Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roach
csendes tag
Akkor az a lefedettségi térkép kamu? "Próbálom megindokolni" lol. Ha nem lenne telenor akkor most nem lenne normális internetem, olyan heyre költöztem. Nem nagyon kell próbálkoznom az indoklással a hipernetre.
Az okostarifa 90 meg jobb, mint a többi mert szétnéztem, olcsó, keveset telefonálós korlátlan böngészéssel(nem hiba miatt, az mindig az) ezért döntöttem emellett. Még mindig egy érvet nem hallottam miért döntöttem rosszul az a baj. Csak ilyen politikushoz illő eltántorító szövegeket írtok, lehet van aki beveszi. Majd ha tapasztalok negatívat leírom azt is. Van több telenoros ismerősöm, 2-t most megkérdeztem és absz elégedettek. Mégegyszer akkor hol itt a próbálkozás? "Tedd vagy ne tedd de ne próbáld", tudod hogy van az. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az okostarifa 90 meg jobb, mint a többi mert szétnéztem, olcsó, keveset telefonálós korlátlan böngészéssel(nem hiba miatt, az mindig az) ezért döntöttem emellett. Még mindig egy érvet nem hallottam miért döntöttem rosszul az a baj. Csak ilyen politikushoz illő eltántorító szövegeket írtok, lehet van aki beveszi. Majd ha tapasztalok negatívat leírom azt is. Van több telenoros ismerősöm, 2-t most megkérdeztem és absz elégedettek. Mégegyszer akkor hol itt a próbálkozás? "Tedd vagy ne tedd de ne próbáld", tudod hogy van az.