Hirdetés
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
válasz
rob210
üzenetére
Ez egy teszt lenne. Mivel volt már padon is, és ott minden rendben van.
Azt mondta ha nem az (motortartó bak) akkor nem kell semmit fizetnem, és ő visszaküldi az alkatrészt. Ha jól emlékszem azt mondta az Unixba visszatudja kuldeni, de megnézi a Bardit nekik milyen van, de Meyle az elmondása szerint náluk sincs. -
Runner_fxr
addikt
Sziasztok!
Ezt az autót tudnátok véleményezni? Pont beleférne a keretembe, valami megbízható családi egyterű lenne a cél. Semmit nem tudok erről a típusról. Köszönöm! -
diablo1984
veterán
válasz
Nordik
üzenetére
nekem éppoly szar a régi szolenoiddal és az újal is, semmi diffi, pedig hidd el próbáltam, pillanatok alatt ki lehet cserélni, így ezt a lehetőséget(mármint hogy a szolenoid hibás) maximálisan kizárnám. Próbáltam én is szűrő nélkül, de nem jelent semmit, viszont magát az okoskereket is védi, hogy nagyobb dzsuva, esetleg fémreszelék nem tud az okoskerékbe bejutni, ami ott a gumilapát alá ha beszorul, az könnyen megbonthatja a házat azzal, hogy összekarmol belül mindent és utána menet közben nem úgy fog működni.
-
rob210
Topikgazda
válasz
lsebestyen
üzenetére
Bowden.
-
johnny576
csendes tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nem tudom sajnos...
Igen, bovdenes.
-
lsebestyen
addikt
válasz
johnny576
üzenetére
Véletlenül nem Rapro? Nekem is az került bele először, de borzalmasan rázott már belerakás után is. Aztán nekem is csere lett Meyle-re.
más: Megane 1ph2 1.6, bovdenes a kuplung? Egyszer jártam úgy bovdenes kuplunggal, hogy elszakadt, az nem volt vicces. Ma lehúzott ablaknál hallom, hogy elég recsegős hangja van, amikor kinyomom a kuplungot.
-
johnny576
csendes tag
Nekem valami "olcsó" nagy motortartó bakot tett a szerelő először a Megane 1-be. Alapjátaron "libegett" a kinyitott vezetőoldali ajtó, illetve zörgött a rendszámtábla. Kicseréltettem vele Meyle-re, megszűntek ezek a hibák... (Nem tudom milyen gyártmány volt sajnos amit először bele tett, csak azt hogy az ára fele annyi volt mint a Meyle.)
-
Predator2
addikt
válasz
rob210
üzenetére
Helló
Beszéltem a szerelőmmel. Febi márkájút tud rendelni csak. Egyik ismerősöm nagyon szidja őket. Nekem nincs velük tapasztalatom, sajnos amiket felsoroltál nem tudja beszerezni az Unixtól. Azért az Unix, mert teszteljük, hogy tényleg azzal van e a probléma, azért kopog vagy sem a jobbeleje. Ha nem akkor visszaküldhetjük.
Használható a Febi szerintetek vagy ezt a márkát engedjem el?
THX
-
Nordik
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Majd írj a fejleményekről.
A tisztítás után nekem tobb napja nem szólalt meg indításkor. Valami köze mégiscsak lehet a szelephez. Olyan nem lehet, hogy pont leallitaskor nem engedi el rendesen az olajnyomast a kerekbol a szolenoid, így a retesz nem tud beugrani a helyére? A következő inditasnal ezért kerreg.
-
diablo1984
veterán
válasz
Nordik
üzenetére
De neked, hogy új szolenoiddal is miért szólal meg az kérdés.
Hát nem ezért. Ez párszor volt már mondva, hogy az indításkor kerregésnek semmi köze a szolenoidnak, az a reteszelés hiánya, ami olajnyomás független. Szolenoid hibakor mikor váltana akkor tud anomáliákat okozni.
Ez eddig tiszta volt nekem is.
Ha minden igaz jövő hétfőn viszem egy olyan sráchoz aki már látott renaultot, mondta is, hogy akár szerelési hiba is könnyen lehet(de ha mindent előírás szerint csinálnak, akkor annak jónak kell lennie) , de rárakják a gépet, megnézik úgy is, hogy valami hibát nem ír-e a kocsi(mert tud visszajelzés nélkül is), max utána bontaná meg.
Kiderül, de ígéretesnek hangzott, főleg hogy vágta is hogy miről beszél! -
Nordik
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
A múltkor mondtam, hogy bőségesen atmostam a szolenoidot fektisztitoval illetve leszedtem a szurot róla. Azóta több napi állás után se volt kerreges. Kérdés melyik segített. Nekem lehet tényleg csak koszos volt. Szűrő nélkül egyébként nemtudom mennyire érdemes használni.
De neked, hogy új szolenoiddal is miért szólal meg az kérdés.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Az EDC váltó mind halál? Vagy csak bizonyos motoroknál?
2014-es 1.5 DCI (110LE) Scenic-ről van szó...177 ezer km-rel.
A kérdés, hogy ennyi km-nél behalt-e már a váltó vagy nem?
rob210 írta korábban, hogy 150 ezer körül megkotlanak.Ha megjavítják sem lesz örök élet, igaz?!
Erről az autóról lenne szó.
-
Somatom
veterán
válasz
rob210
üzenetére
Nem olvasol logoutot? Megvan a dátum.
-
rob210
Topikgazda
válasz
Somatom
üzenetére
Hogy nekem
Jó a honda nem fikázom valóban egy japán precíz technika.
De a franciák azt a 4 controlt nagyon odavágták az asztalra.
Sokan lestek is mint hal a szatyorban amikor kijött, hogy basszus ezek megint letettek valamit az asztalra .
Sokat lehet szidni a renaultot, de nagyon sokmindent átvettek már tőlük.
-
mycso
Topikgazda
válasz
hdanesz
üzenetére
Érdekes ez, valóban 2.0dci nagyon sok, nagyon régóta fent van.
Szerintem félnek az emberek, mert francia, diesel, sok km és inkább megvesznek egy visszatekert octaviat...Én is hirdetem egy ideje, voltak páran, akik azonnal indulnak és jönnek, még nem értek ide.
Voltak komolynak tűnők, 1000 képet/doksit küldtem nekik kérésre, aztán néma csend.
Egyetlen ember volt élőben megnézni, neki tetszett is, csak valószínűleg pénze nem volt rá, mert egy elég erős alkuval akart bekezdeni a semmire.Egyébként az enyémmel lehet az a baj, hogy túl olcsón van fent
#89171vzsryl
Jelen, nekem az van és valóban jól kanyarog. És az is igaz, hogy aki laguna 3-nál a franciás puhaságot-lágyságot keresi, az rossz helyen jár.
Egyébként a parkolás, megfordulások közben én nem érzem a 4control előnyét, de tempós kanyaroknál hihetetlen. Amikor úgy érzed, hogy határon van a hátulja és most fog megcsúszni, na akkor még izomból befordul.
Egyébként a talismanban érzésre még ügyesebb, bár annál 3 fokozatban állítható. -
vzsryl
nagyúr
válasz
hdanesz
üzenetére
Az egy jóval modernebb Honda, szóval érthető. A Laguna III kormányzása megszokást igényel. Nem az a két ujjas fajta, mint a mai, túlszervózott verdáknál. Leginkább kanyarban fékezésnél kell vele birkózni, de azt kerülöm. Én tartom magam az ősi dakotacsángó’ mondáshoz: “kanyarba lassan kell érkezni és gyorsan kell belőle távozni”.
-
-
diablo1984
veterán
-
vzsryl
nagyúr
válasz
hdanesz
üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor O3-ad volt nem rég (barna színben). Az viszonylag keményebb futóművel rendelkezik.
Na, a Laguna III hasonló érzést nyújt, de közben kb. másfélszer nagyobb tempóval is biztonságosan bemehetsz egy kanyarba. Mindezt úgy, hogy szinte 90-es évekbeli sportautós visszajelzés jön az elektro-hidraulikus kormány szervó miatt. Magyarra lefordítva: sportos, és nem marketing sportos, hanem valóban az. Érzésre az mk2-es, faceliftes, 155 lovas, 2.0 benzines Mazda 6 volt hasonló, de annak ehhez képest túl van szervózva a kormánya. A kategória futómű etalonja, a Mondeo mk4 is hasonló, de az kényelmesebb, és cserébe sokkal drágább a szervize a multilink hátsó miatt. -
diablo1984
veterán
válasz
rob210
üzenetére
Idő előrehaladtával miért kerreg egyre sűrűbben? Mert már egyszerűen kicsinál.... Nem találok itt a környéken szerelőt aki értene hozzá, mindenki sötétben tapogatózik, mintha még soha senki nem találkozott volna ilyen motorral...
Lassan beszélnünk kellene, hogy mikor és hogy tudnád vállalni, mert egyszerűen nem találok közelebb senkit aki értené is azt amit csinál, kétségbe ejtő, hogy ennyire nem ismerik ezt a motort. -
rob210
Topikgazda
Csak nem bírom ki.

Srácok párszor már leírtam, a szar vezcsere miatt kerreg. 3 évesen, meg a nyúlás miatt, mármint az okos kerék.Ha szakszerűen fel van pozicionálva, körbe van tekerve úgy ahogy kell, fesztelenítve van ahogy kell, akkor az a kerék nem fog kerregni, erre garanciát vállalok.
Hozzám egy nem jött vissza még úgy, hogy kerreg.
Alap helyzetben, a retesz beugrik és az rögzít.
Akkor nem rögzít, ha nem tud beugrani.
Beugrani akkor nem tud, hogyha az álló rész és a mozgó rész nem alapba áll vissza. Az viszont a rossz fesztelenítés miatt van.Ennyi nem több trehány mhnka miatt kerreg.
-
-
hdanesz
őstag
válasz
Gombinyó
üzenetére
A fogyasztás annyira nem izgat. Mármint olyan értelemben, hogy 1-2 liter ide vagy oda.
Nekem most a megbízhatóság lenne a fő szempont.A Laguna alapvetően jobban tetszik mint forma, viszont a Scenic-ben jó magasan ülök és az jóval szellősebb érzetű autó is bent.
@forceberg: Akkor lehet a váltó lesz a döntő.
Köszi mindkettőtöknek!
Holnap megnézem mind a két autót és kiderül. -
válasz
hdanesz
üzenetére
Pontosítva azonos kijelzett futásteljesítménnyel.

A két autó teljesen más karakter. Ha mindkettő tényleg okés, én a Lagunát venném, azt is vettem anno, de az 1.5-össel. A 2 lityós motor mondjuk max. fél-1l gázolajjal kér többet 100-onként (ugyanazon típusban).
A két 6-os váltó elvileg nem ugyanaz, TL4 és PK4. + az 1.5-ösnél ugye elég rövidek a fokozatok. 98-nál már 2k-t pörög 6-osban.
(#89158) Gombinyó: A másfél tonnás kombi Lagunával is le lehet menni 4,5l alá. Nyilván ehhez ésszel kell közlekedni. Nemhiába van az 1.5-ös 20+ éve porondon, a korai konstrukciós problémák ellenére is.
-
Gombinyó
őstag
válasz
hdanesz
üzenetére
Nagyon felhasználás függő melyik a jobb választás, te tudod mire kell neked autó. Pályán melóba ingázni biztos a lagunát hajtanám, családdal, sok csomaggal ide-oda szaladgálni meg inkább a scenicet. Egyébként mindkettő jó konstrukció, a kisebb dci fogyasztásban alapvetően jobb, de a grand scenic magas építése miatt lehet megközelíti a lagunát az erősebb motorral. Anno 3as clioban 4 alatti számok tudtak jönni az 1.5 dci-vel hosszabb távokon.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Ismét jövök a hülye kérdéseimmel.
2011-es Laguna 2.0 dci (150LE) ? Vagy 2011-es 1.5 dci Grand Scenic (110LE)? Azonos futásteljesítménnyel, full ugyanolyan áron.
A 2.0 dci-ről már többen leírtátok, hogy az jó motor. És mi a helyzet az 1.5-el? mindkettő hatos manuális váltóval szerelt.
A Laguna csendesebb lehet, jól sejtem? Szélzaj, gördülési zaj, motor...szempontból.
-
Nordik
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Szolenoidot te cseréltél? Ha az szabályozza a működését a kereknek akkor nem lehet, hogy keson nyit zar stb.?
Nekem a szerelő is azt mondta nyomjam át fektisztitoval és az segíteni szokott.
-
diablo1984
veterán
válasz
forceberg
üzenetére
Így van, jól írod, ez a helyzet, de ennek elkerülése miatt van egy retesz benne ami alap helyzetben lezár(reteszel) és meggátolja a csörgést. Ez akkor old, ha a szolenoid beengedi az olajat, ezzel elfordítja a kereket és ez által a vezérmű tengelyt. Tehát ki van az találva, egyszerű az a kerék mint egy faék, itt a reteszelés nem talál be valamiért a helyére, egy 12évesnél még hagyjám, de egy 3 napos esetén nem nagyon értem a dolgot, elvileg rugós, tehát mechanikus lenne a reteszelés(tehát nem kell hozzá olajnyomás), az oldása hidraulikus. Ennek ha nincs lyukon, akkor is indításkor be kellene a lyukba akadnia és ezzel a zörgést meggátolni.
Nordik: az olajat elengedi(a szolenoid ereszti el egy fordulat alatt) , de a retesznek kellene megfogni a az okoskerék belsejét.
Egyszerű, de nem értem. Lehet mikronokon múlik, hogy az a retesz beugorjon a helyére, vagy nem. Esetemben inkább nem. Meleg motornál igen, tehát mikor még olaj van a járatokban, akkor csak beugrik. -
Nordik
addikt
-
-
válasz
diablo1984
üzenetére
Ha ez vigasztal, az enyéim is kerregnek, mindkettő!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
215 és 360e km. -
diablo1984
veterán
válasz
Nordik
üzenetére
Volt nekem is olyan időszak, most reggel 8kor leálltam, 11kor indítva már kerregett. Igazi foskupac. És 3 naposan még csak hetente kerregett, most már kellőképpen sűrűn, naponta többször.
Nem tudom, hogy hogy tud állapotra szarabb lenni, mikor a 11 évet futott példányon is kb minimális használati nyom látszott 125e km után, ezen 3e km-el mi látszódhat? -
Nordik
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Ezek után minek cseréltessem ki én is, ha ugyanúgy kerregni fog.
Eléggé random jön elő, például most reggel nem volt kerregés, szépen indult.
-
diablo1984
veterán
válasz
Nordik
üzenetére
Nekem is a gyári olajjal már 3 naposan kerregett, most nyáron már 4-5óra vagy még annyi sem kell neki és kerreg. Ez előtt még a 2011es gyártású gyári volt benne, aminek szintén ez volt a baja, télen kattant be.
Ja és nekem is gyári, renault dobozos, renault-delphi került bele, az is volt benne. -
rob210
Topikgazda
Na urak, hölgyek asszonyok!
Senki ne sértődjön meg, de majd ha hazaértem válaszolok mindenkinek mindenre, addig csak read only. -
rob210
Topikgazda
válasz
kobe24
üzenetére
Hiba 🤣 nem tudja az eladó mit árul.
De lehet akár az is, hogy egy beragadt 2009-es.
Vagy volt még a 101 lovas motorból raktárban
2010 után:
2010 előtt:
de ettől még vannak furcsa átfedések.
Pl. Volt már nálam 2009es de gyárilag a 2010 utáni lökőssel.
Ki kell próbálni, minden működjön tetszen álljon kézre.
Ha bejön meg kell venni, én szeretem az enyém. -
Bass
addikt
Sziasztok
Sajnos a motortéri ( motor mögötti)szigetelését a nyest nagy részben elfogyasztotta,mivel lehet ezt pótolni ami bírja a höt és nem fog kigyulladni? Valami öntapadósra gondoltam. Köszönöm -
rob210
Topikgazda
válasz
kobe24
üzenetére
A kérdés az évjárat.
Ha 2010 előtti akkor a menetzaj azért érezhető mert abban 4000et forog a motor 130nál jh3as váltó.
Ha 2010 utáni akkor viszont 3000et forog 130nál ami kefejezetten komfortos utazó autóvá teszi.
Nekem egy 2012es 103le verzió van.
A grandtoursága nagyon élhető és szerethető.
A motor még a vasblokkos D4F kódú elnyűjetetlen motor egy kis csigával megspékelve.
Fogyasztása egésszen jó 6-8liter között.
Én most utolsó hónapban nagyon ideális körülmények között 5.6literes átlagot autóztam ki belőle.
De nekem is 6.5 és 7.4 között szokott lenni nyári-téli üzemben.Amit feltétlen nézz meg vételkor:
1 hűtőtartó keret, mindegyiken elrohad.
2 hűtő/klímahűtő!
Ha nem megy a klíma számíts egy hűtőcserére, modul hütő azaz a vízhűtő és a klímahűtő egyben van. (Csere 200e körül, alkupozíció, ha rossz állapotú)
3 a két hátsó rugó!
Amúgy meg működjön minden és legyen minél jobban felszerelt.
Szerethető kis dög.
-
Nordik
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
M2 1.6 16V 83 Kw 113Le
Ma elugrottam a szerelőhöz mennyi munkadijjal számoljak. Beszéltem vele, szerinte ha csak inditasnal kerreg és nem is mindig akkor egyelőre ne foglalkozzak vele. Mondtam neki jövő hónapba megyünk horvátba, azt mondja nem fog megdögleni.
Azt tanácsolta pucoljam ki a szolenoid szelepet hátha segít. Bár kétlem, szerintem ettol nem fog megjavulni.
Van rajta szűrő ugye, bár nem volt egyáltalán koszos, levettem róla megpróbálom igy. Kicsit el is volt deformalodva. Olajszűrő úgyis szűr. Oda már tiszta olaj kerül.
Nekem ez most 3 évet kibírt de vicc, hogy ez ennyit tud…
-
Thom!
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Mi penz a csere?
-
kobe24
tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy 3-as clio-t (grandtour), 1.2 tce motorral szerelve. Mennyire megbízható ez a motor, mire kell odafigyelni? Leginkább hosszú távra használnánk az autót, azon belül is sok autópálya, de nem vagyok az a száguldozós típus. Ilyen használatra is ajánlott? (Esetleg milyen benne a menetzaj nagyobb sebességnél, stb?)
Köszönöm a válaszokat! -
Nordik
addikt
Ha legalább 6-8 órát áll az autó inditasnal kerreg az okoskerek. 3 éve lett cserelve… Ugytunik megadta magát. Meddig lehet még így használni? Okoz bármiféle problémát?
-
válasz
Gombinyó
üzenetére
Az eleje PH2, a műszerfal meg PH3-nak néz ki.
Ez így nem 100%-ban igaz, mert a már meglévő típusok mehettek anélkül, csak új típusengedély nem lehetett nélküle.
De én amúgy nem erre gondoltam, hanem, hogy dátum alapján ez egy PH3, aminek a díszcsíkban van a menetfény. (PH1-PH2 esetén bizonyos daraboknál van a főfényszóróban nem LED-es menetfény) -
rob210
Topikgazda
-
MC Pite
veterán
-
hdanesz
őstag
Igazság szerint nekem semmi bajom a dízelekkel, nem is feltétlen benzines autót keresek. Épp ez jött szembe ami a kívánt felszereltség (ülésfűtés, tolatóradar), paraméterek (4-5 ajtós, kombi, SUV) és ár (2.5-3.7 millió) alapján pontenciális jelölt.
Sőt, alapvetően kedvelem a dízeleket mert keveset fogyasztanak az autó méreteihez képest és egész jól 'ugranak'. Volt több dízel autóm (Skoda Octavia 2018, Superb 2016, Citroen C5 2009-ből, Fabia 16-ból) és elégedett voltam velük.
A dízel Laguna kínálatban ilyen áron ezek vannak. Melyiket lenne érdemes megnézni?
-
mycso
Topikgazda
-
t.imi
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Az van, bőséggel.
-
t.imi
addikt
Kicsit off.
Urak, vettem két nyerget. [link] Egyik csap alig mozog oldalirányban, másik csap mint a kopott bent lévő.
Előszőr azt hittem gyári hibás, de mindkettő ilyen.
Tudja valaki, mi miatt van így gyártva? -
Nordik
addikt
M2 1.6 16V mennyi a hosszbordás szij csere periódusa?
5 éve lett cserélve olyan 60ezer km lehet benne.
-
válasz
hdanesz
üzenetére
A középkonzolnál és máshol, ahol van gumirozás a gombokon stb., azt nézd meg mindenképp, nekem 10 éves a gép, 215k km, de csak fényesedések vannak itt-ott, nincs pl. felhólyagosodva. Ami nálam kopott, a kormányon a tempomat 4 gombja, de én szinte mindenhol nyomom be a tempomatot, az azért. + mivel nem 2-2 külön gomb van, ezért a nyomkodásuk sem gomb érzést ad, van, aki szinte körömmel nyomkodja.

Sajnos szerintem a rafkós profi óratekerők simán cserélnek pl. kormánykereket, ha csak annak a szépsége hiányzik a hihető 100e km-hez. Ez hungarisztánban 100% lutri.
-
hdanesz
őstag
válasz
forceberg
üzenetére
Tavaly hozták be. A szervizkönyv szerint hihető a km...már ha azok a szervizek valóban megtörténtek, nem csak utólag pecsételtek/firkáltak. Egyedül az a két év alatt megett 230km fura 2011 és 2013 között.
2009.02.18. 16199km
2010.03.03. 30965km
2011 03.08. 47250km
2013.07.31. 47480km
2014.01.15. 54466km
2015.01.08. 62809km
2016.01.08. 68670km
2016.12.16. 73754km
2017.12.07. 78415km
2019.04.19. 85228km
2020.05.20. 90089km
2022.03.18. 95489km (ez már magyarországi szerviz)Holnap megnézem, aztán majd kiderül mit tud a gép.
-
válasz
hdanesz
üzenetére
Használ valaki még bármi nem full online xart a Waze/Maps helyett? Online adatok nélkül lófaxt sem ér egy navi sem.
AA-xx a rendszám, nem frissen behozott, ki tudja hány km-t "tolatott" jármű ez?
Mycso: Ilyen ez, mindenki felhergeltek a dízel ellen, én egyelőre kivárok, valamint élvezem a 4,5-5l-es fogyasztást a másfél tonnás kombival... a menetdinamika nyilván nem bődületes, de közlekedésre jobb annyit költeni, amennyit muszáj.
-
hdanesz
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
A motortérről van egy kép, igaz tavaly nyárról. De azóta nem sokat ment az autó, mindössze 5 ezer km-t kb.

A feltöltött doksik szerint 95 ezer km-nél volt olajcsere/szűrőcsere ill. gyertyákat cseréltek tavaly márciusban. Most ugye majdnem 102 ezerrel hirdetik. Valamint a debreceni Renault márkaszervizben csináltak 22 augusztusában olajcserét a váltóban. Évente volt kb. olajcserén mert elég keveset használták...2017-ben járt 78 ezernél.Az olajcsere amúgy is időszerű lenne, az a legkevesebb. A váltóolajnak viszont örülök.
@mycso: xenon miért nincs benne? Nekem úgy tűnik van (fényszórómosó is van) és a MyRenault App szerint is van benne. A navi valóban hiányzik...bár lehet nélküle élni. Ott a Waze.
Köszi neked is rob210!
-
Thom!
veterán
Meagne 4 2017
csak hátsó radar van én szeretnék hátsó tolatókamerát, mi pénz lehet?
Ha kivan építve állítóag kivan mennyire bonyolult beszerelni? -
mycso
Topikgazda
válasz
hdanesz
üzenetére
Nemtom, értem én, hogy benzines meg minden, de most komolyan 2,7M???
Navi, xenon nagyon hiányzik belőle. Illetve nekem közel 300k km után sem néz így ki se a kormányom, se az ülésem...műszeregység előtt a plexi, hogy néz már ki???
Illetve az a bal első sárvédő nekem nem tetszik, lehet csak a kép rossz, de képen olyan, mintha ""teddy hengerrel" lenne legurítva (kis túlzással persze). -
LamerGyuri
senior tag
válasz
hdanesz
üzenetére
Hát menj el, nézd meg, lehet, nem alkuképes. Élőben szebb a fényezés, a kép nem adja vissza. Fényezés nem hibátlan, használati karcok látszanak. Gumi kínai, de nem alsópolcos, viszont a felnik nincsenek összebaszva. Beltér nincs lelakva, de használták, mert a B oszlopon az öv mellett össze van karcolva (gyűrű?) a műanyag. Meg annak a sárga matricának a felirata is érdekelne, mi van rajta
Motortérről nincs kép, az még sokat elárul. Alá kell feküdni, körbenézni, hideg motorral próbakört menni. Szerivzkönyv tényleg van-e, és nem csak a gari végéig vezetett. Ha bizonytalan vagy, kérdezd meg, elviheted-e szervizbe állapotfelmérésre, Debrecenben van egy csomó hely. -
hdanesz
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Régóta hirdetik...valamiért mégsem megy el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
rob210 írta korábban, hogy 150 ezer körül megkotlanak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szolenoid szelep tartja meg az olajat vagy maga az okoskerek? Bár elvileg leallitasnal reteszel. Szerintem a retesszel van gond egy idő után vagy alapból hibás.