Hirdetés
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SupaCow
aktív tag
-
SupaCow
aktív tag
Örülök, hogy tetszenek a képek.
A Jordan Mars nagyon tetszett. Régóta fel akartam próbálni egy marsot, sokáig vadásztam is egy crater-re, de aztán letettem róla mert nem tudtam felpróbálni.Persze viccesen áll mindenki láthatja, de lehet elkezdek ismét vadászni

-
tomyka74
senior tag
üdv
jaja ugy látszik nagy buli volt, sajnálom de én olyan állapotban jöttem haza vasárnap,hogy nem volt erőm sehova sem menni. majd legközelebb!
jut eszembe, én nem vaok egy " romeo "-s de az a salez edition szín kombó vonza a tekintetet!
a pit boss-hoz meg nincs mit hozzátennem
-
-
SupaCow
aktív tag
Első Prohardver Oakley Fórum találkozó

Katt a képre vagy ide: [link]
Nagyon bízom benne, hogy mindenki nick-jét jól írtam. Ha mégsem akkor azonnal javítom

A képek alatt vannak a szövegek. -
PowerBuldog
veterán
Azért a Pit Boss meg a Mars az nagyon üt!

-
krain
tag
képek, képek, képek!!!!

-
neo-geo
senior tag
koxx:Letudtad csekkólni a fehér pitbullt ha salez elvitte magával? Vélemény?
-
SupaCow
aktív tag
Na akkor felírom a neveket a képek mellé és ahogy tudom kirakom. De olyan 18:00 körül tuti fent lesz.
-
válasz
tom956ster
üzenetére
eredeti ez is.
amúgy no offense, de annyian kérdeztek ilyesmit (még néha én is
), de ha egy eladó többezer, vagy több tízezer eladott termék után is 99+%-os értékelést kap, akkor szerintetek bóvlival üzletel évek óta és ebből még meg is tud élni? 
-
tom956ster
aktív tag
Üdv!
Eredeti lehet-e az alábbi szemüveg?:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220810799685&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
A nejemnek néztem ki, ha már belevágok az Oakley vételbe, kapjon ö is

Várom a véleményeket!
Még egy:
találtam az Oil Righez Ice Iridium lencsét: mi a tapasztalat ezzel a lencsével?
Milyen körülmények közé ajánljátok?
Köszi előre is!
Tom -
ThorsHUN
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Azert mert elbactam
Rosszul klikkeltem a linkre valszeg es egy barna szemuveget hozott ki es csodalkoztam, aztan loktem a kerdest. Mire eszrevettem, hogy rosszat linkeltem gyorsan szerkesztettem az ujra, csak nem figyeltem, hogy a kerdes immaron nem aktualis
Thx mindenesetre

-
ThorsHUN
őstag
Bocs a duplazasert:S
Ezt talaltam meg, de ez a kepen nem igazan black iridiumnak tunik... -
ThorsHUN
őstag
Errol kerhetek velemenyt a tisztelt westendben egybesultektol?
Eredeti lehet-e?
Polarizalt vagy sem? -
reszemrol is ok, babart kerdezd meg

-
SupaCow
aktív tag
Ha mindenki beleegyezik, hogy kirakjam a képeket akkor azt megtehetem bármikor.
Még annyit csinálnék velük, hogy melléírnám ki kicsoda.
hm?harryls
Ilyen GMT órát még nem is láttam. Jóféle, hordanám. -
DISC4U
tag
Képek , beszámoló mikor lesz?

-
harryls
aktív tag
Kúrva jók a képek, big respect
a fotó művésznek.
Sajnálhatja aki nem volt ott.
-
-
TayRol
nagyúr
sajna nem ertem oda (autopalya dugo rulezz) de remelem jo moka volt.

-
hori13
tag
Sziasztok! Légyszi írjatok egy kis élménybeszámolót a délutáni összejövetel kapcsolatban!

-
radi8tor
MODERÁTOR
Nagyon komoly honlapja van a helynek, ahol a tali lesz: B-Plan Terrace

A szövegeket olvassátok. -
radi8tor
MODERÁTOR
SupaCow, ez nem te vagy? [link]
LOL -
krain
tag
Hali fiúk, sajnos nem tudok menni semmiképpen sem ma délután, betörtek hozzánk(az egyik templomunkba h egészen pontos legyek)
remélem jó lesz a tali, én is szeretnék pár képet látni! 
-
ThorsHUN
őstag
válasz
SupaCow
üzenetére
aztan lehet remenykedni, hogy sc mindig ilyen fejet vag

mas: tegnap megneztem megegyszer mely szemuvegek allnak jol, de lecsekkolta asszonykam is. Maradt a crosshair 2.0 es a fast jacket. A crosshair-rel az a bajom... illetve nem eleg, hogy akkora vagyok mint egy lo, a szempillaim kb haromszor olyan hosszuak, mint amekkorarol egy no valaha is almodott.. szal a szempillam hozzaer a crosshairhez.. mondjuk eddig az osszes szemuvegemhez hozzaert. Namindegy
-
tDr1v3r
veterán
válasz
tom956ster
üzenetére
Ha rá van írva hogy GIFT (illetve elég kicsi a feltüntetett csomagérték), akkor elég kicsi.
-
tom956ster
aktív tag
Kérdeném azon tagokat, akik kintről rendelték (ebay) a szemüvegeiket, hogy mekkora eséllyel jön át a vámon illetve akad fenn...
Köszi a válaszokat előre is!
Tom -
macikos
addikt
Keresd a Monster Dog-ot: [link]
-
Lecsekkoltam ezt a b plan nevű helyet, bazira meleg van ott fent. Az árak is elég húzósak, de 1 sör vagy 1-2 üdítő belefér. Szép nagy tágas, a tetőteraszon lehet lőni pár jó képet is.
X metal: nyugodtan jöhetsz, 2 nagy tv-n megy a forma 1, majd odaülünk alá

-
SupaCow
aktív tag
holap megy valaki siofok felol az oakley.talalkozora?
-
IAjaxI
csendes tag
Ajax-os múltja miatt én is hatalmas Davids fan vagyok!
Az ő személye is közrejátszott abban, hogy beszereztem egy ilyet! Neki nagyon jól áll, kevés ember mondhatja el ezt magáról. Ha jól tudom Nike sportszemüvegre váltott. Most viszont fájó szívvel válok meg Racing-emtől, ennek ellenére továbbra is a holland "Pitbull" marad a nagy kedvenc. -
-
krain
tag
Akkor jól értem, a banda egy része már 2-re ott lesz?
-
-
X-metal
tag
Miért a F1-re szerveztétek rá a fórumtalálkozót? Már majdnem rávettem magam, hogy délelőtt elindulok vissza Keszthelyről. De Silverstone-t nem fogom kihagyni, pláne, hogy Webber nyerni akar...

Bazz, most néztem rá az éjjeliszekrényre, nagyon csúnya látvány fogadott...
Sose igyatok...
Még mielött lebasztok:
nem az enyém, a haverom adta oda, hogy vigyázzak rá, mert lefejelt vele valamit, és félő, hogy tönkreteszi...
Most jön érte...
Ugyanitt Vennénk Gas Can-t olcsón...
-
-
krain
tag
válasz
tom956ster
üzenetére
woooow, az egyik kedvencem, nagyon kényelmes és nagyon vagány szemüveg, használd sokáig örömmel(ha megunod csak szólj
) -
-
tom956ster
aktív tag
Döntést hoztam és vásároltam egy ilyen gyönyörű darabot:
elméletileg nem kamus, ezt a fórumtársak már nézték, illetve az eladót is.
Kíváncsi vagyok mikorra ér ide, és felakad-e a vámon...Ha megérkezik, akkor azért már mondhatjuk, hogy én is beléptem a kulbba nem de?

Nagyon várom és nagyon kíváncsi vagyok rá, még sosem volt Oakleym, ez lesz az első és meglehet nem az utolsó.
Jelzek, ha "tag" lettem!
Köszönök minden segítséget, követni fogom a topic életét, mégha nem is szólok közbe (szakmailag úgyse tudnék...)
Tom -
KMan
őstag
Sracok beizzitottam a netet:
google, vatera, apronet, expressz, mindenfele ebay, es az egesz vilagon egy darab emerald splice sincs elado
-
krain
tag
Hali fiúk! Visszatértem egy nomád nyaralásról, örömmel látom, hogy pezseg a topic
a vasárnapom sajnos még mindig képlékeny, nyáron alig-alig találni helyettest, pláne délutánra (bár holnap lesz még egy köröm, hátha) ha nem találok, nem tudok menni mégsem
pedig az a Monster Dog érdekelne, na meg a Flora-t is megnézném Babar-on
holnap még jelentkezem.. 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, nagyon jók, kár h nem tudtam ott lenni...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

remélem jó lesz a tali, én is szeretnék pár képet látni!