- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomtrial
tag
Igen ezt gondoltam, hogy ne a fém a fémmel súrlódjon. De most ki kellett vennem mert zavart, hogy ott lógott. Összehúztam és most érezhető is, hogy fémesebb a súrlódás sajnos. Írtam a LAB-ba, hogy van e nekik ilyen alátétük ... csak be kellene rakni, hogy ne legyen gond belőle később.
Valaki használja úgy, hogy nincs benne? -
Spongya79
újonc
Sziasztok!
Cserélném Juliet 04-147-ből való hidrofóbikus polarized fire lencsémiet szintén polár ice, vagy black lencsékre.
Ha valakit érdekel esetleg akkor írjon rám. Csak Bp személyesen cserélnék.
Köszi! -
harryls
aktív tag
Ilyen nincs, ha valamit figyelek kifutásig tuti felnyomják. Amit elfelejtek az meg szaré hugyé megy el
[link]
-
Viry
tag
válasz
tomtrial #23294 üzenetére
az egy szilikon alátét, hogy ne fém a fémmel érintkezzen! ha kiszeded joban fog kopni és hamarabb lötyögni fog...feltéve hogy nem a vitrinben áll, mert akkor mind1.
pont úgy néz ki mint a távtartó, csak egy vékony szilkon lap, valszeg elszakadt mert nagyon meghúztad a csavart. -
tomtrial
tag
X-metal szakértőkhöz fordulnék. Szerintetek ez mi?
A szár és a keret között van egy kis műanyag "alátét", ez elkezdett kijönni. Egy kisebb darabot már ki is szedtem belőle. Ha szétszedem és kiveszem belőle ezeket a műanyag alátéteket akkor sem lesz semmi baja ugye? -
$500-ig néztem a licitálást, aztán vki lecsapta
[link]
radi8tor1: ahham
először azt hittem $500 BIN-be, már készültem megnyomni a gombot
-
tomtrial
tag
Azért ez már durva!!!
-
napey
tag
Bár ha az OTT-hoz jó a Plaintiff lencse, akkor talán jónak kéne lenni a Marshoz is
-
napey
tag
válasz
X-metal #23279 üzenetére
A facebookról szedtem le (így talán jobb)
Mars lencsékre vigyázni, nincs donor -
X-metal
tag
Nem rossz ez a táblázat, csak nem teljesen felel meg a valóságnak...
Az R1 lencséjét ugyan ki lehet vágni a Ten lencséjéből, de amikor bele akarod majd rakni a keretbe, akkor szembesülsz majd azzal a problémával, hogy nem ugyanaz az íve, és nagyon feszül majd a keretben. Gyakorlatilag hordás nélkül rövid időn belül megjelenik rajta a tipikus R1 betegség a "Spider crack"...
A Split Jacket lencséje mind ívre, mind domborulatra egyezik az R1 lencséjével, de az abból vágott lencsék csak nagyon kis százalékban jók az R1 keretekbe. R1-be az eredetivel megegyező lencsét csak és kizárólag Jawbone lencséből lehet kivágni (Illetve a régi Trenchcoat lencséje is tökéletes donor lehet, de az már nem kapható kereskedelmi forgalomban).
Persze több lencse is kiadja a méretet (olyan is, ami a táblázatban nem szerepel, Pl: Batwolf), de vagy ívre, vagy domborulatra nem hasonlítanak az eredeti lencséhez...És akkor itt még csak az R1 lencsékre-re tértem ki..........
-
tomtrial
tag
válasz
X-metal #23275 üzenetére
Nem voltam figyelmes, valóban csak a lencse ... sorry
Azért kíváncsi lennék mennyire lehet kényelmes ezzel a tömítéssel.
Amúgy ha x-metal-hoz szeretnék fehér gumiszettet akkor milyet ajánlasz? Esetleg nincs eladó? Ebay-en nézegetem a walleva gumiszetteket de nem valami olcsók
-
tomtrial
tag
válasz
harryls #23264 üzenetére
Hmm igazad lehet. Bár nekem István mind2 lencsére 22k-t mondott
Ezért is lepődtem meg kellemesen amikor 19et fizettem csak ki.
Kérdés: A szemüveg egyik szára nem olyan feszes mint a másik ... minimális a különbség de jól lenne ha ez is hasonló módon záródna mint a másik. Mit javasoltok, simán húzzak csak rá torx kulccsal?
-
tomtrial
tag
Meglévő Large Soft Vault tokomat cserélem X-Metal Soft Vaultra ... ha esetleg valakit érdekel szóljon ...
-
harryls
aktív tag
Koxx a múltkor kerestél hijinx polár lencsét, nem tudom vettél-e azóta. Itt viszint van egy bronze polár [link] és szerintem nem lesz drága
-
tomtrial
tag
Gumi és lencsecsere után így néz ki az első X-Metal-om ... lencse: Black Iridium
Ma délelőtt csináltattam meg a Lab-ban. Azt mondták a középrészt nem kell cserélni mert még feszes, ezen kívül minden gumit kicseréltem rajta. Kapott 25ös távtartót mert így sokkal passzosabb a fejemre, 15ös volt benne előtte.
-
olbeteam
tag
Mit lehet kérni egy Gascan S Text-ért? (barna, szinte új, dobozos)
-
Jojo5
őstag
Big Taco-t felpróbálta/megtapizta már valaki a topicból?
-
BaLee
addikt
-
-
krain
tag
kösz fiúk a válaszokat
-
BaLee
addikt
Engem izgatott, meg is vettem mert baromi jó áron volt csak rájöttem hogy ez nekem nem áll jól. Szóval ha valakit érdekel egy vadi új Polarizált Ten akkor szóljon.
Fájó szívvel, mert az eddigi Polaroidom (szintén polarizált) után felvéve ez a lencse nagyon tetszik a szemüveg is sokkal minőségibb érzetet ad.De keresgélek tovább. Vidéken mondjuk elég gáz a helyzet, nem találtam olyan boltot eddig ahol forgalmaznak.
-
krain
tag
2 kérdés uraim:
1. dr.chop shop-ból rendelt már vki?
2. tud vki olyan övet, amin az a koponya van(hasonló ahhoz, amit Harryls linkelt a képen)? -
X-metal
tag
válasz
tomtrial #23237 üzenetére
Igen, mind R1. Teljesen rájuk kattantam...
Igen, a jobb alsó Custom, fekete szinter Exovista Ruby lencsével (ha minden jól megy, nemsokára eredeti Oakley Violet Iridium lesz benne)...
A felette lévő egy anTIO2, tehát a fordítottja egy TIO2-nek, és a tálcán a 2 Jordan alatt ott a kedvencem, amit minden nap hordok, a TIO2, fehér gumikkal.
Igazából ez a 3 Custom, mert ilyeneket az Oakley nem gyártott. A többi mind gyári, csak némelyikben a lencsék nem olyanok, mint amivel gyárilag kijött a keret, de mindegyik lencse eredeti Oakley. Az egyik Fire nem új, az összes többi új, hibátlan karc és hajszálrepedés mentes.Nagyon kellene egy első és egy második szériás Titanium keret, mert az nincs még (az új lencsék már megvannak hozzájuk) ...
Illetve egy keret polírozás alatt van.
Positive Red, vagy Jade lencsét szeretnék majd vágatni bele. -
X-metal
tag
-
tomtrial
tag
válasz
harryls #23232 üzenetére
Egy Renault terepjaroja van
Na mar vegleges, elvitte a Ten-t es megkerdezte hogy akkor igy rendben is vagyunk?? Magamban nevettem egyet es mondtam, hogy persze
Ja igen nem mellekesen kaptam 2 uveg tokaji hazibort is tole csak ugy
Kivancsi vagyok mi van abban a kesztyutartoban megAmugy en sem nezegetem mi van a kesztyutartomban, szerintem mar fel eve ki sem nyitottam.
-
tomtrial
tag
válasz
harryls #23230 üzenetére
Én is a 24k mellett vagyok inkább. Ez a szemüveg amúgy elég pöpec állapotban van azokhoz képest amin 1 éve folyamatosan átment
Ugyanis a pali nem használta (nem állt neki jól a nagy fejére
) és berakta a kocsi kesztyűtartójába a tartózsák nélkül. Na itt élt kb 1 évet, ugyanis a napokban vette észre, hogy jé ez itt van? Így keresett meg engem. Nem mondom, hogy a lencsén lévő karcolások ennek köszönhetőek, de azért durva egy ilyen szemüt a kesztyűtartóban tárolni csak úgy ... (rémálmomban sem tennék ilyet
-
-
tomtrial
tag
válasz
harryls #23226 üzenetére
Sebaj
Úgy néz ki Vole lesz az én emberem ilyen tekintetben .... Csakis eredeti lencsét akarok bele, csak még nem döntöttem el, hogy 24k vagy black iridium legyen ... 24k nem rossz, nagyon szeretem de a black ir kicsit visszafogottabb és nem olyan feltűnő ... nem tudok dönteni (2 lencse meg nem kell
)
-
harryls
aktív tag
válasz
tomtrial #23215 üzenetére
Mondjuk igen, de kell még bele lencse. A második képen látszik legjobban hogy az x-metal színű részek jócskán ki vannak fényesedve.
A gumikat is kicserélném, az orrgumi nem esik le egykönnyen ha mégis akkor jó zsíros, plöttyedt, kitágult lehet, a szárgumi végein látszik hogy az is viseltes rendesen. A szárgumi 800ft/pár az orrnyereg úgy emlékszem 500ft/pár. -
tomtrial
tag
Egyik ismerősöm hozta ez ma nekem be melóhelyemre és megkérdezett, hogy kb mennyi ér most ilyen állapotában: (lehet megveszem tőle én
)
Oakley Julit 24k ... ha minden igaz ...
A lencsék nagyon rossz állapotban vannak, mind2 kuka. A gumik még jók, az egyik orrgumi hiányzik, de állítása szerinte behozza azt is mert a kocsiban eshetett le ... A keret szerintem szép állapotban van, orr rész nem lötyög, szárak szorosak.
Képek itt: Juliska
Várom az ajánlatokat
Ugyanitt: Juliet lencse és komplett gumiszett érdekelné. Ha esetleg van valakinek akkor ne habozzon. Lehet felújítja a szemüveget és elhordja még ...
-
Selev
csendes tag
válasz
harryls #23210 üzenetére
Igen, ilyen áron sztem nem találtam volna máshol... bár nem vagyok nagy szakértő. Egyedül a szütyő kicsit zavar, ami úgy tünik, hogy nem eredeti, de ennyi legyen a legnagyobb baj. Igazából ehhez kellene esetleg egy tok.... de remélhetőleg előbb utóbb lesz ütősebb darab is a kezemben, szóval egy tok sosem árt.
Ha meglesz a szemüveg, akkor osztok meg képeket! Mindenkinek szép esetét! -
Selev
csendes tag
Ha vkinek van eladó tokja elfogadható áron, irjon rám privátban. Köszönöm!
-
KMan
őstag
Na bementunk a Vision Express-be de kegyetlen arak vannak es rendelni is kellett volna a lencseket, igy inkabb felejtos..
-
venge
aktív tag
Az mitől lehet, hogy ha a linken keresztül nézem, akkor látom, de, ha a Monster Dogok közt keresem, akkor nem találom a feltöltött szemüvegem?
-
lajo
senior tag
Szerintetek hol érdemes eladni? Vatera vagy ebay?
Néztem, hogy a régi Racing Jacket elég ritka, és elég jó ára van, lehet azokkal a lencsékkel ki kellene várnom kicsit még. A monster dog megtartásán és fórumtársunk pont színazonos keretén erőteljesen gondolkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest