- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hossszú
őstag
BUÉK minden kedves fórumtársnak!
Lion01 nagyon szép a Lagunád
-
hossszú
őstag
Defa-t a Vaterán találsz olcsón, én is onnan vettem, a két ünnep között akarom beszerelni. Van a fagydugó helyére beszerelhető és csőbe szerelhető típus is.
Én vettem hozzá egy kis keringető szivattyút is így majdnem mindegy, hogy hol helyezed el, ha nem akarsz szivattyút akkor ajánlatos a legmélyebb pontra beszerelni a cirkuláció végett. -
hossszú
őstag
Egy hónap múlva lejár a műszakim, egy két tenni való lenne az autón, többek között a jobb első futómű felől koppanást hallok ezt kellene orvosolni. Milyen márkájú szilenteket és gömbfejet érdemes venni ami nem megy szét néhány hónap alatt?
-
hossszú
őstag
válasz
Savanya #28238 üzenetére
Nekem ebben az árban fel is szerelték.
-
hossszú
őstag
Na én is attól félek, hogy nem fog kommunikálni de akkor nem is fizetek érte.
Az ismerős autószerelőmnek van diagja de nem gyári hanem univerzális, ilyen nagy szekrény méretű sok százezres cucc. Elmentem hozzá diagra mert a légzsák visszajelzőm mostanában be-be riaszt. Rendesen csatlakozott de tárolt hiba nem volt az autóban, na Ő mondta, hogy nézessem meg gyári diaggal hátha az mond valamit. Tegnap rádugtunk egy klón Clippet de az még csak fel sem ismerte az autót.
Hétfőn megyek hivatalos Rönyóhoz, most már kíváncsi vagyok. -
hossszú
őstag
Közületek volt már valaki hivatalos Renault szervizben hibakód olvasáson, érdekelne, hogy mennyit kérnek érte.
-
hossszú
őstag
Fejlemények vannak az autómmal kapcsolatban.
Vettem egy komplett motort önindító és generátor nélkül amiről levettem a hengerfejet, így olcsóbban megkaptam és maradt egy donorom. Kicsit zsákbamacska volt mint minden bontott motor de úgy gondolom szerencsés voltam vele.
A hengerfejet levettem elvittem a gépműhelybe, szerencsáre nem repedt, nem vetemedett de, ha már le van szedve kicserélik benne az előkamrákat, becsiszolják a szelepeket, kicserélik a szelepszárszimeringeket és lesíkolják, csütörtökön lesz kész. Hosszú hétvégén szerelés.
Amit még nagyon el akarok mondani, hogy a hengerfejet leszerelve nagyon elcsodálkoztam, a hengerfalon NINCS kopás, a motorban az eladó szerint 270eKm van, ha nem volt felújítva akkor azt kell mondjam igen jó anyagból készült a motor. A motorhoz kaptam még egy plusz turbót és aminek külön örülök rajta hagyta a kettőstömegűt a kuplunggal együtt, az állapotáról csak annyit, a tárcsa még nincs telibe kopva, sem a kuplungszerkezet sem a lendkerék nincs kigödrözve gyakorlatilag új állapotú. -
hossszú
őstag
válasz
rob210 #24968 üzenetére
A gyári gumicsövön van egy Y elágazás, annak az egyik ága ugrott ki a helyéről, sajnos elöregedett a ragasztás és szétlökte. Eddig nem volt nagy nyomás a rendszerben mert folyt a fűtőradiátorom, azt kicseréltem a múlt héten így teljesen zárt lett a rendszer, az Y volt a leggyengébb láncszem, sajnos engedett is. Amikor bejelzett a hőfokjelző azonnal megálltam de így is bekövetkezett a baj, egyébként is a hengerfej rákfenéje ezeknek a 2,2-es TD motoroknak.
Az Espace-nél még halmozottan problémás a motorhoz nyúlni mert félig be van tolva a műszerfal alá, nem kicsi szívás lesz megcsinálni. -
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
Szombaton kicseréltem az autómban mindkét fűtőradiátort, a balos csöpögött a jobbost meg már elővigyázatosságból ha már úgy is szét van szedve.
Ez a szerelés beért egy jó kis tornaórának, még ma is izomlázam volt. -
hossszú
őstag
Nekem viszonylag soká melegszik fel a téli napokon ez a nagy dög dizel motor éppen ezért akarok egy rásegítő fűtést beszerelni az autómba. Valami ilyesmire gondolok csak még azt nem sikerült kinyomoznom, hogy melyik autóban van ilyen gyárilag beszerelve.
-
hossszú
őstag
Ma megkapta az öreg vas ami jár neki, vagy is csak majdnem.
Lecseréltem az olajat, na itt van a majdnem és az összes szűrőt. Sajnos kicsit elszámoltam magam a héten, kicsit többet kellett mennem mint amennyit gondoltam és nem volt időm beszerezni a Xadot, így most 10W40-es ELF Turbo Diesel olaj került bele.
Nem sűrűn szoktam nyitogatni a motorháztetőt így csak most vettem észre, hogy az Y elágazás ragasztásnál kirepedt az egyik vízcsövem és szivárog a hűtővíz
. Valamivel ezt meg tudom ragasztani vagy csere?
-
hossszú
őstag
Pontosan nem tudom, hogy mennyi fogyasztáscsökkenést hozott a Xado mert pontos fogyasztási adatokat nem tudtam számolni a km órám hibája miatt de a spritmonitoron lévő adatokat nézegetve úgy gondolom, hogy szerepe van az adaléknak a kedvező fogyasztásomban. Júliusban sikerült megjavítanom az órát azóta így alakul a fogyasztásom.
-
hossszú
őstag
Én eddig mindig kicseréltem a szűrőt is az olajjal együtt, nem árt a motornak a ritkább szűrőcsere?
Mann-filter szűrőt és Xado olajat használok.Ma megkapta az autóm az új aksit egy Exide Excell személyében, hát mit ne mondjak, egy kicsit határozottabban berántja mint a régi Varta.
-
hossszú
őstag
Nem tudom, hogy miért az izzítás hibajeled jelent meg, elméletileg annak menetközben tényleg nem szabadna megjelenni. Nekem mikor rossz volt kettő izzítóm akkor indítás után jelent meg a service jellel együtt, így jártam amíg ki nem cseréltem. Menetközben egyszer sem figyelmeztettet. Amit én javaslok elsődlegesen az az EGR tisztítása, ha az elkoszolódik vagy leragad akkor az tudja szivatni az embert.
-
-
hossszú
őstag
Azt hiszem kijelenthetem, hogy sikerült megjavítanom a km órámat.
Lassan két hete, hogy hibátlanul működik.
Így most már tudok pontos fogyasztási adatokat számolni, 7,4l-re jött ki a full városi fogyasztásom [link] ami szerintem ekkora autótól nem rossz. -
hossszú
őstag
Ma vettem Xado gélt a szervómba, meg ha már ott voltam akkor a fűnyírómba is
nagyon kíváncsi vagyok mit csinál az öreg Husqvarnámmal.
-
hossszú
őstag
Nagyon egyszerű a dolog, kivettem a váltóból a sebesség jeladót, a tengelyét befogtam a fúrógép tokmányába és elindítottam a fúrógépet. A fúrógép fordulatszám szabályzólyát beállítottam úgy, hogy az óra 160km/h körüli értéket mutasson. Így szaladt bele a 150km. 150ekm ezzel a módszerrel kicsit hosszadalmas lenne bele tenni, ha max. sebességen ment volna a fúróm végig akkor is csak 255km/h-val tudtam volna "menni".
-
hossszú
őstag
Ma volt egy kis szabadidőm így gondoltam ráfordítom az autómra egész pontosan a km óra problémámra.
Elővettem a kapcsolási rajzot és végig bogarásztam az egész rendszert. Megtakarítgattam az összes csatlakozót amin keresztül megy a jeladó jele. Voltak kétes csatlakozások, bizom benne, hogy megoldódik a problémám. Álló helyzetben lenyomtam majd 150km-teközben szépen működött az óra.
-
hossszú
őstag
válasz
rob210 #21394 üzenetére
A főnökömnek van egy 8 éves diesel Megane CC-je, új kora óta nála van. 230ekm van benne és még SEMMIT sem kellett rajta csinálni. A kötelező szervizek és ennyi, pedig ezt nyúzza télen-nyáron. Van egy A6-osa is de azt nem szereti, azt mondja nem érzi annyira megbízhatónak műszakilag, az csak ünneplő autó.
-
hossszú
őstag
válasz
rob210 #21392 üzenetére
Nálam először a váltó gél adagolása után lett döbbenetes változás.
A motor viszont folyamatosan érik, mostanság már olyan finoman és csendben jár mint egy alig futott diesel motor, és ezt egy több mint 300k-t futott motorról mondom, az olaj fogyasztásom 0 liter. Ebben a finom járásban azért részes az előző tulaj is aki igaz nem Xadot de elmondása szerint mindig jó minőségű olajat töltött bele. -
hossszú
őstag
válasz
hossszú #21266 üzenetére
Ezt találtam az EBC oldalán, lehet mégis csak várok egy picit a vásárlással, hátha bekopik a Ferrodo is.
FIGYELEM KEDVES VÁSÁRLÓNK!
Az összes EBC fékbetét sorozatnál szokatlan lehet, hogy esetenként csak több ezer kilométer megtétele után szűnik meg egy zavaró, visító hang, ami a szokásosnál keményebb dörzspárna anyag miatt képződhet. Amíg ezt a hangot adja a fékünk, addig biztosan nincsenek teljesen összejáródva a felületek. A fékhatásra ugyan nincs nagy befolyással, csak kellemetlen a fülnek. Próbálja meg figyelmen kívül hagyni a zavaró zajokat, mert ha türelmesen bejáratja az alkatrészeket, akkor cserébe egy hosszú életű és kiváló féket kap.
-
hossszú
őstag
Nem túl régen cseréltettem ki az első féktárcsáimat és a betéteket de nem igazán vagyok megelégedve vele. Lassú fékezésnél visít a fékem, lehet még nem kopott össze? Ferodo a tárcsa és a betét is.
-
hossszú
őstag
válasz
FerNandor #21218 üzenetére
Időnként néhány másodpercre nem mutatja a sebességet és a megtett utat, kicsit bosszant a dolog. Először kicseréltem a jeladót, az újjal is ugyanaz a hiba.
Szereztem egy másik órát, ki is cseréltem de azzal is ugyan azt csinálja így visszaraktam a régit és újból a szivárvány minden szinében tud pompázni.
Az ismerős autószerelő szerint nem is szabad megcsinálni ezt az apró hibát mert akkor jön egy másik gond.
Egyébként minden más tökéletes rajta, nagyon szeretem.petata A képeket megköszönném, én is próbálok újakat készíteni.
-
hossszú
őstag
Nagyságrendileg szerintem nekem üzemi hőfokon vagy annak közelében működött a motor azért nem tapasztalható ilyen mértékű fogyasztás növekedés. Nekem digitális kijelzős a vízhőfok mérőm 1-9 szegmens világít, akkor jó amikor 4 világít, a mai nap 3 és 6 között ingadozott, ez rettenetesen idegesítő tud lenni.
-
hossszú
őstag
Termosztátból melyik márkát érdemes megvenni?
Nagyon úgy néz ki, hogy ki kell cserélnem, a mai nap már úgy mutatta az értéket mintha fordulatszámmérő lenne.
Ma mentem egy 500km-es kört ez alkalmas volt egy újabb fogyasztásmérésre. 6,6l-re jött ki a fogyim, volt benne 150km autópálya, 50km Bp. a maradék meg kisebb települések és főutak. Ez szerintem elég szép eredmény egy ilyen öreg batártól.(Espace 2,2TD) -
hossszú
őstag
Na ehhez ugyan mit szólnak a német autó fanatikusok.
Jön a Renault-alapú Mercedes -
hossszú
őstag
válasz
rob210 #16867 üzenetére
Egyáltalán nem hallok a belső csuklóról kattogást nagy valószinüséggel nem kell cserélni. Elég felemás megoldású a kerékhajtás az Espace-ban. A jobboldali féltengely bordástengellyel csatlakozik a váltóhoz így a belső csukló is zsir kenésű a balos féltengely csuklójának a fészke pedig közvetlenül a váltóban van.
-
hossszú
őstag
Ennyivel én is eljárok az Espace-el
33 liter ment bele 480 km-re kb. fele-fele arányban város (Szolnok)-országút igaz én már túl vagyok a Xado kezelésen és nem mellesleg még Spuri is van a gázolajban.
rob210 Felhívtam ma az általad ajánlott féltengelyest, 16eFt-ot mondott a jobbos külső csukló felújítására, a belső csuklóra kiszerelés után tud árat mondani de akár az is lehet annyi mint a külső, a szerelési díj 2eFt az nem is vészes. Akárhogy is nézem nem úszom meg 40 alatt ezt a mókát.
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
Eszembe jutott ma valami, a féltengely problémámra használható lenne ez a Xado zsír? Valakinek tapasztalata van ezzel a zsirral?
-
hossszú
őstag
Állóhelyzetben nem ropog csak induláskor, akkor is inkább csak aláfordított keréknél. Szinte biztosra veszem, hogy a féltengely adta meg magát. Így meddig tudom használni? Jó lenne, ha bírná még egy darabig, a hó közbeni vízpumpa csere sem volt kevés pénz, most meg ez.
A felújítás hogyan szokott működni? Az enyémet újítják fel vagy cserébe adnak egy másikat, ha nem adnak mennyi idő a felújítás?
Ajánlhatnál egy megbízható szakit aki nem horror áron dolgozik. -
hossszú
őstag
A mai nap elkezdett ropogni a jobb oldali féltengelyem
érdemes ezt felújítatni vagy jobban járok, ha újat veszek?
Ilyenkor mind a két oldalit szokták javítani vagy csak a rosszat? -
hossszú
őstag
Vízszivattyúból milyen márkát érdemes venni?
A nyáron lett cserélve vezérléssel együtt a vízszivattyú is de nagyon úgy néz ki, hogy eddig birta. Élt 17eKm-t.
Holnap viszem a szerelőhöz de nem szeretném rábízni az új alkatrész beszerzését. -
hossszú
őstag
Most látom micsoda fejlemények vannak erre felé, nagyon jó az ötlet.
-
hossszú
őstag
Nekem nem.
Nálam a sebesség jeladó adta be az unalmast, néha mutatja a sebességet néha nem.
Ma körbetelefonáltam néhány autósboltot de elég megdöbbentő árakat mondtak, ha valaki tudna olcsóbb helyet mondjuk ahol 10k alatt megkapnám nagyon hálás lennék. A gyári cikkszáma a jeladónak 7700425250. -
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
válasz
rob210 #15218 üzenetére
Az enyém is infrás, nagyon utálom főleg ilyenkor télen. Először le kell kapargatnom az ablakot, ha ki akarom nyitni reggel az autót. Már megvettem a rádiósat csak idő hiányában még nem tudtam beszerelni.
A másik hátránya az infrásnak, hogy nagyon könnyen nyitható az autó, akár egy tanítható tv távirányítóval is nyitható az ajtó. -
hossszú
őstag
válasz
kisninja #14311 üzenetére
Ebben a listában benne van így elméletileg működik.Azért mondom, hogy elméletileg mert én is vettem egyet és még sem működik pedig ebben a listában szerepel az autóm.
A Suzukimmal viszont remekül működik. -
hossszú
őstag
válasz
FerNandor #14137 üzenetére
Túl sok mindent nem lehet csinálni vele, max. a vákuum csövet lehet lehúzni.
Találtam képet róla, így néz ki.
EGR szelep -
hossszú
őstag
A Xado adagoló gél mellett szerintetek lehet használni a Spurit? A tisztító hatását szeretném igénybe venni. Ma szelepfedél tömítést cseréltem az autón ezért elég szépen meg kellett bontani így beleláttam a lelkébe, sajnos elég rendesen van benne koromlerakódás na ez kellene valahogy kipucolni. A Spurira gondoltam vagy esetleg más ötletet is elfogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest