- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 és 8T
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
válasz
Cravaly #104252 üzenetére
Nálam már szerintem ezen az 5G SA-n megy tegnap óta az OtthonNet ZTE routerrel. Abból gondolom, hogy eddig ha nem volt adatforgalmazás a router csak 4G-n volt (az előlapján a Network led fehér helyett kéken világított), most folyamatosan 5G-n van, akkor is ha nem használja semmi a netet, plusz belépve a kezelőfelületre a hálózati információknál eddig mutatta a 4G frekvenciákat, jelerősséget stb, most az összes 3G/4G paraméternél csak kihúzott vonal van, és csak az N78-at írja csatlakoztatott sávnak.
A sebesség ugyanannyi mint eddig volt: [link]
A ping nem tudom eddig mennyi volt, most pingeltem a bix.hu-t parancssorból 10-15ms közötti értékek voltak nagyrészt. -
ggabor02
aktív tag
válasz
4Grider #104320 üzenetére
Aktiválták.
Természetesen nem működik. Gratulálok, ennyi év alatt ezt sikerült összekaparniuk. A Telekom Vowifi természetesen hibátlanul megy a készüléken. Gondolom, majd 2026-ra lesz VoWifi támogatása az általuk forgalmazott, tőlük vásárolt készülékre.Amúgy nem nagyon érdekelne ez a VoWifi dolog, a másik céges telekomos kártyán sem nagyon használom. Sajnos a Yettel 144 méter távolságra a bázisállomástól a 2. emeleti lakás némely pontján csak 2G 900 szolgáltatást nyújt. Mindhárom szolgáltató ugyanazon a tornyon van, ők valamiért nem az egymás mellett/mögött épült 3 db lakóparkot sugározzák (~600 lakás), hanem az üres mezőt, (ahol amúgy van nekik egy másik állomásuk). Gondolom még 1994-ben a Pannon időszakban így tervezték, aztán azóta nem vették észre, hogy itt 15 éve épültek lakóparkok. Emiatt lakik itt ~1300-1400 ember. Nem is nagyon van Yetteles a lakók között. A másik kettő (logikusan) ide is sugároz, a Yettel mindhárom antennája (az AAU-k is) háttal vannak.
Én megértem, ha valamely isten háta mögötti területen gazdaságossági okokból nem fejleszt a szolgáltató, de ez a balfék tervezés nem pénz kérdés. Itt minden megvan, csak el van b@szva. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
donjohnson #104321 üzenetére
Lehet arra gondol, amikor egy gomb az alkalmazásból kivezet a weboldalra, pl Ajánlatok fül.
-
yanna
addikt
App kiléptetést nem oldja meg az ujratelpites? Yeti/Telenor nem is emlékszem, hogy lett volna ilyen gondom. Vodával annál több.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
Viktor0610 #104316 üzenetére
Természetesen.
-
-
ggabor02
aktív tag
Küldtem sms-t, azonnal jött a válasz, hogy rögzítették az igényt. (KÜF flotta) Még nem aktiválták.
Várom, hogy a Yetteltől vásárolt Xiaomi 13 telefonnal Android 14-el mi lesz a helyzet. -
emre33
addikt
VOWIFI müködik S10+ áés A52 telefonon is.
Viszaigazoló SMS nem kaptam, de bekapcsolták.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #104172 üzenetére
Megint csináltak valamit az app-pal. Az ünnepi meglepetés még mindig a Hoppá, de most már minden indításkor belépést kér.
-
kicsiakocsi
csendes tag
válasz
Cravaly #104252 üzenetére
Üdv. Én Győr - Gyárvárosban lakok itt nem láttam még 5G -SA-t. Csak N78-at. De én az 5 G-t nem használom mivel sokkal lassabb mint a 4G.
5G: N78:
3G/4G frekvencia 300
3G/4G csatlakoztatott sáv 10.0MHz@2100(B1) + 20.0MHz@2600(B7) 3G/4G jelerősség -57 dBm
3G/4G ECIO/SINR 4.0 dB
3G/4G PCI 316
3G/4G cellaazonosító 412969
5G frekvencia 647328
5G csatlakoztatott sáv N78
5G jelerősség -83 dBm
5G SINR 12.5 dB
5G PCI 316
5G cellaazonosító — —
4G:
3G/4G frekvencia 3350
3G/4G csatlakoztatott sáv 20.0MHz@2600(B7) + 5.0MHz@AC700(B28) + 10.0MHz@2100(B1) + 20.0MHz@1800(B3)
3G/4G jelerősség -69 dBm
3G/4G ECIO/SINR 18.8 dB
3G/4G PCI 316
3G/4G cellaazonosító 412949
Persze amikor időm engedi Rá szoktam lesni a Cell maperre és a ZTE menüjére!
A minap felált 5G-n N 78-on egy belvárosi toronyra ott 524 Mbit/s volt a letöltés. Ennyit még soha sem mértem Győrben! Aztán meg is szakadt!
-
bzolika10
aktív tag
Mi van akkor, ha ezt kappm vissza a VOWIFI sms-re:
"Kedves Ügyfelünk! Tàjékoztatjuk, hogy a szolgàltatàs megrendelésére Ön nem jogosult. Bövebb informàciòért hìvja a +36202000000-s szàmot. Üdvözlettel: Yettel"
Küf flottás vagyok
Szerk: Épp hogy elküldtem a hsz-t abban a pillanatban jött meg az sms, hogy aktiválták.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Viktor0610 #104299 üzenetére
és szaboi6512
Köszönöm. Igazából az ügyfélszolgálatos állította így be. Amikor apu (személyesen) előfizetett az Otthon Net/TV csomagra és kérték az adatokat, megadott egy email címet. Az ügyf.szolgálatos mondta, azzal az email címmel már regisztrálva van egy régebbi fiók, de átállítja/törli.... hát nem történt meg.
Igazából, ha nem gond, akkor minket nem zavar, hogy nem azonos email címmel kell bejelentkezni a fiókba és a tv-be.
Az elsődleges fiókban ott van a Net/TV csomag, szóval hozzá van rendelve a TV. A régi fiókban nem szerepel semmilyen előfizetés, a tv sem, csak az email cím ua. Ennek ellenére nem engedte törölni arra hivatkozva, hogy a TV hozzá tartozik.
Gondoltam átírom az üres fiók email címét, aztán letörlöm az egész fiókot, de közben olvastam, hogy a TV-hez szükséges egy fiók. Olyan beállítást nem találtam, ahol át lehet írni a TV-hez tartozó belépési emailt, ezért inkább mégsem mertem letörölni az üres/régi fiókot, nehogy bekavarjon a TV belépésbe. -
kurtuzov
senior tag
válasz
futyok2 #104304 üzenetére
Nem vettem meg apróról az 5G routert a fórum tanácsát megfogadva. Ellenben találtam hirdetést, ahol ZTE MC801A 5G Routert hirdettek és mellé Telekom (Hun) garancia meg számla is lett volna.
Külföldről több helyről is láttam jellemzően Telekom refurbished eszközöket árulni. A €200 részemről rendben lenne. Nem €300, mint itt a boltokban. -
futyok2
csendes tag
válasz
kurtuzov #104012 üzenetére
Ezt egy sukár csávó (tesó) árulta a HWaprón és a FB Marketplsce-en. Éppen ma talált meg egy - szintén Yettel-es - TP-link nx510v-vel. (A ZTE MC801a-t és az NX510v-t "bérelteti" a Yettel. Nem adja el.) Rám akarta sózni ó'csón, ha azonnal elviszem. Nyilván "kihozatja" a cuccot a szolgáltatótól, elnyomja, nem fizeti. Vigyázzatok, ne vegyetek tőle semmit! Az ebay.at-n lehet kapni mindkét típust, létező "üzletből". Klagenfurtban be is tudsz menni az üzletbe. Egy baj van: 200 EUR.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
szabonagyur #104300 üzenetére
iPhone 13 Pro-n megy, Huawei P30-asra is bekapcsolták, android 10-en van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bestbuy játékok
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged