- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz sfdrakex #70500 üzenetére
Nem szeretem más ember készülékében a sim tálcát ki-be huzogatni, de most megtettem.
Ezt mértem ugyanazzal a telenoros simmel, egy LG G7-tel: [link]Továbbra is a TMH romot tartom felelősnek mindezért. Sajnos a Samsung nem hajlandó rom-ot cserélni, ezért beadom alaplapcserére a készüléket. A "hiba" kezdetektől volt, tehát nem android frissítés hozta elő.
Ezúton kérek elnézést mindenkitől, hogy téves 1megállapítással a telenor hálózatát okoltam a problémám miatt.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #73222400 #70501 üzenetére
Mondtuk mi, hogy ennyire nem lehet gázos mindenhol a Telenor amerre te jársz. Az meg már főleg gyanús volt, hogy minden szolgáltatóval gond van. Ezért kel több készülékben esetleg több simmel is mérni. Lehet érdemes lenne venned egy saját telefont, vagy lecseréltetni a cégeset valami másra.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
viktorhu
veterán
válasz #73222400 #70499 üzenetére
Pedig eléggé képtelenségek, amiket írtál. Pont a roaming, amiben a Voda a legjobb - a világ egyik legnagyobb szolgáltatója, és a legtöbb helyen úgy megy a net, mintha itthon használnád.
Szóval ha itthon a Telenor és a Telekom lassabb neked, mint a Vodafone, külföldön meg a Voda roaminggal van baj, akkor mégicsak a saját készülékeddel lehet a probléma.
-
Hosssszu
őstag
válasz #73222400 #70506 üzenetére
Ilyen gondom volt nekem is: [link]
Igaz az egy A7 volt és mikor kapott egy frissebb szoftvert szerencsére elmúlt. El tudom képzelni hogy ez akár "Samsung betegség" is lehet.
De mivel közben kipróbáltad más készülékben a kártyát, így valós lehet hogy a készülék a ludas. -
balazs_pro
tag
Sziasztok!
Megjelent a telenornál a nova 5t, raktáron van, viszont csak online rendelést ír. Ez azt jelenti, hogy boltban nincs készlet?COD HC MP 3000 óra
-
törölt tag
-
viktorhu
veterán
válasz #73222400 #70510 üzenetére
Nekem még a galaxy S8-am van, de működik tökéletesen a Telenor és a Voda hálózatán is. Nem szolgáltatói a szoftvere (azt egyébként a Samsung hivatalos szoftverével is le lehet cserélni a független romra, nem kell hozzá hackerkedni - nekem egy régebbi samsungnál a szerviz cserélte le garanciaidőn belül).
-
-
bedibazsa
senior tag
válasz balazs_pro #70509 üzenetére
Igen.
-
Prien
addikt
válasz Viktor0610 #70487 üzenetére
Igen, ez az egyik bajom ezzel az ügyintézéssel, hogy ő nem tudta megmondani, mennyi idős a kártya. Így nyílván azt sem jelenthette ki, hogy még nincs 2 éves...
A másik probléma, hogy ha én, mint ügyfél bemegyek ilyen kéréssel, akkor illett volna megoldáskeresően hozzáállni.
Most az lesz, hogy kinyomozom, mennyi idős a kártya és futok mégegy kört. Ha ugyanez lesz, akkor pedig vásárlók könyve. Nincs jobb ötletem.A kevés is több a semminél.
-
PBA
aktív tag
válasz #73222400 #70499 üzenetére
Ne haragudj meg érte, de aki ennyi jelből nem veszi észre, hogy hol a probléma... de látom, azóta kisimultak a dolgok, és ez a lényeg. Hidd el, normális készülékkel az esetek nagy többségében elégedett lennél a Telenorral. Munkához használom, eléggé komoly elvárásokkal, van több éves tapasztalat mindegyik szolgáltató hálózatát illetően, sőt, még technikai együttműködés is van némelyikkel. Rühellem a Telenor ZTE hálóját, de ezzel együtt is abszolút használható.
-
azbest
félisten
ha jól sejtem, nem mindegy milyen az a hely. Gondolom telenor esetén is vannak a valódi telenoros helyek mellett olyanok is, amelyeket más cég visz, csak franchise módra megkapták a logó használatot, korlátozott szintű hozzáféréssel és főleg eladásra fókuszáló tevékenységgel.
-
simpley
őstag
Ez aztán megint ütős lett.. [link]
nagy Pacsi!signed by simpley.
-
4Grider
nagyúr
válasz simpley #70519 üzenetére
A Telenoron belül talán a marketing működik a legjobban. Talán azért, mert ezzel nem kell annyit dolgozni, tudás nélkül is működhet a képzelet...
A részleg legjobb húzásának a hipernet szót találom, a mai napig sokan azt hiszik, hogy az valami felturbózott mobilnet akar lenni...
A legrosszabb húzásuk, hogy a marketing osztályukhoz tartozik az üzleti értékesítés is, ott viszont már illene gyorsan és pontosan dolgozni... -
Prien
addikt
válasz azbest #70518 üzenetére
Ma gond nélkül sikerült elintézni, ugyanott, csak egy másik ügyintéző csajszival. Előtte a 1220 megerősített, hogy elmúlt 2 éves a kari és ingyen cserélhető.
A poén az, hogy nem is ugyanolyan színűt kaptam,mint amit mutatott a másik hölgy tegnap. Ez világoskék egyszínű.
Nem tudom, mi volt ez a tegnapi kilengés , talán rossz napja volt/nem voltam szimpi/épp szakított a pasijával/női napok.... hazafelé ezen filóztam.A lényeg, hogy hasít a net!
Fant0mi: köszönöm!
A kevés is több a semminél.
-
senior tag
Sziasztok!
Van most a telenornak ilyen kihelyezett szerencse kerekei, amin az egyik nap 10eFt készülék kedvezményt pörgettem, ma pedig 20eFt-ot.
Ezt a két kedvezményt be lehet egyszerre váltani, azaz egy új előfizetésre új készülék vásárlása esetén -30eFt-ra?A másik, hogy van egy meglévő előfizetésem, ami hivatalosan már nem választható a telenornál, viszont szeretnék más előfizetésre váltani. Voltam bent az üzletben, és mondták, lehet személyre szabott ajánlatokat kérni e-mailben is. Melyik e-mail címre lehetne ezzel kapcsolatban írni?
-
4Grider
nagyúr
válasz Zsírkrétamen #70524 üzenetére
Természetesen nem összevonhatóak a kedvezmények.
https://www.telenor.hu/ugyfelszolgalat/szamlas-elofizetok -
-
tomp
félisten
Mivel a OnePlus bekerült a forgalmazott telefonok közé így hát megkerestem a Telenort a OnPlus VoLTE-vel kapcsolatban. Délelőtt írtam nekik online. Délután már válaszoltak is.( )Kedvességből az előfizetésemen ki is kapcsolták a VoLTE-t mert hát miért ne. Nehogy már elégedett legyen az a szerencsétlen ügyfél...
Mivel éppen a városban voltam bementem a Telenorhoz, hogy kapcsolják vissza. Oké. Nem tudják. Nem tudják törölni a "VoLTE szolgáltatás tiltása" aktív szolgáltatást. Mondta az ügyintéző, hogy hívjam a 1220-at mert ilyet még nem látott!
Felhívtam őket ahol rögtön 0-t nyomva elmondta a gépi bácsi az infókat és azonnal kaptam élő embert. Elmondtam mi van vagyis mi nincs. Mondja, hogy ha maga a telefon képes a VoLTE-re és használatban is volt, nem kellett volna kikapcsolnia a rendszernek. Visszakapcsolta.Na én is megkaptam a kihagyhatatlan ajánlatot!
11hónap hűséggel a Hiper M Net tarifa 5990,5Ft-ért megkapnám. Közelítünk a megfelelő árhoz. Ha hűség nélkül mondták volna, akkor oké. De megköszöntem és nem. Nem erőlködött a hölgy. Elfogadta, hogy nem akarok hűséget.
Technikai csoport: Hatalmas -
Telefonos ügyintéző: Nagy + -
MODERÁTOR
-
válasz Viktor0610 #70528 üzenetére
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
minek?:S
őstag
válasz bedibazsa #70256 üzenetére
& Cyberbeni
Köszi mindkettőtöknek. Igazából ő most az Orange-nál van, ha jól emlékszem. Ilyen csomag, meg ilyeneket nem tudok. Netet nem tud használni és a hívás mindkét félnek drága. A sok helyes wifis dolog meg oké, aláírom, de sok helyen meg nincs, meg, ha éppen rohan, akkor nem tud leállni egy fa tövében, amíg irkál(vagy beszélgetünk), szóval jó lenne, ha legalább én tudnám őt hívni. Ezért kérdeztem csak. Nem vagyok otthon az ilyen szolgáltatós dolgokkal.Üdv.:M.
-
Somatom
veterán
válasz minek?:S #70530 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy ha EU roamingban indít EU nemzetközi hívást, az normál tarifás. De, ha mégsem, akkor neked ott a VOIP. Itthonról a nemzetközi hívásaimat én is VOIP -on intézem. Bármilyen furán hangzik, a VOIP -hoz nem feltétlenül kell neked net (local access hívás). VOIP topik
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
ogi88
tag
Sziasztok!Telenoros rátöltős mobilszámot be lehet aktiváltatni elöfizetésessé? Szeretnék valami elöfizetéses okostelefont eddig csak gombosom volt és rátöltős mobilszámom.Másik számot meg nem szeretnék.
-
Landsmann
addikt
Frissült az app. Most már van benne értelmes funkció is. Az áttekintlésnél megmutatja mennyi a mobilvásárlásha használható keret, a kezdeményezett hívások számát és idejét, valamint az elküldött sms-ek számát.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Landsmann
addikt
Hát nekem többször is frissült, de ezt nem láttam benne.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
tomp
félisten
Gondolom a váltás miatt mivel már túlléptem a yes opció korhatárt.
Annyit mondott a hölgy, hogy tud adni egyéni kedvezményt rá így csak 5990,5Ft lenne.Nálatok délután rendben volt a 4G net? Nálam több órán keresztül nem ment a CA!
Létrejött a CA de 2-3mp elteltével dobott a hálózat. Vagy B3-ra vagy B20-ra pakolt. De inkább B20-ra. Csodás volt a belvároson így menni. ping 180ms, 20/1-10Mbit. Volt szerencsém átmenni a Vörös Marty (XD) téren. Meg is állt a Tidal. -
tomp
félisten
válasz #72445440 #70543 üzenetére
ohh Köszönöm!
Ha bele ment volna a hölgy, hogy hűség nélkül akkor igent mondtam volna. De pont a csodás technikai csoport ügyes húzása miatt kerestem őket így hát hűséget...
A CA hibát ott a téren vettem észre, hogy nem bírja betölteni a zenét. Nézem a hálózat jelzést: 4G/4G+ váltakozva 2mp-ként... Rádió konfig nézés: 20+10MHz/20MHz/10MHz/10+20MHz váltakozva. Na mondom csodás...
Nem helyi hiba volt mert a tértől az Aréna plázáig folyamatosan ez volt. Sőt a plázában is csak annyi változással, hogy B20 helyett B7 volt.
Addig pedig megfordultam jó pár bázison. Hazaértem erre megjavult. -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Van egy nano SIM-kártyám, de micro SIM kéne, mert egy régebbi telefont szeretnék használni. Kaptam egy olyan tippet, hogy a Telenornál kicserélik vagy valamilyen módon tudnak kis kártyából nagyobbat csinálni. Tud erről valaki valamit?
Köszi!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz MadGame #70545 üzenetére
Kicserélik, ha 2 évnél régebbi a kártya akkor ingyen, ha fiatalabb akkor fizetős. Nincs meg otthon a nagy kártya amiből ki lehet törni a megfelelő méretet? Abból a micros keretet kitörve nano kártya bele, és mehet a telóba.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
DrBubo77
veterán
válasz MadGame #70545 üzenetére
Talán egyszerűbb, ha veszel egy ilyen SIM adapter készletet. A legtöbb GSM boltban is kapható. És így nem kell a szolgáltatóval vacakolni és később is használható.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest