- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
trafóóó
tag
Ezúton szeretnék minden fórumtársnak és családjának nagyon boldog békés karácsonyi ünnepeket kívánni.
-
tomtrial
tag
Minden kedves és kedvtelen fórumtársnak békés és boldog karácsonyt!!!
-
TayRol
nagyúr
válasz
PowerBuldog #24195 üzenetére
jaja, Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Oakley-ban gazdag jézuskát kívánok mindenkinek!
-
albert8
veterán
válasz
Viszont!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Köszi szépen. Viszont kívánom én is mindenkinek!
-
PowerBuldog
veterán
Nem tudom, hogy sikerül net közelben kerülnöm a következő napokban, úgyhogy előre is:
Mindenkinek Áldott Karácsonyt Kívánok!
-
TayRol
nagyúr
srácok, nincs valakinek eladó Fuel Cell I.H.-ja?
-
B.Ricsike
őstag
válasz
stilow #24187 üzenetére
Nem elkeseríteni akarlak, de szerintem ha 25-30 ezer között el tudod adni, akkor összeteheted a kezed. A bolti árhoz soha ne hasonlítsd, ennyi erővel a Pit Boss-omat 180-ért kellett volna eladnom..... és 110-ért adtam el. A 25 ezer egy reális érték érte! Nem egy olyan extra szemüveg, hogy többet megérjen akárkinek is. Bár ne legyen igazam, és add el többért az kívánom!
-
X-metal
tag
Lenne pár darab eladó 4-es tartóm. 6000Ft/Db. Olyanok, mint a képen látható. Vadi újak, meg nem voltak használva. Érdeklődni privátban.
-
X-metal
tag
válasz
tomtrial #24184 üzenetére
Azt törötten vettem meg a lencsék miatt, mert a Suede nem gyári lencsével volt szerelve, hanem Blue Iridiummal.
A Matte Clear keretből viszont nagyon nehéz lett volna Blue irridium lencsével szereltet venni, így vettem egy Matte Clear-Black Iridium szemüveget, amibe belekerült a Blue Iridium lencse. A törött Black-Gold-ból a Gold lencse ment a Suede-be, és a törött keret mellett látod azt a Black lencsét, ami így megmaradt...A dolog szépséghibája az, hogy a Francia Ebay-en 2 hónapig árult egy arc egy új FMJ 7,62 keretet lencse nélkül. 4X néztem végig, ahogy kifut 35 Euro-s áron. Tettem is rá közben egy 25euro-s ajánlatot+ postaköltség, de az ember nem volt fogékony rá. Aztán miután meglett a fent leírt kombó,és a felesleges bele való Black lencse, tettem rá egy 51,66 euro-s licitet, amit nem figyeltem a kifutásnál. Természetesen valami buzi, illetve 2 buzi pont akkor akarta megvenni a keretet, így 70 Euro felett ment el nem sokkal .
Azóta is szétb@sz az ideg, ha csak rá gondolok.
Simán adtam volna azért a keretért 100 Euro feletti összeget is... -
X-metal
tag
A képek azért nem nagyíthatók, mert nemrég megbeszéltük, hogy max. 480 X xxx pixeles képet töltünk fel a mobilon fórumozok miatt.
Én eddig a munkavédelmis Clear lencsésből még soha sehol nem láttam.
Ugyanezzel a kerettel létezik egy H.I.Yellow lencsés is. Az hiányzik még, meg a egy Black-Gold, egy Matte Black-Gold, és egy FMJ 7,62-Black.
Ezért a 4 Db-ért konkrétan ölni tudnék... -
X-metal
tag
A húgom ma leszállította az elmúlt 2 hónapban vásárolt és hozzá (USA) postázott kincseimet.
És ha már itt vannak, akkor két bónusz csoportkép.
És egy közeli az általam eddig máshol soha nem látott kedvencről.
Ennek nincs a szárán domború O icon, és mindkét lencséje a képen látható gravírozással rendelkezik. -
válasz
PowerBuldog #24175 üzenetére
Ehe, nekem a Julietre jött $200-as ajánlat. Ami már elég korrekt sztem. Mondjuk a $480 nem kevés.
-
PowerBuldog
veterán
Azért ebay-en vannak vicces emberek. Felraktam buy-now $480-al a Marsot. Erre volt aki $200-t ajánlott érte, meg, hogy free shippingeljem...
-
miki_nrg
csendes tag
válasz
PowerBuldog #24168 üzenetére
A Hijinx elment már?
-
miki_nrg
csendes tag
válasz
Babarnew #24167 üzenetére
Hello! Köszi de a Hijinx nem volt a terveim között csak a PowerBulldog féle 15 ezres ajánlat tűnt vonzónak. (Persze ha kifogástalan állapotban van). Annyiért elvinném, ha jól áll. Csak sajna kis településen lakok és sokat kéne utaznom, hogy egy boltban felbírjam próbálni. TEN-em is van. Egyébként amit árulsz az a kedvenc színösszeállításom XX-ben is van olyanom meg Monsterdogban is. Csak a lencse ugye azoknál értelemszerűen Ruby.
-
R3ap3r
tag
válasz
Széééép...
-
X-metal
tag
válasz
5-re volt hirdetve, és 3-ért hoztam el.
Ennyiért nyilván nem hibátlan. Mondhatnám azt is, hogy a teljes gyűjteményem leglepukkantabb darabja. Csak azért vettem meg, mert Montoya kiadás.
Viszont 3000Ft-t már csak a rajta lévő gumik miatt is megért.Volt fent a múlt héten egy szép állapotú Fire Splice, egy szarvasi csóka árulta 15.000Ft-os fix áron.
Az nagyon megérte volna, csak nem volt pénzem... -
PowerBuldog
veterán
Ha valakinek mozgatja még a fantáziáját a Marsom akkor raktam fel képet ide.
-
Babarnew
tag
Vatera Splice tema : jaja, koxx jol emlekszik, Zsolti haverome a szemuveg, 3-4 evvel ezelott megszallott gyujto volt, most mar inkabb a karorakat gyujti
Kerdeztem egyszer En is miert ennyiert arulja, azt mondta, eloszor is neki is sokba volt (egyebkent az akkori oakley szervizben karcoltak ossze a keretet lencse csere alkalmaval) , masodszor meg ha ennyiert elviszik odaadja de ha nem akkor sem zavarja...ettol fuggetlenul ha valakit komolyan erdekel akkor megadom az elerhetoseget PU-ben lehet probalkozni... -
gaborcsu
tag
válasz
radi8tor #24161 üzenetére
Heti 2-3 ajánlott elsőbbségit küldök ki, és folyamatosan gondom van a USPS-el. Vagy a trackinget nem frissítik be hogy a vámon van, vagy elfelejtik kivinni a címzettnek. Komolyan pl hong kongba, malaysiába vagy thaiföldre hamarabb megérkeznek a cuccaim mint oda.
Mondd neki hogy érdeklődjön ott, rosszabb esetben indíts itthon a postán a feladópapíroddal egy tudakozódást, az ingyen van és akkor mégis a posta basztatja a USPS-t. Nekem úgy fura 2 nappal később kézbesítettek egy egy hónapja eltűnt cuccot. -
tomtrial
tag
válasz
stilow #24152 üzenetére
Nagyon szép ez a szemüveg, de személy szerint kicsit túl van árazva. Nem tudom pontosan mennyit érhet, de ennyit szerintem nem fogsz érte kapni ... azért sok sikert.
miki_nrg: én is koxx véleményén vagyok, ha az Oil Rig jó akkor a Hijinx is jó lesz .... nem sokkal kisebb mint egy Oil Rig. Amúgy a Hijinx talán még jobban is "tapad" a fejre a hosszabb szárai miatt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Amerikába postázó fórumtársakat kérdeznék: feladtam ajánlott elsőbbségivel egy sapkát CA-ba november 27-én.
Ma kaptam egy üzenetet a vevőtől, hogy még nem érkezett meg a csomagja. Mennyi idő alatt ér oda kb a nyugati partra? -
tomyka74
senior tag
http://divat-ruha.vatera.hu/kiegeszitok_kellekek/napszemuveg/oakley_splice_100_eredeti_1684195145.html
szerintetek miért nem kel el? évezredek óta hirdeti és a szerelési hibáktól eltekintve karcmentes, ha úgy van ahogy mondja! már majden agyalok rajta! -
Babarnew
tag
Valakinel esetleg elfekvoben egy Inmate (tobb szinkombinaciora is nyitott vagyok...) nincsen ?!
Csere is lehet, vadonatuj allapotu HIJINX Matte Blk/ Grey Polarized es TEN Blk Ink/ OO Red Polarized van most aukciora ( elado is lehet mindketto, ara 100 EUR/ db).
Koszi, udv B. -
stilow
újonc
Sziasztok! Ha esetleg valakit érdekel:
Van új Eredeti Oakley Split Jacket Matte Black napszemüveg SKU# OO9099-01 Color: Matte Black/Black Iridium, G40 + Oakley Nano-Clear Hydrophobic Mini-Pen , sosem hordtam, gyűjteményemből eladó!!!
Képek http://www.jofogas.hu/vi/7450168.htm
(R1-emet X-metal kolléga vette meg) Üdv: Szép a gyűjteményedGrat
-
miki_nrg
csendes tag
Fene enné meg, hogy nem tudom hogy áll nekem a Hijinx mert 15ért ajándék lenne!
-
-
Hullamos
tag
Nem tom hogy ez eredeti-e,de ha igen,valaki nagyon jol jarhat vele
-
splitike
csendes tag
válasz
PowerBuldog #24140 üzenetére
szia
dobozos mindkettö szemcsi? -
PowerBuldog
veterán
Továbbra is viszonylag sürgős lenne megválnom ezektől:
Ruby Mars 65e Ft
Hijinx Stephen Murray 15e Ft(Aki egyben elviszi az kap még kedvezményt.)
-
Reignman
aktív tag
Ki vitte el előlem a jofogasos Crosshair-t? Már régóta akartam egy olyat...
Egyébként most a Vaterán van egy Minute, állítólag dioptriás lencsékkel. Az Oakley csinál dioptriás napszemüvegeket is?
-
tomtrial
tag
válasz
X-metal #24133 üzenetére
Nekem személy szerint a Jupiter és a Jupiter Squared után a Garage Rock is hasonlóan áll. Átlagos méretű fejem van (tudtommal
). A Big Taco kicsit talán rosszabbul nézett ki, de a garage vitte a pálmát
Gondolkozom is, hogy a Fuel Cell Trojan-t beáldozom egy ilyesmire ... ha valakit érdekel PÜ-ben keressen meg ...
Az órás vitrinben volt egy 470.000 Ft-os óra, nagyon egyszerű kinézete volt, leesett az állam amikor az árcédulát néztem
Amúgy reggel hívtam a Lab-ot és egy kis csajszi vette fel a telefont, azt mondja nincs szerviz csak h-p-ig ... utána hívom Istvánt erre, gyere nyugodtan megcsinálom
-
tomtrial
tag
Ma végre sikeról eljutnom újra a Lab-ba. Szerencsére István volt olyan jó arc és megcsinálta az XX-em orr-részét. Most már elég pöpec lett, már a 15ös távtartót sem kell fordítva használnom, hogy feszes legyen a fejemen a szemüveg. Ha már ott voltam vettem egy eléggé feltűnő téli sapkát is
(kukásnarancssárga)
Felpróbáltam a Big Taco és a Garage Rock szemüveget és meglepően jól állt mind2 ... fel is írtam a bakancslistámra ezeket a modelleket.
-
miki_nrg
csendes tag
Jók a kommentek is a hírdetés alatt.
-
trafóóó
tag
Vaterás hamis juliska 30e ért Ruthenium kerettel.
[link] -
X-metal
tag
A Nano egy ritka darab, az nem csoda, hogy elkelt... Még én is betenném a többi közé.
De a Juliból millió van. Eredeti lencsével. Persze ha elviszik ennyiért, akkor király.
Tudod, én magamból indulok ki. Nekem, ha a figyelőben 100$ fölé megy egy Juli, már nyomom is a delete gombot. -
Hullamos
tag
Ha netan valakinek van elado Julia-ja joarasotva,akkor az is erdekelne.........nem baj ha nem tokeletes...csak juli legyen
-
Ezt a marsot innen hirdeti vki? [link] Elég zúzó a 100k, itthon sztem esélytelen eladni.
-
X-metal
tag
válasz
tomtrial #24115 üzenetére
Annyira ritka, hogy hivatalosan nem is forgalmazták. Valószínűleg valami kísérleti darab volt, max 5-10 darabot ha csinálhattak belőle.
Olyan, mint az a Trenchcoat, amit 2-3 hónapja linkeltem. Az Black keretes volt, de ezüst felirtattál, és Positive red lencsével. Ott a csávó konkrétan írta is, hogy kísérleti modell volt és 5 db készült belőle, de nem került gyártásba... -
X-metal
tag
Ez a Straight Jacket Kb 4 órát volt fent, elvitték Buy-Now.
Nem volt olcsó... -
Hullamos
tag
Fiuk.......Oakley szemut szeretnek venni a sogornak karacsonyra........jo allapotut es minel olcsobbat.Ha van valkinek elado Oakley-a nyugodtan johet a PU,es ha valamelyik tetszik visszairok.(en inkabb olyan minute,XX,meg hasonlokat keresek.....de azert johet barmi.)
-
X-metal
tag
válasz
tomtrial #24107 üzenetére
Jordan R1-ből sajnos csak 2 Db... A C-SIXnek 1000-1100$ között van az ára.
Sajnos a sima R1-ért nem adnak annyit, csak a Jordan-ért. Más kérdés, hogy 10 év múlva mennyit fog érni egy 1500-as darabszámban kiadott szemüveg.
Mert a Jordan R1.ből 9999 db-ot adtak ki, és látjuk, hogy tízen pár évvel később mennyibe kerülnek.
Pláne húszon pár év múlva... -
X-metal
tag
Ennek elgurult a gyógyszere...
Jó, hogy ritka, és szinte lehetetlen ilyet venni, na de kerettel, dobozzal, és coin-al együtt is nagyjából ennyi az ára...Ez is az Övé. Bontatlan doboz... Ez is ritka, de ennyiért? Beraktam figyelőbe. Kíváncsi leszek, elmegy-e.
Más. Szerintetek érdemes beáldozni egy Jordan R1-et egy C-SIX-ért?
-
splitike
csendes tag
Üdv
Eladnék egy uj cimkés: OAKLEY Kitchen Sink Backpack-et
az itthoni ára 52300ft
most ez vihetö 35ért,az ebayen sincs jobb áron és még arra rájön a posta is
érdeklödni priviben[ Módosította: koxx ]
-
R3ap3r
tag
Kicsit késett, de megjött az Oak(ley mik)ulás:
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest