Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
simpley
őstag
Nos, egy újabb friss hír: [katt]
Pletyka, pletyka hátán, nem hinném hogy nincs semmi a háttérben.. 2018-ban, így szólt az első komim a topikban:
"Nem tudom, hogy maradjak-e a Telenornál mert hát nagyon rossz irányba tart szerintem...
Először az alap kártyás csomagok értékesítésének megszűntetése, most a Hello Data csomag kivezetése.... *márra már kivezették a csomagot, megint csak megszívatták vele az előfizetőket. A Blue+ csomagok meg többszörös árba kerülnek mint a Hello Data (legolcsóbb csomag is 8000Ft, eddig 5500Ft volt..) meg ráaldásul nem is ad korlátlan netet."
Miért adták el anno a Telenort?
1. nézze meg mindenki a 2015 Q1-2017Q4-2019Q4-es adatokat. Folyamatos csökkenő tendencia, még csak tizedes változás sem történt felfelé.
2. akkoriban már szóltak arról a pletykák, hogy a voda ismét tárgyal a Liberty Global-lal a UPC leányok megszerzéséről így egyedüliek lennének akik nem nyújtanak vezetékes lábot is.
Nem mellesleg egy Telenor nem a legerősebb távközlési szolgáltató világ szinten sem, egy O2, Deutsche Telekom, Vodafone, Orange, Telefonica simán előttük van.
Legalább ezekért.
Semmi baj sem lenne azzal, hogy az AH teljes tulajdonjogot szerez, hiszen rengeteg országnak van saját távközlési cége.. Én is örülnék ha nem csak befektetők lennének, hanem levernék az árakat (mint ahogyan a Digi is akarta) csak nem tehette.. (eddig) -
Chereiose
addikt
válasz
Viktor0610 #76497 üzenetére
Hát egyben annyi kötbért biztos nem fizetnénk be úgy sem, így marad a megtartás.
-
-
Chereiose
addikt
válasz
Viktor0610 #76495 üzenetére
Sejtettem, sajnos ez így bukó.
-
-
Chereiose
addikt
Barátnőm 1 éve kötött 2 év hűséggel hipernet S csomagot, viszont nem használja már nagyon. Vajon kötbér nélkül valami indokkal fel tudja mondani szerintetek?
-
gábor-ka
tag
válasz
Viktor0610 #76491 üzenetére
először vasárnap ugrott fel ez egy flottás mi 9 lite-on, akkor még ezen a telefonon nem volt semmi.
Ma viszont meglepődésemre ezen is megjelent (szintén flottás mi 9 lite), és működik is szépen.
A carrier services és a messages nemrég frissült, lehet azokra érdemes ránézni -
-
Chereiose
addikt
válasz
szaboi6512 #76486 üzenetére
Találtam is olyat amit mondtál. Azt nem tudom csak, hogy 2 emeletes házban pl. ez a D-link egész korrekt jelet sugárzott mindenhova, de egy ilyen huawei modem gondolom max az adott szobában működik megfelelően, ha jól sejtem?
-
Chereiose
addikt
válasz
Viktor0610 #76485 üzenetére
Hát nem szívesen írnék megint 2 evet alá, bár valószínűleg kelleni fog a későbbiekben is.
Csak azért, mert lemondani meg nem olyan egyszerű ha esetleg le akarnám. -
-
válasz
szaboi6512 #76482 üzenetére
Tudom.
Írtam is, hogy újítania kell. -
Chereiose
addikt
válasz
szaboi6512 #76481 üzenetére
Értem, csak az a baj mind 30k közeli...
Viktor0610: Gondolom ha megújítom akkor újraindul a +2 év
-
szaboi6512
őstag
válasz
Viktor0610 #76480 üzenetére
-
-
Chereiose
addikt
válasz
szaboi6512 #76476 üzenetére
És pl. ha egy ilyet vennék, ebbe belemegy a sim kártya és lehetne használni? Vagy SIM-et nem lehet és mindenképp kell egy USB router? [link]
Vagyis értem, megvehetném azt a routert is amit adnak most, de elég drága is, meg lehet nem is olyan hatékony az antennája.
