Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
válasz
kelepce #38997 üzenetére
Szolgáltatói vásárlást is vissza lehet vonni, ha az program és nem programon belüli vásárlás , azt kártyánál sem lehet visszatéríteni. ( de az oda is van írva olyankor)
Szolgáltatónál viszont csak az adott mobil eszközről lehet vásárolni amin a fiók aktiválva van, míg kártyával vásárolhatsz pc-n weboldalon keresztül, is.Ez a másik fiók viszont nem igazi megoldás, sok program csak addig aktív még a hozzá rendelt fiók aktív a készüléken.
Több fiók egy készüléken meg további gongokat eredményezhet. -
-
dptrsk
addikt
válasz
kelepce #38997 üzenetére
"A kettő közötti különbség az, hogy bankkártyás vásárláskor talán 15 percen belül visszakérheted a program árát ha mégsem tetszik, szolgáltatós vásárlásnál viszont NEM!"
Én Telekomos feltöltőkártyás vagyok és visszakérhetem a kifizetett program árát X ideig, úgy, mintha bankkártyával fizetnék, s visszatöltődik az egyenlegemre. Nem vagyok tiltó listán több programot "adtam" már vissza, s működik megfelelően a mai napig.
Ha van ilyen tiltás nem lehet, hogy a Telenor rendszereiben van?
-
kelepce
tag
válasz
Viktor0610 #38995 üzenetére
Fel fogom tenni ide is, ha beválik a sejtésem.
Mivel bevált:
Én sem tudtam vásárolni a Google Play-en, január óta minden vásárlási szándékom elutasításra került. "Tranzakció elutasítva, forduljon a szolgáltatójához" vagy valami hasonló üzenettel. Fordultam először telefonon, majd írásban. 2 napig vizsgálgatták és nem találtak semmi okot az elutasításra, a vásárlásom engedélyezve volt. A Telenornál minden rendben. Marad a Google. Újabb próba! Vásárlás a szokásos Google fiókkal a válasz a szokásos, a kérés elutasítva! De volt még egy másik Google fiókom is azzal megpróbáltam ismét megvenni ugyanazt az elutasított programot. Símán megtörtént a vásárlás. Gondolkodtam, mi lehet a magyarázat. A Google Play-on vásárolhatsz bankkártyával és szolgáltatón keresztül is. A kettő közötti különbség az, hogy bankkártyás vásárláskor talán 15 percen belül visszakérheted a program árát ha mégsem tetszik, szolgáltatós vásárlásnál viszont NEM! Ha elindítasz a szolgáltatón keresztül a Google Play-on egy vásárlást akkor azt végig is kell vinned, nem állhatsz le, a vásárlást nem vonhatod vissza! Ez valahol elég szájbarágósan le van írva, hogy gondold meg alaposan, mielőtt vásárolnál a szolgáltatódon keresztül. Én úgy érzem, hogy ezt a figyelmeztetést nem vettem figyelembe és az utolsó pillanatban töröltem egy vásárlást. Szerintem emiatt a Google vásárlási tiltólistára tette ezt az e-mail címem, vásárolni nem lehet vele, de minden egyéb tovább használható. Mivel a tiltás nem személyre vagy szolgáltatóra szólt hanem csak az adott e-mail címre, a másik e-mail címet továbbra is használhatom vásárlásra. Persze ezt az egészet csak gondolom, biztos nem vagyok benne, de erre jutottam. Te nem követtél el valami hasonlót? Mindenestre a javaslatom: regisztrálj egy másik Google fiókot és azzal próbálj meg vásárolni.
-
-
Acheron
őstag
válasz
SkyLine3000 #38991 üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy bármelyik márkát degradáljam, elnézést, ha így jött volna le
Nagyon jó készüléknek tartom a G4 -et, máskülönben szóba sem jöhetne, mint lehetséges telefon. De én általában hosszabb távra veszek készüléket (3 - 4 év), így többnyire az aktuális csúcsmodellek között keresgélek (most épp egy négy éves HOX kerülne cserére).
De most leginkább az érdekel, pontosan hogyan is működik egy ilyen csere, függetlenül az abban szereplő készülékektől. -
SkyLine3000
addikt
válasz
Acheron #38990 üzenetére
G4, mint ideiglenes készülék?
Nem hinném, h a G5 akkora előrelépés lenne hozzá képest, h érdemes lenne lecserélni. Pláne most megint lement a G4 ára 30ezret. Már egy 3ezres előfizuban is 100e csak.
A G5, ha lesz, minimum a duplájába fog fájni. Formára nekem nem jön be, akksi kisebb lett, megszűnt az app drawer, moduláris megoldás nem érdekel. Én ha cserélném G3-at, biztos 4-et vennék, nem 5öt. De ez legyen az én problémám. Úgysem váltok. -
Acheron
őstag
Sziasztok!
Az élet úgy hozta, hogy a tervezettnél hamarabb fel kell mérnem a készülékcsere lehetőségét (a meglévő telóm elkezdett halódni, nem tudom, meddig bírja még, vélhetően nem sokáig)
Eredetileg meg szerettem volna várni, hogy milyen áron jelenik meg az LG G5, illetve hogy megjelenik -e egyáltalán a HTC M10 a kínálatban - de ez már tuti nem fog menni, legalábbis nem ezzel a telóval.
Így két lehetőség van: vagy visszaköltözök valamelyik régebbi telómba (esetleg elcsaklizom a páromtól a J5 -ös Samsungját), vagy veszek most egy készüléket az előfizetésemhez, és később, ha szimpatikusabb telót látok a kínálatban, akkor cserélek a "készülékcsere bármikor" program keretei között.
Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
Hol találom meg, hogy mikor mennyibe kerül a készülékcsere díja (ha jól tudom, külön díj ellenében lehet cserélni)
Ha pl kihasználnám a kamatmentes részlet lehetőséget, és pl egy részletre vennék új telót, cserénél hogyan működik ez? Kifizetem az összes hátralévő részletet egyben, + a csere díja, mínusz a korábbi készülék aktuális értéke (beszámítás esetén)?
Igazából két készülék jöhet most szóba a Telenor kínálatból "ideiglenes" készüléknek: LG G4 vagy Samsung S7 Edge (utóbbi akár maradhat tovább is, ha bejön, és a várt két készülék nem tud többet mutatni nála).
Mondjuk nekem a Samsung nagy váltás lenne, évek óta csak HTC -ket használok, a Sense komolyan hiányozna. -
Sayuar
senior tag
válasz
whiskeys #38987 üzenetére
Mindenkinek más az igénye. Használtam windows-os telefont.
Azon kívül, hogy gyors, és nem akad meg más pozitívumot nem tudok írni.
Negatívumok: a kamera egy vicc, a csempe idegesítő, az appok nagyon-nagyon szegényesek....a mesengernek pl. nincs hanghívás funkciója ..... voip-pos app a zoiperen kívül szinte semmi nincs....
Mióta átvették a gyártást a nokiától, szinte az összes microsoft készülékház recsegős...
Ez pedig csak a hab a tortán [link] : "A hagyományos TFT panel azonban azonnal visszahúzza, egy IPS minimum kötelező lett volna"Összegezve: ha csak netezésre és telefonálásra kell, és a fenti negatívumokkal is együtt tudsz élni....talán.
De akkor se nem vennék függő készüléket 34.000-ért feltöltős konstrukcióban, amikor az akvában 36.000-ért függetlenül is meg lehet venni. -
whiskeys
őstag
Szerintetek a Lumia 550 jó vétel a telenortól?
-
rgeorge
addikt
Készülékcsere esetén a kiválasztott új készülék vételárából lejön a készülékbeszámítás értéke, ez a fizetendő. Részletvétel esetén azonban, legalábbis neten nem az előző végösszeget kellene fizetni részletekben, hanem a kiindulási vételárat, és az első részletből vonná le a készülékbeszámítás értékét, ami persze nyilván magasabb, mint az első részlet. Magyarul a részletvétel feltételei (kezdőrészlet és havi részlet) nem függ attól, hogy van-e készülékbeszámítás. Hogy is van ez? Ameddig a készülékbeszámítás értéke kitart, addig nem kell részletet fizetni?
-
prannk
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy az üzletben vásárlásnál van e lehetőség részletfizetésre?
Üzleti
ajánlataink 1 = erre hány hónapos részletfizetés lehet?
év hűséggelKészülékárlista üzleti ügyfeleknek üzleteinkben
Online nem vásárolhatok!
-
Armahun
addikt
válasz
SkyLine3000 #38981 üzenetére
Azt viszont nem látom, hogy roming esetén ha haza telefonálsz az is külföldi hívásnak számít , és ha ottani számot hívsz az is?
-
SkyLine3000
addikt
Szeretném letiltani a roaming hívásokat, csak épp fogalmam sincs, h milyen 4 jegyű kódot kér? Már voltam a helyi telenorban is, de ők sem tudják. Más is volt már náluk ugyanezzel. Se a pin kód, se 1234, se 0000, semmi sem jó. Esetleg tudja vki, h milyen 4 jegyű kódot kell használni? Mindig azt írja ki, ha tíltani akarok, h "nem várt hálózati válasz".
Úgy emléxem, régebben simán tudtam tiltani. -
Dave1984
őstag
Tapasztalom hogy nem ok nélkül kritizaljak a Telenort.Megrendeltem a mytv alapcsomagot hurrá pénzt levon,de nézni nem tudom.Ok 1220 .Elmondom mi a problémám erre náluk minden rendben ,nem tudja mi a baj.(ugyanígy vagyok a google play es fizetéssel ami kb 1honapja nem működik) hbajegy nyit 72ora kivizsgálás.Basszus most van rá szükségem nem 3nap múlva!Vodafone sokkal korektebb és segitokezsegesebbek.Jók a Telenor ajánlatai,hátha még mukodnenek is!
-
Acheron
őstag
válasz
KamuMazsola #38952 üzenetére
Végül nem volt rá szükség, valószínűleg a közbeeső hétvége miatt meg kellett várni a 72 órát. A régi inaktív lett, az új pedig egy újraindítás után aktiválódott.
-
DVlad
őstag
Urak!
Elnézést, hogy itt is elōjövök vele...
Ha rányomok a Network Operators-ra, akkor meg kéne találnia az összes "elérhetō" hálózatot egy függetlnen (expansys), telenort használó motorola hd telefonnak?
A problémám, hogy ha elhagyom a határt (A, D, I, Slo), akkor nem csatlakozik fel sehova. A pin kód beütéses oldal alján ezt írja: Sim/Ruim card is locked - No service Hiába ütöm be, semmi. Amint újra eléri a telenort, kiválóan mūködik. Most kicserélték a kártyát, mert "lehet rossz", de amit az elején írtam, fennáll.
Tudnátok segíteni, hozzászólni?
Elnézést, ha off, de lehetséges, hogy valami beállítás probléma, amit nem találok valahol. -
indigen205
tag
Hali! Egy oylan kérdésem lenne, hogy mi van akkor Készülék bónusznál azt mutatja hogy z3 compact-ot 0ft-ért, lg g4-et meg 14.000ft-ért tudnék kérni, de miután kiválasztom a telefont nem tudok továbbmenni? Ez most csak valami hiba az oldalon vagy mi? Eddig nem volt semmi a bónusznál, most telt le a jelenlegi telóm törlesztője, gondolom emitt jelentek meg itt az akciós ajánlatok. Valaki járt már így?
-
asdf_
veterán
válasz
RAZR_v3 #38973 üzenetére
Az nem kell hozza, de ha nem tudja a titkos jelszavat (vagy nincs is ilyenje) akkor talan csak kartyaszinten fog tudni regisztralni weben, tehat adatot lat, de modositani nem tud. Talan a mytelenor appbol megy az is, de az szegeny olyan horrorisztikusan lassu, hogy en idokozben le is toroltem a fenebe. Ha nincs ugyfeljelszava, akkor erdemes bemenni egy ugyfelszolgalatra es csinaltatni egyet, es ezzel egy kanyarban a szemelyi miatt egy adatvaltoztatast is elkovetni (amit amugy -tudom, senki nem tartja be- szerzodeses kotelezettsegkent x napon belul meg kellett volna tenni amugyis)
-
RAZR_v3
tag
Hogyan tudná az ismerősöm megnézni azt, hogy milyen feltöltőkártyás díjcsomagja van? Már egy évtizede ugyanaz van neki, és fogalma sincs, milyen percdíjjal telefonál.
-
törölt tag
válasz
donmackó #38965 üzenetére
ATM-számlabefizetés
Telenor-számládat bármely napszakban befizetheted bankautomatán keresztül is, egyszerűen és gyorsan. Bármilyen bankkártyával vagy hitelkártyával fizethetsz, amelyet elfogadnak a bankautomaták - országszerte több mint 1500 OTP automatán, több mint 750 K&H Bank automatán és a Takarékszövetkezetek bankautomatáin teljesíthető így számlafizetés!
Írd be bankkártyád PIN kódját!
Válaszd a Telenor-számlabefizetés menüpontot!
Ha nem tudod, hogy éppen mennyi a számládon szereplő befizetendő összeg, akkor a PIN kódod és a telefonszámod megadása után SMS-ben elküldjük neked az érintett előfizetéshez tartozó számlaküldési cím összes be nem befizetett számláinak összegét. A befizetés tetszőleges összegre is lehetséges, amelyet te adsz meg az automatánál,de ez nem lehet több, mint az ATM-en megjelenített tényleges tartozás összege.Fontos tudni az ATM-számlabefizetésről:
Ha így fizeted a számlád, a befizetett összeg azonnal, de legkésőbb 1 munkanapon belül, megjelenik a Telenor rendszerében, amint a bank sikeresen zárolja a számládon a fizetni kívánt összeget.
Az ATM-es befizetés bankkártyás vásárlásnak számít, így annak költségét a bankkártyát kibocsátó bank határozza meg. A szolgáltatásért a Telenor nem számít fel díjat.
Az OTP Bank, a K&H Bank és a Takarékszövetkezetek ügyfelein túl minden olyan bankkártya-tulajdonos igénybe veheti a szolgáltatást, akinek bankkártyáját az OTP, K&H valamint a Takarékszövetkezeti ATM- automata elfogadja.
A szolgáltatást a következő bankautomatákon érheted el: OTP automaták; Takarékszövetkezet automaták; K&H Bank minden bankautomatáján -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Meddig nem lesz MyTelenor? Lehet valamit tudni?
Én sem tudok belépni -
donmackó
addikt
-
zseko
veterán
Nagyszerű. Holnap van a fordulóm, gondoltam most este lemondom a 2GB+Deezert, és esetleg megrendelem külön csak a Deezert. Mindegy, úgyse tudják levonni, nincs rajta csak 400FT
Majd holnap délelőtt elintézem.
-
donmackó
addikt
Üdv!
Van valami hír a Telenor honlapjáról? Mikor fog működni? Két előfizetés számláját kellene befizetnem, de nem enged belépni, sem google-lel sem facebook-kal. Vagy nem kell nekik a pénz?
-
taip
senior tag
Nálam most félig működik.
Először beengedett, de azt állította, hogy nincs hozzáadva előfizetés a regisztrációhoz, adjak hozzá telefonszámot.
Aztán valahogy rájött, hogy van hozzáadott telefonszám, de akkor meg nem tudta kiolvasni pl. az egyenlegemet, egyéb menük sem mentek. De pár perc után kidobott és nem tudtam visszalépni, csak feldobta azt a rendkívül informatív "Hiba" ablakot.
Mobilról egyáltalán nem tudtam belépni.Telenyomor.
-
atosan
veterán
Szia,
Pont ezzel kapcsolatban akartam itt kérdezni. Nálam az évek óta használt névvel/jelszóval nem tudok belépni, sem my telenor app, sem böngésző, sem pc-n nem megy. Azt írja rossz felhasználónév vagy jelszó. Ezek szerint nem vagyok egyedül, valamit bütykölnek, gondolom. -
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Nálatok meg rendesen a My Telenor?
Pénteken voltam ügyfélszolgálaton ügyfél jelszót beállítani, de egész hétvégén nem tudtam hozzáadni a telefonszámom. Eddig valami olyasmit írt ki, hogy hiba a feldolgozás során, most meg már csak ennyit kapok:Mit lehet tenni ilyenkor?
-
Acheron
őstag
válasz
KamuMazsola #38952 üzenetére
Rendben, köszönöm, ha délutánig nem aktiválnák, ezt fogom tenni.
-
Acheron
őstag
válasz
KamuMazsola #38950 üzenetére
Nyilván
De egyelőre a régi az aktív, az új pedig nem (csak segélyhívás érhető el az új telóról).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest