éreztem, hogy 25 fok (de lehet több ez pár fokkal) környékén a seggem alatt a fűtés kikapcsoltDe, mint írtam, ha az autóban hideg van, pl 0-5 fok, akkor hármas fokozat, valóban "tojásütő"
fokozatra kapcsol, bár én tudom állítani is, hogy inkább hátrább fűtsön, akárcsak derékra menjen, vagy derék -segg, vagy csak segg etc...
Nyilván, akkor ez valami luxusabb fajta lehet gyárilag...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
vallas #61430 üzenetére
Nem tudom, hogyan tesztelted, de a leírásból ítélve ennek nem így kell(ene) működnie, bár az én autómat veszem alapul, mert most elég jó idő van még kint és főleg bent az autóban...
A fokozatok ugyan az erősséget állítják, de a benti hőmérsékletet is "nézik".
Pl hármas fokozatban, ha hideg van az autóban, valóban már-már forró és hamar melegszik, de ez kb 0 (vagy kevesebb benti)-15 fok között lehetséges inkább, viszont, ahogy emelkedik a hőmérséklet, függetlenül a kapcsoló állásától, fokozatosan a fűtés gyengül.
De a fűtés, akár meg is szűnhet, de ez inkább már 30 fok körüli benti hőmérsékletre jellemző. Akinek, pl nyáron bekapcsol az ülésfűtés, na ott az már nem működik jól. Nálam a műszerfal jelzi, hogy be van kapcsolva, de ha elérte a hőmérsékletet, függetlenül attól, hogy továbbra is világít a műszerfalon, érezhető, hogy kikapcsolt és az is érezhető, hogy újra bekapcsol, ha esik a hőmérséklet és minél erősebb lesz a fűtés, ha ez továbbra is a csökken.De az is lehet, hogy a Neked beszerelt az lényegében "csak" egyszerű manuális fűtés, bár 60 ezer körül azért ezt illene tudnia szerintem...
-
-
Gabesz87
veterán
válasz
vallas #56698 üzenetére
2017 Q2 az utolsó térkép verzió? Ez mekkora aljasság. Én az Ügyfélszolgálattal konzultaltam az elmúlt napokban, hogy miért nem tudom már letölteni az R-link 2re 2 héttel a megvásárolt hosszabbítás után a friss térképet! Tegnapelőtt sikerült, de ide 2016.12 az utolsó. Nem értem, az R-link 2 miért ilyen gyéren támogatott.
-
Gombinyó
őstag
-
meroly
veterán
válasz
vallas #52233 üzenetére
Két éve én is ESP-s kocsival voltam, de úgy is próbáltuk hogy bekapcsolva meg kikapcsolva, van hogy ment úgy is, de nem mindig.
Nagyon jók ezek a tréningek, mert éles helyzetet szimulál meg az emberben dolgozik az adrenalin annak ellenére hogy tudja, baja nem lehet.
Viszont az alulkormányzást, túlkormányzást egy télies időszakban körforgalomban simán átélni és az ember nem esik pánikba már.Mielőtt mentem direkt gyári értéket fújtam a gumikba, elöl 2,3 hátul 2,1, de a tréner mondta hogy az nem egyedüli vezetésre van, elöl legyen 2,1 hátul meg simán 1,9 és akkor a segge nem csúszik meg annyira.
-
rob210
Topikgazda
válasz
vallas #37310 üzenetére
Azt ügye tudod, hogy vizsgán "hivatalosan" nem fog átmenni szenzor nélkül.
Új kocsikban kötelezően van szenzor és ha nem működik nem engedik át.
Azt hiszem 2014.- gyártási évtől, de nem akarlak riogatni holnap utána nézek pontosan, hogy is szól a törvény pontosan, de én így emlékszek. -
rob210
Topikgazda
válasz
vallas #34536 üzenetére
Adok egy jótanácsot.
Elöszőr mérje meg josi, hogy mekkora az ő féktárcsája, mert hátulra felmegy a 14es felni gond nélkül, de előre nem fog phII-es meganre felemenni.
Illetve felni függő, hogyekkora a belső anyagvastagság, de a 14" bután fog állni a megane on. a 15" után.
Én két féle 14"-ost próbáltam fel, aztán vettem négy lemezt a téli szettemnek is. -
tresh
veterán
-
rob210
Topikgazda
-
-
rob210
Topikgazda
-
giigz
veterán
válasz
vallas #28477 üzenetére
Üa. szűrő milyen időközönként volt cserélve? Azt elég sűrűn kell a dízelekben, akármilyen jó a gázolaj, sokat jelent a rendszeres csere.
Szerk.: Valaki azt hiszi, hogy az osztrákoknál, németeknél, stb. nem a minimum szintet rakják bele?
Hát hülye lenne + adalékot beletenni a sima benzinbe, mikor el tudja adni mindenféle fantázianévvel drágábban, a sima benzin meg marad sima benzin (gázolaj)
-
giigz
veterán
válasz
vallas #28471 üzenetére
A magyar üzemanyagokkal semmi baj, európai szinten is tökéletesen helytállnak, és minden olyan minősítéssel rendelkeznek, és tudják is, ami elég ahhoz, hogy egy autó az üzemanyagból adódóan több százezer, több millió km-t megtegyen gond nélkül.
Az üa. nem olyan jelentős egy motornak, mint azt sokan mondják, hogy pfejj magyar üa., semmi baj nincs vele, egy autó nem emiatt fog tönkremenni.
-
Füge007
senior tag
-
válasz
vallas #28440 üzenetére
Ha újra cserélik ki mind a négyet, és gyári szervízben csináltatod, akkor rob210 régi kocsijának az árát rá fogod költeni sajnos
Én biztos, hogy bontottat tennék be valami független szervízben, úgy 40-50eFt-ból kihozható. Persze, ez nem egy hosszútávú megoldás lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest