Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Igazi, duzzogó, hisztis 3,14csa! Három hétig nem foglalkoztam vele, erre mélykisülés. 4V. Elő kellett vennem a békebeli töltőt, mert az okos errort dobott. Egy éves, gyári akku. Valami leszopta. Csak tudnám, hogy mi. Remélem, ki tudom békíteni! Az ilyen hisztit az exeimnél sem tudtam kezelni, nemhogy egy autónál. Gondolom, a virág nem játszik. Hozzak neki prémium dízelt?

-
MC Pite
veterán
válasz
Mortein
üzenetére
+1 robnak, szerintem csináltasd meg szerelővel, vagy akkor rendes javítási könyv és szerszámok beszerzése, ne csak egy pár percet yt tutorial alapján!
Sokszor aki biztos magában, az is elkottázik valamit (ami néha csak hosszabb távon derül ki) vagy sokat szopik vele - kedvencem a régi totalcaros írás erről
Ha nem tudod a nyomatékokat, nem tudom van-e kulcsod kicsi és nagy amivel meg tudod húzni ezeket? Vannak szerszámaid a féknyerget leszedni, fékolajat leszívni/cserélni (ha nem volt 2 éven belül)?
M3-hoz hetes imbusz fejet kellett vennem, most a C4ST-nél ugyan van már 12-es etorxom, de nem volt 1/2"-3/4" adapterem otthon hozzá, előtte meg mindegyik autóhoz másik torx fej kellett, hol 50, hol 55, stb
Fékszerelő pasztát (több néven is van ahogy nézem, én így ismerem), és nem mindegy mennyit és hova raksz. Én speciel Textar Ceratecet használok, de inkább rob ajánlását követném a helyedben ha ír konkrétat.
Új tárcsa/betét adatoknál/Haynes könyvben megtalálod az új, és alsó méreteket (tárcsához mondjuk kell olyan spéci tolómérő, amivel meg tudod mérni a válltól(vagy féktárcsamérő subler) - bár a kopáshatár a legtöbb tárcsánál látszik a külső felületén.
Nem tudom melyik alakú kell a hátsó fékhez, mert enyém elektromos volt, ahhoz műhelybe vittem. A hátsó tárcsához képest, amiben kerékagy, abs gyűrű is van, már nem is nagy tétel ha szerelő cseréli
.Simán ki is fúrhatod, bár inkább kiszedőt preferálok (bár mikor nekem belerohadt és nem volt, elgurultam olyanhoz akinek van).
-
MasterMark
titán
DF207 Upstream sensor signal input; short circuit to +12V
Twingo-nál erről tudtok valamit?
-
rob210
Topikgazda
válasz
Mortein
üzenetére
Több dologra hívnám fel a figyelmedet, mivel közlekedés biztonsági rendszerhez nyúlsz csak akkor tedd, ha biztos vagy magadban!
Egyik , rézpaszta felejtsd el! Fékzsír kell!
Tárcsát van, hogy a lehúzó is csak nyekeregve tépi le, tehát legyen lehúzó hozzá.
Elektromos kézifék, amit gombbal működtetsz.
Mechanikus aminél a kézifékkart te húzod be.
Fontos a csavarok menetrögzítése.
Az alapos tisztítás az agyon és a csúszkákon.
Valamint a fékfolyadék cseréje!
A nyeregcsavarokat minimum 160Nm re kell húzni.
A rögzítőket 35Nm
A munkahengereket pedig át kell járatni.
-
Mortein
tag
válasz
MC Pite
üzenetére
Mindegyiket nyomatékra kell
-Mekkora nyomatékra?Ha hátul is cserélnél, akkor vagy visszatekerő kell, vagy ha elektromos kézifék, akkor meg diag.
-Hátul is cserélnék van speckó Fékdugattyú visszatekerő kit Megane 3-hoz vagy bármilyen általános kit jó? Amennyire én tudom nem elektromos a kézifék, de azt honnan tudom kideríteni?Rugót figyeld meg, hogy hogy van rajta
-Erről kellene több infó.legyen B terved a csavar kiszedésére
-A csavar lefurása lenne a B-terv? Ha igen akkor sima acélfúró elég hozzá vagy valami erősebbet érdemes keresni?Legyen fékszereléshez pasztád.
-Hőálló rézpasztára gondolsz?Ezzel kellett volna kezdeni a kérdést
:
Már két éve mondta a szerelő a márkakereskedésnél, hogy a köv. szezonban cserélni kell a tárcsát és a betétet, de magamnak, hogyan tudom ellenőrizni, hogy mennyire kopottak és cserélni kell? -
MC Pite
veterán
válasz
Mortein
üzenetére
Mindegyiket nyomatékra kell. Hetes imbusz fejed legyen...
Ha hátul is cserélnél, akkor vagy visszatekerő kell, vagy ha elektromos kézifék, akkor meg diag.
Rugót figyeld meg, hogy hogy van rajta
. Nem kizárt, hogy a tárcsa biztosító csavar összerohadt, legyen B terved a csavar kiszedésére. Legyen fékszereléshez pasztád. -
Mortein
tag
Mennyire nehéz egy Megane 3-ason féktárcsát és fékbetétet cserélni? Mire érdemes odafigyelni?
Keresgéltem már a neten és van egy egész jó tutorial:
https://www.youtube.com/watch?v=y1XBNLZBD-0
hozzáértőktől kérdezem, hogy ez mennyire állja meg a helyét? Van-e olyan csavar, amit esetleg egy bizonyos nyomatékkal kell meghúzni? Esetleg ilyenkor érdemes mást is cserélni/megnézni? -
Kiderítettem a guminyomást, mert a kocsin egy matrica se volt róla.
Már azt is tudom, hogy 5w40 RN0710 szabványnak megfelelő olaj kell bele, 6,3 liter. Köszönöm.De akkor teszek fel még egy kérdést hátha...
Üzemanyag szűrő cserélhető benne? És ha igen akkor hol találom?
2006 Renault Espace 4, 2.2 dci 102kw, automata -
Huroq
senior tag
Köszönöm a tippeket, holnap remélem kiderül.
-
Huroq
senior tag
Sziasztok!
Van egy 2003 -as Renault Megane II 1.5 dCi 60 kW -os autó.
Holnap megy szervizbe, de azért rákérdezek itt is kiváncsiságból.
Kb. 1 hete azt kezdte, hogy hirtelen gázelvételnél koppant egyet valami.
Tegnap már gázelvételnél és gázadásnál (főleg 1-es és 2-es fokozatnál) is fémes hang hallatszik, néha csörög/csattog is valami, elég szörnyű hangot ad ki. A sebességet simán lehet váltani.Tudom nem a legjobb leírás, de esetleg tipp?
Köszi!
-
MasterMark
titán
Hello, service manual-okat lehet valahonnan szerezni 1-es twingo-hoz? Semmit nem találok.

-
Cseri0058
őstag
Sziasztok,
van egy 2013-as Logan 2. Körülbelül 62ezer kilométer van benne, főként garázsban volt.
Igazából a kötelező dolgokon(olajcsere, levegő-olajszűrő, pollenszűrő) nem volt még rajta cserélve semmi. Mivel most szeptember környékén lesz esedékes az olajcsere és 10 éves is lesz a kocsi, szeretnék egy nagy szervizt neki.
Mit érdemes majd megnézetni, kicserélni?
Gondolom vezérlés, gyertyák ilyesmik kellenek.
-
válasz
rob210
üzenetére
Mármint addig tartanám meg amíg megkapom az elfelejtett második kulcsot meg a téli szettet. Ezt valószínűleg júliusban kapom meg.
Csak nem vagyok olyan peches, hogy pont nálam döglik meg a motor abban a két hónapban... 🙄
Gondoltam nyár végéig eljárkálok vele családdal Balatonra, mert mocskos sok benne a hely, aztán ha vége a szezonnak akkor mehet a háztól. Nem évekre tervezek. -
Somatom
veterán
A két szett ezeken csak rosszabb. Eddig két szenzort kellett cserélnem, most még hármat kéne, de elég volt. Ki lett iktatva a fejecskéjéből. Megveszem a kínai, szelepsapkás szenzor szettet, a Renault meg kapja be a TPMS -ét! A tied az még kispuncis, vagy már nagypuncis? Bár, úgy rémlik, hogy 2.2 csak kispuncisban van.
-
-
Ahoj embörök!
Renault Espace 4, automata, 2.2 dci-t kaptam a mai napon.
Kábé ennyit tudok róla jelenleg, még évjáratot se.Segítsetek picit milyen keréknyomás érték kell neki? 225/55 r17.
8 éves gumik, cserélni is kéne. Talán valamilyen nyárias mintázatú négyévszakos lenne a legjobb. Mondjuk van külön téli-nyári szett is hozzá.
Épp pár napja néztem végig két youtube videót is az Espace-ról. A hámló beltérről meg a betegeskedő motorról.
Annyit segítsetek még nekem, milyen olaj kell bele? Illetve váltóolajat lehet-e rajta cserélni és ha igen, milyen kell bele?Kösz minden segítséget!
Nem tudom még megtartsam-e hosszabb távon. Második autóm, harmadik a családban.
-
angyalpc2
aktív tag
Nah ez nem semmi: [link]
Alpine v6 turbo, 200 le Kitűnő állapotban, 30 éve 1 tulaj Német okmányokkal frissen szervizelve auto, vagy motorbeszamitas lehetséges 8.9m ft -
angyalpc2
aktív tag
Első három szerintem normális. Noha a széle kopik.
Eleve vékonyabb a széle szerintem, másrészt a kanyarodáskor a külső ív kopik jobban. főleg a körforgalomban ha csapat az ember (mint én
)
Harmadrészt alacsony a guminyomás. Hajtáskor is a külső ív jobban terhelődik.
Nekem TS860 van és román gyártás, 2018-as és már már keményebb mint a 2016-os nyári (ami nagy esélyel le fogom dobni)
Viszont mikor melegszik az idő vagy a gumi hajtáskor egyből lágyabb a téli és nyúlik
Télen nem jó, nyáron nem jó. kis méreten a minta se vált be sajnos, eltömődik a hóban a közepe (oké 3 éve nem volt hó se latyak) CSAk esőguminak meg szárazra jó.
Pedig a TS800 az téligumi voltNekem pl nagyon összetart a kocsi, elsők hátsók külső perem kopik, mint neked a 4. gumi
-
mexel
veterán
Sziasztok! Laguna 3 tolatóradar elkezdett hibát írni, nem is működik csak egy nagyot sípol. Nem koszos, néha volt ilyen. El szokott romlani valamelyik szenzor, hogyan tudom kimérni mi a hiba?
-
vzsryl
nagyúr
Túl vagyok a pótféklámpa cserén, kb 7 perces mutatvány volt. Helyi alkatrészboltban vettem 27.800 JFM-ért, és kivihettem, odapróbálhattam stb… Szinte mindent tőlük veszek. Minden webshopban drágább lett volna, kivéve abban a lengyelben, amit linkeltek ide.
Szombaton egy durva gyűrődésen (beton és aszfalt találkozás keresztben) elég csúnya hangja volt a bal első futóműnek. Elvittem ma a szerelőmhöz és egyből meglett a ludas. Bal első rugó eltörött. Rendeltem párban, összesen 46k lesz. Ez mennyire lehet korrekt ár?
(Laguna III 2.0i M4R kombi) -
harry
veterán
válasz
gixxergabi
üzenetére
Ez a hivatalos ertek, PHEV, hatul van az akksi pakk, gondolom ezert tobb ott.
Neha raneztem az ertekekre, de ezek ala nem ment telen sem, igy nem gondolnam rossznak. De lehet jovo szezonra fujok bele inkabb tobb legyen .1-el...?A hatso felrekopas inkabb bosszant engem is: bal hatul belul 7mm, jobb hatul belul 8.6, az azert eszreveheto kulonbsegnek tunik.
Gyari felni + gumi kombinaciok (marmint a kereskedestol vasarolt), szoval elvileg pontosak.
SW frissites: a kozelben levo kereskedest nem ertem el / ma mar ugysem vinnem, a luxemburgi azt mondta, hogy nem surgos frissitesrol van szo, de itt is megcsinalnak. Jovoheten Zalaegerszegen leszunk, majd lehet ott azert elviszem kereskedesbe, nezzek meg.
Koszi a segitseget mindenkinek!
-
rob210
Topikgazda
válasz
gixxergabi
üzenetére
De itt ferde kopás van nem a szélek vannak kopva, vagy én nem veszek észre valamit?
-
gixxergabi
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
"A szélek sokkal gyorsabban kopnak, mint a gumiabroncs közepe. Ezt általában az alacsony levegőnyomás okozza."
ezt most gugliztam... -
harry
veterán
Nem hiszem, hogy gond van a nyomassal, szoktam nezegetni az ertekeket (marmint a muszerfalon, nem merek ra kulon) es telen sem ment a gyari ertek ala, 2.3 elol es 2.4 hatul.
Nyaron szokott az lenni, hogy ha hidegen ennyi, akkor menet kozben siman felmegy 2.6-2.7re is (nyari gumi profilrol meg nincs ilyen meresem).Megprobalhatom elkuldeni a kepet a szerviznek, hogy szakertsek meg, vagy esetleg egybol kerjek egy futomuellenorzest?
Mondjuk az eves szervizen azt hiszem neztek azt is, szoval lehet ha volt is gond, az javitva lett...? -
rob210
Topikgazda
Geometria alatt ezt értettem én is, hogy valami látványosan nem kerek, és mechanikai probléma, nem gumi.
Ha keréknyomás lenne azt jelezné, főleg azt az eltérést ami ilyen különbséget okozna.
Ott szerintem a futóműben nem kerek valami.
Most volt egyébként nálam egy ilyen phev 23400 km van benne 2 éves és eljött a srác hogy nem oké a kocsi de mindenki mindent gyárinak lát.
Hát el volt törve a hátsó rugó. Nem sok 4cm hiányzott. De erős fékezésnél érezhető volt.
A tulaj is arra figyelt fel . -
mycso
Topikgazda
Esetleg nem megfelelő keréknyomás nem játszhat??
Egyébként jópár gyártónál a szélen lévő blokkok mélysége gyári állapotban is kisebb, mint a gumi közepén lévő blokkoknál.
De nálad a jobb hátsónak a széle is 8,6mm, így ez a feltevés nem játszik.
Ekkora eltérést valamilyen műszaki/mechanikai dolog okozhat: keréknyomás, futómű beállítás, nem megfelelő felni/gumi méret.
Nekem a lagunán a gyári 7,5" széles felnin (ET49) a gyári 225/45R18 szépen, egyenletesen kopik. (kivéve a laufenn gumik, azoknak gyárilag is sokkal kisebb a szélső bordák mélysége)
Viszont a nyárim, 40.000km után a közepén 3-4mm, belső szélén 3mm, külsőn pedig 1-2mm között. Na ez 9" széles felnin (ET40) van és 245/35R20, tehát itt egyértelműen a nem megfelelő felni/gumi méret miatt kopott így, de még nálam sem volt talán ilyen látványos az eltérés. -
harry
veterán
válasz
rob210
üzenetére
Marmint szo szerint: kb 3000km-t futott.
A kocsihoz kertunk teli szettet is, amin lattam ott vannak a sulyok, szoval gondoltam be van allitva, igy csak felraktam oket november elejen, de nem volt rendben a centrirozas, igy kb egy honap mulva (500km kesobb) Renault kereskedesben megnezettuk, es akkor elvileg beallitottak (lattam is a felnin kopast, hogy atraktak a sulyt).
Viszont neha tovabbra is ereztunk egy kis razast, de mivel keveset hasznaltuk (varoson kivul meg foleg keveset), igy csak a tavaszi eves szervizen nezettuk meg (marcius), amikor meg valamin allitottak, es utana jo lett. Nem tudom, hogy csak a centrirozast csinaltak meg (megint...), vagy a futomuvon is allitottak-e. Akkor meg a telit raktak vissza.
Es most par hete csereltettem vissza nyarira, de ezt egy sima gumis muhely csinalta (nem neztek a kocsin semmit).
-
rob210
Topikgazda
válasz
Zoulfly
üzenetére
Banner, polar bear, vagy körcellás aksi, optima, exide.
Azok nagyon jól bírják, de azok is elég drágák, viszont neked megtérülhet. De semmi képpen nem az AGM vagy EFB lesz a megoldás a gondodra. Az exide al óvatosan, mert a premium és a maximma kivételével iparihulladék mind.
[link] -
harry
veterán
Ja egy masik tema: lecsereltettem a kerekeket, es a gumis lott kepeket / csinaltak lezeres merest a futofeluletrol.
Az elso kerekek kopasa eleg szimmetrikus, bar kozepen 2mm-el tobb mint a ket szelen - vagy ez magabol a profilbol adodik? Azert nem gondolnam, mert a hatso kerekeknel a belso oldal baloldalt 7mm, jobb oldalt 8.6mm, mig a kulso 6.2 es 5.9. Nem fura ez? Vagy normalis, hogy a hatso felfuggesztes jobban a kulso szelere terhel, mint az elso?Conti WinterContact TS 870, elso szezont futottak es csak par ezer km-t.
-
harry
veterán
válasz
rob210
üzenetére
Koszi a valaszt! Nyilvan elfelejtettem, de majd holnap...
Mindezt szombaton lattam ugy, hogy vasarnap utaztunk Magyarorszagra, nem volt tul bizalomgerjeszto
De nem volt gond. Mindenesetre gondolom az itteni szervizek is latjak ezeket / tudnak frissiteni. De majd kiderul. -
MC Pite
veterán
Alvázszámra jön az értesítés, valami lesz ott.
Én a offissal múlt héten voltam ellenőriztetni, megtörtént e a visszahívásos beavatkozás az előző tulajnál (app és service oldal is szólt). Meg amúgy (2 éves a vezműszíj), de nincs rendesen dokumentálva (matrica a motortérben, oszt ennyi).
-
mycso
Topikgazda
válasz
Zoulfly
üzenetére
Szia, a tűzfalon a pedálok környékén szokott lenni átvezető (gumidugó van benne), vagy pl. lagunánál az "A" oszlop sárvédő találkozásának magasságában is van kábel átvezető, nekem ott volt behúzva. (akkutól a sárvédő felső részében elhúztam, az "A" oszlop dugóján be, majd a küszöbben végig hátra. (ez szerintem egyszerűbb)
-
harry
veterán
Sziasztok!
Par napja lattam egy ertesitest az appban, hogy a 'kocsimnal' (Renault Megane 4 Grandtour) talaltak egy sw hibat (ami valami elektromos meghibasodast okozhat), es foglaljak idopontot szervizbe...
Mondjuk emailt nem irtak, es azota a notificationt sem lattam tobbet, de ha jol remlik a generatorral volt kapcsolatos, ami lehet nem is erinti a PHEV modelleket.
Holnap megprobalok felhivni egy szervizt is, de ha esetleg Rob erre van ralatasod, abban lehet jobban biznek
Alvazszam: VF1RFB00X68507465.
Ra tudsz nezni kerlek? -
vass1024
tag
Sziasztok!
Vettem egy Renolink 1.99 diagnosztikát, sajnos nem adtak hozzá cd-t.
Tudna nekem valaki szoftvert és egy telepítési leírást küldeni?Köszönettel Ádám
-
Plero
aktív tag
Nekem valamilyen renault gyári kormányvezérlőm van , kijelzóm nincs, mert a gyári navi van ott. A rádióm pedig saját kijelzős. A kormányvezérlő nem vezérli (sárga csatlakozó) a rádiót. Valahol kell lenni akkor egy doboznak ("széria" autókon ez a kijelző) amihez a kormányvezérlő van hozzácsatlakoztatva és megy a rádióhoz a sárga csatlakozó. Tuner List-es a rádió.
-
rob210
Topikgazda
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Sikerült megoldani ez a lényeg, pedig földim.
-
mexel
veterán
Sziasztok! ABS lámpám régóta világít Laguna 3-on. Tudtok valami jó és megbízható ABS kocka szervizt-szerelőt? Ár sem mindegy mert nagy különbségek vannak.
Pesti vagyok de más is szóba jöhet -
night21
csendes tag
Sziasztok!
Èrden parkvaros, Dombos varos kornyeken van esetleg szerelő aki hètvègna rá tudna nezni egy Renault Kangoo 1.5 dci generátorára? Olyan mintha letört volna valami a szijtartóról.
Köszi,
Zoli -
Plero
aktív tag
Tuner List-es rádióhoz milyen kormányvezérlő tartozik? "gömbölyű, ives" vagy "kocka"?
Érdekelne a Tuner List-es kijelzős rádióhoz milyen kell , esetleg kapcsolási rajz? -
Kornelius07
csendes tag
válasz
Kornelius07
üzenetére
-
mycso
Topikgazda
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni, gyári: 407004CB0B nyomásszenzorhoz keresnék külön, a képen bekarikázott szelep részt.
Sajnos a négyből, egy beszereléskor eltört. (a tövénél a gumi széthasadt)
Mivel szétszerelhető, gondolom létezhet külön is, konkrétam ilyen kialakításút nem találtam.Ha valaki lát/tud ilyet, lécci linkelje be a boltot.
Így néz ki a belső része:
Alin találtam, valami 3.000 körül, 4db-os szettet, csak ugye nem kell ennyi, meg az hosszú idő, még ideér.
-
mycso
Topikgazda
válasz
angyalpc2
üzenetére
Ha jól értem (2015), voltak ilyen gondolatok, de megölte a piac + környezetvédelmi normák.
[link]Sőt itt még az írja, hogy a megane RS a 2.0 helyett 1.6-os motort kap, aztán csak 1.8 lett belőle.
A felszereltségek meg......
Ezt nagyon sokszor tárgyaltuk már, hogy a renaultnál olyan szinten követhetetlen és logikátlan, hogy szerintem senki nem tud rá értelmes magyarázatot, hogy mi-miért van vagy nincs. -
Gombinyó
őstag
válasz
angyalpc2
üzenetére
Talismant méreteiből és súlyából adódóan meghagyták gondolom családi/üzleti modellnek, nem épp versenypályára való adottságokkal bír. Üzletileg se valószínű, hogy megéri lefejleszteni annyi sport modellt a viszonylag pici piaci részesedés miatt, pénz a tömeg modellekben van, de mi innen csak találgatni tudunk.
-
angyalpc2
aktív tag
Mi a véleményetek a hasonszőr Nissan Pulsar-ról...ez végül is Megane 3 vagy Megan 4 rokon?
Hangszigetelésre mondjuk nem sok jót mondtak, de pl ebben elérhető az 1.6TCE is. olcsóbban.
Valamint azon gondolkodtam, hogy a Renault a Clio-ból és a Megan-ból kiadta az RS és GT változatot..még twingóból is
Talismánból vagy más típusból miért nem? oké van talismanban egy 225 TCE, de hogy semmi vadabb a méretéhez képest. mondjuk egy RS motor 1.8 és 280 Le vagy társ márka nissan V6 amket az Infiniti Q50-be beleraknak.
Valamint miért nincs a Megan-ból miért nincs Initiale Paris, oké van GT, de Clio-ból és Scninc-ből, Kaleosból is van Initiale Paris...megánból miért nincs? -
Somatom
veterán
Ő is körbenézte egy olyan kütyüvel, mint a gumis, csak most a csajszi buksijához volt kapcsolva egy ipari laptop. Azt mondta, hogy a műszere és az autó is egy szenzort lát a négyből. Mondtam neki, hogy számomra itt a vége, nem fogok havonta szenzorokra, gumisra, meg programozásra költeni. Azt mondta, hogy maximálisan megérti, ő is lecserélte már a rendszert egy ilyenre. Na, mondom, az nekem is tökéletesen megfelel.
-
mycso
Topikgazda
válasz
Somatom
üzenetére
Mivel írtad, hogy előző szezonban működtek ezek a szenzorok, így nem tartom valószínűnek, hogy az új szenzorok fognak működni, mert ebből arra következtetek, hogy nem a szenzorokkal van a baj.
Szerintem a vevő oldalon lehet valami gubanc...Az, hogy mind a négy szenzorban lemerül egyszerre az elem, bár elképzelhető, de elég kicsi rá az esély.
Egyébként mi a tiéd gyári cikkszáma??
407000435R -
mycso
Topikgazda
Én most rendeltem tőle 4db keréknyomás szenzort. (meg már régebben több mindent).
Most valóban egy közel 3hetes szállítással oldották meg, viszont közben beszéltem vele telefonon, elmondta, hogy ez van, xy napon fogja tudni kiküldeni és meg is jött.Viszont árban szűk 2.000ft-al olcsóbb volt a darabja a szenzoroknak, mint bárhol máshol....
Szerintem célszerű előre egyeztetni vele a kiszemelt termékről és akkor tud pontosabb szállítási/készletinfót is mondani.
De igen, látom, hogy mostanában náluk többen panaszkodtak a hosszú beszerzésre/szállításra. (én az alkatrészek ára miatt bevállaltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

:

)