- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyébként Tomp problémájára tudok egy megoldást. Úgy hívják, hogy Telekom. Ott rendben van az 5G hálózat és a VOLTE is. Tegnap Zuglóba voltam, majd onnan vissza Budaörs és végig ment az 5G hálózat. Talán a Keleti Palyaudvar környéken volt egy kisebb rész, ahol pár 100 métert leváltott valamiért 3G-te, majd újra 5G-re fel. Én is őket használom már főkártyának egy ideje. Alapvetően a Vodafone is stabil, csak náluk vidéken kaki a 4G sebessége. Nekem így nem alternatíva. Jelenleg szerintem a Vodafone VOLTE a legjobban működő, sajnos az internet sebesség sok helyen kritikán aluli viszont. Mindegyiket teszteltem, így bátran le merem írni. Vodafone 5G is stabil, de Budapesten kívül sokszor értelmetlen helyeken van lefedettség (Biatorbágyi erdő), míg a szomszéd településen (Sóskút) 3G van pl. Nálunk is lefedték a szinte lakatlan területet 5G-vel, de a parton, ahol laknak és a strandon, csak 4G van, stabil 8-10 megabittel hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest