- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelepce
tag
Segítséget kérnék szakembertől.
Adott egy autóba beépített androidos multimédiás fejegység, Blutooth, Wifi, USB-s 3G internet csatlakozó van. "Támogatja a 3G internet, támogatja External USB hardverkulcs: WCDMA, EVDO, TD-SCDMA " Milyen műszaki megoldással tudnék saját mobil internetet varázsolni rá, ami nem a telefon internet megosztása? A Telenoros mobilinternet a hozzáadott USB stick-kel működne-e, vagy valami más megoldás kell.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
kelepce
tag
"Persze ezt az egészet csak gondolom, biztos nem vagyok benne, de erre jutottam."
Várom a többi működő leírást, mert eddig senkinek sem volt javaslata.
-
kelepce
tag
válasz Viktor0610 #38995 üzenetére
Fel fogom tenni ide is, ha beválik a sejtésem.
Mivel bevált:
Én sem tudtam vásárolni a Google Play-en, január óta minden vásárlási szándékom elutasításra került. "Tranzakció elutasítva, forduljon a szolgáltatójához" vagy valami hasonló üzenettel. Fordultam először telefonon, majd írásban. 2 napig vizsgálgatták és nem találtak semmi okot az elutasításra, a vásárlásom engedélyezve volt. A Telenornál minden rendben. Marad a Google. Újabb próba! Vásárlás a szokásos Google fiókkal a válasz a szokásos, a kérés elutasítva! De volt még egy másik Google fiókom is azzal megpróbáltam ismét megvenni ugyanazt az elutasított programot. Símán megtörtént a vásárlás. Gondolkodtam, mi lehet a magyarázat. A Google Play-on vásárolhatsz bankkártyával és szolgáltatón keresztül is. A kettő közötti különbség az, hogy bankkártyás vásárláskor talán 15 percen belül visszakérheted a program árát ha mégsem tetszik, szolgáltatós vásárlásnál viszont NEM! Ha elindítasz a szolgáltatón keresztül a Google Play-on egy vásárlást akkor azt végig is kell vinned, nem állhatsz le, a vásárlást nem vonhatod vissza! Ez valahol elég szájbarágósan le van írva, hogy gondold meg alaposan, mielőtt vásárolnál a szolgáltatódon keresztül. Én úgy érzem, hogy ezt a figyelmeztetést nem vettem figyelembe és az utolsó pillanatban töröltem egy vásárlást. Szerintem emiatt a Google vásárlási tiltólistára tette ezt az e-mail címem, vásárolni nem lehet vele, de minden egyéb tovább használható. Mivel a tiltás nem személyre vagy szolgáltatóra szólt hanem csak az adott e-mail címre, a másik e-mail címet továbbra is használhatom vásárlásra. Persze ezt az egészet csak gondolom, biztos nem vagyok benne, de erre jutottam. Te nem követtél el valami hasonlót? Mindenestre a javaslatom: regisztrálj egy másik Google fiókot és azzal próbálj meg vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
kelepce
tag
válasz bigdady #38851 üzenetére
Szintén a Vodától mentem át a Telenorhoz flottás előfizetéssel. Nagyon megbántam. Vidéken közel sincs olyan mobilinternet elérhetőség mint a Vodánál. A lefedettségi térkép az smafu, egyszerűen nem igaz!
Országos nagy cég vagyunk, többezer előfizetéssel, ahol a Telenor szerződésben vállalta, hogy minden telephelyünkön stabil 4G-s internetet biztosít akár helyi mikrocellával is. Ami persze nincs meg. Általában csak az E virít a kijelzőn, de sokszor telefonálni sem lehet, a szolgátató nem elérhető!
Ősszel lejár a flottaszerződés a Telenorral, a cégnél már nem javasolják az őszi határidőn túlnyúló szerződés megkötését. Remélem szolgáltatót váltunk! -
kelepce
tag
válasz Viktor0610 #38656 üzenetére
Most már nyugodtan írhatom, hogy több órája nincs elérhető Telenoros telefonhálózat Dunaújváros környékén.
Az ügyfélszolgálattal tudtam vezetékes telefonon beszélni, azt mondták tudnak róla, központi problémájuk van. Helyreállítási időpontot nem tudnak adni!
(Többféle típusú és hívószámú készülékről kipróbálva.)[ Szerkesztve ]
-
kelepce
tag
Dunaújváros térségében legalább 45 perce halott a telenor hálózata. Térerő NULLA!
-
-
kelepce
tag
Sokat ne várj a kivizsgálástól. Hasonló cipőben járok én is. Dunaújváros belterületén, nyílt területen használnám a mobilinternetemet, már ha volna. De nincs, sőt sokszor elérhető mobilhálózat sincs a Telenor részéről, így telefonálni sem tudok. Reklamációmra annyit írtak, hogy a lefedettségi térképük szerint, ami egy nagy hazugság, nekem stabil 3G-s internet elérésem van és punktum. Van, már ha arréb megyek 1000-1500 m-rel. Ahol használnám viszont csak egy E jelzésem van, meg gyakran "Nincs elérhető hálózat". Más szolgáltatók persze kiválóan működnek ugyanott. LTE hálózat a környékbeli szántóföldeken kiválóan működik, de ennek a városhatárnál vége, városon belül a maradna a 3G, már ha találok olyan pontot ahol elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest