- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Január 1-én érdekes helyzet alakulhat ki ha a frekvencia aukció állni fog továbbra is. Ha nem lesz jövő hónapban eredmény hirdetés és szerződés kötés akkor újév napján a 2100MHz-es 3G-t le kell kapcsolniuk! Na én most feküdnék rá 200%-al a VoLTE-re...
-
tomp
félisten
Hivatalosan? Mivel a VoLTE aloldalon(ami eléggé nem naprakész) még mindig nem írják.
Amúgy nyáron kértem édesanyámnak a VoLTE bekapcsolását feltöltő kártyásra és 2kattintással bekapcsolták. Azaz nem hivatalosan már eddig is bekapcsolták ha normális emberhez került az ügyfél. -
snooze
veterán
[kép] ez nem valami acélos..tegnap Makó city.
GO Gunners!!!
-
tomp
félisten
válasz fant0mi #70607 üzenetére
Első levél 1éve ment a OnePlus felé. De ők zsákutcába futottak a telenornál...
Telenornál év eleje óta. Most, hogy hivatalos forgalmazás elindult, újra írtam nekik.
Most jön rá a szerencsétlen ügyfél, hogy nem a tulajdonost kellett volna lecserélni hanem a hazai vezetést... -
-
MODERÁTOR
-
nyisziati
veterán
válasz Viktor0610 #70618 üzenetére
Számlás.
De most is csak a 4G felirat van fönt.
Hétvégén még ott volt a VoLTE. -
MODERÁTOR
-
nyisziati
veterán
válasz Viktor0610 #70620 üzenetére
Oké., kösz.
Igazából a wifi is vacakol. Reggelente gyakran felcsatlakozva fogad a telefon, de este, amikor hazaérek, sose ugrik rá a wifire, sőt, nem is látja a routert, hiába törlöm és adom meg újra az SSID-t és a jelszót.
Aztán éjszaka jön valami tünde és ráerőlteti.
Bár nem mindig.Biztos részmunkaidős, meg nem mindig vállal éjszakai műszakot.
-
Mondjuk hiába rodeózok a volte hiányán, amikor rendes 4g sincs. Bemegyek a dunakeszi aldiba és edge. Vagy, a családban többünkkel előfordult, hogy egyszer csak a telefon szerint "no service". Airplane mód be-ki kell ahhoz, hogy ismét hálózatot találjon.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
4Grider
nagyúr
Erről az jutott eszembe, hogy sokszor előfordul, hogy térerő problémákkal jelentkező flottatagjaim telefonját az én telefonom mellé téve van, hogy bőven 10 feletti RSRP-vel veri az én készülékem az övékét. Még márkán belül is előfordulnak jelentősen gyengébb belső antennákkal rendelkező modellek/szériák, mint az átlag.
-
bociusz
aktív tag
Ez mennyire biztos infó? Ebben a júliusi NMHH preziben pl. a Telenor 2100-as spektruma is meg van hosszabbítva 2026-ig.
-
Pikkolo^^
addikt
Néztem a Telenor kártyás csomagjait és nem találtam olyat amelyikben az adatkeretnek nincsen korlátja vagy max 1 év. Létezik ilyen és csak én nem találtam meg vagy nincsen nekik ilyen? Gyerek okosórába volna rá szükségem.
-
MODERÁTOR
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Viktor0610 #70630 üzenetére
A hanghívás is fontos lenne, mert az órával telefonálni is lehet. Akkor marad a Telekom, köszönöm az információt.
-
zseko
veterán
válasz Pikkolo^^ #70631 üzenetére
Tegnap pont láttam a Telenorban egy tájékoztató papírt okosóráról, a kártya amit adnak az óra mellé az havi 2000Ft, 1GB net jár hozzá, és két beállított számot ingyen hívhat.
Nem mondom 100%-ra, mert csak átfutottam, tesóméknak a Vodafontól van ilyen, az óra is ugyanaz, azt hiszem teljesen ugyanezek is vannak benne.Tesómék arra használják, hogy most lett elsős a gyerek, és mikor mennek érte, azon megcsörgetik (azért vették, mert bemenni nem lehet, a portán kell szólni, viszont más ismerősök mesélték, hogy volt mikor negyven percet kellett várniuk , mert a portás gyerek bacott felszólni ), vagy ha valami lenne, akkor tudná őket hívni.
Itt van a Telenoros: https://www.telenor.hu/mini
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
cocka
veterán
válasz Viktor0610 #70630 üzenetére
Na sikerült kihámoznom a díjszabásukból, hogy amellett, hogy rohadt drága a forgalmi díj, van két úgy mond kedvezőbb csomag, az 1 gigás és az 5 gigás és ezekre lehet esetleg előfizetni a forgalmi díjat csökkentendő, viszont kategorikusan kijelentik a hangszolgáltatást is tartalmazó tarifákhoz igényelhető kiegészítő adatjegyeknél, hogy NEM rendelhetőek Hipernet Praktikumhoz. Pedig azok sokkal versenyképesebbek lennének, mint magának a Hipernet Praktikumnak bármely eleme.
Szóval a publikus IP miatt én is gondolkodtam ezen, de ha végigolvasod a díjszabást, nincs épeszű ember, aki ilyen árak mellett hajlandó lenne mondjuk pl. egy ad hoc játékszervert futtatni róla.
Ezek után adódik a kérdés: Kiknek van ez a Hipernet Praktikum kitalálva?
-
cocka
veterán
Valamiért óvakodnak az ingyen kártyacserétől. Ami még fura nekem (bár én csak a prepaid részről tudok nyiltakozni), hogy a honlapon ott van az, hogy ha 2 évnél régebbi a kártya, akkor ingyen cserélik, de ezt se a díjszabásban, se az ÁSZF-ben nem találtam meg.
Szóval gyakorlatilag olyan, mintha fizetni kéne érte, ezzel szemben a gyakorlat mást mutat. Nekem meg azt mondta az ügyintéző tegnap, hogy abból látszik, hogy új a kártya, hogy kék. Mondom és az picit sem gyanús, hogy nincs a nano rész "perforálva"? Mondom már csak ezért is kizártnak tartom, hogy 2 évnél fiatalabb lenne a kártya. Itthon megnéztem mikori a szerződés, 2016 januári. Köszi.
És hirtelen megcsinálta, amit kértem. Mert az ÁSZF valóban tartalmazza, hogy ingyen cserélik, ha programhibás a kártya, de a 2 évnél régebbi dologról egy kukk sincs.
-
szaboi6512
őstag
Úgy tűnik ez nagyon ügyintézőfüggő!
Nekem mikor kértem a cserét azonnal cserélték, csak megnézték az előfizetésben hogy 2 évnél régebbi-e a kártya.
Azt mondta a hölgy hogy a 2 év megléte a feltétele az ingyenes kártyacserének.
Bp. XIX.ker. Shopmark.ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
MODERÁTOR
-
pauliboy23
senior tag
válasz szaboi6512 #70637 üzenetére
Nekem a másfél éves kártyát simán cserélték.
-
MODERÁTOR
válasz pauliboy23 #70640 üzenetére
Ezért is kezdte úgy, hogy ügyintéző függő.
Mert, ha a hivatalos verziót nézzük, a te esetedben nem lett volna ingyenes a csere.
Xiaomi 13T
-
SidCorky
őstag
Jó ez a VoLTE? Nem csak két VoLTE képes telefon és kártya között jobb a minőség, ha anyámat felhívom, akinek P9 Lite-ja van, ő is jobban fog hallani?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
pauliboy23
senior tag
válasz Viktor0610 #70641 üzenetére
Ebben teljesen igazad van.
-
snooze
veterán
Sziasztok!Volna valakinek egy felesleges rtlmost+kodja,és átadná? köszönöm.
GO Gunners!!!
-
Landsmann
addikt
Adott egy számlás előfizetés 2 év hűséggel, 11 havi részletű készülékvásárlással. Ehhez az előfizetéshez mikortól lehet ismét készüléket vásárolni? Az időt befolyásolja-e, ha az első készülék ára a futamidő előtt kifizetésre kerül? Bár gondolom ez nem befolyásolja.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
DrBubo77
veterán
válasz sfdrakex #70647 üzenetére
Nem muszáj megvárni. Némi plusz díj ellenében lehetséges a készülékcsere bármikor.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest