Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
R0b
csendes tag
Sziasztok!
A Király utcában van szerviz is, vagy csak árusítással foglalkoznak?
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
X-metal
üzenetére
3 mp-el a vége előtt. Klassz.
Akkor várunk Szentendrén!

-
-
-
-
sz_proli
csendes tag
-
-
tom956ster
aktív tag
-
harryls
aktív tag
Kíváncsi leszek hogy ezért a 0.3-ért mekkora csata lesz.
-
Srácok
Lassan el kéne kezdeni szervezni a IV. Oakley topiktalit, azt beszéltük, hogy a tavalyi szentendrei helyszín ismét jó lenne. Vmikor május közepe-vége felé, hogy legyen ideje mindenkinek úgy intézni a dolgait és minél többen legyünk ott.
Jelentkezzetek itt a legmegfelelőbb dátumra a PH nicketek megadásával: [link]

[ Módosította: radi8tor ]
-
válasz
tom956ster
üzenetére
Ha 1,5 héttel előbb szólsz, volt egy infinite hero radarom zsírúj
gaborcsut keresd meg [link] -
tom956ster
aktív tag
Nem akad valakinek egy eladó Radar? (karcmentes lenne a lényeg, meg persze: EREDETI! )
Ezt később törlöm.
[ Módosította: koxx ]
-
albert8
veterán
Ilyen hátizsákot szerintetek valaha is készitett az Oakley? Nem találtam ilyen tipust képeken, se az Oreviewon sem.
-
Gaborics
csendes tag
válasz
SamuraiKenji
üzenetére
Hát sok eredeti cucca nincs az tuti...
-
Carbon/black Juli még rendelhető, csak $400 [link]
-
gK_
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült beszerezni az INMATE-et, alig használva 27k-ért dobozostól mindenestől tokkal együtt. Nagyon boldog vagyok.
A lakótársam viszont továbbra is keresne fekete matt GAS CAN-t Van esetleg valakinek eladósorban? Vagy vegye meg gaborcsu shopjából?
Köszönöm a választ előre is.
Üdv
-
törölt tag
Ez eredeti lehet szerintetek? Illetve a lencse típusa megállapítható valahogy?
-
Viry
tag
válasz
lorcsi
üzenetére
nekem egy sima neóprém ónil volt régen az eye jacketen...amikor eltört a szára a gumi alatt vékonyításnál, akkor már csak a pánt tartotta, úgy hordtam kb egy évig..olyan volt mint egy úszószemüveg, főleg mikor eltört a másik szára is
, de még akkoriba jóság volt a gari, simán cserélték, és kaptam egy komplett újat
igaz hogy second gen lett, me már akkor nem volt 1st gen, de kit érdekelt. 
-
cotag
senior tag
-
X-metal
tag
Az utolsó ilyen 1100$-ért ment el, de annak a lencséje alkoholos filccel dedikálva volt a névadó által... Lehetett látni a facebook-on is, egy szép gyűjteménybe került, többek közt megvolt az összes Splice is az embernek.

-
lorcsi
veterán
tényleg extrák ezek a fehér keretek
engem Abádszalókon a jetski és vízibanán üzemeltető srác fertőzött meg, ott láttam először 'O'-t...az is fehér volt, de sajna nem tudom melyik modell
MÁS:
Oakley-ben sportpántot (ami a szárvégeken rögzül), hol és menyniért lehet kapni?
ten-hez és eye jackez-hez való kellene -
Viry
tag
válasz
harryls
üzenetére
Még nem tom, lehet kiugrunk. Párom szülei árulnak kint hozzájuk szoktunk kimenni. Csak az a baj mire párom összeszedi magát és kiérünk, általában 11-12 van és olyankor meg már mind1... lerabolnak mindent a szemfüles vásárlók
dehát ez van... nővel elindulni bárhova...végülis el lehet...csak nem érsz oda 
Monsterem most nincs, a fehér hijinxben tolom jampiba
rájöttem kurva jók a fehér keretek 
múlt héten majdnem sikerült 28 juróért (30ért elvitte a nyertes) egy szép light brown tortoise/ bronz polár sideways (másik gyengém még a tortoise keret
) vagy valami zöld...tudom tudom nem felejtettem még el a jacketet...tartsd is meg 
Nyah szóval ha 11 után fehér óklis, elviszes hegyes barkós embert látsz, nah az leszek én
-
-
medusa1986
csendes tag
Azert ennek is elgurult egy picit a gyogyszere.... [link]
-
-
X-metal
tag
Ki lehet a Mag Switch-ből is, csak nem tudod visszatenni.

Ez a Mars pedig nagyon jól néz ki. Nekem legalábbis nagyon bejön ilyen kopottan.

A 300GBP viszont szerintem sok volt érte ( a jó állapotúak áráról nem is beszélve...). 60-70 ezerig költenék rá, annál többet viszont nekem nem érne.
Sajnos a Mars annyira bután áll rajtam, hogy nem megyek benne utcára.
A többi szemüvegemet mind viselem, az egyetlen Penny meg a Suede Straight Jacket kivételével. -
válasz
SamuraiKenji
üzenetére
Egyedül a mag switchből nem lehetett kivenni a lencsét, minden másból igen.
-
SamuraiKenji
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Frogskins-be a lencse kipattintható vagy ragasztva/rögzítve van? Mert gondolkodom egy lencsecserén, de nem tudom, hogy azokból kiszedhető-e vagy nem...
Köszi a válaszokat

-
medusa1986
csendes tag
-
hgizmo
csendes tag
válasz
medusa1986
üzenetére
ezt mintha láttam volna az e-bay-en... néztem is, ezt használták rendesen, nem a vitrinben volt
ennyi használati nyom már nekem is sok, de azért csak egy Jordan Mars, dobozzal! 
-
harryls
aktív tag
válasz
medusa1986
üzenetére
Végül is igazad van. Az unokatesóm durván 2 éve $570-ért vett egy új használatlan dobozos darabot. Akkor kb 190ft volt a $
-
medusa1986
csendes tag
Vissza is kuldthetem az eladonak mert elfelejtette kozolni hogy ilyen allapotban van a bor pedig meg ra is kerdeztem
erre tessek. Azon gondolkozom hogy vissza kerek tole penzt es megtartom, lecserelem a masikrol a szarakat es akkor vegre az lessz dobozos. Ebbol meg lessz egy crater vagy probalok vagatni estleg mert a meret minta az megvan ezaltal.harryls: nekem valahogy a viseltes nem jon be

-
harryls
aktív tag
válasz
medusa1986
üzenetére
Koxx jól mondja így sokkal jobban néz ki. Én pl. úgy próbáltam viseltesebbé tenni hogy piszkos ujjamra krémet raktam és úgy dörzsölgettem a bőrt. A szemüvegen lévő bőrt...

medusa1986 az kicsit sok volt, én fele ennyiért vettem
-
válasz
medusa1986
üzenetére
Egy próbát megér, nagyot nem fogsz rajta kaszálni, de a pénzednél leszel.
-
válasz
medusa1986
üzenetére
Hmhm, akár $450-500, doboza is van.
-
válasz
medusa1986
üzenetére
Lencse rendben van?
-
válasz
medusa1986
üzenetére
Sztem ezt esélytelen kitisztítani, de így talán jobban is néz ki.
Féláron átveszem ha nem kell

-
törölt tag
Sziasztok!
Pontosan ilyen Holbrook-ot keresnék. Esetleg valami tipp?

Kösz
-
miki_nrg
csendes tag
-
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Igen, ezek szerintem eredetiek.
amazon.co.uk -n is körülnézhetsz. -
tildy
nagyúr
innet meg nem vasaroltam, eredetinek tunnek, szerintetek?
-
sz_proli
csendes tag
Ha esetleg valakinek bejönne ez a bőrös wire
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Assetto Corsa EVO
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kaptam PM-et is ez ügyben. Viszont mint kiderült minden érdekelt rajta volt (van) mielőtt belinkeltem volna

dehát ez van... nővel elindulni bárhova...végülis el lehet...csak nem érsz oda 

erre tessek. Azon gondolkozom hogy vissza kerek tole penzt es megtartom, lecserelem a masikrol a szarakat es akkor vegre az lessz dobozos. Ebbol meg lessz egy crater vagy probalok vagatni estleg mert a meret minta az megvan ezaltal.