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Van egy hipernet home+ L csomagom, amihez anno 4 éve ezt a 2 eszközt adták:
Na most folyamatosan elmegy már vele a wifi, szóval mindkettő halott lehet szerintem, de leginkább a router, ez az USB stick pedig már ferde. ÜFSZ-on azt mondták, hogy ha garanciás lenne és ez lenne benne a jelenlegi csomagomban akkor cserélnék ingyen, így marad a saját pénzen való beszerzés. Szóval az lenne a kérdésem, hogy milyen routert+sticket ajánlotok a nethez?
-
bedibazsa
senior tag
válasz
MadMancs #76472 üzenetére
Nincs kötbér, csak készülékre. Az 2 év. Tarifakötbér csak sim only ajánlatra van, mert olcsóbb, mint a készülékes havidíj. A készülékes havidíj annyi, mint a hűség nélkülire, tehát csak készülékhűségre van. Idén léptem ki a cégből, akkor még így volt, nem hiszem, hogy azóta változott volna.
-
MadMancs
veterán
válasz
bedibazsa #76471 üzenetére
Nem is az miatt írtam, hanem kötbérek a lényeg, egy az egyben teló részleteket ez egyértelmű, kötbér 1 az a kedvezményes és a listaár közötti különbség, kötbér 2 az maga az előfizetői szerződésre vonatkozik, ami onnantól határozatlan idejűként fut tovább, kötbér 3 pedig a belépési díj (ha nem hosszabbítás. Ezt kb fél éve mondták üzletben.
Telekomnál a multisim egy különálló SIM, vagy eSIM. Nem kell hogy fő sim bármilyen készülékben is legyen alap esetben. Na most apple watch nem ismerem hogy ragaszkodik e iphone-hoz. -
Tamás34
senior tag
Mert ugye ahoz, hogy az órához kapott telekomos kártyát rá tudjam tenni ( multi sim ) ahoz, független iPhone telefon is kell, hogy telefonon keresztül be állítsam az órára. Vagy rosszul tudom? Nem rég óta vagyok iPhonos!
-
Tamás34
senior tag
Köszönöm mindenkinek a választ
Nem függetlenítek
Kaptam egy Telekomos apple watch 5.ös órát és rá szerettem volna tenni a multi sim-et, így nem fogom!
-
MadMancs
veterán
válasz
bedibazsa #76465 üzenetére
Meg a többi kötbért, telefon teljes árát, stb.
"Élő hűségszerződéssel vagy részvételi megállapodás esetén is elvégezhető hálózati korlátozás feloldása?
Igen, amennyiben az igénylő a helyszínen kifizeti a határozott idejű szerződés miatt vállalt kötbéreket és a részletvételi megállapodás kapcsán fennálló tartozását- az ÁSZF Díjszabásban foglalt feltételek szerint."
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #76462 üzenetére
Igen.Tudom.A sors iróniája.
Talán lesz majd új kedvezmény. -
bedibazsa
senior tag
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok! Nem rég vettem Telenornál egy iPhone 11 pro-t és ugye ez függő, ha kiszeretném kódoltatni Telenornál, akkor ez mivel jár és mennyibe kerül? Köszönöm!
-
Beniii06
addikt
-
-
simpley
őstag
válasz
domper2015 #76450 üzenetére
oké is lenne, más országokban is van állami mobilszolgáltató.. de...
-
Croft-21
őstag
Eladnám régi mobilomat (Nokia 7 Plus dual sim) és lenne rá egy érdeklődő, aki Telekomos számmal használná, én viszont Telenoros vagyok. Tudtommal a dual simes telefonok kártyafüggetlenek, szóval nem lenne gond belőle, ugye?
-
-
clon
senior tag
válasz
Viktor0610 #76452 üzenetére
Hivatalos: kiszervezte bázisállomásait a Telenor
Ugyan a kiszervezett tornyokban is van 25% magyar tulajdon de a telenor megvétele nem tartalmazza az állomásokat mert akkor miért szervezte volna ki? -
-
clon
senior tag
válasz
domper2015 #76450 üzenetére
No igen, de ez ma már csak egy "BlueMobil" rendszer mert leválasztották róla az "aranyat" magát a hálózatot amit nem is akarnak eladni. Azért ez így nem olyan mintha a tornyokat is birtokolná...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest