-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Most komolyan? Mintha neked nem kellett volna mókolni hogy működjön a csodás ZTE hálón a telód. Most nem csak Samsung. Xiaomi, jópár Huawei, oneplus, stb stb stb. Mind mind csak Telenor hálón problémázik. És tényleg a telók a hibásak?
Aláírom nem hibátlan exynos, de (hálózati) problémával eddig csak Telenor hálón találkoztam. Jó, perpill Telenor csak tartalék sim nekem, de másik hármat aktívan használom (Voda fixen, Telekom és digi pedig felváltva), problémamentesen aktív VoLTE mellett. De hogy ne csak Samsung legyen, céges Xiaomi 11 5G NE, Telenor sim, telefon életének 2. napján aktív VoLTE mellett jött email hogy miért nem vagyok elérhető... VoLTE off, megjavult. Eközben Voda sim végig elérhető volt. Na itt értesítettem minden partnert hogy másodlagos szám a digi szám lett , köszöni szépen jól működik (VoLTE & VoWifi). Pedig ebben snapi van.Szóval mondhat akárki akármit, vannak bajok ZTE vel.
Nem vitatkozni akarok, én elismerem hogy sokkal jobban értesz hozzá. Csak szimplán tapasztalataimat írtam le. Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Ford topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Lexus, Toyota topik
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest