- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pasa
csendes tag
Bocs, ha amatőr a kérés, de valaki írja le a méreteket nagyjából centiben, hogy mekkora az M, L, XL. Köszönöm.
-
Mik jelenleg az ajánlott aftermarket lencsék? csóri tenbe kéne valami mert a gyári blk polár teljesen lehámlott.
-
Yeffy
veterán
válasz
neo-geo #36086 üzenetére
Igen? Ez nem hangzik valami jol
A Radar EV, ami az utod, volt par percig a fejemen, az kenyelmes volt, ennyivel masabb lenne a Radar?Nem rossz, bar nekem nem igazan tetszik, h felul nincs kerete. olyan nekem, mint ha egy £5-os 3M vedoszemuveg lenne
De azert utanaolvasok ennek is, koszi! -
Yeffy
veterán
válasz
iamjunk #36083 üzenetére
nekem is lehet fejforma miatt, nem tudom. annyira szerintem nem nagy.
beugrottam ma a varosba, voltam vagy 8 helyen, sajna a Radarlock nem volt sehol- mondjuk erdekes, h Oakley weboldalan meg meg siman kaphato - mint kiderult, leginkabb mar csak az utodja van, a Radar EV Path, az nem igazan jott be. Felprobaltam meg a Flak 2.0-t, az sem volt rossz.
Na mindegy, kutakodok tovabb, ha van meg valakinek javaslata, ne tartsa magaban!
-
iamjunk
csendes tag
Korábban tapasztaltam én is ezt a kényelmetlen "nyomást", de betudtam annak, hogy viszonylag nagy és széles a fejem, és hogy nem minden modell tágult ki annyira, hogy kényelmes legyen (amik nálam nem: Jupiter, Jupiter Squared, Fuel Cell, Crosshair,...)
A kimondottan sportmodellekből nálam a Jawbone/Racing Jacket teljesít a legjobban, bringázáshoz (monti és országút), strandröpihez, SUPhoz is ezeket használom nagyjából 8 éve.
Utcára - a mostani kínálat sportosabb modelljeik közül - a Mainlink (ennek gumis a szára) és a Targetline (ennek nem) vált még be.Gaborcsunal az utóbbi modellek próbálhatóak/elérhetők, az enyémek is tőle vannak.
-
Srácok akik nagy lencsevágó guruk, 2010-es tenbe esélytelen gyári lencsét szereznem, melyik modellnek a lencséje adja ki? Igazából nekem jó lenne egy olyan optika is ahol zeiss vagy hoya lencséből beleszabják.
-
-
Yeffy
veterán
Udv Mindenkinek,
Remelem, jo helyen jarok, fiatalabb Oakley tulajkent irnek, volna egy-ket kerdesem.
Jelenleg van egy feher Fuel Cell-em, par eves, szeretem, fejformamhoz megy, jol is all, de a fultovemnel egy ido utan elkezd nyomni, kenyelmetlen viselni, meg sajnos parasodik is a lencse, ha teljesen "fel tolom" az arcomra, ahogy a legkenyelmesebb lenne. Sajnos elegge eros a kiparolgasom, foleg melegben/izzadaskor. Ez van, adottsag.
Mivel hosszabb idotartamon at hordani kenyelmetlen, ezert gondolkodom egy masodik, eltero modell beszerzesen.
Nem ragaszkodom O-hoz, de oket ismerem jobban, van is mar toluk egy modellem, amit szeretek, ezert nezek szet elsosorban naluk.Fontos a kenyelem, legyen minel konnyebb, a vekonyitott/gumirozott szarak is szerintem segitenek ezen a probleman, nem? Hetkoznapi hasznalatra, es vezetesre keresem.
Radarlock-ot es a Radar EV-t neztem ki eddig magamnak.
Sportosabb modellben gondolkodom, holnap megyek be belvarosba, keresek egy-ket boltot, ahol arulnak O-kat, hatha sikerul felprobalni oket, milyenek.Szoval, aki meg itt van
, annak a kerdeseim:
- latom, hogy van nekik polarized meg Prizm lencsek. A FC-emben sima alap lencsek vannak, korabban neztem egy polarizalt verziot is belole, fel is probaltam, es lattam a kulonbseget, mar banom, h nem azzal vettem. Elolvastam, mi kozottuk a kulonbseg, nagyjabol ertem is, meg ki is fogom probalni oket, de az altalam megjelolt hasznalatra mit javasolnatok? Polar/Prizm/2 in 1?
- a parasodast gatlo/konnyen "leveto" bevonat ezeken nincs, mint mondjuk a sima szemuvegemen?
- esetleg mas, hasonlo modellt javasoltok/ismertek, amire erdemes ranezni?Koszonet elore is!
-
arnikusz
veterán
Oakley Carbon blade t hord valaki megköszönném a tapasztalatokat.
-
Head88
addikt
válasz
tom956ster #36070 üzenetére
Pont 1 éve vettem egy ilyet hasonlóan szép állapotban 45-ért. (3.gen plasma/ice)
-
tom956ster
aktív tag
Sziasztok.
Van egy ilyen gyönyörűségem, műszakilag jó egyébként szép de használt állapotban. Lencsék 95% állapotban, Sehol egy komoly vagy mely karc.Gondolkodom egy friss szerzeményen és mivel nem vagyok gyűjtő, lehet hogy eladnám.
Típus: X-Metal Juliet Ice Irridium Plasma
Vajon mi a reális piaci ára? Nem kell számolni a lencsék vagy a gumírozás cseréjével, abszolút jó kondiban vannak, nagyon ritkán viselt darab. Gyári kemény tok és szövet tok a tartozéka, Doboz és coin sajnos nincs, előző gazdája nem adta...
Köszi -
vernaracs
csendes tag
Sziasztok, a 05-986 Square Wire szemüvegem zsanérja eltörött. Tudtok ajánlani helyet, szervizt, ahol érdemes próbálkoznom a javítással? Köszi.
-
Sasoriza
újonc
Sziasztok!
Létezhet, hogy egy eredeti, vadi új Violet iridium felső részén más színben látom a világot, mint a többi 98%-án? Úgy kell elképzelni, hogy egyenesen nézve minden tökéletes, viszont lefelé a lencse felső 1-2cm-es részén más árnyalat (inkább kékes) jön elő?
Köszi!
-
atee_13
őstag
Ma megjött az edelopticról rendelt Siphon. Ezelőtt egy Felont vettem tahát már nem ma volt, akkor nem volt semmi matrica a lencsén most viszont van mind a kettőn.
Kell izgulni, hogy nem eredeti vagy mostanában már kerülnek rá? Hogy lehet a legbiztonságosabban eltávolítani?
-
Pasa
csendes tag
Sziasztok márkatársak!
Van egy régi Oakley Five típusú szemüvegem és sajnos eltörtem az egyik szárát. Barkácsáruházban ajánlottak egy kétkomponenses ragasztót hozzá (Loctite Super Attak Plastik), de nem fogja meg eléggé. Mi lenne a megoldás? Alkatrészt sajnos már nem kapok hozzá, annyira régi (12 éve van meg). Köszönöm a segítséget. -
EneMy84
tag
Sziasztok. Inmate keresek. Nincs valakinek? Ne tarcsatok magatokban.
-
törölt tag
Bugatti Veyron Oakley Budapesten. Gondoltam, esetleg érdekes lehet, de azért offban hagyom.
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
3éve vettem egy Marshal szemüveget, akkor belerakattam a dioptriás lencsét és nem volt semmi probléma. Azóta romlott a szemem és újra lencsét kellett cseréltetnem, de most megsínylette a keret a cserét. Olyan mintha elrepedt volna a festés vagy nem tudom, a keret nincs eltörve. Ezzel lehet valamit kezdeni?
-
brembo
aktív tag
Sziasztok,
Monster Puphoz keresek lencsét. Van valakinek elfekvőben eladó? Gyárilag tungsten iridium polarized volt benne, de remélni sem merem, hogy ilyet találok.
Köszi előre is! -
TayRol
nagyúr
Eladó egy új, dobozos Carbon Shift OO 9302-01 Matte Black - Grey szemüveg. Doboz, kemény tok, puha tok, papírok. 35e pénz, és vidéki létemnél fogva ebben a posta is benne van.
-
Graf-X
csendes tag
Sziasztok! Van esetleg valakinek Chainlink lencséje? Vagy szemü olcsón elfekvőben? Feleségem tegnap egy mozdulattal kinyírta a black iridium polar bal lencséjét...pedig ez bírta a legtovább, nagyon vigyáztam rá, egy karc se volt rajta eddig, véletlenül 1 percre a tokja nélkül elöl hagytam.
-
atee_13
őstag
Sziasztok!
Netről rendelnék napszemüveget GAUGE 8-at, de jó áron csak az M es méret van vagyis csak az van van. Van optikai szemüvegem CROSSLINK ZERO ami L es és ebből az M es egy hangyányit kicsi úgy éreztem állandó viselésre nem a legkényelmesebb. Száraz adatok alapján a GAUGE M-es 1 mm kisebb mint a ZERO L -es mérete. // bár a ZERO M vs L nél 2mm van és mégis észrevehető //
Mennyire lehet nagy különbség a típus béli kialakítás miatt? Van valaki aki esetleg ismeri mind a 2 típust? Be merjem vállalni a netes rendelést azért az 1mm ért?
-
lenkei83
tag
Sziasztok!
Drop In szárat szedett már szét valaki? Lehet egyáltalán? Én úgy látom, hogy bele van tolva egy kis csap és kész. Kiszedni nem lehet.
A feleségemnek van egy limitált 9232-12 YSC és eltört a szára, de bent egészen a keretben. Rendelni gondolom nem lehet, így megpróbálom ragasztani, ha kit tudom szedni. Ha nem, akkor letolom a sajtreszelőn.Köszi
P. -
SteveAd
tag
Ha valakinek lenne esetleg új Straight Jacket II (2007-) eredeti gyári lencséje (Tungsten, Titanium, Positive Red, Gold Iridium) , ne tartsa magában, komolyan érdekelne. Grey, BI nem érdekel.
Ugyanitt, egyedileg összelegózott "custom" (de természetesen eredeti) Oakley Radarlock Path sportszemüvegem kihasználatlanság miatt jó áron eladó lenne. Most kapott új orr- és szárgumikat, szóval újszerű. Matt fehér "text" keret 2 lencsével (mindkettő "vented" vagyis extra szellőzést biztosít): fényre sötétedő Clear-Black Iridium Photochromic & kontrasztkiemelő G30 Iridium.
37000 Ft, tokkal-vonóval.
Némi feláron tudok adni Jade Iridium vented vagy VR28 gyári lencsét is hozzá -
Head88
addikt
eyerim-et kerüld el. Semmi sincs raktáron nekik bármit i írnak. Kb 2éve rendeltem tőlük. 3-4 hétig hitegettek a kiszállítást illetően. Amikor jeleztem, hogy megúntam a várkozást, utalják vissza az előre kifizetett vételárat akkor hirtelen elérhetetlen lett a magyar ügyfélszolgálatos. Szlovákul küldtek egy üzenetet, hogy a magyar ügyfélszolgálatos betegség miatt nem elérhető és kérték a türelmemet.
4-5 nap után újra volt kivel kommunikálnom. Elnézést kért amiért a 4-5 naposra ígért kiszállítás még 1,5hónap után sem teljesült és indították a pénzem visszautalását.Na ezek után nem javaslom senkinek ezt az üzletet.
Ezt követően Gaborcsu-tól a kinézett szemcsit ugyanannyiért megkaptam. Személyesen elmentem hozzá, felpróbálhattam vásárlás előtt, kp-val kifizettem és örültem.
Új termék, 2 év hivatalos garancia és minden igényt kielégítő kiszolgálásban volt részem. -
Head88
addikt
válasz
Kkz299 #36026 üzenetére
1: Ilyen állapotban nem tudom, de egy komplett hibátlan dobozos PB2 nem olcsó darab.
2: Ötletem sincs. Szerintem lehetetlen küldetés, de legalábbis iszonyat szerencsésnek kell lenni, hogy belefuss egy ilyen alkatrészbe. (nem, hogy egy párba...) Nézegesd az ebay-t.3: Az O-review szerint egy CNC-vel formált titánium az alkatrész.[link]
-
Kkz299
újonc
Milyen értéket képvisel kb? És hol keressek hozzá alkatrészt? Az igaz, hogy tényleg Titán a széle ami hiányzik?
-
TayRol
nagyúr
Nem tudom, hogy tartozékot szabad-e itt hirdetni, de eladnék egy pár új, már nem rendelhető Carbon Shift grey lencsét 18e pénzért.
Vettem egy új szemcsit de színes lencsét tervezek szerezni hozzá.
Ha mégsem szabad, akkor pls del.
-
Kkz299
újonc
Sziasztok! Két kérdésem lenne! A képek alapján eredetinek tűnik e a szemüveg illetve a hiányzó Titán? betétet lehet kapni valahol hozzá? Köszönöm a segítséget és a válaszokat!
-
NyxNyxNyx
addikt
Sziasztok,
Feldobtam a használt Holbrook-omat 13k-ért a hardverapróra.
Akit érdekel írjon. -
Alpha630
tag
Sziasztok! Félrerendeltem, Crosshair VR28 Black Iridium lencsék eladóak. Eredeti, brand new, cimkés.
Crosshair 1.0 VR28 Black iridium Polárt keresek.
Köszi! -
Head88
addikt
válasz
miki_nrg #36011 üzenetére
Torzít, vagyis nem úgy látod a környezetedet mint szabad szemmel vagy mint egy HDO oakley lencsével. Horizontálisan nyújt és ha mozgatod a fejed szédülés érzeted van. Ez miatt kb 10 perc használat után úgy fáj a szemem mintha egy erős dioptriás szemüveget használtam volna. (nem vagyok szemüveges)
-
lenkei83
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki batwolfhoz gyári fire iridum polár lencsével?
Üdv.:
P. -
miki_nrg
csendes tag
Head88 és azok milyen színűek? A minőségével annyira nem volt bajom a lencsének. Inkább azzal, hogy kívülről nagyon gagyi hatása van a szivárvány színnek.
Gaborcsu köszi, de black irr. van a másik oilrigemben. Ebbe direkt akartam venni olcsóbb után gyártottat mert az volt a célom, hogyha "veszélyeztetett helyen" használok szemüveget akkor ne a féltve őrzötteket keljen beáldoznom. Úgy értem ezt ahol sanszos, hogy ellopják, vagy sérülhet stb tehát nem a normál használati helyeken.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest